Retro elegant förvaringsskåp för musikfans av Atocha Design

Atocha-Deisgn-lagringsmöbler-för-skivspelare-massivt trä

Atocha Design Studio startades av en passion för både musik och design och specialiserar sig på handgjord tillverkning av förvaringsmöbler för CD -skivor, skivor och ljudkomponenter. Det härliga förvaringsskåpet för musikfans med namnet “Öppna / Stäng” bevarar dina minnen från de förflutna dagarna då analog teknik fascinerade ögon och öron i lika stor utsträckning.

Förvaringsskåp för musikfans

Valnöt-trä-öppna-stäng-serien-möbler-för-lagring-poster

Open / Close-serien är designad i modern stil från mitten av århundradet och skräddarsydd för nutidens behov. Fyra lådor, två hyllor och en hylla ger säker förvaring för alla apparater för konsumentelektronik, inklusive radio, videokameror, videobandspelare, hi-fi-system, ljudförstärkare, spånskivor och musikinstrument. En utdragbar hylla i mitten gör det enkelt för användare att komma åt den. Förvaringsskåpet för musikfans, tillverkat i USA av högkvalitativa och hållbara material, är inte bara vackert, utan också hållbart.

Retro elegant musikskåp för vardagsrum av Atocha Design

Mångsidig-musik-skåp-utrustning-för-modern-teknik

Även om Open / Close påminner om ett mångsidigt musikskåp från 1960 -talet, kan det byggas ut till ett multimediaskåp. Designen är baserad på klassiska skåpelement, kompletterat med några handgjorda detaljer från Atocha Design.

Musikskåp-högkvalitativt-hållbart-material-producerat-i-USA

Hyllor för praktisk arrangemang av album 

Förvaringsskåpet för musikfläktar finns i fyra ytdesigner – amerikansk ek, valnöt, lönn eller körsbär. Möblerna kan konfigureras individuellt i massivt valnötsträ samt i träfaner.

Atocha design producerar möbler för musikälskare

Atocha-Design-Öppna-Stäng-Musikskåp-Förvaringsmöbler-Vardagsrum

Fyra lådor med mjuk stängning

musik-skåp-rymmer-konsument-elektronik-enheter

Förvaringsmöbler i serien Open / Close

Förvaringsmöbler-för-praktiskt-arrangemang-radio-utrustning-album

Skåp för lagring av skivor och musikteknik