Πώς να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη

Πώς μπορείτε να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη; Ο πόνος στην πλάτη και οι τραυματισμοί στην πλάτη είναι εξαιρετικά συχνοί στην κοινωνία μας. Οι μισοί από αυτούς τους ανθρώπους θα γνωρίζουν πολλά επεισόδια προβλημάτων στην πλάτη. Τα προβλήματα στην πλάτη μπορούν να δημιουργήσουν ψάρεμα, γκολφ, αλλιώς εξακολουθούν να παίζουν μόνο παιδιά και εγγόνια γεμάτα πόνο.

πώς να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη

Στις κακές περιπτώσεις, ένα πρόβλημα με την πλάτη μπορεί να εμποδίσει τη δυνατότητα να ντυθείτε. Περίπου το μόνο που χρειάζεστε είναι η χρήση της πλάτης σας, συν τα προβλήματα στην πλάτη δεν είναι σχεδόν ποτέ αποτέλεσμα μιας μοναχικής δραστηριότητας ή άλλου ατυχήματος.

Πώς να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη:

Τώρα με αυτό το άρθρο εξηγούμε πώς να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη. Εδώ είναι 7 συμβουλές για να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη, όπως μας ακολουθεί.

1. Θέση ύπνου:

Περιστασιακά προτείνεται να κοιμάστε στο πλάι σας με τα γόνατά σας να σηκώνονται κάπως στο στήθος σας. Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας και ένα άλλο κάτω από την πλάτη σας. Ο ύπνος με το στομάχι μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρός στην πλάτη σας. Σίγουρα δεν μπορείτε να κοιμηθείτε αλλιώς, βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σας. Σίγουρα πρέπει να κοιμηθείτε ανάσκελα, βάλτε ένα μαξιλάρι αλλιώς τυλιγμένο πετσέτα κάτω από τα γόνατά σας για επιπλέον στήριξη. Ενώ κοιμάστε στο πλάι, προσπαθήστε να ξαπλώσετε δίπλα σε ένα μαξιλάρι στα πόδια σας για να διατηρήσετε τους γοφούς σας και πίσω στη σωστή ευθυγράμμιση.

2. Δώστε προσοχή στη στάση σας:

Η καλύτερη καρέκλα για την πρόληψη του πόνου στην πλάτη είναι η καρέκλα με ίσια πλάτη ή χαμηλή πλάτη. Διατηρήστε τα γόνατά σας λίγο υψηλότερα από τους γοφούς σας ενώ κάθεστε. Αν χρειαστεί, στηρίξτε τα πόδια σας σε ένα σκαμνί. Σε περίπτωση που πρέπει να σταθεροποιήσετε για παρατεταμένη περίοδο, διατηρήστε το κεφάλι ψηλά και το στομάχι σας. Εάν είναι πιθανό, χαλαρώστε με ένα πόδι σε ένα σκαμνί – συν εναλλαγή ποδιών για κάθε 5 έως 15 λεπτά.

3. Επιλέξτε τη σωστή τσάντα αλλιώς χαρτοφύλακα:

Πάρτε μια τσάντα αλλιώς βαλίτσα από ένα φαρδύ, προσαρμόσιμο λουρί που είναι αρκετό για να φτάσει πάνω από το κεφάλι σας. Μια τσάντα ταχυμεταφορών (όπως αυτά που φοράνε οι αγγελιοφόροι ποδηλάτων) είναι έτοιμη να φορεθεί με αυτόν τον τρόπο. Βάλτε το λουράκι στον αντίθετο ώμο της τσάντας να κατανέμει το βάρος επιπλέον ομοιόμορφα συν βοηθά να παραμείνουν οι ώμοι σας ακόμη και η πλάτη σας χωρίς πόνο. Ενώ κουβαλάτε μια βαριά τσάντα που δεν φέρει ιμάντες, αλλάζετε συχνά χέρια για να αποφύγετε το άγχος στη μία πλευρά του σώματος. Για να διευκολύνετε το φορτίο, καθαρίζετε περιστασιακά σακούλες, θήκες, σακίδια, επιπλέον άλλους φορείς των πραγμάτων που δεν χρειάζεστε.

4. Προσέξτε το βάρος σας:

Πρόσθετα κιλά, ιδιαίτερα στο μεσαίο τμήμα σας, μπορούν να δημιουργήσουν πόνο στην πλάτη χειρότερα, αν ομοιόμορφο το κέντρο βάρους σας, καθώς και πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης σας. Μείνετε στα 10 κιλά του ιδανικού σας βάρους μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τον πόνο στην πλάτη.

5. Κάντε επιπλέον άσκηση:

Backche

Σίγουρα η πλάτη σας πονάει. ίσως πιστεύετε ότι η καλύτερη μέθοδος για να αποδεσμευτείτε είναι να περιορίσετε την άσκηση συν την ανάπαυση. Μια μέρα διαφορετικά δύο ξεκούραση μπορεί να βοηθήσουν, αλλά περισσότερο από αυτό μπορεί να μην βοηθήσει τον πόνο. Οι ειδικοί γνωρίζουν τώρα ότι η συνήθης σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και της έντασης των μυών.

6. Σταματήστε το κάπνισμα:

Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης που μπορεί να οδηγήσει σε ασθενέστερη σπονδυλική στήλη και πόνους στην πλάτη. Αυτή η συνήθεια μειώνει επίσης τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα που μειώνει το οξυγόνο στον ιστό της σπονδυλικής στήλης και αναστέλλει τη διαδικασία επούλωσης.

7. Προσέξτε πώς σηκώνετε:

Μην σκύβετε από τη μέση για να σηκώσετε βαριά αντικείμενα. Γυρίστε τα γόνατά σας συν οκλαδόν, τραβώντας τους μυς του στομάχου σας κρατώντας επιπλέον το αντικείμενο κοντά στο σώμα σας καθώς στέκεστε όρθιοι. Μην τυλίγετε το σώμα σας ενώ σηκώνετε. Αν μπορείτε, σπρώξτε αντί να τραβήξετε βαριά αντικείμενα. Το σπρώξιμο είναι πιο εύκολο στην πλάτη.

8. Αποφύγετε το άγχος:

Το στρες καθώς και το στρες στην οσφυαλγία και οι σφιγμένοι μύες πάνε μαζί χέρι-χέρι. Εάν κουβαλάτε πολύ ένταση στο πάνω μέρος της πλάτης σας και τους ώμους, είστε ώριμοι για τραυματισμό στην πλάτη. Σε αυτό το μέρος, θα σας βοηθήσουμε να μάθετε πότε αντιμετωπίζετε υψηλά επίπεδα άγχους και πρέπει να είστε προσεκτικοί με την πλάτη σας. Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε μερικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του άγχους σας, για παράδειγμα την οπτικοποίηση.

Ελπίζω ότι το παραπάνω άρθρο πώς να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη είναι χρήσιμο για εσάς και να μειώσετε αποτελεσματικά τον πόνο στην πλάτη.