9 erityyppistä mallia hopea -nenätapissa

Nenätappi on erittäin suosittu korumuoto, joka kuluu lävistämällä reikä nenässä. Se on esine, joka on löytänyt tiensä muotimaailmaan erittäin mielenkiintoisen historiallisen menneisyyden kautta. Ne löydettiin Lähi -idästä, ja Intian mogulit esittivät ne ensimmäisen kerran 1500 -luvulla. Mughal -säännön aikana nenätappi suunniteltiin yhdellä tavalla, jotka olivat kukkakuvioita.

Nenätapit tekevät naisesta houkuttelevan ja kauniin. Niitä on saatavana eri malleina ja väreinä, mutta hopea tekee siitä kauniin. Nenätappi on moderni muotiasuste, joka oli kerran vain perinne.

Kauniit hopeiset nenätapit:

Nenätappia käytetään myös länsimaisessa kulttuurissa ja pidetään trendikkään koristeena. Jos olet kiehtonut nenätappien viehätys ja hieman hämmentynyt, tässä on kauniita hopeisia nenätappeja.

1. Yksinkertainen hopeinen nenätappi:

Yksinkertainen hopeinen nenätappi

Yksinkertaisuus puhuu aina kovemmin. Yksinkertainen hopeinen nenätappi voi olla ensimmäinen nenätappi jokaiselle tytölle, joka on päättänyt käyttää sitä. Se on erittäin kevyt ja siinä on epäsäännöllisiä kuvioita. Ne ovat epätavallisia ja tyylikkäitä. Se on paras vaihtoehto koulu- ja korkeakoulutytöille, koska se on hyvin yksinkertainen ja antaa viileän ilmeen.

2. kukka hopea nenä pin:

Kukkainen hopeinen nenätappi

Kukkaisessa hopeanastassa on kukkakuvio. Kukkamalliset nastat näyttävät todella kauniilta isolta nenältä ja ne voivat houkutella huomiota tähän kauniiseen keskikappaleeseen nenän lisäksi.

3. Leveä hopeinen nenätappi:

Leveä hopeinen nenätappi

Leveä hopeinen nenä korostaa kasvojen terävän kärjen kauneutta. Tämä on kirkas ja iso nenätappi terävämmälle nenälle. Tämä neula näyttää hyvältä sekä perinteisissä että moderneissa asuissa.

4. timantti hopea nenä Pin:

Timantti hopeinen nenätappi

Olipa timantti numeroita tai yksi iso timantti, joka on hopeoitu, tämä timanttihopeatappi näyttää ajattomalta ja sopii mihin tahansa nenän muotoon ja näyttää hyvältä jokaiselle ikäryhmälle.

5. Kukka taivutettu hopeinen nenätappi:

Kukka taivutettu hopeinen nenätappi

Tämä on toinen trendikäs nenätappi, joka on suosittu nykyään ja antaa tyylikkään ilmeen kasvoille. Siinä on kukka ja varsi taivutettu sisälle. Sitä voidaan käyttää eri päivinä ja tilaisuuksina.

6. hopea silmukka nenä Pin:

Hopeasilmukkainen nenätappi

Tämä hopeatappi antaa erittäin lumoavan ja viileän ilmeen erityisesti, kun silmukkaan lisätään timantteja. Hopeinen silmukkatappi houkuttelee kaiken huomion. Se sopii perinteisen mekon kanssa.

7. Suuret hopearenkaat:

Suuret hopeiset vanteet

Suuret hopearenkaat muuttavat ulkoasua kokonaan ja vaativat erityistilaisuuden, kuten häät tai festivaalit. Nämä näyttävät varmasti kauniilta ja koska niillä on taipumus muuttaa ulkoasua kokonaan.

8. Helmikoristettu hopeinen nenätappi:

Helmillä koristeltu hopeinen nenätappi

Hopeatappia voidaan käyttää minkä tahansa asun kanssa. Jos haluat lisätä siihen lisää värejä, voit valita värikkäitä helmiä, jotka sopivat funky -ilmeen asuihin. Se on yksinkertainen nenätappi, mutta silti trendi.

9. Hopea nenätappi kivillä:

Hopea nenätappi kivillä

Koska kiviä on saatavana eri väreinä ja ne voidaan päällystää hopealla, joka sopii asuun kuninkaallisen ilmeen saavuttamiseksi. Ne voivat olla sekoitus eri kivistä, jotka tekevät tietyn mallin, tai yksi jättiläinen kivi, joka tekee siitä eloisan. Se näyttää täydelliseltä leveämmältä nenältä.

Nenäpulloja on käytetty muinaisista ajoista lähtien, ja ne symboloivat tytön rikkautta ja lahjoja. No, nykyään enemmän kuin mikään statussymboli, nämä ovat pääasiassa kehutettuja improvisoimaan ulkonäköään ja glamour -osuuttaan. Se on kauneudenhoitojärjestelmä naisille ympäri maailmaa. Nenätappi on nähnyt ratkaisevan muodonmuutoksen, joka on merkinnyt uskomattomia malleja.