15+ Trending Peony Tattoo Designs Το 2021!

Σχέδια τατουάζ Peony

Είστε λάτρης των όμορφων και λεπτών λουλουδιών τατουάζ; Αν και τρυφερά και θηλυκά, τα σχέδια τατουάζ παιώνιας ήταν τα αγαπημένα για όλα τα φύλα λόγω των παραδοσιακών δεσμών τους με πολλούς πολιτισμούς. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, έχουν περάσει πολλοί αιώνες από την αναπαράσταση της παιώνιας στην τέχνη του σώματος και με την πάροδο του χρόνου περιλαμβάνονται διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου, λευκού και πορτοκαλί.

Αναπαράσταση καλής τύχης και ευτυχισμένου γάμου για πολλούς ανθρώπους, αφήστε μας να περάσουμε από αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια τατουάζ παιώνιας που μπορείτε να δοκιμάσετε:

17 καλύτερα σχέδια τατουάζ Peony

Η απεικόνιση ενός απλού σχεδίου τατουάζ παιώνιας ή ενός συνδυασμού άλλων στοιχείων που μπορούν να τοποθετηθούν στο σώμα σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αυτό το όμορφο λουλούδι αντιπροσωπεύει πλούτο και τιμή για μερικούς και ενσωματώνει ρομαντισμό και ευημερία για άλλους.

1. Όμορφο τατουάζ βραχίονα Peony:

Όμορφο τατουάζ Arm Peony Arm

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ παιώνιας που είναι λεπτό και πολύχρωμο, αυτό το σχέδιο μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή. Η χρήση ροζ και πράσινων χρωμάτων του δίνει ένα ζωντανό φινίρισμα. Ο πανέμορφος σχεδιασμός φαίνεται φανταστικός για όλους, ανεξάρτητα από το φύλο. Αυτό είναι ένα τατουάζ που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα και παρόλο που φαίνεται το καλύτερο όταν είναι χαραγμένο στον ώμο, μπορείτε να το κάνετε σε οποιαδήποτε εκτεθειμένη περιοχή του σώματός σας.

2. Peony Flower Tattoo Design:

Τατουάζ λουλουδιών παιώνιας

Αυτό είναι ένα σχέδιο με μαύρο μελάνι παιώνια που είναι μοναδικό αλλά όμορφο. Το μοτίβο των πετάλων είναι πιο ασυνήθιστο από τις κανονικές παιώνιες. Οι ρίγες και τα σχέδια σε αυτό το όμορφο στυλ παιώνιας έχουν πέταλα ευθυγραμμισμένα με πολλές μπάρες και μοτίβα. Μπορείτε είτε να το αφήσετε σε μαύρο τόνο είτε να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος για να δημιουργήσετε ένα κομψό τατουάζ. Φαίνεται υπέροχο τοποθετημένο οπουδήποτε στο σώμα σας και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

3. Κομψό τατουάζ ποδιών Peony:

Τατουάζ Peony Foot

Αυτό είναι ένα μοντέρνο σχέδιο τατουάζ παιώνιας για τον αστράγαλο, το οποίο διαθέτει κομψές μαύρες γραμμές που είναι εκπληκτικές και λειτουργούν ως ελκυστικό αστράγαλο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε μία μόνο παιώνια με μικρότερα λουλούδια παιώνιας για να έχετε παρόμοιο αποτέλεσμα. Αν και αυτό το τατουάζ φαίνεται φανταστικό σε μονόχρωμο τόνο, μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί προσθέτοντας διαφορετικά χρώματα. Η λεπτότητα του τατουάζ το καθιστά μια τέλεια προσθήκη στον αστράγαλο και έχει κλίση προς τα θηλυκά.

4. Παιχνιδιάρικο ροζ παιώνια τατουάζ:

Τατουάζ ροζ παιώνια Πηγή: Sjlant

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε στήμονα, αυτό το όμορφο ροζ παιδικό τατουάζ είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το τατουάζ φαίνεται το καλύτερο όταν είναι χαραγμένο στο μπράτσο αφού φαίνεται μοναδικό με σκούρα περιγράμματα. Μπορείτε να φτιάξετε μια άλλη έκδοση αυτού του τατουάζ παίρνοντας τα περιγράμματα σε πιο σφιχτό τόνο. Παρόλο που το ροζ χρώμα τείνει περισσότερο προς τα κορίτσια, η μείωση της έντασης του ροζ μπορεί να χαραχθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

5. Εκπληκτικό τατουάζ Peon Forearm:

Τατουάζ Peon Forearm Tattoo

Εδώ είναι ένα άλλο τατουάζ μαύρης μελάνης παιώνια που είναι κομψό και κομψό. Αυτή είναι μια όμορφη απεικόνιση που απεικονίζει πολλαπλές παιώνιες που φαίνονται απόλυτα ταιριαστές και τα δύο λουλούδια είναι σε διαφορετικά μεγέθη. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε ολόκληρο το τατουάζ χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα της επιλογής σας. Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και μπορεί να χαραχθεί σε οποιαδήποτε εκτεθειμένη περιοχή στο σώμα σας.

6. Τατουάζ κινεζικής παιώνιας με ετικέτα ονόματος:

Τατουάζ παιώνια με ετικέτα ονόματος

Τα πολύχρωμα τατουάζ παιώνιας αναδεικνύουν τη ζωή και την ομορφιά του λουλουδιού στο σώμα σας. Η χρήση ακουαρέλας αποτυπώνει σωστά την ομορφιά του λουλουδιού, δίνοντάς σας την τέλεια εκδοχή ενός λουλουδιού παιώνιας με τη μορφή τατουάζ. Μπορείτε να επιλέξετε μια μεγαλύτερη ή μικρότερη έκδοση αυτού του σχεδίου σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και να το χαράξετε οπουδήποτε στο σώμα σας. Οι αρκετά ροζ και πράσινοι τόνοι δίνουν στο τατουάζ ένα ρεαλιστικό φινίρισμα.

7. Black and Grey Peony Tattoo Across the Collar Bone:

Peony Tattoo Across The Collar Bone

Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή εάν είστε οπαδός των κομψών και περίτεχνων σχεδίων για το τατουάζ της παιώνιας σας. Το ιδανικό σημείο για να χαράξετε αυτό το τατουάζ είναι η κολάρα που υπάρχει στο στήθος. Υπάρχει ένα όμορφο μοτίβο σε κάθε πλευρά του οστού του γιακά, το οποίο διαθέτει κομψές παιώνιες με μαύρο μελάνι με φύλλα. Η προσθήκη λεπτής ακουαρέλας κάνει το τατουάζ νευρικό και μοντέρνο αφού θα ταιριάζουν και στις δύο πλευρές. Αν και αυτό το τατουάζ τείνει περισσότερο προς τις γυναίκες, οι άντρες μπορούν επίσης να το δοκιμάσουν.

8. Απλό τατουάζ λουλουδιών Peony κοντά στο αυτί:

Απλό Peony Flower Tattoo Near The Ear

Αυτό είναι ένα μικρό ασπρόμαυρο τατουάζ παιώνιας ιδανικό για κορίτσια που θέλουν να το χαράξουν κοντά στο αυτί τους. Είναι όμορφο να το βλέπεις, αλλά προσθέτει επίσης κομψότητα στο πρόσωπο του χρήστη. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το τατουάζ προσθέτοντας μερικές λεπτές ακουαρέλες στο σχέδιο τατουάζ ή αφήστε το σε μονόχρωμο τόνο. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό το τατουάζ χαραγμένο ανεξάρτητα από το φύλο.

9. Παραδοσιακό ιαπωνικό τατουάζ Peony:

Παραδοσιακό ιαπωνικό τατουάζ παιώνιας

Οι παιώνιες μπορούν να αναμειχθούν με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο δημιουργώντας ένα τέλειο μείγμα και των δύο μοτίβων. Αυτό το τατουάζ ξεκινά από τον ώμο και τελειώνει στο χέρι σας, καθιστώντας το αξέχαστο και απαραίτητο για τους λάτρεις του τατουάζ. Μπορεί να είναι μοντέρνο αφού έχει μοναδικά μοτίβα κατά μήκος της γραμμής των λουλουδιών, κάνοντάς το να φαίνεται μαγευτικό. Αυτό το τατουάζ φαίνεται τέλειο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που τρελαίνονται για λεπτομερή σχέδια.

10. Μαύρο Peony Tattoo on the Palm:

Μαύρο Peony Τατουάζ στην παλάμη

Αυτό είναι ένα καλλιτεχνικό μαύρο μελάνι παιώνια τατουάζ λουλουδιών που είναι ένα καυτό αγαπημένο για πολλούς. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της παιώνιας είναι τα μοτίβα γραμμών στο λουλούδι και τα φύλλα, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τατουάζ. Ο χρήστης έχει επιλέξει την παλάμη και μπορεί να είναι αρκετά μοναδικός, αλλά μπορείτε να την χαράξετε οπουδήποτε στο σώμα σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια μικρότερη έκδοση σύμφωνα με την επιλογή σας.

11. Peony Flower Tattoo στον ώμο του λαιμού:

Τατουάζ λουλουδιών παιώνιας στον λαιμό του ώμου

Ένα τατουάζ παιώνιας στην μπροστινή πλευρά του λαιμού του ώμου θα φαίνεται ευγενικό όταν το φορούν γυναίκες με όμορφα χαρακτηριστικά σώματος. Το λαμπερό μέρος των τατουάζ παιώνιες είναι ότι φαίνεται τέλειο στο θηλυκό σώμα και όχι στους άντρες. Αν σας αρέσει η σκούρα απόχρωση ή ο απλός σχεδιασμός, τότε αυτό το τατουάζ θα είναι το πιο κατάλληλο για τον ώμο σας. στις γυναίκες αρέσει να δοκιμάζουν αυτό το είδος σχεδίου πάντα.

12. Πολύχρωμο Ιαπωνικό Peony Collar Bone Tattoo:

Πολύχρωμο ιαπωνικό τατουάζ με κολάρο παιώνιας

Το ιαπωνικό τατουάζ παιώνιας είναι αρκετά διαφορετικό από το απλό σχέδιο τατουάζ παιώνιας. Τα χρώματα και το σχήμα είναι κάπως τέλεια γύρω από το λουλούδι και το λουλούδι είναι εντελώς ανοιχτό. Τα κορίτσια που τους αρέσει να επιδεικνύουν τη στάση τους, πρέπει να κάνουν αυτό το σχέδιο για την κλειδαριά τους, αλλά παίρνουν μερικές συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για το μελάνι επίσης.

13. Τατουάζ μικρού παιωνίου σε σχήμα φεγγαριού:

Μικρό τατουάζ παιώνιας σε σχήμα φεγγαριού

Το μικρό τατουάζ σε σχήμα φεγγαριού παιώνιας μπορεί να γίνει είτε στα πόδια είτε στον καρπό αλλά και στους ψηλούς μηρούς. Το χαριτωμένο απλό τατουάζ παιώνιας αποκαλύπτει επίσης πολλά. Θα πάρετε αυτό το σχέδιο σε σχήμα μισού φεγγαριού για οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, δοκιμάστε αυτό στο μηρό.

14. Τατουάζ ροζ ροζ παιώνια:

Τατουάζ ροζ παιώνια ροζ τριαντάφυλλο

Το τατουάζ ροζ παιώνια τριαντάφυλλο είναι η αγάπη των γυναικών. Οι γυναίκες βάζουν το τατουάζ για να ενισχύσουν την ομορφιά τους, ενώ οι άνδρες χαράσσουν για να προσελκύσουν όμορφες κυρίες. Αυτό το σχέδιο είναι διάσημο για τα κορίτσια στις μέρες μας.

15. Red Peony Tattoo on Body:

Κόκκινο τατουάζ παιώνιας στο σώμα

Οι γυναίκες μπορούν να φτιάξουν δύο τόσο μεγάλα κόκκινα λουλούδια παιώνιας και επιπλέον γέμιση με μικρά και μεγάλα φύλλα και μπουμπούκια του λουλουδιού στη μέση τους για να κάνουν το σώμα της να φαίνεται σέξι.

16. Τατουάζ με μανίκια με παιώνια:

Πανέμορφο τατουάζ μανίκι παιώνια

Κάνοντας ένα τατουάζ παιώνιας σε μεγάλο σχέδιο το πλούσιο λουλούδι είναι τόσο ανθισμένο και πλήρως στρογγυλό που το ίδιο το βλέμμα φέρνει μια ατμόσφαιρα αγάπης, ρομαντισμού και ευημερίας.

Τελικές σκέψεις:

Σε συνδυασμό με ένα θετικό, ευημερούμενο και ατελείωτο ρομαντικό σύμβολο, τα σχέδια τατουάζ παιώνιας τρελαίνονται στο χώρο της τέχνης του σώματος για άτομα κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλου. Χρησιμοποιείται ως αντιστοιχισμένο τατουάζ για συντρόφους, ειδικά για την 12η επέτειο γάμου που αντιπροσωπεύει διαρκή ρομαντισμό. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κάνετε την τελική επιλογή.