9 parasta kampausta miehille, joilla on ohuet hiukset

On hyvin yleistä, että miehillä on ohuet hiukset, koska kaikilla miehillä ei ole paksuja ja tiheitä hiuksia. Joten miehet, joilla on ohuet hiukset, saattavat joskus ajatella, että hiuksilla ei ole paljon tekemistä tai heillä ei ole paljon vaihtoehtoja kokeilla tyyliä. Tämä ajattelu ei ehkä ole totta. Alta löydät joitain huipputyylejä, joita voit kokeilla ohuille hiuksille.

Uusimmat ja tyylikkäät kampaukset miehille, joilla on ohuet hiukset:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta kampausta miehille, joilla on ohuet hiukset.

1. Lyhyt leikkaus, jossa on ärtyisä Quiff:

kampaus miehille, joilla on ohuet hiukset

Jos sinulla on ohuet hiukset, voit valita lyhyen hiustenleikkuun, jossa on ärtyisä haava. Voit myös kokeilla toista temppua tälle oikoteille. Kokeile vain valkaista päitä, jotka toimivat optisena harvinaisena. Tällä tavalla tummat juuret näyttävät paksummilta, jolloin hiukset näyttävät paksuilta.

2. Vähentyvä hiusraja:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 2

Jos hiuksillasi on normaali tiheys, mutta ne ovat alkaneet laskea, voit kokeilla keskipitkän lyhyen leikkauksen. Leikkaa terävät päät, jotka on muotoiltu otsaa kohti hieman sivulle- aivan kuten Ewan McGregorilla. Toinen vaihtoehto, jota voit harkita, on pään leikkaus. Tarvitset varmasti stylistin tähän. Voit myös harkita geelin levittämistä niin, että tyyli on paikallaan.

3. Lyhyt partaveitsi:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 3

Terävä viimeistely toimii aina tyylikkäästi ja kiinnittää silmät välittömästi. Levitä geeliä ja kampaa ja puhalla kuivat hiukset ylöspäin. Tyyli ja itseluottamus ovat tämän ilmeen kaksi ainesosaa.

4. Spiky Rock Star:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 4

Piikikäs kampaus on loistava tapa lisätä hiuksiin visuaalista volyymia. Matthew Bellamy yhdistää luovan sotkun päälle, ja siinä on tyylikkäitä temppeleitä ja lyhyt jyrkkä quaff. Geeliä tämä saadaksesi kiiltävän ja puhtaan ilmeen.

5. Siisti Preppy -kampaus, jossa on sivuosa:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 5

Jos sinulla on ohuet hiukset, mutta myös ohuet kasvot, voit kokeilla tätä. Tämä tyyli korostaa poskipäät ja vahvan leuan. Tämä näyttää erittäin miehekkäältä ja muodolliselta. Voit käyttää hiusgeeliä kiiltoa ja antaa sen olla paikallaan.

6. Teksturoitu yläosa:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 6

Jos sinulla on täyteläiset ja hienot hiukset, tämä ilme sopii parhaiten, koska sen etuna on tekstuuri.

7. Leikattu takaisin:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 7

Jos sinulla on pitkät hiukset, miksi et menisi takaharjaan ja muotoile se geelillä tai kermalla saadaksesi tyylikkään ja tyylikkään ilmeen. Tämä sopii hyvin tasaisella sivuttain jakautumisella tai vain harjaamalla suoraan takaisin kruunun alueelta. Tämä on hyödyllisempää, kun hiuksiasi on hiipumassa, koska se auttaa peittämään kaljuuntumasi.

8. Shag:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla 8

Jos olet jo havainnut hiusten ohenemisen, voit harkita kerroksia, joita kutsutaan myös sängynpääksi tai takkuiseksi leikkaukseksi. Tämän edessä leikataan pitkät hiukset, jotka putoavat otsaan ja keskipitkät kaikki takana. Käytä muotoilugeeliä ja anna sille sotkuinen ilme. Tämä häiritsee harvennettuja hiuksiasi. Tämä on naamiointi ohuille hiuksille.

9. Buzz -leikkaus:

Miesten kampaus ohuilla hiuksilla9

Kampaus sopii kaikille ikäryhmille, kasvot leikataan ja sopii hyvin myös kaikkiin tilaisuuksiin. Tämä on vähän huoltoa vaativa tyyli, koska voit tehdä tämän kotona myös ilman stylistia tai muotoilugeeliä tai -voidetta. Leikkaa sivut ja selkä ja paksumpi harja päällesi.