Att sätta kvinnliga kurvor i rampljuset: tips för rätt styling

Feminina kurvor över mjuka, flytande tyger senapsgult

Se snygg och snygg ut – detta är inte bara möjligt med modellstorlekar, men med rätt knep är det också möjligt med större klädstorlekar! Dessa dagar är kvinnliga kurvor inte längre en anledning att dölja dem. Tvärtom: den feminina siluetten kan sättas av riktigt bra med rätt styling!

Perfekta kläder för stora kurvor

Kvinnliga kurvor kjol A-linje vit färgstark topp

Även om catwalks och modetidningar visar mestadels bilder på supersmala kvinnor – i verkligheten är bilden en helt annan: majoriteten av kvinnorna behöver klänning i storlek 40 eller mer. Och klädindustrin har sedan länge anpassat sitt sortiment till sina kunders modebehov. Det finns därför många leverantörer på Internet som denna online -återförsäljare, till exempel, som specialiserat sig på erbjudandet för starka kvinnor. Borta är de dagar då kvinnliga kurvor gömdes under väskliknande, missformade kläder i mörka färger!

Men vilka kläder kan kvinnor få fram sina kurvor bäst? För kjolar är A-linjen perfekt för att dölja små fickor på höfter och ben. Den perfekta längden slutar antingen strax ovanför knäna eller sträcker sig lite förbi knäna. Dessutom de mörkaste möjliga, enkla tights utan mönster för att göra benen optiskt smalare.

Kvinnliga kurvor jeans höga klackar senapsgul blus

När det kommer till jeans kommer det till den perfekta passformen. Jeans med hög midja är på modet igen. Tillsammans med en hög andel stretch, sätter de figuren i rätt form och skapar fantastiska kurvor!

När du väljer toppen kan saker och ting vara lite mer öppet: en bred halsringning, eventuellt med en sofistikerad krage eller en omslutande look, framkallar en vacker klyvning. Ett annat bra val för stora bröst: mjuka, flytande tyger som betonar silhuetten utan att vara alltför sammandragande.

Moderiktiga tillbehör sätter snygga accenter

Kvinnliga kurvor outfit pastellfärger mintrosa aprikos

För att ge stylingen en personlig touch är tillbehör ett bra sätt. De är också en stor distraktion från några extra kilo och ger fashionabla accenter.

Snygga skor är viktiga för att ge outfiten det där säkra. För en feminin styling passar skor med höga klackar utmärkt, så länge de inte är för höga. Höga klackar sträcker benen optiskt och får dem att se smalare ut. En bra kombination, särskilt i kombination med en klänning eller kjol!

Kvinnliga kurvor klär rosa mönstrade svarta höga klackar

Så att midjan kommer till sin rätt är lite bredare bälten idealiska. De framhäver den feminina siluetten och sätter även midjor som inte är så smala i ett fördelaktigt ljus.

Följande gäller smycken och handväskor: less is more! Fickor i XXL-storlek gör stylingen snabbt rörig. Subtila och snygga tillbehör är däremot ett bra val för att sätta fashionabla accenter och att distrahera från små kuddar.

Bilder: © istock.com / Ondine32, © rawpixel.com