20 uusinta lasiovemallia kuvilla vuonna 2021

Sisälasista on tullut suosituin tapa modernisoida kotisi. Lasi on erittäin tyylikäs ja hienostunut materiaali, jossa on laaja valikoima malleja. Se lisää tilaan juoksevuutta ja sallii luonnollisen valon suodattaa läpi ja luo illuusion suuremmasta tilasta. Lasiovi voi muuttaa tylsän ja tylsän alueen kokonaan upeaksi ja eteerisen kauniiksi. Tässä artikkelissa esittelimme 20 esimerkkiä, jotka osoittavat, kuinka lasiovet parantavat huoneen viehätystä ja eleganssia.

Uusimmat lasiovet

Intian parhaat lasiovet:

Huoneen tyyliä ja luonnetta voidaan parantaa asentamalla lasiovi, joka päästää sisään tonnia valoa. Lasiovia on saatavana monenlaisia ​​malleja, jotka voidaan sovittaa mihin tahansa kodin sisustukseen. Tässä on kokoelma 20 modernia lasiovemallia kotiisi.

1. Pääoven lasi:

Pääovien lasisuunnittelu

Tämä on kaunis lasinen pääovi, jossa on tukeva puurunko. Mattalasiin on kaiverrettu yksinkertainen geometrinen kuvio. Suunnittelua korostaa oven paneelin yläpuolella oleva lasipaneeli, johon on kaiverrettu vastaava kuvio. Valitse tämä lasiovimalli, jos haluat tasapainon tukevasta ja muodikkaasta sisäänkäynnilläsi.

2. Pooja -huoneen lasiovi:

Pooja -huoneen oven mallit lasilla

Tämä ovi on klassinen esimerkki oven toiminnallisten ominaisuuksien yhdistämisestä tyylillä. Tämä pooja-huoneen ovi yhdistää himmeän ja läpinäkyvän lasin timantin muotoisiin kuvioihin. Se antaa muodikkaan lausunnon pooja -huoneen sisäänkäynnillä. Tämä muotoilu yhdistettynä perinteiseen puukehyksen kuvioon antaa taiteellisen kosketuksen mandirin sisäänkäyntiin. Valitse tämä muotoilu saadaksesi tyylikkään ajattoman ilmeen seuraavan kerran, kun sisustat pooja -huoneesi uudelleen.

3. Lasiovien suunnittelu olohuoneeseen:

Lasiovien suunnittelu olohuoneeseen

Tämä lasiovi on todella ikoninen tyyli värikkäällä ja taiteellisella lähestymistavallaan. Suuret kehystetyt ikkunat on asetettu suunnitteluun ja yhteistyössä suunnitellut mallit on tehty käyttämällä vaaleanpunaista väriä ulkokehyksessä sekä geometrista kuviota ikkunoissa. Se on fantastinen tapa pitää naiset talossa onnellisina vetoamalla heidän naiselliseen puoleensa tämän upean lasiovemallin kautta.

4. Makuuhuoneen lasiovi:

Makuuhuoneen lasiovet

Tämä trendikäs ja näppärä taitettava lasiovi toimii myös jakajana makuuhuoneen ja yhdistettävän huoneen välillä. Valkoinen ovikehys täydentää täydellisesti huoneen väriä ja lisää huoneeseen tyylikästä ilmettä ja näyttää samalla muodikkaalta ja modernilta. Tämä muotoilu voi saavuttaa uusia tyylin korkeuksia mukauttamalla sen huoneen sisustuksen mukaan tai korostamalla sitä. Joka tapauksessa kukaan ei voi vastustaa liukuvan lasioven kultaista viehätystä.

5. Keittiön lasiovien suunnittelu:

Keittiön oven lasisuunnittelu

Tässä design -lasiovessa on sinistä himmeää lasia, johon on kaiverrettu kaunis kukkakuvio eri sinisin sävyin, mikä antaa rikkaalle nykyaikaiselle ilmeelle. Valkoisessa kehyksessä on mosaiikkikuvio, joka edistää lasiovien suunnittelua. Suunnittelu erottuu jyrkästi toisesta sisustuksesta ja luo toimivan muodikkaan ilmeen. Jos haluat tehdä rohkean lausunnon talosi sisätiloissa, tiedät, mikä lasiovi on valittava.

6. liukulasiovi oven suunnittelu:

Liukulasioviovien suunnittelu

Tämä on ihana tumma tyyli, joka johtaa tyylikkäälle ja tyylikkäälle istuma-alueelle. Kehyksen väri sopii istuimen kalusteisiin ja luo luonnollisen tyylivirtauksen huoneesta toiseen. Tyylikäs liukuovimalli korostaa paikan estetiikkaa ja täydentää sisustusta täydellisenä. Se antaa alueelle avoimen ja ilmavan tunteen samalla kun se tarjoaa henkilökohtaisen pakopaikan huoneeseen.

7. PVC -lasiovien suunnittelu:

PVC -lasiovet

PVC -lasiovet yhdistyvät kauniisti mihin tahansa nykyaikaiseen ympäristöön. Tyylikäs puukehys ja kauniit värikkäät maisemat himmeällä lasilla lisää omituisuutta ja hauskuutta tylsään alueeseen. Puolipuinen runko on saumaton tyyli osittaiseen näkymään huoneeseen ja antaa matkustajalle tietyn yksityisyyden. Kehyksen tumma väri lisää väriä kaikkeen sisustukseen ja tuo omaa maalaismaista viehätystä huoneen sisustukseen. Olisi täydellinen lasten makuuhuoneeseen tai lastentarhaan, jos se sisältäisi leikkisä elementti oven sisustukseen.

8. Uppo -oven suunnittelu lasilla:

Huuhtele ovien mallit lasilla

Nämä kultaiset huuhteluovet uusimmilla lasiovimalleilla lisäävät virkistävää syvyyttä avaruuteen. Kullanruskeat vihjeet antavat huoneelle lämpöä ja kodikkuutta ja sopivat täydellisesti muuhun sisustukseen. Pienet läpinäkyvät lasiruudut sovitetaan suuriin erikokoisiin puukehyksiin tämän suunnittelun luomiseksi. Se yhdistää modernin tyylin tyylikkääseen ympäristöön. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta puhuu paljon muodissa. Seuraavan kerran, kun haluat antaa talollesi puisen viimeistelyn, tiedät mihin suuntaan mennä lasioviin.

9. Toimiston etulasiovi:

Toimiston etulasin suunnittelu

Tämä tyylikäs lasiovi on viehättävä ja virheetön tyylikäs muotoilu. Metallinen runko lisää oveen lumoavaa kosketusta erottaen sen muista lasiseinistä. Puolikylläinen lasi valaisee huoneen luonnonvalolla ja antaa matkustajalle hieman yksityisyyttä. Tyylikäs viimeistely kirkastaa huonetta upealla vetoomuksella. Se on välttämätön tyylikkäille yritysten toimistoille, ja se voidaan asentaa myös kotiin myös omituisen korostetun muodin tunteen saavuttamiseksi.

10. Ovilevyn lasi:

Huurretut lasimallit oviin

Tässä upeassa lasiovessa on perinteinen puinen pinta alumiiniseokselle, jossa on himmeä karkaistu lasi. Lasiin syövytetty kukkakuvio antaa ovelle kiihkeän vetoomuksen ja on ihana pari kotiin. Se on moderni ja virkistävä ja lisää täydellistä syvyyttä kaikkiin asetuksiin. Lasi valaisee huoneen samalla tarjoamalla riittävän yksityisyyden ja on ihanan moderni kosketus mihin tahansa huoneeseen.

11. Kaksoisovi lasi:

Kahden oven muotoilu lasilla

Tämä moderni pariovinen muotoilu on tyylikäs ja kutsuva syvänruskean värin ja tyylikkään ruudukon ansiosta. Himmeän kaiverrettu kuvio lisää hienostuneisuutta lasiovelle. Luonnonpuinen viimeistely, jossa on retro -yksityiskohtia, on fiksu tapa tehdä tyylilause. Tämä muotoilu on täydellinen seuraavalla kerralla, kun haluat päivittää ovet toimiviksi mutta trendikkäiksi lasioviksi.

12. Suunnittelijan lasiovi:

Suunnittelijan lasiovi

Tämä on toinen lasiovi, jossa on runsaasti värejä. Tämä värikäs ja herkkä lasiovi antaa upean näkymän koko tilaan ja valaisee koko alueen. Se on myös ainutlaatuinen ja kestävä. Söpöt kukkaiset kietoutuneet köynnökset, joissa on värikkäitä kukkia, ovat viehättäviä ja lisäävät romantiikkaa ja viehätystä huoneeseen. Jos haluat antaa ovellesi värikkään mutta tyylikkään uudistuksen, valitse tämä luova lasiovi.

13. Tuffen -lasiovien suunnittelu:

Tuffen -lasiovet

Tässä tyylikkäässä lasiovessa on kaiverrettu muotoilu, ja se sopii erinomaisesti sisätiloihin, koska lasi päästää valoa sisään, mutta ei ole läpinäkyvä ja tarjoaa riittävän yksityisyyden. Hieno kaiverrettu muotoilu puhuu paljon modernisoinnista ja kauneudesta. Se lisää nykyaikaista tunnelmaa ja sulautuu täydellisesti muun talon tyylikkääseen sisustukseen. Kukkakuvio on yksinkertainen, mutta sen ympärillä on hienostuneisuutta.

14.Alumiinilasiovien suunnittelu:

Alumiininen lasiovi

Tämä lasiovi on saanut inspiraationsa nykyaikaisista tunnelmista, ja se sisältää lasilevyt valtavaan mustaan ​​runkoon. Tumma alumiinirunko lisää tyylikkyyttä ympäröivään lasiin ja tarjoaa samalla kontrastin vaalealle sisustukselle. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta moderni ja tyylikäs. Ihana tyyli, joka sallii luonnollisen valon ja tarjoaa samalla väliseinän täydelliseen toiminnalliseen ilmeeseen.

15. Vaneriovien suunnittelu lasilla:

Vaneri oven suunnittelu lasilla

Tyylikäs vanerilasiovi, joka on poikkeuksellisen silmiinpistävä rikkaan tumman värin ja trendikkään muotoilun vuoksi. Se lisää hienostuneisuutta huoneeseen säilyttäen samalla kodikkaan tunnelman talossa. Ohut lasipaneeli tarjoaa saumattoman näkymän huoneeseen säilyttäen riittävän yksityisyyden. Tämä lasiovi näyttää ajattomalta ja tuo tilaan retro -muodikkaan ilmeen. Seuraavan kerran, kun haluat lisätä väriä sisustukseesi, valitse tämä nykyaikainen ja kaunis muotoilu.

16. Kaupan lasiovi:

Lasiovien suunnittelu kauppaan

Nämä myymälän kääntyvät lasiovet ovat yksinkertaisia ​​ja toimivia, mutta samalla moderneja ja tyylikkäitä. Metallinen runko lisää lasin syvyyttä ja kauneutta samalla kun se tukee lasiovia. Ovi avautuu molempiin suuntiin ja on hyvä käsitellä kiirettä ruuhka -aikoina. Tätä tyylikästä lasia voidaan käyttää sekä kaupallisiin että asuinrakennuksiin. Läpinäkyvät ovet tarjoavat saumattoman näkymän myymälän värikkäisiin sisätiloihin ja ovat loistava lisä mihin tahansa moderniin alueeseen.

17. 3D -lasiovien suunnittelu:

3D -lasiovien suunnittelu

Upea kokemus lasiovista on otettu askel pidemmälle 3D -malleilla, jotka lisäävät eteeristä viehätystä huoneeseen. Nämä 3D -lasiovet ovat täydellinen yhdistelmä yksinkertaisuutta, aitoutta ja eleganssia. Se on tukeva lisä huoneeseen, yksinkertainen ja huomiota herättävä samanaikaisesti. Metallinen harmaa runko sulautuu kauniisti muuhun sisustukseen, kun taas himmeälle lasille kaiverrettu ihana kukkakuvio antaa ovelle hämmentävän tunteen. Investoi tähän suunnitteluun, jos pidät kolmiulotteisista kuvioista ja erittäin nykyaikaisista hienostuneista malleista.

18. Olohuoneen lasiovi:

Ovihuoneen lasiovet

Tässä lasiovessa on retro -ilme ruskealla puulla ja läpinäkyvällä lasilla. Yksinkertainen mutta houkutteleva muotoilu sopii täydellisesti muuhun sisustukseen ja antaa maalaismaisen tunnelman ympäröivälle alueelle. Oven hienostunut puumuotoilu lisää muotoilun eleganssia säilyttäen samalla yksinkertaisuuden.

19. Värilasiovien suunnittelu:

Värillinen lasiovien suunnittelu

Tämä upea värikäs lasiovi on valmistettu sisällyttämällä tasainen lasi muottiin valvotussa ympäristössä. Se luo värinähäiriön, ja samalla muotoilulla varustetut sivuikkunat korostavat tyyliä tyylikkään viimeistelyn saavuttamiseksi. Se houkuttelee huoneeseen kiihkeästi ja voi saada huoneesi saavuttamaan uusia korkeuksia modernistisessa tyylissä ja eleganssissa. Loistava muotoilu tekee kaikista huoneista ja kaikentyyppisistä sisustuksista pop -taiteellisia.

20. Arch lasiovien suunnittelu:

Arch -lasiovet

Tämä kaareva ovi, jossa on tyylikäs kehystys ja kauniisti kullattu lasi, antaa osittaisen näkymän huoneeseen säilyttäen kuitenkin riittävän yksityisyyden. Se on esimerkki modernisoinnista lasiovissa, joissa on tyylikäs puurunko ja joka tuo huoneeseen katseenvangitsijan. Yksinkertainen muotoilu yhdistettynä suunnittelijan neroon tekee siitä erittäin suositeltavan trendikkääseen taloon.

Nykyaikaisen lasiovisuunnittelun valitseminen tuo kotiisi tyylikkään päivityksen ja lisää tilan kirkkautta. Räätälöity lasiovi, joka sekoittuu kodin sisustukseen, luo oman henkilökohtaisen sisustustyylisi. Tyylikäs lasiovi ilmaisee korotettua kutsua ja luo myös oman tyylikkään viehätyksensä kotiin. Joten valitse suosikkisi yllä olevasta parhaiden lasiovien valikoimasta ja nauti kohtaloistasi.