9 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα

Το ευαίσθητο δέρμα σημαίνει ότι το δέρμα σας θα αντιδράσει σχεδόν σε κάθε είδους προϊόν που εφαρμόζετε σε αυτό. Έτσι, θα πρέπει να είστε πολύ επιλεκτικοί και να έχετε γνώσεις σχετικά με τα προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στο ευαίσθητο δέρμα σας. Παρόλο που υπάρχουν πολύ περιορισμένα προϊόντα για ευαίσθητο δέρμα, θα χρειαστεί να έχετε μια ιδέα για τα προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Αυτό το άρθρο θα σας οδηγήσει στη λίστα με τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες κατάλληλες για ευαίσθητο δέρμα.

Δημοφιλή ενυδατικά για ευαίσθητο δέρμα στην Ινδία:

Ας εξετάσουμε τις 9 ενυδατικές κρέμες για το ευαίσθητο δέρμα.

1. Avene Skin Recovery Cream:

ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα

Αυτή η κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητο δέρμα που δεν προκαλεί κανένα είδος κοκκινίλας. Δεδομένου ότι το ευαίσθητο δέρμα σας αντιδρά στις κλιματικές αλλαγές, αυτή η κρέμα θα φροντίσει γι ‘αυτό, εξασφαλίζοντας ένα στρώμα προστασίας πάνω από το δέρμα και προστατεύοντάς το από τις καιρικές διακυμάνσεις. Θα διορθώσει επίσης τη ζημιά που προκαλείται από τον καθαρισμό και τα δερματολογικά πειράματα στο δέρμα. Το προϊόν είναι φορτωμένο με ορυκτέλαιο, σκόνη θερμικής πηγής της εταιρείας, βενζοϊκό οξύ κλπ. Συνιστάται η εφαρμογή αυτού του δέρματος δύο φορές την ημέρα.

2. Cetaphil Daily Advance Ultra Hydrating Lotion:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 2

Το προϊόν ενυδατώνει και ενυδατώνει το δέρμα και το διατηρεί επίσης θρεπμένο και απαλό. Έχει αποδειχθεί ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί για 24 ώρες. Η ενυδατική κρέμα λειτουργεί αποτελεσματικά και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Το μη κολλώδες και μη λιπαρό χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος το καθιστά ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις ενυδατικά στη σημερινή αγορά.

3. Avene Rich Compensating Cream:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 3

Η πλούσια αντισταθμιστική κρέμα από την Avene είναι μία από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα. Έρχεται με ενεργά συστατικά φυσικής βάσης που θα ξεκινήσουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Καταπολεμά επίσης τα προβλήματα γήρανσης του δέρματος και το κάνει απαλό όπως ποτέ άλλοτε.

4. La Roche Posay Toleriane Hydrating Protective Care – Sensitive To Allergic Skin:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 4

Αυτή η ενυδατική κρέμα καταπρανει το δέρμα και το διατηρεί ενυδατωμένο για 24 ώρες. Λειτουργεί τέλεια στο αλλεργικό δέρμα και το έντονο ηρεμιστικό υγρό χαλαρώνει το δέρμα και το προετοιμάζει να διατηρήσει τις χημικές ουσίες που περιέχονται στα προϊόντα ομορφιάς. Αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, τα μάτια του λαιμού, κάθε πρωί και βράδυ.

5. Jergens Skin Smoothing Gentle Exfoliating Moisturizer:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 5

Το Jergens Skin smoothing απαλή ενυδατική κρέμα απολέπισης θα αποκαταστήσει τη χαμένη ομορφιά του δέρματος με τη βοήθεια της πυκνής κρεμώδους λοσιόν του που είναι πραγματικά χωρίς λιπαρά. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, αυτό το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

6. Just Herbs No Sun Jojoba Wheatgerm Moisturizing Sun Protection Gel:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 6

Αυτό το προϊόν περιέχει σπόρους σταφυλιού, σιταρόσπορο, χυμό αλόης βέρα, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και πολλά άλλα πολύτιμα φυσικά βότανα. Όλα αυτά τα συστατικά αναπληρώνουν εντελώς το δέρμα και το διατηρούν ενυδατωμένο για σημαντικό χρονικό διάστημα.

7. Ενυδατική κρέμα δέρματος Fabindia Vitamin E:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 7

Είναι πολύ αποτελεσματικό στον έλεγχο των προβλημάτων γήρανσης του δέρματος και στην απομάκρυνση των ρυτίδων. Το προϊόν περιέχει την καλοσύνη της βιταμίνης Ε που βοηθά στη διατήρηση της επιδερμίδας απαλή και χαριτωμένη. Έχει την καλοσύνη του φυσικού νερού, λάδι jojoba, γαλακτικό οξύ, οξική βιταμίνη Ε, εκχυλίσματα αλόης βέρα, κλπ..

8. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Skin Renewal Oil Oil-Free Moisturizer:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 8

Αυτή η ενυδατική κρέμα χωρίς λάδια έχει εκχυλίσματα σταφυλιών και άλλα αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος. Το αντιφλεγμονώδες χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος το καθιστά μία από τις κορυφαίες ενυδατικές κρέμες ποτέ.

9. Clean and Clear Skin Balancing Moisturizer:

Ενυδατικές κρέμες για ευαίσθητο δέρμα 9

Η ενυδατική κρέμα χωρίς λάδια ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να φράζει τους πόρους. Η περιεκτικότητα σε σαλικυλικό οξύ σε αυτό το προϊόν εμποδίζει το δέρμα να σπάσει και το σώζει από τα σπυράκια. Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για το πιο καθαρό δέρμα.