Det stora träbordet av Bonaldo – en effektiv blandning av färger

färgglada ben italienska designmöbler

En stor Matbord i trä fascinerar med en effektiv blandning av färger och en originalkonstruktion. Det italienska märket Bonaldo har länge varit känt för sina minimalistiska möbler. Möblernas klara linjer uppdateras ofta med effektiva färgkombinationer. Du lanserade nyligen ett bord med en original och färgstark design. Vi presenterar dig – det “stora bordet”

Matbord i trä med ett originellt koncept

Matsal eldstad väggdekoration idé gamla tidskrifter

Det kreativa konceptet Matbord i trä från Bonaldo känns igen från första ögonkastet – den innovativa konstruktionen och den glada färgkombinationen står i kontrast med de smygande linjerna. Två av de fyra bordsbenen bildar ett kors. Benen är gjorda av stål. Varje detalj skars med en laser – exakt produktion är en förutsättning för stabilitet från bordet. Designen presenterades ursprungligen för allmänheten under namnet – bordet med de stora benen, men senare fick namnet ändras. Ett annat företag visade sig vara märkt “Big Foot” så designarna bytte namn på bordet. Det stora bordet har en positiv aura och skapar den optiska illusionen att bordsbenen rör sig. Beroende på var du befinner dig i rummet ser matbordet alltid annorlunda ut.

Matbord i trä – blandning av färger och material

Ben för att skapa en minimalistisk matsal

Av Matbord i trä är en eklektisk blandning av färger och material. Den utdragbara bordsskivan är gjord i trä. Benen – som redan nämnts – av stål. Många färgkombinationer finns – orange, rött, lila, grönt och till och med rosa. Beroende på vilken färg du väljer kan bordet se modernt, eklektiskt, minimalistiskt eller puristiskt ut. Matbordet erbjuds i två versioner – den första varianten är med måtten 250x100x74, den andra – 300x100x74.

Modernt bord med accentfärger

Utdragbart matbord i flerfärgade ben

Puristisk konstruktion, moderna färger

Stålkorsben blå stolar väggdekoration

Enkelt färgschema för minimalistiska möbler

Matsalsbord design tak dekoration

Tabellen – vy ovanifrån

Stolar som kan förlängas, se ovan

Bordet helt i svart

svart trä stål stolar röd orange

Bordsbenen är gjorda av stål, bordsskivan – av trä

två fåtöljer stoppade 3D -visualisering

Bordsben design detaljerad bok trä röd stol

Moderna färgkombinationer för olika faciliteter

Matsalen satt upp franska fönster