Top 9 virtuaalista kampausta miehille

Tiedät, että on täysin normaalia, että tytöt käyvät läpi erilaisia ​​kampauksia juuri ennen juhlia, mutta kun kyse on miehistä, tiedämme taistelusi. Naisilla oli aina ollut etuoikeus muotoilla harjansa haluamallaan tavalla ja antaa pituutensa, ja nyt voimme ylpeänä sanoa, että miehet ovat sopineet naisiin hiusten osassa. Nyt he ovat alkaneet kasvattaa hiuksiaan ja pituuden myötä tulee tyyliä. Siksi tässä on luettelo kaikista ajoista, jolloin kaveri päätti kokeilla uusia ulkoasuja. Ota vihje näiltä miehiltä ja piristä ulkoasua seuraavan kerran, kun lähdet kaverin iltaan.

Virtuaaliset kampaukset miehille 3

1. Viileä jätkä:

Virtuaaliset kampaukset miehille - Cool Dude

Elegantilla tavalla kantaminen ei ole koskaan varattu pelkästään tytöille, ja siksi täällä on tämä kuuma bod, joka poseeraa tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi. Paras osa tätä ulkoasua on terävyys, joka seuraa hypeä ja samalla hiukset ovat muodollisen ilmeen mukaisia. Pieni reuna siihen, hiukset tässä on leikattu keskeltä ja korotettu ylöspäin oikealla reunalla sivuilla. Voit yhdistää tämän pukuun tai t -paitaan, minne tahansa mieliala vie sinut.

2. Hype -seuraaja:

Virtuaaliset kampaukset miehille - Hype Follower

Jos sinun on seurattava paljon kiihottunutta trendiä ja haluat näyttää muodolliselta ja viileältä sen tekemisessä, ota vihje tältä kaverilta, joka päätti mennä suureksi hiuksillaan ja säilytti samalla viileän ilmeen. Hiukset leikataan jälleen ylhäältä ja tuetaan ylös ja taakse harjattu kunnolla. Koko harja päättyy pään keskelle ja sitten lyhyemmät, nyt kesytetyt lukot. Sivuille se on selvästi leikattu jättämään vain harjakset.

3. Hipsterin ilme:

virtuaaliset kampaukset miehille 3

Jos tyylisi on huoleton, tee tästä väittämästäsi jokapäiväinen ilme. se on sama kuin aiemmin mainitut hiukset, mutta tällä kertaa hieman enemmän lisäystä villeämmälle puolelle. Tämä kampaus huutaa huolettomasti, mutta samalla sillä on vakava aura, jonka kanssa voit työskennellä. Itse asiassa tämä on täydellinen kampaus miehille, jotka harjoittavat raskasta musiikkilajia. Etuosan pitäminen hieman pidempään ja sen pyyhkäiseminen sivulle on todella hyvä idea.

4. Muodollinen ilme:

Virtuaaliset kampaukset miehille - muodollinen ilme

Haastattelujen päivät ovat menneet, jolloin jouduit antamaan itsellesi tarkoituksen lempeän ilmeen vain saadaksesi pomosi vakuuttumaan siitä, että otat haastattelut ja kokoukset vakavasti. Nyt eri kampaamoiden avulla voit saada pointtisi selville ja silti näyttää tulisen kuumalta. Tämä on yksi niistä muodollisista hiuksista, jotka on leikattu oikein ja harjattu takaisin geelillä.

5. Huoleton ilme:

virtuaaliset kampaukset miehille 5

Opiskelijalle tai uudelle korttelin kaverille sinun on pidettävä itsesi minimissä ja samalla varmistettava, että näytät kuumalta. Koska johdamme pienellä vaivalla, hyvän sängyn ulkoasun pitäisi tehdä temppu. Pidä keskiosa lyhyenä ja pörröisenä ja harjaa se pienimpään.

6. Oikea lyhyt:

Virtuaaliset kampaukset miehille - oikea lyhyt

Jos ikä on sinulle rajana, hanki ikäsi sopiva ja vedä silti A-pelisi tällä hiustyylillä. Jos haluat leveämmän kasvon, jossa on pieniä sänkiä, pidä hiukset edestä lyhyinä ja raikkaina, jotta voit tukea niitä geelillä. Tämä on myös hyvä tapa piilottaa illuusio väistyvästä hiusrajasta. Lyhyt ja terävä ilme saa sinut näyttämään hyvältä.

7. Suklaapojan ilme:

Virtuaaliset kampaukset miehille - suklaa

Nyt siirrytään pikkuhiljaa pidempään ulkonäköön. Tämä on täydellinen vieressä söpö naapuri kampaus. Jos olet jo kasvattanut nämä etulukot, voit myös leikata ne ja asettaa sivulle, jotta voit viedä nuoren karkean ilmeen helposti.

8. Kiharat aallot:

Virtuaaliset kampaukset miehille - kiharat aallot

Kuten naiset, myös miehet haluavat kasvattaa etutukkaansa, ja siksi kaikille niille, jotka kärsivät edelleen kesyttämättömistä lukkoista eivätkä tiedä mitä tehdä sen kanssa, saa lukot näyttämään houkuttelevilta karuilla ilmeillä ja sängyn päästä.

9. Oikeat lukot:

Virtuaaliset kampaukset miehille - oikeat lukot

Tässä on lopullinen lukko niille, jotka haaveilevat pitkään. Pidä lukot luonnollisena ja anna niiden kasvaa. Kun se on kunnolla kasvanut, harjaa se taaksepäin.