Top 9 Nail Art Tattoo -mallia

Nykyään kynsissä käytetään erilaisia ​​tatuointeja. Nämä ovat myös muodin suuntaus käyttää tarroja ja erityyppisiä tarroja kynsiin. Siksi voit halutessasi koristella tavallisen lakan helposti näillä asioilla, joita voit helposti saada deco -kaupoista. Ne tarjoavat myös erilaisia ​​materiaalikiviä, joita voidaan käyttää myös käsien koristamiseen. Voit yrittää ostaa mustia tai muita ääriviivatarroja ja voit myös ostaa erilaisia ​​kukka- tai muita malleja, jotta voit käyttää niitä valitsemasi lakkauksen perusvärin mukaan.

Paras kynsien tatuointimalli:

Alla on 9 parasta kynnetatuointityyppiä, joita voit helposti ostaa kynsitaidekaupoista.

1. Kultaiset tarrat Kynsien tatuoinnit:

Kultaiset tarrat kynsien tatuoinnit

Kultaiset tarratatuoinnit ovat nykyään varsin suosittuja. Näitä käytetään enimmäkseen juhliin. Jos käytät pastellisävyistä perusmaalia, sinun kannattaa ehdottomasti yrittää ostaa joitain näistä. Nämä poistetaan enimmäkseen arkista veden avulla ja sitten voit laittaa ne valitsemallesi kuivatulle perusvärille. Näitä voidaan yhdistää juhlamekkojen, sareesien ja muiden asujen kanssa.

2. kivet kynsien tatuoinnit:

Kivet kynsien tatuoinnit

Tämä on toinen tyyppinen kynsitarrojen yhdistäminen kivillä, ja voit myös ostaa nämä kultaiset geelitarrat, jotka ovat melko suosittuja. Niitä voidaan käyttää yhdellä naulalla ja voit käyttää kiviä muille erilaisten koristemateriaalien yhdistelmän tekemiseen.

3. Trendikäs kynsien tatuointimalli:

Trendikkäät kynsien tatuointimallit

Nämä ovat trendikkäitä tatuointeja, joita voit ostaa koristetarvikkeista. Voit käyttää näitä joko ottamalla ne pois tarra -arkeista tai voit käyttää niitä myös veden kanssa. Se riippuu ostamasi tarran tyypistä. Voit käyttää niitä mattapohjalla ja tiivistää ne päällyslakan avulla.

4. kukka tarrat kynsien tatuointi mallit:

Kukat tarrat kynsien tatuoinnit

Nämä ovat kukkatarroja ja voit käyttää niitä sivuilla. Nämä ovat melko trendikkäitä ja erittäin tyttömäisiä. Voit käyttää niitä pastellisävyisissä asuissa, eikä sinun tarvitse tehdä mitään vapaakätistä maalausta saadaksesi nämä valmiiksi. Siksi niitä on erittäin helppo käyttää.

5. keraamiset tarrat kynsien tatuointimallit:

Keraamiset tarrat Kynsien tatuoinnit

Voit kokeilla tällaisia ​​geeli- tai keraamisia tarroja. Voit yhdistää nämä löysät värilliset kimallukset ja voit käyttää niitä myös kivien kanssa. Nämä ovat oikein kuluneet juhlien yhteydessä.

6. Geometriset kynsien tatuointimallit:

Geometriset kynsien tatuointimallit

Nämä ovat geometrisia tatuointeja, joita voit kokeilla. Näitä käytetään eri väreissä. Näitä on saatavana myös eri sävyinä ja myös kultaisia ​​sävyjä. Siksi nämä voivat olla juhlamekkojen kanssa.

7. Symmetriset kynsien tatuointimallit:

Symmetriset kynsien tatuointimallit

Nämä ovat toinen kynsikoriste, jota voit käyttää käsissäsi. Voit käyttää tummempaa pohjaa, jotta tämä näyttää näkyvämmältä. Voit myös käyttää kiviä tai käyttää joitain pisteitä symmetrisessä muotoilussa olevien eri muotoisten pistotyökalujen kanssa.

8. Pienet kynsien tatuointimallit:

Pienet kynsien tatuointimallit

Voit ostaa pieniä malleja, kuten sydän tai kukka eri kaupoista. Näitä voi käyttää eri väristen kiillotusaineiden kanssa. Voit myös käyttää kukkakuvioita ja nämä tekevät taiteesta erittäin helpon luoda, koska sinun ei tarvitse viettää aikaa mallien tekemiseen piirtotyökaluilla.

9. Kukkakynsien tatuointimallit:

Kukat kynsien tatuoinnit

Nämä kukka -tatuoinnit ovat erittäin luovia katsella. Voit käyttää tummempia perusvärejä ja käyttää tämän tyyppisiä kynnetikkuja ja sitten pintamaalia. Näitä voi käyttää kesällä, ja voit myös käyttää niitä koulussa tai korkeakouluissa. Voit ostaa nämä helposti lähimmistä kaupoista.