9 ihana Ganesh Mehndi -mallia, jotka sinun täytyy kokeilla vuonna 2021!

Ganesh mehndi -mallit ovat olennainen osa henkilökohtaista valintaa ja tyyliä koristamaan kädet festivaalien ja tilaisuuksien aikana. Kaikista festivaaleista vilkkain festivaali on Ganesh Chaturthi, jota kutsutaan myös nimellä Vinakaya Chaturthi.

On olemassa satoja Ganesha -mehndi -malleja, jotka saavat kaikki naiset tuntemaan olonsa innostuneemmiksi festivaalista ja myös soveltamaan Mehendi -malleja käsiinsä.

Ganesha Rangolin mallit

Ainutlaatuisen vaikutuksen kokee Lord Ganesha, joka istuu rauhassa kämmenellä henna -mallina. Mehndin lumoava väri kauniilla kuvioilla näyttää lumoavammalta Ganpati -motiivilla antaa houkuttelevan ilmeen käsille.

Ganesha symboloi?

Mitä symboloi Ganesha

Ganesha Mehndi -mallit ovat yksinkertaisia ​​ja ainutlaatuisia; jotkut mallit ovat myös upeita. Ihana kuvaus palmulla punaisella Ganesha -hennalla näyttää upealta. Kuka haluaa olla luova, voi luoda valitsemansa Ganesh Mehandi -suunnittelun ja hakea sitä. Se antaa käsille erinomaisen ulkonäön.

9 kaunista Ganesh Mehndi -mallia kuvilla:

Tässä on 9 silmiinpistävää Ganesh Mehndi -mallia kuvilla:

1. Ganesh Mehndi Design Palmille:

Ganesh Mehndi Design Palmille

Tämä Ganesha Mehandi voidaan tehdä erityisesti kitkemiseen. Tämä mehndi -muotoilu sisältää syvän, tumman sormen kulman, jossa sydämen muoto on täynnä morsiamen ja sulhasen muotoilua toisella kämmenellä ja Ganeshin kuva kämmenen toisella puolella. Se symboloi Herra Ganeshin läsnäoloa ja siunauksia sydämessä.

2. Perinteinen pieni Ganesh Mehandi -taide kämmenellä:

Pieni Ganesh Mehandi -taide kämmenellä

Tämä on pieni mutta tyylikäs Ganesha mehndi -malli. Monet muut mallit sisältävät monimutkaisia ​​aivohalvauksia, mutta tämä edustaa täsmälleen ainoaa Ganeshaa. Ne, jotka haluavat olla perinteisiä; tämä yksinkertainen mehndi -muotoilu on täydellinen. Tämä muotoilu ei vaadi enemmän aikaa, koska se on malli mehndi -malleissa.

3. Ganesh Mehandi -suunnittelu häät:

Ganesh Mehndi -mallit

Mehendi on erittäin tärkeä osa intialaisia ​​avioliittoja. Morsian tykkää pukeutua ylellisimpiin Mehendi -malleihin tänä erityisenä päivänä. Ganeshan muotoilu on jotain hyvin erilaista kaikkien muiden mallien joukossa. Se on Herra Ganeshan symboli antaa siunauksia täydellisille häille.

4. Ganesh Mehndi uskonnolliseen tarkoitukseen:

Mehendi uskonnolliseen tarkoitukseen

Tämä hämmästyttävä Ganesh Mehendi -muotoilu saa varmasti kaikki sanattomaksi. Toisella kädellä on OM- ja Ganesha -symboli, toisella kädellä on norsu, joka on myös Ganeshan symboli. Tämä muotoilu tuo enemmän viehätystä käsille, ja sitä voidaan käyttää kaikissa uskonnollisissa festivaaleissa.

5. Ganapati Design Mehandi festivaalien aikana:

Ganapati -suunnittelu festivaalien aikana

Tämä muotoilu antaa charmin kädelle ranteeseen asti. Se on antanut Ganeshan koko kämmenelle muutamalla monimutkaisella vedolla ranteeseen ja sormiin. Mehandi -kuvioissa on erilaisia ​​tyylejä ja muunnelmia. Tämä muotoilu on hyvä festivaaleille; se antaa yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen.

6. Ganapati Mehendi Design kyynärvarsille:

Ganesha -muotoilu kädelle

Tämä on massiivinen Mehendi -muotoilu, joka on erityisesti suunniteltu kyynärvarsiin, ja Lord Ganesha pitää toisella kädellä lootuskukkaa ja toiset kädet Ganeshan istuessa kukassa. Tämä on harvinainen Ganesh -malli mehndissä. Tämä voidaan tehdä pienillä muutoksilla luovilla ajatuksilla.

7. Yksinkertaiset Mehndi -mallit Ganeshista:

Ganeshan yksinkertaiset mallit

Jokaisella on käsitys siitä, että mehndi -mallit ovat aina erittäin painavia. Mutta on aika muuttaa tätä ajattelua. On olemassa monia yksinkertaisia ​​malleja, kuten yllä oleva mehndi -suunnittelu Ganesh. Yksinkertaisen Ganeshan Mehndi -mallin käyttäminen antaa kämmenelle tyylikkään ilmeen. Raskaat mallit eivät aina ole kaikkien suosiossa.

8. Arabialainen Ganesha Mehendi Design Palmille:

Arabialainen Ganesha Mehendi Design Palmille

Tämä on yksi yksinkertaisista Ganeshin arabialaisista Mehndi -malleista kämmenelle ja sormille, joka annettiin vain Ganeshan pään kanssa ja loput annetaan monimutkaisilla panoksilla. Jos jollakin ei ole aikaa Ganesha Chaturthin valmistelujen keskellä, tämä uskomaton muotoilu antaa kauniin ilmeen kädelle.

9. Elephant Design olkapäähän:

Elephant Design olkapäähän

Herra Ganeshan harrastajat voivat kokeilla mehndi -muotoilua olkapäällään. Nuori sukupolvi osoittaa suurta kiinnostusta eri kehon kohtien malleihin, kuten käsivarteen, nilkaan ja niin edelleen. Muun suunnittelun lisäksi norsun symboli näyttää tyylikkäältä olkapäälle.

Ganesh Pujaa kutsutaan täydelliseksi aluksi kaikille uusille alkuille. Miksi ei ole Ganesha mehndi -malleja festivaaleille tai solmimiseen. Ammattitaitoiset mehnditaiteilijat eivät anna suunnittelun mennä alas, he varmistavat, että he antavat upeita henna Ganesh -malleja.

Sano Ganpati Bappa Morya ja valmista Ganesh Mehndi -suunnittelu jalkoihin ja käsiin!