Karka Rashi ή Cancer Ονόματα μωρών: 55 καλύτερες λέξεις με νόημα!

Το Karkata Rasi ή Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από ένα σύμβολο καβουριού. Σύμφωνα με την ινδική βεδική αστρολογία, τα μωρά που γεννήθηκαν κάτω από τα Nakshatras – Punarvasu (4η Pada), Pushyami Nakshatra (1,2,3,4 Padas) και Aslesha Nakshatra (1,2,3,4 Padas) εμπίπτουν στο Karka Rashi. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συλλέξει 60 Καλύτερα Ονόματα Μωρών Karka Rashi για κορίτσια και αγόρια, τα οποία αποτελούν ένα τέλειο μείγμα παραδόσεων και νεωτερικότητας.

karka rashi ονόματα μωρών

Ας δούμε τώρα τα αρχικά γράμματα του Karkataka Rashi *:

Da, De, Du, Dey, Do, Ha, Hu, Hi, He, Ho

*Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το Panchamgam

60 καλύτερα ονόματα μωρών Karkataka Rashi για αγόρια και κορίτσια με νοήματα:

Ας δούμε τώρα την πιο πρόσφατη λίστα με τα ονόματα του Karka Rashi για αγοράκια και κοριτσάκια:

25 καλύτερα ονόματα Karka Rashi (Cancer) για αγόρια:

Εάν ο μικρός σας πρίγκιπας γεννιέται κάτω από τα προαναφερθέντα νάχτρα και τον Πάδα, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα σημαντικά ονόματα για αυτόν:

1. Damaruk:

Το όνομα “Damaruk” προέρχεται από το θεϊκό όργανο του Lord Shiva, που ονομάζεται “Damaruka”. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πολύ ινδικά ονόματα αγοριών που ξεκινούν με το φωνητικό “Da”. Έτσι, αν είστε πολύ συγκεκριμένοι στην επιλογή ενός ονόματος με αυτόν τον ήχο, δοκιμάστε αυτήν τη λέξη!

2. Harish:

Το “Harish” είναι μια ενδιαφέρουσα λέξη που αναφέρεται τόσο στον Lord Shiva (Eesha) όσο και στον Lord Vishnu (Hari). Προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα και οι εναλλακτικές ορθογραφίες είναι “Hareesh”, “Hariesh” κλπ. Λοιπόν, προχωρήστε σε αυτό αν θέλετε να προσκαλέσετε τις ευλογίες των δύο κύριων Ινδουιστικών Θεών!

3. Χάρντικ:

Το “Hardik” είναι ένα όνομα με νόημα για τα αγόρια Karka Rashi που σημαίνει “Από καρδιάς”. Είναι μια χίντι λέξη στην οποία η ρίζα της λέξης «Σκληρός» σημαίνει «Καρδιά». Πιστεύεται ότι τα αγόρια με αυτό το όνομα είναι πολύ παθιασμένα με αυτό που κάνουν και βάζουν την καρδιά και την ψυχή τους στην επίτευξη των στόχων τους.

4. Harshil:

Θέλετε το αγοράκι σας να είναι πάντα χαρούμενο και χαρούμενο; Στη συνέχεια, δοκιμάστε να τον ονομάσετε “Harshil”. Αυτό το χαριτωμένο όνομα προέρχεται εν μέρει από τα σανσκριτικά και μεταφράζεται σε “ευθυμία” ή “αυτός που δίνει ευτυχία”.

5. Harivansh:

Το “Harivansh” είναι ένα παραδοσιακό ινδικό όνομα που έχει μια βασιλική αίσθηση. Προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα στην οποία “Hari” σημαίνει Λόρδος Vishnu και “Vansh” σημαίνει οικογένεια. Έτσι, το πλήρες νόημα αυτής της λέξης είναι “Αυτός που ανήκει στην οικογένεια του Λόρδου Βισνού”.

6. Harihar:

Μια άλλη λέξη που συνδυάζει τα ονόματα του Λόρδου Βισνού και του Λόρδου Σίβα είναι το “Harihar”. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές όνομα αγόρι Karka μεταξύ ανθρώπων που είναι πολύ θρησκευόμενοι. Αφαιρέστε το γράμμα “I” στη μέση για να αποκαλύψετε μια ενδιαφέρουσα λέξη “Har Har” (Mahadev)!

7. Χάνισι:

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό μωρό για αγόρια που ξεκινούν με “Ha” δοκιμάστε το “Hanish”. Αν και αυτή η λέξη ακούγεται σαν “Harish”, η έννοια είναι πολύ διαφορετική. Το Hanish λέγεται ότι προέρχεται από τα σανσκριτικά που σημαίνει “Αυτός που αντέχει σε επιθετικές καταιγίδες”. Με άλλα λόγια, το “Hanish” αναφέρεται στον Λόρδο Shiva.

8. Χαρσάντ:

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι συσχέτισαν τον Χαρσάντ με την περιβόητη Μέτα, η πραγματική σημασία αυτής της λέξης μπορεί να σας κάνει να την ερωτευτείτε. Harshad είναι μια χίντι λέξη που σημαίνει “Αυτός που δίνει χαρά”. Χρησιμοποιείται ευρέως στο Γκουτζαράτι, το Μπενγκάλι και άλλα βόρεια μέρη της Ινδίας.

9. Harmesh:

Η έννοια της λέξης “Harmesh” σημαίνει Θεός. Δεν έχει άλλες παραλλαγές και προέρχεται από το “Har” σημαίνει τα πάντα και “Esh” που σημαίνει Θεός. Με άλλα λόγια, το Harmesh αναφέρεται στην υπέρτατη δύναμη.

10. Hemachandra:

Αν ψάχνετε για παλιά ονόματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, δοκιμάστε το “Hemachandra”. Αυτή η σανσκριτική λέξη που προέρχεται σημαίνει “Χρυσό φεγγάρι”. Μπορεί επίσης να σημαίνει “Αυτός που είναι διακοσμημένος από τη χρυσή ημισέληνο” αναφερόμενος στον Λόρδο Σίβα.

11. Hemanth:

Το “Hemanth” είναι ένα υπέροχο όνομα για τα αγόρια που γεννήθηκαν στην Karka Rashi και σημαίνει “Χειμερινή Εποχή”. Η άλλη έννοια της ίδιας λέξης είναι “Χρυσή”. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν επίσης ότι είναι ένα από τα πολλά ονόματα του Λόρδου Βούδα.

12. Heyansh:

Το “Heyansh” είναι ένα όμορφο όνομα για τα αγόρια Karka Rashi που έχει όχι μόνο έναν μοντέρνο ήχο αλλά και ένα εντυπωσιακό νόημα. Αυτό το σύγχρονο όνομα έρχεται με τη σημασία “μέρος της καρδιάς”.

13. Χιαάν:

Ένα άλλο κομψό όνομα για τα αγόρια που γεννήθηκαν στον Kark Rashi είναι “Hiaan”. Δεν υπάρχουν άμεσες έννοιες σε αυτήν τη λέξη και οι πρόχειρες μεταφράσεις είναι “Lord Vishnu”, “One who is full of life” κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το “Hiyaan” ως εναλλακτική ορθογραφία.

14. Ιμαλάια:

Το “Himalay” είναι ένα διαρκώς δημοφιλές όνομα για τα ινδικά αγοράκια που έχει πολλαπλές σημασίες. Η λέξη αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την ανωτερότητα όπως οι οροσειρές των Ιμαλαΐων. Έχει επίσης θρησκευτική ένωση καθώς τα Ιμαλάια θεωρούνται ως η ιερή κατοικία των Θεών, ιδιαίτερα του Λόρδου Σίβα.

15. Χιμανσού:

Το “Himanshu” είναι ένα δημοφιλές όνομα για τα αγόρια που γεννήθηκαν στο ζώδιο του καρκίνου. Προέρχεται από τη γλώσσα Χίντι και υποδηλώνει “πάγο”, “δροσιά”, “φως του φεγγαριού” κλπ. Το όνομα συμβολίζει μια δροσερή στάση χωρίς περιθώρια θυμού ή επιθετικότητας.

16. Παρασκευή:

Η λέξη «Hriday» σημαίνει καρδιά. Προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη “Hrudayam”. Το όνομα συνδέεται με τη ζωή, την αγάπη και τη ζεστασιά. Η εναλλακτική ορθογραφία μπορεί να είναι “Hyuday”.

17. Hitesh:

Το “Hitesh” είναι μια λέξη που προέρχεται από το Χίντι και σημαίνει “Κύριος της Καλοσύνης”. Υπονοεί επίσης “αυτός που σκέφτεται όλους”. Έτσι, εάν θέλετε το αγόρι σας να δείχνει χαρακτηριστικά εγωισμού και σεβασμού για τους άλλους, τότε επιλέξτε αυτή τη λέξη!

18. Hitansh:

Το όνομα “Hitansh” είναι αρκετά παρόμοιο με το “Hitesh” όσον αφορά την ομοιοκαταληξία, την ορθογραφία και ακόμη και το νόημα. Το Hitansh συνήθως μεταφράζεται ως “πολύ καλός άνθρωπος” εκτός από καλοπροαίρετο.

19. Hreyansh:

Η λέξη “Hreyansh” σημαίνει αυτόν που έχει μεγάλη καρδιά. Προέρχεται από τη ρίζα της λέξης “Hru” που σημαίνει “καρδιά”. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σύγχρονα ονόματα ζωδιακών καρκίνων για αγόρια.

20. Hridaan:

Το “Hridaan” είναι ένα υπέροχο όνομα για αγόρια που σημαίνει “δώρο του Θεού”. Τα άλλα ονόματα είναι “αυτός που έχει μεγάλη καρδιά”, “καλόκαρδο άτομο”, “αυτός που είναι πολύ καλός στην καρδιά” κλπ. Το όνομα έχει γίνει πολύ δημοφιλές αφού ο διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ Hrithik Roshan ονόμασε τον μικρότερο γιο του ως ” Hridaan “.

21. Hakesh:

Η λέξη “Hakesh” είναι σχετικά νέα και δεν συναντάται συνήθως. Έτσι, αν θέλετε ένα μοναδικό όνομα για το αγοράκι σας, δοκιμάστε αυτήν τη λέξη. Hakesh σημαίνει “Lord of Sound” ή Lord Brahma, Lord Shiva.

22. Hansal:

Το “Hansal” συνδέεται με τη χάρη, τη λεπτότητα και την κομψότητα. Προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα και έρχεται με την έννοια “σαν τον Κύκνο”. Ο Κύκνος είναι ένα σεβαστό πουλί σε πολλούς πολιτισμούς, ιδιαίτερα στην ινδική μυθολογία, για τη σχέση του με τις θεϊκές δυνάμεις.

23. Χάνσιθ:

Το “Hansith” είναι ένα ωραίο όνομα για αγόρια που σημαίνει “Joy of Wonder”. Αναφέρεται στο συναίσθημα ή το συναίσθημα που βιώνετε όταν βλέπετε κάτι υπέροχο για πρώτη φορά στη ζωή σας, για παράδειγμα, κρατώντας τα μικροσκοπικά χέρια του μικρού αγοριού σας.

24. Hanuma:

Το “Hanuma” είναι ένα κλασικό όνομα για αγόρια που σημαίνει “Lord Hanuman”. Πολλοί γονείς επιλέγουν αυτή τη λέξη για τα παιδιά τους έτσι ώστε να αποκτήσουν τις ιδιότητες της γενναιότητας, της αφοσίωσης και της δύναμης από τη δημοφιλή μυθολογική φιγούρα.

25. Χάραν:

Η λέξη “Haran” σημαίνει Lord Shiva στο ινδικό πλαίσιο. Προέρχεται από τις λέξεις “Hara” σημαίνει Shiva και “an” σημαίνει τέλος. Έτσι, η κυριολεκτική έννοια είναι “Αυτός που καταστρέφει το κακό, τις αμαρτίες” κλπ.

25 Καλύτερα ονόματα Karka Rashi (Cancer) για κορίτσια:

Εάν επιθυμείτε το κοριτσάκι σας να προσελκύσει όλες τις θετικές ιδιότητες του Kark Rashi, προχωρήστε και επιλέξτε ένα από αυτά τα υπέροχα ονόματα γι ‘αυτήν. Διαβάστε τα νοήματα και τους συμβολισμούς για να μάθετε ποια λέξη είναι ιδανική για να ονομάσετε την πριγκίπισσα σας:

26. Χαρίκα:

Η λέξη “Harika” είναι ένα δημοφιλές όνομα κοριτσιού Karka Rashi. Το νόημά του είναι «Σύζυγος της Χαρά ή του Λόρδου Σίβα» ή με άλλα λόγια «Θεά Παρβάτι». Η λέξη σχετίζεται επίσης με την ομορφιά, τη θεότητα κ.λπ.

27. Haasini:

Το “Haasini” είναι ένα κοινό όνομα στα κράτη Τελούγκου και Ταμίλ για τον χαρούμενο ήχο και τη σημασία του. Τα ονόματα σημαίνουν “Χαμογελαστό κορίτσι”. Αυτή η λέξη συνδέεται με την ευτυχία και τη θετικότητα. Η εναλλακτική ορθογραφία που ονομάζεται “Hasini”.

28. Χαντβίθα:

Το όνομα «Hadvitha» σημαίνει «απεριόριστο». Αυτή η λέξη συμβολίζει το άπειρο, την αιωνιότητα και το ατελείωτο. Οι άνθρωποι θεωρούν επίσης ένα άλλο νόημα για αυτήν τη λέξη ως “Δώρο του Θεού”. Πράγματι, οι κόρες είναι αληθινά δώρα του Θεού!

29. Χάμσικα:

Το “Hamsika” είναι μια δημοφιλής επιλογή για την ονομασία κοριτσιών που γεννήθηκαν από καρκίνο. Σύμφωνα με την ινδική μυθολογία, “Hamsika” σημαίνει “Αυτός που οδηγά Hamsa ή κύκνο”. Με άλλα λόγια, είναι ένα από τα ονόματα για τη θεά Saraswathi, την ινδουιστική θεότητα της γνώσης.

30. Χαρίνι:

Το όνομα “Harini” σημαίνει “Ελάφι σαν”. Σύμφωνα με τον Ινδουισμό, ένα ελάφι έχει μεγάλη σημασία σε πολλά πλαίσια. Συνδέεται κυρίως με τη θεά Saraswathi που παίρνει τη μορφή ενός κόκκινου ελαφιού που ονομάζεται “Rohit”.

31. Χανίσα:

Το “Hanisha” είναι ένα από τα πιο γλυκά ονόματα για τα κοριτσάκια που γεννήθηκαν στην Karka Rashi. Σημαίνει «αυτός που είναι γλυκός σαν το μέλι». Ο όρος “γλυκό” υποδηλώνει μια ζεστή και φιλική φύση ενός ατόμου που αγαπιέται και γίνεται αποδεκτό από όλους.

32. Χιτάνσι:

Το “Hitanshi” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα για κοριτσάκια, που σημαίνει “απλότητα” ή “καθαρότητα”. Το όνομα έχει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση που αγαπούν πολλοί γονείς. Η σύντομη μορφή αυτού του ονόματος μπορεί να είναι “Hitha”.

33. Χαρσίνι:

Αν θέλετε ένα όνομα που στέλνει τόνους θετικών δονήσεων, δοκιμάστε το “Harshini”. Είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει “χαρούμενη”, “ευτυχία”. Το όνομα προέρχεται από τη λέξη “σκληρός” που σημαίνει ευτυχισμένος.

34. Χαγιάτι:

Το “Hayati” είναι ένα μοναδικό όνομα για τα κορίτσια που σημαίνει “ζωή”. Αυτή η λέξη μπορεί να συμβολίζει την ολότητα, την επιδραστική παρουσία, ένα σημαντικό πρόσωπο κ.λπ. Μπορείτε να δείτε ένα άλλο “h” για να το κάνετε “Hayathi” ως εναλλακτική ορθογραφία.

35. Χιμάγια:

Ένα άλλο δημοφιλές όνομα για κορίτσια είναι το “Himaja”. Το όνομα σημαίνει «Θεά Παρβάτι», η οποία, σύμφωνα με την ινδουιστική μυθολογία θεωρείται ότι είναι η κόρη του Χιμαβάν. Η σύντομη μορφή αυτού του ονόματος είναι “Hyma” ή “Hima”.

36. Hemisha:

Το “Hemisha” είναι ένα σπάνιο όνομα για τα κορίτσια Karka Rashi και αναφέρεται σε “καλό”, “ευτυχία” και “ευημερία”. Η λέξη σχετίζεται με τη θετικότητα, η οποία την καθιστά ιδανική για κοριτσάκια.

37. Hindhavi:

Το “Hindhavi” είναι ένα όμορφο όνομα για κοριτσάκια που σημαίνει “Αυτό που ανήκει στο ινδουιστικό έθνος”. Εάν είστε κάποιος που πιστεύει στις παραδόσεις και την ιστορία μας, τότε επιλέξτε αυτή τη λέξη για την κόρη σας. Οι ορθογραφικές παραλλαγές είναι «Hyndhavi», «Haindhavi» κλπ.

38. Heera:

Το “Heera” είναι μια χίντι λέξη που σημαίνει “Σμαράγδι”. Ο λόγος για τον οποίο οι γονείς προτιμούν αυτό το όνομα είναι ο απλός, αλλά κομψός ήχος και ο πλούσιος συμβολισμός. Το Heera συμβολίζει την πολυτιμότητα, τη σπανιότητα και την αποκλειστικότητα.

39. Χίθα:

Το “Hitha” είναι ένα σύντομο και γλυκό όνομα για τα κορίτσια που σημαίνει “αυτό που αγαπούν όλοι”. Πιστεύεται ότι τα κορίτσια με αυτό το όνομα συνήθως αναπτύσσουν μια γλυκιά και φιλική φύση που εκτιμάται από όλους γύρω τους.

40. Hiteeksha:

Το όνομα “Hiteeksha” σημαίνει χρυσό λουλούδι. Αυτό το όνομα συνδέεται με τη σπανιότητα, την αισιοδοξία, την αγάπη κλπ. Η ορθογραφική παραλλαγή μπορεί να είναι “Hitiksha”.

41. maμα:

Αν ψάχνετε για ένα όνομα 2σύλλαβων, δοκιμάστε το “Hyma”. Αυτό χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λέξη για το “Hema” που σημαίνει “αυτή που ανήκει στο χιόνι” ή Θεά Παρβάτι.

42. Χιμάνι:

Το “Himani” είναι ένα όμορφο όνομα για κορίτσια που σημαίνει “Από το χιόνι”. Αυτό το όνομα συνδέεται με την καθαρότητα, την αθωότητα, την απαλή φύση κλπ. Είναι επίσης ένα από τα πολλά ονόματα της Θεάς Παρβάτι.

43. Χάνσι:

Το “Hansi” είναι ένα ονειρικό όνομα για κορίτσια που σημαίνει “Κύκνος”. Το όνομα συνδέεται με συμβολισμούς όπως η αθωότητα, η καθαρότητα, η κομψότητα, η γοητεία, η καθαρότητα κ.λπ. Στις νότιες περιοχές, οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν το “Hamsi” ή το “Hamsa”.

44. Hemangi:

Η λέξη «Hemangi» σημαίνει «χρυσό σώμα» ή «γυναίκα που είναι φτιαγμένη από χρυσό». Το όνομα συμβολίζει την αγνότητα, την αγνότητα, τα δικαιώματα και τους πλούσιους. Είναι πιθανό να συναντήσετε το όνομα στις νότιες ινδικές πολιτείες, όπως η Καρνατάκα, η Άντρα κλπ.

45. Χρίτικα:

Το “Hritika” είναι ένα νέο στυλ ονόματος για κοριτσάκια που σημαίνει “χαρά”, “αλήθεια” και “γενναιοδωρία”. Το όνομα του αδελφού μπορεί να είναι “Hrithik”, που σημαίνει “από καρδιάς”. Έτσι, εάν είστε ευλογημένοι με δίδυμα που γεννήθηκαν στο Karka Rashi, δοκιμάστε αυτό το ζευγάρι.

46. ​​Haanvika:

Το Haanvika είναι ένα σύγχρονο όνομα για κοριτσάκια που σημαίνει «μέλι». Το όνομα συνδέεται με τη γλυκιά φυσικότητα, τη φιλικότητα και την αποδοχή των άλλων. Είναι ενδιαφέρον ότι η σύντομη μορφή αυτού του ονόματος “Haanvi” έχει ομοιοκαταληξία με το “Honey”, έτσι δεν είναι?

47. Hiranma:

Το όνομα “Hiranma” προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη “Hiran” που σημαίνει χρυσός. Το όνομα μεταφράζεται σε “αυτός που είναι φτιαγμένος από χρυσό”. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το “Hiranmayi” για να ακούγεται πλήρης.

48. Χίτικα:

Το “Hithika” θεωρείται μια από τις θηλυκές λέξεις που περιγράφουν τον Λόρδο Shiva. Η άλλη σημασία για αυτή τη λέξη είναι “πρωί”, που αναφέρεται σε νέα ξεκινήματα, νέα ελπίδα κλπ.

49. Χρίσα:

Αν ψάχνετε για μια θηλυκή λέξη για τον Λόρδο Βισνού να ονομάσει το κοριτσάκι σας, δοκιμάστε το “Hrisha”. Αυτό το σύγχρονο όνομα σημαίνει επίσης “άγιος”, που προέρχεται από τη λέξη “Rish”.

50. Hridima:

Η λέξη “Hridima” σημαίνει “Καλά καρδιά”. Προέρχεται από τη ρίζα της λέξης “Hriday” που σημαίνει “καρδιά”. Έτσι, αν θέλετε το κοριτσάκι σας να είναι ένα ευγενικό και συμπονετικό άτομο, επιλέξτε αυτό!

5 Καλύτερα Unisex Baby Names για τον Karka Rashi:

Αν ψάχνετε για ένα ωραίο όνομα για το μωρό σας που έχει ουδέτερη σημασία για το φύλο, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη συλλογή λέξεων:

51. Χάρσα:

Το “Harsha” είναι ένα δημοφιλές unisex όνομα για τα μωρά Karka Rashi. Σημαίνει ευτυχία, απόλαυση, θετικότητα και ελπίδα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προθέματα και επιθήματα όπως “Sri”, “Vardhan” κλπ.

52. Hima:

Ένα άλλο ουδέτερο όνομα για τα μωρά που γεννιούνται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι “Hima”. Το όνομα υποδηλώνει χιόνι ή κάποιον που ανήκει στο χιόνι. Μπορείτε να δοκιμάσετε εκτεταμένες εκδόσεις όπως Himanath, Himavathi κλπ.

53. Hrudai:

Το “Hrudai” είναι ένα άλλο όνομα που έχει ουδέτερη σημασία για το φύλο. Σημαίνει «καρδιά», σύμβολο ζωής και αγάπης.

54. Χάρι:

«Χάρι» είναι το όνομα του «Λόρδου Βισνού». Πολλοί Ινδουιστές προτιμούν αυτό το όνομα για κορίτσια και αγόρια προσθέτοντας επεκτάσεις όπως “Hari Teja”, “Hari Krishna” κ.λπ..

55. Hema:

Ένα άλλο κοινό unisex όνομα είναι “Hema”, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί εύκολα ανάλογα με το φύλο. Παραδείγματα τέτοιων ονομάτων είναι “Hema Chandra”, “Hema Latha” κλπ.

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η λίστα με τα ονόματα μωρών Karka Rashi για αγόρια και κορίτσια. Αυτές οι λέξεις δεν ακούγονται μόνο υπέροχα αλλά έχουν και ωραίες σημασίες που δεν παραλείπουν να δημιουργήσουν την πρώτη εντύπωση. Εάν έχετε άλλα τέτοια ονόματα που πιστεύετε ότι πρέπει να μπουν σε αυτήν τη συλλογή, ενημερώστε μας!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα ονόματα μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία σε διαφορετικές χώρες, πολιτισμούς και γλώσσες. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τους συμβολισμούς ενός ονόματος στην τοπική σας κουλτούρα πριν το επιλέξετε για το μωρό σας. Δεν πρέπει να βασίζεστε στο υλικό που παρέχεται σε αυτό το άρθρο καθώς οι πληροφορίες δεν υποστηρίζονται από εκτεταμένη έρευνα ή γνώμη εμπειρογνωμόνων.