7 parasta vedenkestävää meikkivinkkiä tyylikkääseen uudistukseen

Parhaat vedenpitävät meikkivinkit tyylikkääseen uudistukseen

Mikä on vedenpitävä meikki? Miksi vedenkestäviä meikkituotteita suositellaan tiettyinä vuodenaikoina? Vedenpitävä meikki on vain suojaa kasvosi meikkiä tahroilta monsuunien aikoina. Koska pitkäkestoiset monsuunit ja sade voivat vaikuttaa meikki- ja kasvotuotteisiisi, meikin levittäminen vaikeutuu ylitöiksi tämän kauden aikana. Mitä tahansa kasvoille voi levittää, se voi tahrata ajan myötä. Ottaen huomioon huolemme, vedenpitävää kasvomeikkiä suositellaan monsuunien aikana, ja se tekee siitä turvallisen ja sateen kestävän. Tämä opas kertoo sinulle vaiheet ja tyylivinkit, joita on noudatettava, jotta saat parhaan vedenpitävän meikin monsuunien aikana.

7 vinkkiä vedenpitävän meikin tekemiseen kotona:

Nyt valmista monsuuneja näillä sateenkestävillä meikkivinkkeillä ja tempuilla. Tässä on vastauksesi meikin vedenpitävyyteen?!

1. Kasvojen ja kaulan puhdistaminen:

Puhdistava kasvot ja kaula

Monsuunit eivät tarkoita auringonhoitotuotteiden tai aurinkosuojatuotteiden jättämistä pois tai kosteuttavien tuotteiden poistamista. No, jos teet niin, saatat olla väärässä. Monsuunien ihonhoito tulisi tehdä myös tällä kaudella erityisesti sen varmistamiseksi, että iho ei ole kuivunut tai vahingoittunut. Siksi monsuunien meikkivinkkejä tulee noudattaa uskonnollisesti. Pese siis kasvot säännöllisesti puhdistusaineella ja saippualla tai puhtaalla vedellä.

2. Ihon kosteuttaminen:

Ihon kosteuttaminen

Kasvojen puhdistus ja kaulan puhdistus tulisi suorittaa tavalliseen tapaan erilaisilla kosteustuotteilla. Sadevesi voi tunkeutua ihollesi ja tehdä siitä likaisen, joten puhdista hyvin varmistaaksesi, ettei bakteereja kerry iholle. Tämä voi johtaa purkauksiin. Käytä lisäksi aurinkovoidetta myös monsuuneissa, koska näkymättömät haitalliset UV -säteet voivat toimia jopa tällä kaudella. Tätä tulisi käyttää vuoden jokaisena kuukautena. Lisäksi hankaa kasvot viikoittain ja levitä kosteuttava ja kosteuttava kasvopaketti saadaksesi ihon hehkumaan.

3. Kasvomeikki sadesuojatuotteilla:

Nyt tulee pääosa, meikki ja makeover. Me kaikki haluamme näyttää aina hehkuvalta ja säteilevältä ihollamme. Miksi siis tehdä kompromisseja ja ohittaa meikki monsuunikuukausien aikana vain siksi, että meikkisi ei pysy paikallaan? Tässä kerromme sinulle vaiheet ja vedenpitävät meikkivinkit oikein ja pitkään.

a) Pohjamaali ja säätiö:

Meikkiin on olemassa pohjamaaleja ja meikkituotteita, jotka tulevat vedenpitävällä tavalla. Levitä ensin vedenkestävä pohjamaali kosteille kasvoille hyvin piste muodossa. Hiero sitten kaikki. Tämä auttaa ja varmistaa, että myöhempi meikkivoide ja meikki pysyvät pitkään. Ota ripaus vedenpitävää meikkivoidetta ja pistä se koko kasvoille. Ota sieni tai säätiöharja ja hiero se tasaisesti.

Pohjamaali ja säätiö

Muista varmistaa, että perustuksen tulee olla kevyt monsuunien aikana. Käytä mattapintaisia ​​tuotteita tai vedenkestävää meikkivoidetta kuin raskaita nestemäisiä tuotteita, jotka voivat auttaa ihoasi säilyttämään meikin pitkään. Käytä vain vedenpitävää hikeä kestävää meikkipuuteripohjaista meikkivoidetta.

b) Peitevoide:

Seuraava monsuunimeikkitrendeissä on peitevoide. Peitevoide ei ohita monsuunien aikana. Varmista, että käytät peitevoidetta tikun muodossa monsuunien aikana, jotka voivat pysyä paikallaan melko pitkään. Levitä korkealle tasolle kasvoille, kuten otsalle, nenälle ja poskipunoille. Harjaa kaikki hyvin tasaisessa muodossa.

c). Ilmaharjajauhe:

Jauhetta monsuunien aikana kasvomeikin asettamiseksi voidaan käyttää mattapintaisena. Voidaan käyttää mattapintaista jauhetta tai tiivistettä, joka voi olla täydellinen suoja monsuunilta. Pölyytä koko kasvot tasaisesti, ja se imee myös ylimääräisen.Tämä on tärkeä osa kasvovinkkejä sadekaudella.

d). Meikkisuihke:

Suihkun asettaminen meikkiin voi olla melko yksinkertaista kaikkien joukossa. Käytä asetussuihketta ja pidä se 15 cm: n päässä kasvoista. Suihkuta tasaisesti ja varmista, että sumua on kaikkialla kasvoissa. Levitä se hyvin sienellä. Tämä auttaa varmistamaan, että kasvojen meikki on asetettu tasaisesti ja ettei se tahraa paikaltaan.

4. Silmämeikki:

Silmämeikki

Muista, että sinun ei tarvitse luopua silmämeikistäsi monsuunien aikana. Vaikka kesät liittyvät maanläheisiin ja ihon sävyihin, muista leikkiä silmämeikilläsi monsuunien aikana. Tässä on parhaat vedenpitävät silmämeikki vinkit ja temput.

a). Luomiväri

Ensinnäkin monsuunisilmässä meikkivinkit ovat luomiväri. Käytä tummia ja rohkeita luomivärejä monsuunien aikana. Tämä valaisee kasvosi ja varmistaa, että pysyt kaukana muista. Jos olet vaalea ihonväri, käytä juhlissa tai korkeammissa tapahtumissa tummaa punaruskeaa, vihreää ja sinistä väriä. Käytä ihonväriä ruskeita sävyjä ja alaston sävyjä jokapäiväiseen käyttöön. Tummemmat ihon sävyt voivat myös käyttää ruskeita, alastomia ja punaisia ​​sävyjä jokapäiväisiin sävyihinsä. Muista käyttää kirkkaita värejä, koska se on unikkoa ja glitzia.

b). Silmänrajaus:

Markkinoilla on nyt useita vedenpitäviä eyelinereitä. Näin voit helposti käyttää eyelineria päällystämään silmäluomien yläosan tasaisesti. Voit halutessasi tehdä kaksoismerkkejä ja erottua huomiosta. Tee kaunis siivekäs eyeliner.

c). Kajal:

Tämä vaihe on valinnainen. Ne, jotka rakastavat kajalia, voivat levittää väriä silmäluomien alaspäin. Kajal -tuotteita on saatavana myös vedenpitävinä tuotteina. Siksi leiki väreillä ja levitä joko musta, sininen tai ruskea kajal silmäluomille näyttääksesi hämmästyttävältä ja lumoavalta.

d). Silmien ripset:

Ripsien kiharrin tekee silmästäsi dramaattisen ja tyylikkään. Ripsiväri auttaa varmistamaan, että ripset rullaavat hyvin. Näin voit ottaa mukavan mustan vedenpitävän ripsivärilakan. Vedenpitävä kaava antaa sinulle taianomaisia ​​tuloksia ja suojaa tuotteen sateelta. Se auttaa saamaan täyteläisen ilmeen helposti osana sateisen päivän meikkiä.

e). Kulmien meikki:

Monet jättävät kulmakarvojen muodostamisen väliin. No, kerromme teille, että koko draama on pesän vedenpitävällä kulmakarvameikillä ja kulmakarvat muodostavat suuren osan koko ympyrästä. Käytä siis vedenpitävää kulmakynää ja muotoile kulmakarvat. Muista, ettet käytä mustia kulmakarvoja niin monta kertaa, koska se voi rohkea kulmakarvojasi enemmän kuin tarvitaan. Käytä ruskeaa lyijykynää, sen sijaan, että se näyttää luonnolliselta ja dramaattiselta.

5. Huulimeikkivinkit:

Huulimeikkivinkit

Nyt tulee suosikkiosa kauniilta, huulimeikki. Monet kärsivät kuivuneista ja halkeilevista huulista monsuunien aikana, ja se voi saada näyttämään tylsältä huolimatta meikkituotteista, joita voidaan käyttää. Muista siis suojata huulesi sateelta ja kuivumiskertailta tässä monsuunissa. Tässä on monsuunihuulimeikkivinkkejä seurattavaksi.

a). Huulirasva:

Huulirasva on ensimmäinen ja tärkein tuote monsuunien aikana. Älä koskaan ohita tätä vaihetta. Käytä kosteuttavaa huulirasvaa ja levitä sitä tasaisesti joka päivä ja usein. Tämä auttaa huulia pääsemään pois kuivuudesta ja halkeilevasta luonnosta. Jos huulet ovat jo säröillä, käytä lääkkeitä sisältävää huulirasvaa.

b). Huulipuna:

Valintasi mukaan voit käyttää huulipunaa helposti huulirasvan päälle. Käytä myös kermaa ja mattahuulipunaa jokapäiväiseen käyttöön. Yritä olla rohkeita ja vahvoja värejä erottuaksesi tyylistä ja trendistä joukosta. Vältä kiiltäviä huulipunia hinnalla millä hyvänsä tällä kaudella. Maton ja kermanväriset huulipunan sävyt monsuunille ovat monipuolisia ja tyyliä parempia näinä aikoina.

6. Kosketukset:

Kosketukset

Tämä on kasvojen meikin viimeinen vaihe. Vaikka monet unohtavat ohittaa tämän vaiheen, kerromme sinulle, että tämä tekee merkittävän ja tärkeän osan koko meikin määrittämisestä ja ulkonäöstäsi..

a). Punastua:

Älä koskaan jätä väriä pois. Monsuunien tapauksessa käytä mieluummin kermapohjaista poskipunaa. Kermainen koostumus auttaa sinua saamaan virheettömän lopputuloksen helposti. Se liukuu iholla täydellisesti ja syvästi. Valitse sävyt, kuten persikka ja vaaleanpunainen, jotta ne näyttävät luonnollisilta ja pehmeiltä sisältäpäin.

b). Bronzer:

Nyt bronzer voi olla valinnainen askel monille. Se voi kuitenkin auttaa korostamaan kasvosi hyvin jopa kaukaa. Levitä pronssi lähelle korvia ja otsaa näyttääksesi hyvältä. Lisää myös hieman korostusta poskipunoihin ja nenän kärkeen. Tämä muuttaa ulkonäköäsi täysin!

7. Hiusten meikki:

Vaikka monet mieluummin tekevät hiusmeikkiä ennen kasvomeikkiä, kerromme, että se riippuu tavasta, jolla päätät tehdä kampauksen. Jos haluat tehdä paksuja hiuksia, tee mieluummin hiusten muotoilu ennen kasvojen meikkiä. Varmista, että hiusmeikki menee linjaan ja yhdistyy tasaisesti kasvomeikkiin näyttääkseen hyvältä ja tyylikkäältä. Käytä myös rypistymistä estäviä seerumeja hiuksiin ja hoitoaineisiin varmistaaksesi, että hiukset pysyvät sileinä ja silkkisempinä koko monsuun ajan!

Lisävinkkejä:

  1. Seuraavassa on muutamia lisävinkkejä, joiden avulla voit tehdä kasvosi meikkiä monsuuniystävälliseksi.
  2. Muista, että enemmän on vähemmän mantraa vedenpitävien meikkivinkkien aikana.
  3. Varmista, että meikki ei tippu ja käytä vain jauhe- ja kermapohjaisia ​​tuotteita.
  4. Käytä ja kokeile kirkkaita värejä parhaan huomion ja tyylin saamiseksi. Pidä se hienovaraisena ja trendikkäänä.
  5. Levitä geelikynsilakkaa kynsien päähän vastaamaan mussoonimeikkitrendejä.
  6. Älä unohda varmistaa, että kasvot eivät ole kuivuneet. Levitä säännöllisesti hyviä kosteusvoiteita ja -voiteita.
  7. Morsiamen tulee suojata kasvonsa pitkiltä. Vedenpitävää morsiamen meikkiä voidaan käyttää hääaikana varmistaaksesi, että meikki kestää pitkään.
  8. Suihkun asettaminen on lopulta tärkeää. Käytä tässä tapauksessa vain mattapintaisia ​​tuotteita.
  9. Poista meikki päivän päätteeksi. Älä unohda tätä vaihetta varmistaaksesi, että iho pysyy terveenä kaikkialla. Anna myös ihosi hengittää!

Koska monsuunit ovat nurkan takana, nämä parhaat vedenpitävät meikkivinkit ovat mitä tarvitset tällä kaudella. Tämä auttaa suojaamaan kasvoja ja ihoa veden aikana ja myös sateiden vuoksi. Noudata näitä ohjeita pysyäksesi nesteytettynä ja hehkuvana koko kauden ajan. Kerro meille, miten pidät tätä opasta hyödyllisenä, koska haluamme saada palautetta!!

Ihmiset kysyvät myös:

Kuinka tehdä vedenpitävä meikki kotona?

Voidaan helposti vedenpitävä meikki milloin tahansa ja kaikkina vuodenaikoina sekä kotona. Kyse on muutamasta salaisuudesta ja vinkistä. Ensinnäkin, kevennä meikkiä. Käytä sävytettyä kosteusvoidetta tai BB -voidetta. Ja käytä hengittäviä tuotteita. Käytä huulitahroja ja poskitahroja myös värin ponnahtamiseen.

Älä myöskään ohita pohjamaalin käyttöä säätiön alla. Kerro ripsiväri niin, että se pysyy pitkään. Pidä pyyhkäisypaperit mukanasi turvallisemmalta puolelta ja tarvittaessa. Niiden avulla meikki on helposti vedenkestävä.

Mitkä voivat olla vinkkejä parhaasta vedenpitävästä meikistä häihin?

Monsuuni -ajat voivat sopia myös häihin. Muista käyttää vedenpitäviä meikkituotteita. Viimeisen ja ikävän vaikutuksen saamiseksi käytä vain vedenpitävää peitevoidetta ja mattapohjaista meikkivoidetta. Älä käytä kiiltävää huulipunaa ja muista käyttää vedenpitävää eyelineria. Lisäksi käytä asetussuihketta usein hääaikana varmistaaksesi, että meikki ei tahraa paikasta.

Mitkä ovat vinkit vedenpitävälle meikille rantalomille?

Vedenpitävää meikkiä voidaan käyttää rannoilla tai uima -altaissa. Vaikka monet ovat paras vedenpitävä meikkivoide uimiseen tai rantalomaan, on muistettava, että iho voi olla tukossa ja huokoset voivat sulkeutua näinä aikoina. Siksi on hankalaa käyttää meikkiä raskaasti näinä aikoina veden lähelle. Meikin siirtäminen edelleen voi olla melko vaikea osa.

Voiko vedenpitävää meikkiä käyttää säännöllisesti jokapäiväiseen käyttöön?

Kyllä ehdottomasti. Vedenkestävää meikkiä voi helposti käyttää myös säännöllisesti. Älä kuitenkaan unohda poistaa meikkiä päivän loppuun mennessä suojataksesi ihoa sairauksilta. Varmista myös, että pidät ihon kosteutettuna ja kosteutettuna koko ajan.