Trädgårdsmöbler med en innovativ design

moderna trädgårdsmöbler - innovativ design

Den polymorfa, kinetiska installationen är riktigt avancerad. En ny, modern pall med skulpturell design. Dess kinetiska egenskaper är särskilt fascinerande. Designerna beskriver sin skapelse som en installation som inspirerades av vippsvinget och barnleksaken – ‘Slinky’. Så ser detta Trädgårdsmöbler innovativ och lekfull på samma gång

Innovativa och flexibla trädgårdsmöbler kan också vara praktiska

Trädgårdsbänk med en innovativ form

de Trädgårdsmöbler strukturen följer en dubbelsidig bänk som ändrar form flera gånger och skapar därmed olika sittytor. Varje del av denna bänk är ansluten till nästa med ett invecklat system med svängbultar. Detta förenklar segmentens vertikala rörelse. Slutresultatet är en flexibel form som enligt designern ‘aktiveras av interaktionen med personen som sitter’.

En modern installation för din trädgård

innovativ exteriördesign för trädgården

Detta är ostridigt Trädgårdsmöbler Mycket komplicerad design. Designerna tänkte inte bara på komfort, utan också på säkerhet – de undersökte i förväg med hjälp av datasimuleringsprogram hur bänken skulle böja sig i olika sittpositioner. Lyckligtvis för dig var produktionen av bänken inte så svår – den var gjord av timmerlameller. På grund av luckorna mellan de olika detaljerna finns det ett samspel mellan ljus och skugga – och du har ett konstverk i trädgården. Denna revolutionerande design är mångsidig och kan installeras i privata bostäder såväl som i skolor, parker, till och med kontorsbyggnader.

Från Jaz

ny kinetisk installation för trädgården

modern träbänk för trädgården

Rörlig trädgårdsbänk av trä