Stiletto Nails – 30 bra idéer för extravaganta och iögonfallande nageldesigner

stilettspikar långspetsig-fransk-spets-baslack-transparent-vit

Det finns nu många olika nagelformer, inklusive Stilettspikar sticker ut och är utan tvekan ett absolut blickfång. De ser väldigt extravaganta och samtidigt eleganta ut och är en särskild utmaning när det gäller form och design. I det följande har vi sammanställt förtrollande spikdesignidéer för stilettos för dig, som är avsedda att tjäna som inspiration.

Stilettspikar som ett konstverk – spetsiga, långa och ovanliga

stilett naglar apelsin-citron-blå-lång-spetsig-sommar-akryl

Stiletter kännetecknas av att de är mycket spetsiga och börjar från en längd på cirka tre centimeter från fingertoppen. Ju längre stilettspikarna, desto bättre ser de ut och erbjuder därför extra utrymme för en unik typ av spik. Oavsett om dina stiletter är extremt långa, korta, naturliga eller gjorda av akryl, kommer de att locka allas uppmärksamhet och se bra ut, även om de inte nödvändigtvis är lämpliga för daglig användning.

stilettspikar strass-ringar-långspetsad-akryl-rosa-lila-vit

Om du bara har använt korta naglar fram till nu är det inte lätt att hantera de långa och spetsiga naglarna i början. Men när du väl har vant dig vid formen är stilettnaglarna lika lämpliga för vardagsbruk som de mandelformade eller runda naglarna. Denna speciella spikform kan användas konstnärligt för en mängd olika skapelser, även om stiletterna också är effektiva på grund av deras längd.

stilett naglar mönster-blomma-motiv-lila-svart-blomma-naturliga

Oavsett om du vill föra dina naturliga naglar till en spetsig form eller om det är en modellering, måste naglarna filas korrekt så att den vackra, iögonfallande formen blir till. Spikens sidor lagras med fingret mot spetsen på ett sådant sätt att linjerna är raka. Om naglarna läggs för långt ner kan de lätt gå sönder där.

stilettspikar spetsiga-lång-akryl-karamell-färg-vit-orange-smycken-guld-glitter

Med sin spetsiga form får stiletten dina händer att se mer feminina ut och dina fingrar längre. Den iögonfallande spikspetsen är idealisk för korta fingrar och får även de bredare naglarna att se smalare ut. Det är upp till dig om du vill bära en sådan manikyr på kontoret eller bara som en speciell höjdpunkt för en festkväll.

stilett-naglar-moive-blommig-pastell-färger-rosa-vit-silver-boll-röd

Om du vill ha dina naglar längre kan du också fila dem lite mer mandelformade så att de blir svårare att riva. Du kommer också att se mer elegant ut med en mandelformad spets. Se bara till att du kan fortsätta behärska ditt vardagsliv med den speciella nagelformen utan problem.

stilett-naglar-vinter-motiv-akryl-blå-hus-snö-gran-träd

Om du vill prova stilettspikstypen kan du använda gel för att designa dina naglar och låta fantasin springa vilt. Det är helt upp till dig om du vill att dina naglar ska se subtila, eleganta eller provocerande ut. Spikmodelleringen gör det också möjligt för dig att skildra hela historier och vackra landskap på dina naglar och därmed vara i centrum för uppmärksamhet vid speciella tillfällen.

stilett-naglar-extremt lång-akryl-baslack-naken-ton-spets-blå-grön-mönster

Det finns nästan otaliga variationer för att designa dina naglar. Du kan få dina stilettspikar målade eller gjorda i slående färger, guld eller med massor av glitter. Med dessa och andra liknande mönster kommer du snabbt att locka dina medmänniskors beundrande blickar. Å andra sidan kan du välja mellan de neutrala och subtila nakentonerna, liksom de mattlackerade och pastellfärgerna. En kombination av två färger eller manikyr med grafiska mönster eller linjer ser också bra ut.

Stilettspikar med kreativa mönster

stilett-naglar-mörkblå-blank-fransk-spetsig-glitter-lång-ombre

Denna eleganta stilettmanikyr i mörkblått, till exempel, är en lyckad kombination av olika nagelkonst. Den fantastiska färgen kan ses på varje finger. Blått nagellack med glitter används för den franska nagelspetsen, vilket får fingrarna att se längre och elegantare ut. Ombre -naglarna, där glitteret blir ljusare och lättare mot spetsen, avrundar den ädla manikyren.

stilett-naglar-glitter-silver-glas-ombre-vin-rödspetsig-lång

Här kan du se en liknande kombination med massor av glitter, ombre och en rik lila färg som skapar en elegant, feminin manikyr. Den intressanta effekten med denna spikdesign är glaseffekten. Små glasklyftliknande mosaiker limmas på naglarna och skimrar som diamanter. De glittrande glasflisarna är gjorda av tunna akrylark eller folier.

Stilettspikar med specialeffekter

stilett-naglar-svart-grå-rosa-glitter-katt-öga-långspetsade-ringar-tatueringar

Här uppnåddes den eleganta manikyren genom att kombinera svart, grå och rosa färg med glitterpartiklar. De grå naglarna med den så kallade cat-eye-effekten lämnar ett speciellt och mycket effektivt intryck. Speciella färggeler innehåller magnetiska pigment som är jämnt fördelade med hjälp av speciella magneter, vilket skapar kattens ögoneffekt.

stilett-naglar-långspetsig-matt-kungsblå-dekoration-strass-stor-liten

Du kan också uppnå den mystiska kattögoneffekten i en speciell form med strass. Ta en titt på denna ljusa kungsblå i sin matta version! Färgen ensam är slående och vacker, men får de skimrande stenarna i form av ett kattöga att sticka ut.

stilett-naglar-akryl-glas-naglar-baslack-transparent-strass-färgade

Denna fantastiska effekt kombineras med en vacker, ogenomskinlig färg och ger din nageldesign det som är något. Denna ljusreflex gör dina naglar till en mystisk och förförisk blickfångare.

stilett-naglar-franska-spets-mångfärgade-prickar-lila-silver-strass-bascoat-naken

Chic stilettspikar behöver inte nödvändigtvis målas i färg så att de blir till riktiga blickfång. Transparenta baslack eller lack i nakna toner kan få glans med strass, paljetter eller glitterfolier. Skapa till exempel en elegant fransk manikyr genom att dekorera spetsarna med känsliga blommor och glitter.

Subtila nyanser för en enkel och elegant manikyr

stilett-naglar-monokrom-mint-glitter-ring-finger-långspetsad

Letar du efter en somrig trendfärg för dina stilettnaglar? Den mintgröna, till exempel, är en trendig färg som skär en fin figur på naglarna. Denna sommarfärg kommer till sin rätt när solen skiner. Kombinera mintgrönt med silver och njut av de soliga dagarna. Mintgrönt ser också bra ut i kombination med turkos.

stilett-naglar-kortspetsiga-naturliga-monokrom-neutrala-naken-ton-ringar

Alternativet för daglig användning är de så kallade mini stilettorna. Om du filar stilettspikarna lite kortare kommer du att känna att du har normala, långa naglar och att du har önskad form utan att naglarna är besvärande. Dessutom ser de inte mindre förtrollande ut och gör din vardag mycket enklare.

stilett-naglar-kort-naturlig-spetsig-beige-naken-ton-glitter-pulver-monokrom

Om du vill ha en oansenlig nageldesign kan du designa dina stilettspikar med subtila toner eller nakna toner. Du är välkommen att försköna enskilda fingrar med små dekorationer, till exempel med stansningar eller klistermärken, blomstrar och små, enfärgade motiv.

stilett-naglar-blank-matt-lång-beige-svart-mörkbrun

Om du vill ha en mycket enkel design för dina stilettspikar är du välkommen att använda en matt topplack. Naglar som är täckta med naturlig hud eller rostoner ser eleganta ut, välskötta och enkla. Du kan skapa vackra färggradienter med nakna, metalliska och pastellfärger. Färgerna champagne, rosé, gossamerrosa, pärlemor och prosecco är enkla och passar alla tillfällen.

stilett-naglar-mjuk rosa-pastellfärger-lila-glitter-pulver-spetsig-natur-ring

De ädla neutrala tonerna passar med varje säsong och varje outfit. Färgenyanserna är väldigt olika och du kan definitivt inte gå fel med det här färgvalet. Om nuturtonerna verkar för enkla för dig kan du krydda dem med glitterpulver och strass.

stilettspikar-kortspetsiga-silver-blank-krom-pulver

Du är välkommen att designa dina stilettspikar i en färg och ge dem en glansig effekt. Kromspikarna, som kännetecknas av en filmliknande och jämn glans, är väldigt trendiga. Det spegelliknande skiktet kan uppnås genom att strö specialglitterpulver på baslacken och gnugga det med en applikator. Med ett hologrampigmentpulver kan du uppnå en så stor och original effekt som med manikyren på fotot.

Designa stilettnaglar med neonfärger och mönster

stilett-naglar-neon-färg-gul-svart-stänk-prickar-tyg-grå-kortspetsig

Om du gillar att vara centrum för uppmärksamhet kan du måla dina korta stiletter i neonfärg. Om du vill uttrycka ditt sommarhumör är de ljusa neongula, gröna, rosa eller orange rätt toner för dig. På grund av den uttrycksfulla och intensiva färgstyrkan kommer dina stilettspikar att vara i rampljuset.

stilett-naglar-våg-mönster-vit-svart-neon-gul-naturligt spetsig

Du kan kombinera neonfärgerna med andra färger, färgpigment eller glitterpulver och skapa nya utseende om och om igen. Du är välkommen att ge dina naglar struktur och försköna dem med olika mönster. Ett svart vågmönster på en vit basrock eller avslappnade svarta stänk på neonfärgen ser bara bra ut.

stilett-naglar-matt-lila-nyanser-glitter-negativ-utrymme

Du kan uppnå en annan iögonfallande manikyr genom att kombinera ljuslila och naturliga färger med filigranprydnader. Det finns lila nyanser för varje hudtyp. De är mystiska och eleganta och ser glamorösa ut. Stilettspikar i lila, violett, violett, lila, lavendel, lila eller aubergine är riktiga blickfång.

stilett-naglar-vit-mörkblå-ljusblå-kedja-smycken-praktiskt-kort-naturligt

Stilettnaglar ser väldigt charmiga ut även med olika nyanser av en färg. Förutom färgedesignen kan abstrakta mönster utveckla dina egna skapelser och njuta av fascinerande och kreativa nageldesigner.

stilett-naglar-ombre-ljus-pastellfärger-blå-rosa-kortspetsig

Stilettnaglar ser också bra och elegant ut i den trendiga ombre -looken. Det finns inga gränser för din fantasi. Kombinera färgerna efter din smak och understryk eventuellt färgövergången med mönster eller stenar.

Skapa en extravagant nagelform med klassiska färger

stilett-naglar-negativ-rymd-svart-geometrisk-figur-kortspetsig

Du kan också måla korta stilettspikar helt i svart. Svart nagellack är utan tvekan en tidlös klassiker som ser bra ut i kombination med rätt outfit. Med extremt långa stiletter är dock svart nagellack inte tillrådligt om det inte kombineras med andra färger eller mönster.

stilett-naglar-röda-akryl-spetsiga-lång-hjärta-monokrom-spetsiga händer

Ingen annan färg ser lika vacker, snygg och klassisk ut på naglarna som röd. Beroende på vilken nyans och vilken nageldesign den stora färgen är vald kan den se glamorös, romantisk eller lyxig ut.

stilett-naglar-monokrom-natur-mörk-brun-ring-finger-strass

Rött eller svart nagellack harmoniserar perfekt med det “negativa utrymmet” -utseendet och skapar fantastiska mönster på naglarna. Det röda nagellacket får en dramatisk touch när det är försett med gyllene glitterpulver eller strass.

stilett-naglar-natur-fransk-spets-vit-kortspetsig-underrock-transparent

Stilettspikar ser väldigt eleganta och snygga ut i alla längder med den typiska vita franska spetsen. Stilettspikarnas slående form betonas dessutom av den lackerade spetsen och dina naglar ser välvårdade och vackra ut. Fransk manikyr är ett perfekt val för både vardagliga och speciella tillfällen.

stilett-naglar-beige-svart-mönster-ring-kant-spetsig-lång

En annan teknik för att betona stilettspikarnas unika, spetsiga form är att rama in de målade naglarna i en kontrastfärg. Den imponerande stilettformen kommer till sin rätt på detta sätt och lite bredare naglar ser optiskt smalare ut.