Eleganta och ultramoderna utemöbler och belysning

modern utemöbler belysning

Designstudion Vondom från Valencia, Spanien, är ett dynamiskt företag som bedriver produktion av ultramoderna Utemöbler och belysning är specialiserad. De producerar alla tillbehör som kan användas för fullständig avkoppling utomhus. Vondom är känt världen över för sina snygga och innovativa modeller. Hans katalog sticker ut tack vare kreativiteten hos de många formgivarna. När företaget själv förklarar sitt arbete påverkas den föredragna stilen av Medelhavet.

Skulpturell elegans – moderna utemöbler och belysning

elegant färgad LED -trädgårdsbelysning

Vondom -kollektionen – modern Utemöbler och belysning innehåller ett brett spektrum av färger och olika former – från rektangulära strukturer som jut, vertex och faz till organiska och kurviga strukturer som lava och stenar. Varje variant förblir trogen den minimalistiska stilen. Tydliga linjer definierar möblernas skulpturala utseende. Den innovativa inbyggda belysningen är den verkliga höjdpunkten och kommer att säkerställa att din uteplats inte bara ser snygg ut utan också är väl upplyst. De olika möblerna kan kombineras med varandra eller ställas in som accenter.

Fascinerande utemöbler och belysning i en design

elegant solstol LED -belysning

Ett klokt designbeslut är rätt materialval – de är gjorda av extremt hållbara polymerer, som bland annat är halvtransparenta. Mångfalden av detta material gör att designen kan komma till sin rätt. Ytan på utemöblerna och belysningen är blank och blank. Även om alla modeller finns i vitt, kan de också beställas med djärva färger.

Elegant och modern LED -belysning

modern vit uteplats soffa

Modern LED -belysning är inbyggd i möblerna så att ljuset kommer inifrån – på detta sätt betonas olika intressanta funktioner i designen. Möblerna från Vondom är ett bevis på att utemöblerna kan se minst lika moderna ut som möblerna i huset.

Från Jaz

Futuristiska stolar och matbord

vita matbord stolar trädgård

Intressanta färgade utemöbler

futuristisk lila pall

Modern fåtölj från Vondom

Innovativ fåtölj Vondom