Mattedesign av Christopher Fareed betonar den individuella stilen

Designmatta Babel-Blue

När det gäller inredning är det viktigt att välja rätt golv. Det är också viktigt att livsglädje och mysighet tas in i rummet. Du kan göra detta mycket bra med en unik matta eller matta. Mattan är en viktig detalj som kompletterar inredningen och skapar en mysig vardagsatmosfär. Vi presenterar de exklusiva mästerverken av den begåvade designern Christopher Fareed, som skapade ett nytt koncept för Matt design erbjuds.

Idéer för attraktiv mattdesign

Inredningstrender soffuppsättning-beige blå matta vardagsrum

Varje Matt design är unikt och okonventionellt. Det finns säkert något för alla bland Fareeds samlingar. Han experimenterar med strukturer, former, texturer, färger och motiv och skapar riktigt fantastiska mattor. Utbudet av mönster är faktiskt stort-ullmattor, shabby-chic mattor, mattor med orientaliska mönster, etc. De fluffiga ullmattorna ger varje rum en speciell, individuell touch och må bra-atmosfär.

Rätt mattdesign för din smak

Fluffig matta modern-Fareed Design-beige

Den där Matt design von Fareed har en kosmopolitisk känsla. Hans mattor representerar en färgstark blandning av stilar och kulturer. Popkonsten och grungekulturen, liksom den urbana chica stilen, som hade inflytande på designern, återspeglas i hans verk.

Färgglada mattor i olika former 

Mattröda geometriska mönstercirklar

De amorfa formerna med abstrakta eller naturinspirerade mönster ger rummet personlighet och blir snabbt ett blickfång. Mattorna är endast gjorda av högkvalitativt biologiskt nedbrytbart naturmaterial och är handtoppade. Fareed gör alla Matt design unik.

Moderna mattor – bra design och hög kvalitet

Levande trender-mattor bäddsoffa design

Unikt, färgstarkt, elegant, dramatiskt – det Matt design från Christopher Fareed kan knappast beskrivas med ord. Han blandar vågat stilar och färger och strävar efter en viss effekt, enligt kundernas önskemål och favoritämnen.

Moderna ullmattor golvbeläggning

Fluffig matta-gråblå-Fareed Design USA

Shaggy Carpet Red-Fareed Design

Kvinnors ansikte Mattröd design

Christopher Fareed mattor ull-modern design

Moderna mattor-fluffiga designidéer Fareed

Inredningstrender-moderna mattor mönster

Mattedesign äppelmotiv Christopher Fareed

Ullmatta grönblommiga motivblad

Modern mattdesign som börjar

Mattor med figurmotiv för kvinnor

Mattor, handtuftad ull, blå-svart

Mattduk handtuffad-Fareed design

Matta turkosblått mönstrat Fareed -design

Trender design-ullmattor-Fareed