Alfa -meditaatiotekniikat

Kaikki ovat kuulleet meditaation ihmeistä ja meditaatiotekniikoista, kuten Pranic paranemisesta ja Reikistä, joita pidetään usein “taikuuden” kaltaisina. Mutta melkein kaikki, jotka eivät ole nähneet tätä “taikuutta” omakohtaisesti, näyttävät aluksi olevan skeptisiä sen voimien suhteen. Mutta ei hätää, kun olet oppinut alfa -meditaation taidon, voit harjoitella näitä ihmeitä omassa kehossasi!

alfa -meditaatio

Alfa -meditaatio nostaa mielesi tasolle, joka on täysin hereillä olon ja lähes unen välillä. Se hidastaa aivojen aaltoja ja sallii sielusi siirtyä korkeammalle astraalitasolle. Joillekin tämä kaikki kuulostaa hölynpölyltä, jota puhuvat mustat ja henkiset parantajat jne..

Kuitenkin tieteellisesti todistettu, että alfa -meditaatio auttaa mieltäsi parantamaan kehoasi ja sen sairauksia! Hidastaaksesi pulssejasi se vie aivosi rentoon ja mukavaan tilaan. Tämä on tila, joka seisoo syvän unen kynnyksellä, jonka avulla voit herätä virkistyneenä ja sanoa: “Nyt on kaunis aamu!” Alfa -meditaatio käyttää tätä mielentilaa saavuttaakseen temppuja, joista et voi edes uneksia!

Ensimmäinen askel alfa -meditaatiossa on saavuttaa tämä mielentila. Voit tehdä tämän istumalla mukavaan asentoon ja hengittämällä syvään sisään ja ulos juurruttaaksesi itsesi. Yksinkertaisen meditaation tyypillisissä vaiheissa alat keskittyä hengitykseesi. Sisään ja ulos, sisään ja ulos, jatkuvasti. Ja uloshengityksen aikana voit kuvitella, että kaikki stressisi ja huolesi poistuvat mielessäsi. Tällä tavalla puhdista mielesi kaikista sen jännitteistä ja huolenaiheista.

Tämä prosessi vie suurimman osan jännityksestäsi pitkälle. Kuitenkin, kun mielesi on selkeä, voit hallita näitä rasituksia ja ratkaista ongelmasi sallimatta niiden aiheuttaa sinulle stressiä. Siten tämän tekniikan avulla saavutat henkisen keskuksen, joka auttaa tasapainottamaan ongelmasi.

Alfa -meditaatio käyttää tätä henkistä keskustaa. Kun olet päässyt sinne, voit käyttää visualisointitekniikoita aivosignaalien lähettämiseen. Alfa -meditaatio käyttää pääosin alitajuntaansa tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Yksi tekniikoista on kuvitella numero kolme, kolme kertaa, jota seuraa numero kaksi ja sitten yksi, jokainen esiintyy kolme kertaa. Tämä aktivoi osan aivoistasi, jota käytetään harvoin. Se on paljon kuin venyttäisi vanhaa käyttämätöntä lihaksia.

Tämän harjoituksen jälkeen voit kuvitella minkä tilanteen tahansa haluat toteuttaa. Kuvittele itsesi töissä menestyvän, kuvittele päänsärkysi menevän pois tai nukut parhaan tunnin muutamassa minuutissa!

Kun kuvittelet missä tahansa haluat itsesi olevan, huuda tavoitteesi ääneen. Periaatteessa ilmoitat alitajunnallesi tavoitteesi. Näiden kuvien pitäisi olla sinulle todellisia tapahtumia. Kun olet lopettanut tämän, aloita laskeminen viidestä yhteen. Avaa sitten silmät hitaasti ja anna itsesi palata normaaliin maailmaan.

Alfa -meditaatio hallitsee kaiken sisäisen piilotetun voiman, mobilisoi sen ja antaa sille suunnan. Sen avulla voit ohjata alitajuntasi, jolla on taipumus harhautua pois todellisista tavoitteistasi, elämäsi tavoitteeseen. Tämä parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saavuttaa ne!

Harjoittamalla alfa -meditaatiota päivittäin voit parantaa kehosi fyysistä ja henkistä tilaa, mutta voit myös parantaa elämääsi ja sen kuntoa. Ennen kuin jouduit kasaamaan epäonnistumisia ja pettymyksiä, nyt tunnet pyörien pyörivän, kun onni ojentaa sinulle paremman käden. Mutta onko se todella omaisuutta? Tai tämä taide sallii sinun toimia ja parantaa elämääsi?