9 uusinta Empire -vyötäröpuvun mallia naisille muodissa

Empire-vyötärömekot ovat vartaloa ja antavat korkeavyötäröisen ulkonäön. Ne on ommeltu tyylikkäämmin, mikä tekee suuresti muodista. Empire -vyötäröpuvulla on arvokkaita ominaisuuksia, jotka valloittavat jokaisen sydämen. Ne on suunniteltu niin huolellisesti, että ne sopivat joka tilanteeseen. Se voidaan koristaa monilla malleilla ja kuvioilla, jotka sisältävät helmiä, pitsiä, timantteja ja muita leikattuja malleja.

Kaunis ja tyylikäs Empire -vyötärömekko naisille trendissä:

Hanki tämä Top 9 Empire -vyötärömekkoa kokoelmillesi.

1. Empire Maxi -mekko:

Empire Maxi -mekko

Se on empire -vyötärömekko, joka näyttää niin upealta. Se on maxi -pitkä mekko, jossa on korkkihiha. Olkapää on koristeltu kukkapitsireunuksella, joka sopii hyvin. Selässä on kaunis kuvio, joka on silmiinpistävä.

2. Pitkähihainen Empire -mekko:

Pitkähihainen Empire -mekko

Tämä empire -linjainen mekko sisältää kauniita tulosteita. Se on pitkä puff hiha ja polvi. Edessä on V -muotoinen kaulakuvio. Tämä värikäs painettu mekko näyttää olevan arvokas ja se on hyväksyttyjen standardien mukainen.

3. Criss Cross Empire -mekko:

Criss Cross Empire -mekko

Tämä empire -tyylinen mekko on pitkä. Rinnassa ristiinnaulitseminen tehdään molemmilla kankailla taaksepäin. Mekko on suora leikkaus, joka on säädettävissä kaikilla kehon muodoilla. Tätä mekkoa voidaan pitää myös juhlapuvuna.

4. Pitkä painatus Empire -mekko:

Pitkäkuvioinen Empire -mekko

Se on empire -vyötäröinen kesämekko, joka sisältää suuria tulosteita. Hartioissa on erittäin ohuet ruskeat hihnat ja se on pitkä pituus. Tällaiset mekot ovat paljon toivottavia kuumina kesäpäivinä, jotka antavat sinulle pehmeän ja sileän kosketuksen.

5. Open Back Empire -mekko:

Avaa takaisin Empire -mekko

Se on mahtava empire -vyötärö -cocktail -mekko, joka on houkutteleva ja poreileva. Punaisen mekon kultainen painatus näyttää häikäisevältä ja kaasulta. Mekon puolella on suora leikkaus, josta puolet lahkeesta näkyy. Mekon takana on avointa tilaa.

6. Rento Empire -mekko:

Rento Empire -mekko

Se on imperiumileikattu mekko jokapäiväiseen käyttöön. Mekko on olkaimeton upeilla kuvioilla. Mekon kangas ja painatus sopivat parhaiten kuumille kesäpäiville. Se antaa sinulle äärimmäisen rauhan ja mukavuuden hikeä imevillä ominaisuuksilla.

7. Virtaava Empire -mekko:

Virtaava Empire -mekko

Tässä empire-vyötärömekossa, jossa on hihat, on A-linjainen kuvio. Se on pitkä mekko sifonkimateriaalista. Mekon molemmat hihat ovat verkkomateriaalia, jossa on punainen kukkapainatus. Kauniit paneelit tehdään rinnan ja vyötärön yli.

8. Tyylikäs Empire -mekko:

Tyylikäs Empire -mekko

Se on hienostunut valkoinen empire -vyötärömekko, jossa on kaunis pääntie. Tämä prinsessa -mekko on väriltään täysin valkoinen ja sileä kangas. Koko pääntie on koristeltu kultaisella pitsillä ja se on helmillä koristeltu. Mekko on vain taideteos. Korkeakorkoiset sandaalit voivat tehdä enemmän tyyliä kävelylle.

9. Party Wear Empire -mekko:

Juhla -asut Empire -mekko

Se on musta empire -vyötärömekko, joka on mini -tyylinen. Se on hihaton ja pyöreä kaula. Niskassa on pieni leikkauskuvio ja sen yläpuolella on kaksi painikeviivaa. Se on kunnollinen puku ja sopii myös juhliin. Jos sinulla on kaunis kampaus, tämä näyttää erittäin hyvältä, voit loistaa luottamuksesi tämän tyyppisellä asulla.

Empire-vyötärömekko on täysin valmistettu pehmeistä kankaista, jotka antavat sinulle häiriöttömän käyttökokemuksen. Kun käytät enemmän, pidät siitä enemmän. Se on kehitetty hienoista ideoista, jotka muunnetaan mekkoksi ja tarjoavat hämmästyttävän ilmeen käyttäjälle.