Kuinka tehdä pääpanta vauvalle kotona?

Olipa hiukset lyhyet tai pitkät, hiuspannoilla on tärkeä rooli kampausten pukeutumisessa. Jopa yksinkertaisesti niiden käyttäminen edessä olevien hiusten suojaamiseksi harjoitetaan myös tytöillä ja naisilla, joilla ei ole ikää. Se on tärkeä koristeellinen lisävaruste, joka lisää hiustesi kauneutta. Mutta tiedätkö, voit nyt tehdä myös koristeellisia pääpantoja kotona!

Kuinka tehdä vauvan pääpannat kotona:

Seuraavassa on joitain parhaita kohtia, jotka opettavat sinulle, miten pääpanta tehdään kotona eri ainesosista,

1. joustava nauha pääpanta:

Joustava nauhapääpanta

Mietitkö, miten pääpanta tehdään nauhoilla ja kuminauhalla? Tätä varten sinulla on oltava koristeelliset nauhat ja joustavat. Leikkaa ne pään koon mukaan ja ompele kuminauha nauhan väliin taittamalla se ompelukoneella. Leikkaa nauhan viimeiset sivut ja muut osat viimeistelyä varten ja käytä sitä boheemilla tyylillä käärimällä otsaasi.

2. Punottu pääpanta T-paidoista:

Punottu pääpanta T-paidoista

Onko sinulla vanha käyttämätön t-paita kotona? Tee siitä päänauhat. Mietitkö kuinka tehdä vauvan pääpannat t-paitojen avulla? Ota ei-toivotut t-paidat ja leikkaa niistä ohuet nauhat. Jotta pääpanta olisi värikäs, käytä kolmea eriväristä t-paitaa. Sido nauhojen pää toiselle puolelle ja tee siitä punos. Ompele päät muodostaen pyöreä pyöreä pääpanta ja leikkaa t-paidan ei-toivottu osa pois. Punottu pääpanta on käyttövalmis.

3. Huopa kukka pääpanta:

Huopakukkainen pääpanta

Prosessi, jolla tehdään söpöt pääpannat tällaisille vauvoille, on täysin joustamaton. Sinun tarvitsee vain kerätä kolme eriväristä nauhaa tai samettihuopaa ruusujen tekemiseen. Käytä vihreää huopaa ja leikkaa se lehden muotoiseksi. Katkaise se ja pidä sivuun. Voit myös tehdä kukan liimaamalla ympyrähuovan sivut, jolloin se on kartiomainen. Kun kukat ovat valmiita, ota halutun leveys nauha ja ompele tai kiinnitä kukat siihen. Pääpanta voidaan käyttää helposti, eikä se edes vaivaa pikkulapsia.

4. Solmittu vauvan pääpanta:

Solmittu vauvan pääpanta

Jos mietit uusia tapoja tehdä vastasyntyneen pääpanta, solmittu pääpanta on trendikäs tyyli. Kaikki mitä tarvitset tällaisessa pääpannassa, on satiini- tai silkkimateriaali, jossa on halutut kuviot. Leikkaa kaksi nauhaa, joissa on terävät päät molemmin puolin, kun olet mitannut taaperon pään koon. Ompele molempien nauhojen reunat koneella. Helppo saada vauva käyttämään päänauhaa sitomalla solmu pään puolelle. Voit myös tehdä erilaisia ​​solmuja, jotka antavat uutta muotoilua.

5. Turban -virkattu pääpanta vauvalle:

Turban -virkattu pääpanta vauvalle

Kun ajattelet kuinka tehdä tyttövauvan pääpantoja, virkatusta materiaalista valmistettu turbaani on paljon trendissä. Turbaani on valmistettu virkatusta materiaalista tehokkailla käänteillä. Ensinnäkin virkattu materiaali katkaistaan ​​halutulla leveydellä ja pituudella pään koon ottamisen jälkeen. Virkatun materiaalin päät taitetaan ja ommellaan muodostaen pyöreän pääpannan. Kierrä keskelle ja ompele. Jotta kierre olisi houkuttelevampi, voit lisätä siihen napin, kukan, terälehden jne. Päänauhaa käytettäessä viehätys tulee sivupäähän.

Kun otat materiaaleja pikkulapsen päänauhojen valmistukseen, yleensä pehmeät materiaalit valitaan laajalti pääpannan valmistukseen ja koristeluun. Koska vauvan päänauhojen on oltava pehmeitä, ne on valmistettu laajalti satiininauhoista pehmeän kosketuksen takaamiseksi.