9 Απλά σχέδια τέχνης Disney Nail Art

Όλοι μας έχουμε μεγαλώσει βλέποντας κινούμενα σχέδια και ταινίες της Disney. Ακόμα και τώρα που έρχεται στο μυαλό μας το όνομα Disney, οι φωτογραφίες της Minnie και του Mickey Mouse αναβοσβήνουν. Σε μερικούς από εμάς αρέσει να ξαναβλέπουν τα κινούμενα σχέδια όπου ο θείος Ντόναλντ χτυπάει το κεφάλι του Χούι, της Ντίουι και της Λούι, ενώ του κάνουν τις φάρσες τους. Σκεφτήκατε ποτέ να αθληθείτε τους χαρακτήρες ή τα σύμβολα της Disney στα νύχια σας?

Σήμερα λοιπόν θα παρουσιάσουμε τα κορυφαία 9 αγαπημένα μας σχέδια τέχνης Disney που θα σας ταξιδέψουν στα παιδικά σας χρόνια.

1. Donald Duck and Characters Disney Nails:

Donald Duck and Characters Disney Nails

Μπορείτε να ζωγραφίσετε τα αγαπημένα σας Disney Characters στα νύχια σας και να δημιουργήσετε μια τέχνη νυχιών όπως η παραπάνω. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ειδικές εκδόσεις χαλκομανιών Disney για τα νύχια σας. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα διασκεδαστικά νύχια σε πολλές περιπτώσεις. Αν βγαίνετε με τις φίλες σας για ψώνια ή αν πηγαίνετε για σχολείο, τότε αυτά τα νύχια αξίζει να τα δοκιμάσετε.

2. Minnie Mouse Disney Nails:

Minnie Mouse Disney Nails

Το ποντίκι Minnie μας θυμίζει πουά και τόξα. Μπορείτε να δοκιμάσετε νύχια όπως τα παραπάνω με τη βοήθεια των εργαλείων σας και ένα φιόγκο νυχιών. Τόξα με νυχιτικά ντεκό διατίθενται σε καταστήματα τέχνης νυχιών. Επιπλέον δημιουργήστε ένα λογότυπο Disney Pixar κάστρο για τον αντίχειρα με μερικές οριζόντιες γραμμές.

3. Disney Peter Pan Nails:

Disney Peter Pan Nails

Ο Peter Pan είναι ένας πολύ γνωστός χαρακτήρας της Disney. Μπορείτε να πιάσετε τις πινακίδες νερού του Πίτερ Παν ή να δημιουργήσετε τους χαρακτήρες με δωρεάν ζωγραφική στο χέρι. Δημιουργήστε σύννεφα με τα εργαλεία τέχνης νυχιών σας και διασκεδάστε με αυτήν την τέχνη νυχιών.

4. Disney Little Mermaid Nails and Finding Nemo Nails

Disney Little Mermaid Nails and Finding Nemo Nails

Πρόκειται για ένα συνδυασμό τέχνης νυχιών που έχει λάβει υπόψη δύο ταινίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν και οι δύο από την Disney. Οι χαρακτήρες του Finding Nemo και της Little Mermaid απεικονίζονται τέλεια στα νύχια με τη βοήθεια αυτοκόλλητων αυτοκόλλητων. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε αυτούς τους χαρακτήρες, αλλά αυτό θα ήταν πολύ πονοκέφαλος. Δοκιμάστε λοιπόν να πιάσετε μερικά ωραία χαλκομανίες νερού για την παραπάνω τέχνη νυχιών.

5. Νύχια Χιονάτης:

Νύχια Χιονάτης

Η κακή βασίλισσα και το δηλητηριώδες μήλο απεικονίζονται τέλεια στην παραπάνω τέχνη νυχιών. Μπορείτε να σχεδιάσετε τους χαρακτήρες με το κιτ τέχνης νυχιών και να τους βάψετε με ακρίβεια για να πάρετε ένα σχέδιο όπως παραπάνω.

6. Εύκολες γαλλικές συμβουλές της Disney:

Εύκολες γαλλικές συμβουλές της Disney

Αυτός είναι ένας πολύ συνηθισμένος τύπος τέχνης Disney που ακόμη και εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε. Δεν χρειάζεστε τίποτα το ιδιαίτερο για να δημιουργήσετε αυτές τις όμορφες γαλλικές συμβουλές. Απλώς θα χρειαστείτε τα εργαλεία στρέπτερ και dotting για να δημιουργήσετε τις γαλλικές συμβουλές.

7. Νύχια με λογότυπο Disney:

Καρφιά με λογότυπο της Disney

Το λογότυπο της Disney ενός κάστρου είναι κάτι που μένει στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Μπορεί να γίνει ένα ωραίο και εύκολο λογότυπο nail art. Δοκιμάστε το κάστρο με μερικές μόνο οριζόντιες ρίγες με μπλε χρώμα νυχιών. Χρησιμοποιήστε μερικές λάμψεις και καλύψτε με ένα βερνίκι νυχιών τελειώματος.

8. Winnie The Pooh Nails:

Winnie The Pooh Nails

Αυτό είναι ένα εύκολο στη δημιουργία νύχια. Θα χρειαστείτε λίγη ακρίβεια και ένα πινέλο τέχνης νυχιών. Χρησιμοποιήστε μαύρο και κίτρινο βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσετε την τέχνη των νυχιών.

9. Little Mermaid Nails:

Μικρή γοργόνα καρφιά

Ένα λαμπερό λαμπερό σχέδιο τέχνης νυχιών με τους χαρακτήρες της μικρής γοργόνας μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό. Με απαλά χέρια δημιουργήστε το πρόσωπο της Ariel και τα ρούχα από καβούκι της σε δύο δάχτυλα. Χρησιμοποιήστε μερικές πούλιες για τα υπόλοιπα δάχτυλα. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο παλτό βάσης για όλα τα νύχια εάν χρησιμοποιείτε χρώματα υφάσματος. Θα το δοκιμάσετε αυτό;?