Υγιεινή αύξηση βάρους; – 25 καλύτερες συμβουλές για την αύξηση του σωματικού βάρους φυσικά

Το πώς να αυξήσετε το βάρος είναι κοινή ερώτηση μεταξύ πολλών. Η ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να εξάγει θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα, να μετατρέπει την περίσσεια ενέργειας σε θερμίδες και να τα αποθηκεύει στο σώμα ως λίπος και μυς είναι γνωστά ως αύξηση βάρους. Η έλλειψη βάρους μπορεί επίσης να είναι δείκτης κάποιου υποκείμενου προβλήματος. Η αύξηση βάρους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος της τροφής που τρώτε. Ιδανικά, άνδρες και γυναίκες πρέπει να πάρουν βάρος με τη μορφή περισσότερων μυών και λιγότερου λίπους. Η άσκηση ρουτίνας βοηθά περαιτέρω στην επίτευξη αυτού. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι γυναίκες χρειάζονται υψηλότερη περιεκτικότητα λίπους στο σώμα τους από τους άνδρες.

πώς να πάρετε βάρος

Το ιδανικό βάρος για άνδρες και γυναίκες εξαρτάται από την ηλικία και το ύψος τους. Ένα τέλειο σωματικό βάρος όχι μόνο δίνει καλή αισθητική αλλά βοηθά και στην παραγωγή ορμονών που απαιτούνται για το σώμα για να λειτουργήσει σωστά. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε σωματικό βάρος πρέπει να είναι ο συνδυασμός καλής τροφής και ασκήσεων.

Ο ΔΜΣ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΜΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ:

Το BMI Machine είναι ένα όργανο που βοηθά στον προσδιορισμό της σύνθεσης του σώματος, κυρίως χωρισμένο σε μυς, λίπος, περιεκτικότητα σε νερό και οστική πυκνότητα. Ένα μηχάνημα BMI θα μπορούσε να είναι φορητό ή ένα ζυγιστικό, και τα δύο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Μια μικρή φόρτιση ηλεκτρικής ενέργειας γίνεται για να περάσει από το σώμα σας, η οποία στη συνέχεια διαβάζεται από το μηχάνημα. Διαφορετικά συστατικά στο σώμα μεταφέρουν ηλεκτρικό ρεύμα διαφορετικά. Το λίπος και τα οστά μεταφέρουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από τους μυς και το νερό. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να αλλάξουν και να διαφέρουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, την κατάσταση της υγείας και την κατάσταση του σώματος. Χρησιμοποίησε αυτό αριθμομηχανή για τον υπολογισμό του δείκτη μάζας σώματος (Άνοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα).

ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ:

Ενώ υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε το βάρος, η περίοδος που χρειάζεται για να πάρετε βάρος είναι υποκειμενική και εξαρτάται από τον στόχο σας. Εάν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε το μυϊκό βάρος, που είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε βάρος, τότε θα χρειαστούν περίπου 2-3 ​​μήνες σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και προπόνηση με βάρη. Ωστόσο, εάν θέλετε να πάρετε βάρος χωρίς να ανησυχείτε για το λίπος ή τους μυς που βάζετε, τότε θα μπορείτε να αυξήσετε το συνολικό σας βάρος σε ένα μήνα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ:

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις σωματικό βάρος; Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το βάρος είναι εφικτός εάν μπορείτε να εμβολιάσετε και να ακολουθήσετε μια αυστηρή ρουτίνα διατροφής και άσκησης, θα αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στο τέλος της πρώτης εβδομάδας. Θα μπορείτε να προσθέσετε ένα κιλό βάρος κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι με την πάροδο των εβδομάδων, το σώμα σας θα προσαρμοστεί στη νέα πρόσληψη θερμίδων και το κέρδος βάρους θα μείνει στάσιμο μετά τη δεύτερη εβδομάδα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να συνεχίσετε να προσθέτετε επιπλέον 500 θερμίδες κάθε εβδομάδα η διαρκής διατροφή σας.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ:

 • Γενεσιολογία: Ένας από τους πιο γνωστούς λόγους για την έλλειψη βάρους είναι η γενετική. Μπορεί εύκολα να εντοπιστεί στους γονείς σας. Εάν και οι δύο ή ένας από τους γονείς σας υποφέρει επίσης από λιποβαρη.
 • Ασθένειες όπως ο HIV, η φυματίωση, ο καρκίνος: Τα πρώτα σημάδια αυτών των συμπτωμάτων συνίστανται σε κόπωση και απώλεια βάρους. Εάν δεν αντιμετωπιστούν και φροντιστούν την κατάλληλη στιγμή, αυτές οι ασθένειες θα μπορούσαν να καταλήξουν στη ζωή σας, και ως εκ τούτου θα πρέπει να λάβετε ιατρική φροντίδα εάν αμφιβάλλετε ότι έχετε κάποια από αυτές τις ασθένειες.
 • Υπερθυρεοειδισμός και διαβήτης: Αυτές είναι καταστάσεις που επηρεάζουν ένα ή περισσότερα από τα όργανά σας, γεγονός που καθιστά το σώμα σας να μην επεξεργάζεται σωστά τα τρόφιμα και να εξάγει επαρκή θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, και ως εκ τούτου δημιουργεί μια ανισορροπία στο μεταβολισμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κάποιος πρέπει να διαγνωστεί και να ζητηθεί ιατρική βοήθεια το νωρίτερο. Εάν αποτύχετε να λάβετε την αρχική θεραπεία, μπορεί να καταλήξετε να είστε τελείως άρρωστοι.
 • Κατάθλιψη: Αυτή είναι μια κατάσταση πνεύματος που προκαλείται από πρόσφατα γεγονότα ή αλλαγές, που κάνει ένα άτομο να είναι κυκλοθυμικό, κουρασμένο και ανίκανο να κάνει καθημερινές δραστηριότητες και υπνηλία. Η απώλεια της όρεξης είναι μια άλλη παρενέργεια της κατάθλιψης που θα προκαλέσει απώλεια βάρους και επομένως είναι απαραίτητο να λάβετε ιατρική βοήθεια τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα.
 • Άλλοι παράγοντες: Άλλοι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια βάρους και το να είσαι λιποβαρής μπορεί να είναι ο τρόπος ζωής σου. Η φαρμακευτική αγωγή, η υπερβολική άσκηση, το άγχος και η ανεπάρκεια ενζύμων θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια βάρους και μια αλλαγή στον τρέχοντα τρόπο ζωής σας μπορεί να επιφέρει αλλαγές σχετικά με την αύξηση βάρους.

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ:

Ας δούμε πώς να πάρουμε βάρος φυσικά.

Εσωτερικοί τρόποι: Μια ισορροπημένη διατροφή με επαρκή θρεπτικά συστατικά και θερμίδες θα διασφαλίσει ότι θα πάρεις βάρος με σταθερό ρυθμό. Οι πρωτεΐνες είναι γνωστό ότι αποτελούν τα δομικά στοιχεία της ζωής και είναι το κύριο συστατικό που χρειάζεστε σε πλεόνασμα για να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα. Εκτός από την πρωτεΐνη, χρειάζεστε βιταμίνες που βοηθούν στην επεξεργασία των τροφίμων. Πρέπει να είστε πάντα σε κατάσταση πλεονασμάτων θερμίδων. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό περιορίζοντας και φροντίζοντας την πρόσληψη τροφής και τις θερμίδες που υπάρχουν στη διατροφή. Πρέπει να έχετε πλεόνασμα 500 θερμίδων ανά πάσα στιγμή, κάτι που είναι ένας από τους εύκολους τρόπους για να πάρετε βάρος

Εξωτερικοί τρόποι: Για όσους ρωτούν Θέλω να πάρω βάρος και πώς, για να μετατρέψω την πρωτεΐνη σε μυϊκή μάζα, πρέπει να ασκείσαι. Η άσκηση με τη μορφή άρσης βάρους θα βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας. Εκτός από τη διατροφή, μπορείτε να επιλέξετε συμπληρώματα για να πάρετε περισσότερη δόση πρωτεΐνης και βιταμινών.

ΥΓΙΕΙΝΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ:

Μια κοινή ερώτηση είναι ότι θέλω να πάρω βάρος και πώς να το κάνω. Για το πώς μπορώ να πάρω βάρος, η αύξηση βάρους πρέπει να είναι πάντα υγιής. Δεν πρέπει να είναι προσωρινά ή μέσω γρήγορων συμβουλών και συντομεύσεων. Επομένως, να έχετε πάντα μια ισορροπημένη και πλούσια σε πρωτεΐνη διατροφή. Δεν πρέπει να παίρνετε βάρος μέσω ανθυγιεινών λιπών και υδατανθράκων, καθώς δεν κάνουν καλό στο σώμα σας, αλλά να το εμφανίζετε με τη μορφή κακού και ανθυγιεινού λίπους. Ως εκ τούτου, συνιστάται να καταναλώνετε τακτικά καλές τροφές με πρωτεΐνες για να αυξήσετε και να πάρετε βάρος υγιεινά. Επιπλέον, έχετε ξηρούς καρπούς και ξηρούς καρπούς επίσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ LIFESTYLE ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Τι μπορώ να κάνω για να πάρω βάρος; Εδώ είναι τρόποι για να πάρετε βάρος. Κάθε άτομο χρειάζεται 7-8 ώρες ύπνου/ ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε μια συγκεκριμένη ώρα για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί το σώμα σας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα σας αναζωογονείται και διασπά τα τρόφιμα και τα μετατρέπει σε θερμίδες και επεξεργάζεται αυτές τις υπερβολικές θερμίδες. Ας δούμε την απάντηση για το πώς να πάρουμε βάρος με υγιή τρόπο.

Διατροφή:

Εύκολοι τρόποι για να πάρετε βάρος είναι η διατροφή. Το πρόγραμμα αύξησης βάρους πρέπει να περιλαμβάνει δίαιτα. Η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής είναι απαραίτητη για την αύξηση του βάρους. Συγκεκριμένα τρόφιμα που μπορούν να αυξήσουν δραστικά το βάρος σας είναι το φυστικοβούτυρο, οι ξηροί καρποί, το γάλα, οι πατάτες, τα σπιτικά smoothies είναι μια εξαιρετική επιλογή για να πάρετε το τόσο απαραίτητο αναψυκτικό και πρωτεΐνη. Ως εκ τούτου, η διατροφή για αύξηση βάρους είναι σημαντική για την εξισορρόπηση.

Προπόνηση:

Τι μπορώ να κάνω για να πάρω βάρος; Εάν το γυμναστήριο δεν είναι το φλιτζάνι σας, τότε μπορείτε επίσης να γυμναστείτε στο σπίτι, μόνο με το σωματικό σας βάρος. Συνεχίστε να αλλάζετε τη ρουτίνα άσκησής σας σε εβδομαδιαία βάση, καθώς το σώμα τείνει να αντιμετωπίζει γρήγορα τις αλλαγές και να τις αναγνωρίζει ως συνήθεια. Αποφύγετε τις αερόβιες ασκήσεις.

Συμπληρώματα:

Οι υγιεινοί τρόποι για να πάρετε βάρος περιλαμβάνουν επίσης συμπληρώματα. Ακολουθούν βήματα για να πάρετε βάρος. Αυτοί είναι ασφαλείς τρόποι για να πάρεις βάρος φυσικά. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα τέτοιο συμπλήρωμα πρωτεΐνης που αποδεικνύεται ότι δεν έχει παρενέργειες και αυξάνει τη μυϊκή μάζα όταν λαμβάνεται επαρκώς σε συνδυασμό με άσκηση (1, 2).

25 ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ:

Τώρα, εδώ σας δίνουμε μια λίστα με μερικές ευεργετικές συμβουλές για να κερδίσετε βάρος καθώς και την αυτοπεποίθησή σας. Είναι οι εξής:

1. Τρώτε τρία γεύματα την ημέρα:

πώς να πάρετε βάρος

Πώς μπορώ να πάρω βάρος είναι πολύ μη παρόμοια ερώτηση. Αλλά έχουμε διαφορετικούς τύπους απαντήσεων για αυτό το πρόβλημα. Σε αυτά το πρώτο κύριο πράγμα είναι να τρώτε πολύ πριν ακολουθήσετε. Συνιστάται ιδιαίτερα να καταναλώνετε τρία γεύματα καθώς και δύο σνακ για κάθε μέρα. Η κατανάλωση σε κανονικό χρονοδιάγραμμα είναι πολύ χρήσιμη για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε επαρκείς θερμίδες κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνετε γενναιόδωρα πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, καθώς και δύο σνακ στη μέση του.

Όταν τρώτε τέτοια γεύματα, θα τείνουν να χωνεύονται γρήγορα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρείτε το στομάχι σας γεμάτο, παρέχοντάς του επαρκή ποσότητα τροφής σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αυτό θα επιτρέψει στο σώμα σας να γεμίσει με αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης, θρεπτικών συστατικών κλπ και αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σας παρέχει καλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε βάρος παραμένοντας υγιείς ταυτόχρονα. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η διατροφή σας πρέπει να περιλαμβάνει μόνο όλα εκείνα τα τρόφιμα που πραγματικά παρέχουν στο σώμα σας ορισμένους φυσικούς ωφελούμενους όπως φρούτα και ροφήματα από βότανα. Αυτά θα προωθήσουν το βάρος και θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε εξαιρετική εφαρμογή από τον πυρήνα.

2. Τρώτε υγιεινά λίπη:

πώς να πάρετε βάρος φυσικά

Καταναλώστε μεγάλη ποσότητα υγιεινών λιπαρών. Πάρτε τους κρόκους των αυγών σας, κρέας με ζωικό λίπος, λάδι καρύδας και επιπλέον υγιή λίπη. Αυξήστε φυσικά τη θερμιδική πρόσληψη του υγιούς είδους. Κατά συνέπεια, αυτές οι μπανάνες είναι πολύ χρήσιμες για το πώς να πάρουν βάρος για τα κορίτσια. Έχοντας τόσο υψηλές ποσότητες υγιούς λίπους σίγουρα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αρκετό βάρος. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε βάρος φυσικά χωρίς να προκαλέσετε βλάβη στο σώμα σας. Αυτά δεν είναι τρανς ή επεξεργασμένα λίπη, αυτά είναι φυσικά λίπη που είναι πραγματικά απαραίτητα για το σώμα μας σε ένα ορισμένο όριο.

Αυτή η διαδικασία θα σας επιτρέψει να πάρετε βάρος αρκετά εύκολα και να διατηρήσετε το στομάχι σας γεμάτο και υγιές ταυτόχρονα. Εάν καταναλώνετε τέτοιες ποσότητες τροφίμων καθημερινά, τότε σίγουρα κάνετε τη χάρη στον εαυτό σας καθώς μέσα σε λίγες ημέρες (ή μήνες) θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στο βάρος σας.

3. Αποφύγετε την υπερβολή:

πώς να πάρετε βάρος με τα τρόφιμα

Σειρές λιποθυμίας ή υπερφαγίας καθώς και νηστείας έχουν εκτεθεί ότι έχουν κακές επιπτώσεις στα επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης. Εμφανίζει επίσης πιθανώς επιβλαβείς μεταβολικές διεργασίες. Ως εναλλακτική λύση για να πιείτε ένα γεύμα αφού θέλετε να φάτε όσες θερμίδες είναι δυνατόν, προσπαθήστε να αυξήσετε το φαγητό έξω από ολόκληρη την ημέρα. Ό, τι κι αν κάνετε, κάντε το με όλη σας την καρδιά. Αν κάνετε κάτι που σας προτείνει η καρδιά σας, τότε μην το κάνετε. Για παράδειγμα, σε κανέναν δεν αρέσει η υπερφαγία. Αυτή είναι μια από τις κυριότερες παρανοήσεις που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με την αύξηση βάρους. Πολλοί άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι, αν τρώτε πολύ, θα αυξήσετε το βάρος σας. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Αυτές έχουν προφανώς κάποιες κακές παρενέργειες όπως συζητήθηκαν προηγουμένως και επίσης εμποδίζουν τις καθημερινές λειτουργίες και δραστηριότητες του σώματος, αφού το σώμα σας δεν έχει συνηθίσει σε αυτό το είδος πρόσληψης τροφής. Αντί να εφαρμόσετε αυτήν την τεχνική, υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τρώτε τη σωστή τροφή στη σωστή ποσότητα τη σωστή στιγμή. Αυτό σίγουρα θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε το σώμα υγιές και τα όργανα ενεργά, έτσι ώστε όλες οι εσωτερικές δραστηριότητες του σώματος να είναι υπέρ σας και θα σας βοηθήσουν στην αύξηση του βάρους.

4. Επίτευξη μυϊκής μάζας:

Ανακινήστε για το πώς να πάρετε βάρος

Κυρίως οι αθλητές θέλουν να μαζέψουν και ως εκ τούτου προσθέτουν πρωτεΐνη καθώς και αρκετές θερμίδες εκτός από τη σωστή άσκηση δύναμης για να βεβαιωθείτε ότι επιτυγχάνουν χύμα στα σωστά σημεία. Καταναλώνουν αναψυκτικά πλούσια σε πρωτεΐνες, όπως σοκολατένιο γάλα χαμηλών λιπαρών, ενεργειακή μπάρα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες ή άσκηση βάρους με πρωτεΐνη αμέσως αργότερα για να αναπηδήσουν στους μύες την απαραίτητη ενέργεια μετά την προπόνηση. Οι ενθουσιώδεις ασκούμενοι που δεν ενοχλούν να χτίσουν μυϊκή μάζα απαιτούν επίσης καθημερινά υγιεινά σνακ για να τροφοδοτήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα και να διατηρήσουν ή να αυξήσουν το βάρος τους. Ταυτόχρονα, ένα πράγμα πρέπει να έχετε κατά νου ότι όταν καταναλώνετε τέτοια ποτά πλούσια σε πρωτεΐνες αφήνετε πραγματικά το σώμα σας να αναπτυχθεί.

Τώρα όλα αυτά τα smoothies ή πρωτεΐνη πλούσια σε πρωτεΐνες δεν λειτουργούν όπως υπόσχονται οι ετικέτες των προϊόντων. Το χειρότερο είναι ότι, αυτές οι τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες έχουν μερικές φορές κάποιες παρενέργειες. Έτσι, πριν αγοράσετε αυτούς τους προμηθευτές τεχνητών πρωτεϊνών, θα πρέπει σίγουρα να συστήσετε το γιατρό σας και αυτό το ταξί είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που θα πρέπει να κάνετε πριν τα καταναλώσετε. Μην αγνοείτε και συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε αυτό το θέμα, καθώς αφορά την υγεία.

5. Καταναλώστε περισσότερες θερμίδες:

πώς να πάρετε βάρος

Αυτό περιλαμβάνει κάποιο υπολογισμό. Η κατανάλωση περισσότερων θερμίδων είναι η τέλεια μέθοδος για την αύξηση του βάρους. Η εκτιμώμενη συνήθης καθημερινή θερμιδική απαίτηση για ένα φυσιολογικό αρσενικό που επιτυγχάνει ελαφριά κίνηση είναι 2.200. για μια γυναίκα, είναι 1.900. Θέλετε να τρώτε περίπου 1.000 επιπλέον θερμίδες κάθε μέρα για να αυξήσετε λιγότερο από μισό κιλό την εβδομάδα. Κάνε τον υπολογισμό. Καταναλώστε υψηλότερες μερίδες και τρώτε τουλάχιστον 3 γεύματα την ημέρα. Η πραγματική σας θερμιδική ευθύνη μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το ύψος, το βάρος, το επίπεδο δράσης και το μεταβολικό ρυθμό του σώματός σας.

Μερικοί ειδικοί προτιμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους που υποφέρουν από προβλήματα χαμηλού βάρους, με διατροφικά διαγράμματα που συνοδεύουν τα γεύματα, τα οποία τους επιτρέπουν επιπλέον να έχουν τόνους θερμίδων όλη την ημέρα. Αλλά ταυτόχρονα, θα πρέπει να γυμναστούν λίγο, ώστε να μπορούν να κάψουν πολλές θερμίδες ταυτόχρονα. Αυτό γίνεται μόνο για να διασφαλιστεί ότι η υψηλή ποσότητα θερμίδων δεν βλάπτει το εσωτερικό τους σώμα.

6. Πιείτε γάλα:

πώς να πάρετε βάρος

Αν θέλετε να αυξήσετε τη θερμιδική αξία του γάλακτος, αυξήστε 1 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη σε ένα τέταρτο 2% γάλα. Συμπληρώστε εκείνη τη στιγμή Spray Instant Breakfast, Nestles Quick, Oval tine, σκόνη βύνης ή άλλα αποστάγματα. Αφού το αναμίξετε, θα ετοιμαστεί και θα σας περιμένει στο παγοθήκη. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ποτά μίξερ όπως smoothies φρούτων, ρόφημα γάλακτος και φραπέ. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν γάλα για περισσότερες από τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα, έχουν αυξήσει σημαντικά το σωματικό τους βάρος (3). Μερικοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα με το υγρό γάλα μπορούν να προσθέσουν λίγη σκόνη πρωτεΐνης γάλακτος στη διατροφή τους. Αυτό βοηθά επίσης. Όσο εργάζεστε για το βάρος σας τρώγοντας τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και γάλα αρκετά συχνά, η αύξηση του βάρους σας δεν θα αντιμετωπίσει κανενός είδους εμπόδια.

7. Επιβεβαιώστε τον τακτικό και χαλαρωτικό ύπνο:

πώς να πάρετε βάρος γρήγορα με τον ύπνο

Θυμηθείτε ένα πράγμα ότι ο τακτικός και χαλαρωτικός ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανότητά σας να αυξήσετε το υγιές βάρος. Τα μυϊκά σας κύτταρα θέλουν χρόνο για βελτίωση από την άσκηση. Για να αναπτυχθούν ανώτερα αλλά και πιο σκληρά, τα μυϊκά σας κύτταρα χρειάζονται ιδανική κατασκευή αυξητικής ορμόνης και τεστοστερόνης. η πλειοψηφία της αυξητικής ορμόνης και της παροχής τεστοστερόνης σας είναι επινοημένη και κυκλοφορεί στην κυκλοφορία σας για τη διάρκεια ενός ήσυχου ύπνου. Ο ύπνος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο για το πώς να πάρεις βάρος φυσικά. Όταν το σώμα μας είναι σε ηρεμία τείνει να συσσωρεύει όλη την τροφή που διασπάται από τα έντερα και τα μεταφέρει στα διάφορα όργανα του σώματος.

Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το βάρος επιτρέποντας στο σώμα σας να ξεκουραστεί επίσης. Εάν έχετε έναν σωστό ύπνο, θα σας βοηθήσουν να ξεκουράσετε το στομάχι και να ξυπνήσετε ξανά για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αύξησης βάρους.

8. Δημιουργήστε έξυπνες επιλογές:

γαλακτοκομικά προϊόντα

Για δείγμα, επιλέξτε γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρι και κρέας πάνω από το ψωμί. Διαλέξτε αυγά πάνω από πατάτες. Έχετε δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη όπως φασόλια, όσπρια και μπιζέλια και τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο όπως ρύζι, πατάτες και ταπιόκα. Αυτός ο τύπος φαγητού είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε βάρος. Η επιλογή του σωστού φαγητού είναι μια καλή διαδικασία για να φτιάξετε τα δικά σας σχέδια και να συμπεριλάβετε αυτά τα υγιεινά τρόφιμα που σας αρέσουν και αυτά που θα είναι καλά και για εσάς. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε το βάρος σας φυσικά, καθώς υποτίθεται ότι κάνετε τις δικές σας επιλογές σχετικά με το φαγητό. Πώς να κάνετε δίαιτα φυσικά; Ξεκινήστε να συμπεριλαμβάνετε μερικά ωραία τρόφιμα στη διατροφή σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε βάρος φυσικά

9. Άσκηση τακτικά:

Ακόμα και η άσκηση και οι κινήσεις είναι υπεύθυνες για να ωφελήσετε το σώμα σας να αποκτήσει μυς αλλά και όχι το ερεθιστικό λίπος. Για να αυξήσετε το βάρος με ισχυρό τρόπο, κρατήστε τα οστά σας γερά και το σώμα σας τονισμένο. Επιβεβαιώστε τη σταθερή σωματική κίνηση για 30 λεπτά, 5 φορές την εβδομάδα. Επομένως, προσπαθείτε να κάνετε απότομο περπάτημα, περιστροφή, πετάλι ή συμμετοχή σε γυμναστήριο. Προσέξτε και αποφύγετε να είστε υπερβολικά ενεργητικοί. Επειδή, η υπερβολική εξάντληση ενέργειας μπορεί να κάψει τις θερμίδες και να μειώσει το σωματικό βάρος. Προσπάθησε όμως να ζήσεις κάποια βαριά βάρη. Κάντε τα βαριά ανελκυστήρες, όπως ανελκυστήρες νεκρών, καταλήψεις, πρέσα πάγκου κλπ.

Ασκήσεις κοιλιακών 1

Εάν είστε κάποιος που είναι συνεχώς στα πόδια του, δημιουργήστε χρόνο κάθε μέρα για να μειώσετε. Θυμηθείτε ότι πρέπει να προσλάβετε περισσότερες θερμίδες από όσες μπορείτε να κάψετε. Συνεχώς, ελέγξτε πρώτα με τον γιατρό σας εάν δεν έχετε προπονηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η άσκηση είναι ζωτικής σημασίας για να αποκτήσετε ένα τονωμένο σώμα και συνεπώς να συμμετέχετε σε μια προπόνηση με βάρη, ισορροπημένο μείγμα καρδιο, ασκήσεις ελαστικότητας κάθε μέρα.

10. Τρώτε λιγότερο:

Αυστηρή δίαιτα που τρώει λαχανικά

Εάν καταναλώνετε στη μέση των γευμάτων, κόψτε το. Συνιστάται να κερδίσετε βάρος εάν πρέπει να τρώτε τρία μεγάλα γεύματα ή 5 έως 6 μικρά γεύματα την ημέρα. Λιγότερη πρόσληψη είναι περισσότερη. Επιλέξτε τρόφιμα με θρεπτικές θερμίδες και αυξήστε τρώγοντας αμυλούχες δίαιτες όπως οι πατάτες. Σκεφτείτε, το πρόσθετο πρόχειρο φαγητό που καταναλώνετε, τόσο περισσότερο αφαιρείτε το σώμα σας από υγιή θρεπτικά συστατικά. Ένα αδύνατο άτομο που εξαρτάται από το πρόχειρο φαγητό θα αισθανθεί πόνο με την ίδια αφύσικη σημασία με ένα παχύσαρκο άτομο με στερημένες διατροφικές συμπεριφορές.

11. Αυξήστε την πρόσληψη πρωτεΐνης:

Πρωτεΐνη

Σε καμία περίπτωση η μίσθωση της κατανάλωσης πρωτεϊνών σας δεν είναι μικρότερη από 1g ή λίβρα σωματικής μάζας όταν κατευθύνεστε στην ενίσχυση της μακροπρόθεσμης δύναμης. Είναι το δομικό στοιχείο των μυών και το σώμα σας είναι αποδεκτό ότι δεν έχει τίποτα να φάει γι ‘αυτό. Η λήψη πρωτεϊνών είναι επίσης πολύ χρήσιμη για το πώς να πάρουν βάρος για τις γυναίκες.

12. Καταναλώστε σαν άλογο:

Πρέπει να ξέρεις πόσο τρώει ένα άλογο κάθε μέρα. Εάν θέλετε να καταναλώνετε σαν άλογο, τότε χρειάζεστε πάρα πολλές και πολλές θερμίδες από αυτές που έχετε συνηθίσει να τρώτε, πράγμα που σημαίνει ότι καταναλώνετε περίπου 4000 θερμίδες την ημέρα. Είναι μόνο ισχυρό να χάνεις ή να παίρνεις περίπου 2,5 κιλά την εβδομάδα, συνεπώς αν ανακαλύψεις τον εαυτό σου να πετυχαίνει περισσότερα από αυτά, ξυστρίνεις το ημερήσιο ποσοστό κατανάλωσης φαγητού κατά 500 θερμίδες και περιμένεις δύο εβδομάδες.

Τρώτε σωστά

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε 1000 θερμίδες που ανακινείτε κάθε βράδυ στα κανονικά σας γεύματα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε περίπου 2 κιλά. ανά εβδομάδα. Ζυγίστε τον εαυτό σας, την ίδια ώρα κάθε εβδομάδα. την ίδια μέρα για να δείτε πόσα έχετε πετύχει. Αυτός ο τύπος φαγητού και η προσθήκη θερμίδων στο σώμα μας είναι επίσης ωφέλιμος για το πώς να πάρουν βάρος για τις γυναίκες.

13. Συμπεριλάβετε λίπη στη διατροφή σας:

Να τρως υγιεινό φαγητό

Παρόλο που τα λίπη είναι το πιο εστιασμένο σύστημα θερμίδων, μπορείτε αποτελεσματικά και υγιεινά να πάρετε βάρος επιλέγοντας τρόφιμα που γίνονται οι περισσότερες θερμίδες τους από άμυλα σχετικά από τα λίπη. Εάν συνεχίζετε να αυξάνετε τις θερμίδες σας με εξαιρετικά βαριά τρόφιμα, δημιουργήστε τουλάχιστον υγιεινές επιλογές όπως παλιό φυστικοβούτυρο, βούτυρο καλαμποκιού, λάδι κανόλα, ελαιόλαδο και καλύμματα σαλάτας που παρασκευάζονται με ελαιόλαδο, περιορίστε την κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών, όπως όπως, βούτυρο, μπέικον, δέρμα κοτόπουλου, ζουμερές μπριζόλες και επίσης παγωτό. Όλα αυτά τα τρόφιμα είναι πολύ αποτελεσματικά για το πώς να πάρεις βάρος φυσικά.

14. Μασήστε καλά τα τρόφιμά σας – Μέχρι το υγρό να είναι καλύτερο:

Τρώγοντας κοτόσουπα

Μασώντας τα τρόφιμά σας περιμένοντας υγρό, αφαιρείτε το φορτίο από τις πεπτικές σας δομές και αυξάνετε την πιθανότητα τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα που καταναλώνετε να δημιουργούν τον δρόμο τους στην κυκλοφορία σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους λήψης τροφής για το πώς να πάρουν βάρος για τα κορίτσια. Μια γνώμη εμπειρογνωμόνων θα ήταν να πίνετε μηδενικό νερό κατά τη διάρκεια των μεγάλων γευμάτων. Αυτό θα επιτρέψει τη συσσώρευση της στερεάς τροφής και θα επιτρέψει στο πεπτικό σύστημα να λειτουργήσει λιγότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

15. Η συνέπεια είναι σημαντική:

άσκηση στην παραλία, γιόγκα, τζόκινγκ τρέξιμο και απόλαυση υγιεινού φαγητού, φρούτων & amp; λαχανικά

Η αύξηση του βάρους δεν είναι μια εργασία χωρίς άγχος, επειδή χρειάζεται πολύς χρόνος για να εμφανιστούν αποτελέσματα. Μερικοί άνθρωποι αποθαρρύνονται και φεύγουν. Οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι εμφανής μόνο όταν παρακολουθείτε αξιόπιστα. Επομένως, η κανονικοποίηση του προγράμματος αύξησης βάρους είναι απαραίτητη.

16. Επιβεβαιώστε τη σωματική και συναισθηματική ανάπαυση:

Το στομάχι, το πάγκρεας, το λεπτό έντερο, η χοληδόχος κύστη και το συκώτι σας χρειάζονται επιπλέον κίνηση αίματος για να αφομοιώσουν ένα σημαντικό γεύμα. Εάν είστε σωματικά ενεργητικοί ή συναισθηματικά ανησυχείτε παρόλο που τρώτε, αυτό απομακρύνει το αίμα από το πεπτικό μέρος του σώματος και το νευρικό σας σύστημα και τους σκελετικούς μυς σας. Η έλλειψη ιδανικής παροχής αίματος στο πεπτικό μέρος του σώματός σας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος μειώνει την πεπτική αποτελεσματικότητα.

17. Τροφές που σας υποστηρίζουν για να πάρετε βάρος:

Αύξηση βάρους 5

Υπάρχουν πολλές τροφές που είναι υπεύθυνες για το πώς να πάρουν βάρος για τις γυναίκες. Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα.

 • Τόνος: Τα δυναμικά λιπαρά οξέα στον τόνο περιλαμβάνουν ένα πλήθος υγιεινών λιπαρών, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στην αύξηση του βάρους, αλλά και στη διατήρηση της σωματικής υγείας.
 • Ολόκληρα αυγά: Είναι φθηνό καθώς ζυγίζεται με πρωτεΐνη, βιταμίνες Α, D, Ε και αξιοπρεπή χοληστερόλη.
 • Ψωμί ολικής: Μπορείτε να τρώτε δυνατά και ταυτόχρονα σε κιλά καταναλώνοντας ψωμί ολικής αλέσεως που αντιστοιχεί σε περίπου 69 θερμίδες κάθε φέτα.
 • Βούτυρο: Το βούτυρο σχετίζεται με την εκτεταμένη αύξηση βάρους περιόδου. Η κατανάλωση βουτύρου πρέπει να είναι υπό έλεγχο, καθώς η σταθερή κατανάλωση βουτύρου καταστρέφει την καρδιά σας.
 • Κανονικός χυμός φρούτων: Ένας δυνατός και θρεπτικός τρόπος για να αυξήσετε μερικά κιλά, πίνετε χυμό φρούτων 100 % που περιέχει ζάχαρη καθώς και επιπλέον θρεπτικά συστατικά.

18. Γιόγκα για αύξηση βάρους:

Η γιόγκα είναι μια πολύ αρχαία μορφή άσκησης με πολλά οφέλη για την υγεία. Μερικές από τις στάσεις της γιόγκα που βοηθούν στην αύξηση του βάρους είναι οι εξής.

Ramdev baba yoga για αύξηση βάρους

Αναπνοή γιόγκα:

Αυτές οι κινήσεις αναπνοής είναι ζωτικής σημασίας καθώς μειώνουν το άγχος, βοηθούν ως χαλαρωτικά και φέρνουν αξιοπρεπή ύπνο.

Sasangasana:

Αυτή η στάση asana υποστηρίζει την εξισορρόπηση του μεταβολικού συστήματος και των ορμονών καθώς και την αποκατάσταση της διάσπασης.

Ανύψωση γλουτών:

Αυτή η προπόνηση άρσης βαρών αυξάνει τη μυϊκή σας μάζα καθώς και τη δύναμη.

Suryaved Pranayam:

Οι αδύνατοι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από αυτό το πραναγιάμα καθώς βελτιώνει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική δύναμη.

Ξαγρυπνώ:

Αυτές οι προπονήσεις θα αυξήσουν τη μυϊκή δύναμη και θα ενθουσιάσουν το σώμα σας στην ανάπτυξη.

Savasana:

Μια ηρεμιστική στάση που επαναφέρει την ψυχική ηρεμία.

Pavanmuktasana:

Εφαρμόζοντας πίεση στο στομάχι, αυτό το asana υποστηρίζει τη θεραπεία εντερικών προβλημάτων όπως βαρύτητα, δυσπεψία και δυσκοιλιότητα, με αυτόν τον τρόπο, αυξάνοντας την πείνα.

Leg Rising:

Αυτή η στάση βοηθά στην ενίσχυση όχι μόνο των γοφών αλλά και των μυών του στομάχου.

Άρντα Κουρμασάνα:

Το σώμα σας μπορεί να επαναφορτιστεί εκτελώντας αυτό το asana συχνά και κάθε όργανο του σώματος παίρνει υπερβολική επέκταση στο ανώτατο.

Ματσιασάνα:

Αυτή η στάση είναι επίσης γνωστή ως στάση ψαριού και είναι η καλύτερη μορφή γιόγκα για να πάρεις βάρος. Αυτή η γιόγκικη προσέγγιση αναπηδά ουσιαστικά κάθε μερίδα του σώματος και ανακουφίζει τη συνολική ανάπτυξη.

19. Πολλά και πολλά υγιεινά λαχανικά και κρέας:

Φρούτα και λαχανικά

Αν θέλετε να κερδίσετε βάρος, συμπεριλάβετε πολύ περισσότερο κρέας και πράσινα λαχανικά στην καθημερινή σας διατροφή. Εν τω μεταξύ, η διάταξη του σώματος είναι 80% δίαιτα. είσαι κερδοφόρος να πρέπει να γεμίσεις τον εαυτό σου. Πρέπει να προσφέρετε πολλές πρωτεΐνες για να παράγουν αυτές οι ορμόνες.

20. Συνήθειες διατροφής για το πώς να πάρουν βάρος για τα κορίτσια:

Πρόχειρο φαγητό

Υπάρχουν κάποιες υγιεινές αλλά και ανθυγιεινές συνήθειες που σας ωφελούν για να πάρετε βάρος. Μερικά από αυτά δίνονται παρακάτω.

 • Μαγειρέψτε δυναμικά, χρησιμοποιώντας μια ευρεία αλλαγή επιλογών τροφίμων που είναι χρήσιμες για την υγεία.
 • Μασήστε σωστά το φαγητό για να προωθήσετε την πέψη. Αποφύγετε την υπερβολική πρόσληψη υγρού αναψυκτικού, όπως καφέ και τσάι αμέσως μετά τα γεύματα, καθώς αυτό καθυστερεί το ενδιαφέρον για μέταλλα όπως ο σίδηρος.
 • Συνήθισε μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών για να δημιουργήσεις σαλάτες και εξαρτάται από τα ισχυρά ορεκτικά.
 • Έχετε μια πορεία για την αύξηση του βάρους σας καθώς αυτό είναι ζωτικής σημασίας. είναι καλό να ανεβαίνει γύρω στα 5 με 6 κιλά. Βάρος κάθε μήνα.
 • Μερικές αφύσικες συνήθειες για την επίτευξη ανθυγιεινού βάρους, το φαγητό στο αυτοκίνητο, το φαγητό στο αυλάκι – η κατανάλωση του ίδιου πράγματος μέρα με τη μέρα, μερικές φορές η έλλειψη ύπνου μπορεί να σας παχύνει, τελειώνοντας το όλο πράγμα στο πιάτο σας και την πίεση των συνομηλίκων, «Καφές ψωνίστε »ή για μερικούς από εμάς είναι η« συνάντηση για ένα ποτό »και η Κατανάλωση μπροστά στην τηλεόραση.

21. Βάρη ανύψωσης για λιτή μάζα:

Συμβουλές γυμναστικής για αύξηση βάρους

Εάν θέλετε να χτίσετε το σώμα σας και θέλετε επίσης να κάνετε μια ισχυρή σωματική διάπλαση, τότε κάντε μια σειρά βαρέων βαρών για να αποκτήσετε άπαχη μάζα. Η βάση της ρουτίνας σας πρέπει να είναι οι μεγάλοι περίπλοκοι ανελκυστήρες: Squats, pull-ups, dead lifts, press press καθώς και overhead, ρακέτες, ντιπ και power καθαρισμοί, αρπάζει καθαρά και χτυπήματα. Αυτά περιλαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα ενώ ξεκινάτε τις οργανώσεις ορμονικής απόκρισης.

22. Πρωινό που παίρνει βάρος γρήγορα:

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε βάρος είναι να αυξήσετε την κατανάλωση θερμίδων σας, επιλέγοντας έτσι τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε θερμίδες. Αυτός ο τύπος πρωινού βοηθά κυρίως για το πώς να πάρουν βάρος για τις γυναίκες.

Αλεσμένες πίτες με κρέας

 • Αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί.
 • Γάλα ή χυμός πορτοκαλιού ως ροφήματα.
 • Τοστ με μπόλικο βούτυρο.
 • Ομελέτα με τυρί και λαχανικά.

23. Μεσημεριανό ή γεύμα που βοηθά στην γρήγορη αύξηση του βάρους:

Μεσημεριανό ή Γεύμα

Το δείπνο ή το μεσημεριανό σας θα πρέπει να είναι ιδανικό για να κερδίσετε βάρος γρήγορα, για παράδειγμα.

 • Φρέσκα ψάρια, πουλερικά, αυγά ή άπαχο κρέας για πρωτεΐνη.
 • Extra Dal ή Φακές.
 • Ζυμαρικά ολικής αλέσεως με επιπλέον τυρί.
 • Προσθέστε γάλα σε σκόνη σε μια κρεμώδη σούπα.
 • Λαχανικά όπως πατάτες και καλαμπόκι. Αυξήστε την κατανάλωση πράσινων και πολύχρωμων λαχανικών.
 • Ρύζι.
 • Όσπρια, όπως τα μαύρα φασόλια.

24. Τα καλύτερα σνακ για αύξηση βάρους:

Αποξηραμένα φρούτα 3

Μας δίνεται μια λίστα με τέτοια σνακ που είναι πολύ ωφέλιμα για αύξηση βάρους. Είναι οι εξής:

 • Ξηροί καρποί και σπόροι(4),
 • 100% χυμός φρούτων,
 • Κράκερ ολικής αλέσεως με φέτες τυριού,
 • Φέτες μήλου με φυστικοβούτυρο
 • Αποξηραμένα φρούτα
 • Φυστικοβούτυρο, γάλα σε σκόνη ή σκόνη πρωτεΐνης που προστίθενται σε ένα ρόφημα γάλακτος φρούτων.

25. Τρόφιμα ειρωνικά σε καλές θερμίδες:

Υπάρχουν πολλές τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και μερικές από αυτές είναι οι ακόλουθες.

Τροφές πλούσιες σε σίδηρο

 • Φρούτα: Οι μπανάνες, οι σταφίδες, οι χουρμάδες, ο ανανάς, τα αποξηραμένα βερίκοκα και άλλα αποξηραμένα φρούτα περιέχουν περισσότερες θερμίδες από τα υδαρή φρούτα όπως τα βιαστικά, τα δαμάσκηνα, τα ροδάκινα. Μια μπανάνα περιέχει περίπου 100 θερμίδες.
 • Τυρί: Ένα πιάτο τυρί τσένταρ περιέχει 69 θερμίδες. Το τυρί είναι γόνιμο γάλα, επομένως είναι εξαιρετικό σε πρωτεΐνες και, λίπος, χοληστερόλη, ασβέστιο και τυρί θερμίδες.
 • Ζεστά δημητριακά: Μαγειρεύοντας ζεστά δημητριακά με γάλα ως εναλλακτική λύση του νερού, είναι πολύ χρήσιμα για να αυξήσετε τόσο τις θερμίδες όσο και τη διατροφική αξία. Ενισχύστε πολλά μείγματα, όπως γάλα σε σκόνη, φύτρο σιταριού, μαργαρίνη, καρύδια, φυστικοβούτυρο, ηλιόσπορους και αποξηραμένα φρούτα.
 • Ελαιογραφίες: Η προσθήκη πρόσθετου λίπους στο φαγητό σας είναι ένας ήρεμος τρόπος για να βελτιώσετε τις θερμίδες, να επιλέξετε ελαιόλαδο, έλαιο κανόλας κ.λπ. που είναι αξιοπρεπές για την υγεία σας και επίσης συμπληρώνει αυτές τις πολύ επιθυμητές θερμίδες..
 • Σούπες: Οι χορταστικές σούπες φακές, μινέστρον, σπασμένα μπιζέλια και κριθάρι διασφαλίζουν περισσότερες θερμίδες από τους τύπους κοτόπουλου και βοείου κρέατος ». Για να κάνετε τις κονσέρβες σούπες όπως η ντομάτα ή η κατσαρόλα πιο σημαντικές, ανταλλάξτε νερό ή κανονικό γάλα, με ξεθωριασμένο γάλα ή προσθέστε επιπλέον γάλα σε σκόνη. Εμπλουτίστε με τυρί χαμηλών λιπαρών και κρουτόν.
 • Σαλάτες: Μπορείτε επίσης να αυξήσετε τις θερμίδες του μαρούλι χαμηλών θερμίδων που βελτιώνεται γρήγορα σε ένα εκτεταμένο γεύμα με την προσθήκη τυριού, σταφίδας, φασολιών ή αρακάς, ψιλοκομμένων καρυδιών, ηλιόσπορων, ψαριών τόνου, ανάμεικτα λαχανικά, άπαχο κρέας, κρουτόν και σάλτσα σαλάτας και αν είναι δυνατόν με βάση το ελαιόλαδο.
 • Πατάτα: Προσθέστε βούτυρο και επιπλέον σκόνη γάλακτος σε θρυμματισμένη πατάτα. Στις ψητές πατάτες, συνηθίστε την κρέμα γάλακτος και τη σάλτσα προσεκτικά γιατί αυτά τα κορεσμένα λίπη στερούνται επιλογών όσον αφορά την υγεία της καρδιάς.
 • Λαχανικά: Ο αρακάς, το καλαμπόκι, τα καρότα, η χειμωνιάτικη κολοκύθα και τα παντζάρια περιλαμβάνουν περισσότερες θερμίδες από τα φασόλια, το καλοκαιρινό κολοκύθι, το μπρόκολο και άλλα υδαρή λαχανικά. Από πάνω ρίχνουμε μαγειρικό λάδι, ψιλοκομμένα αμύγδαλα ή τριμμένο τυρί.
 • Χυμοί: Οι χυμοί μήλου, κράνμπερι, καναπέ, σταφυλιού, ανανά και βερίκοκου περιέχουν περισσότερες θερμίδες από το γκρέιπφρουτ, το πορτοκάλι και την ντομάτα. Για να αυξήσετε τις θερμίδες στον χυμό πορτοκαλιού που καλύπτεται από πάγο, ενισχύστε λιγότερο νερό από τις οδηγίες των οδηγιών.
 • Μπάρες ενέργειας: Είναι φορτωμένο με καρύδια και βρώμη για σας. Ένα μπολ περιέχει περίπου 500 θερμίδες, το οποίο είναι κατάλληλο καθώς και νόστιμο για πρωινό.
 • Bωμιά: Τα χορταστικά και παχιά ψωμιά, όπως το σιτάρι ολικής αλέσεως, το κολοκυθάκι, το πίτουρο βρώμης και η σίκαλη, είναι πιο υγιεινά από το λευκό ψωμί. Κόψτε τις πυκνές φέτες και αλείψτε ευγενικά με φυστικοβούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, χούμους ή τυρί κρέμα.
 • Επιδόρπια: Επιλέγοντας επιδόρπια με θρεπτική αξία, μπορείτε να απολαύσετε μια απόλαυση καθώς και να ενθαρρύνετε το σώμα σας. Προσπαθήστε κατεψυγμένο γιαούρτι, μπισκότα σταφίδας με πλιγούρι βρώμης, κολοκυθόπιτα και σοκολατένια γλυκιά κομπόστα στιφάδο. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε muffins βατόμουρου, ψωμί μπανάνας, ψωμί καλαμποκιού με μέλι και επιπλέον γλυκά ψωμιά μπορούν να γίνουν διπλά ως επιδόρπιο, όπως και οποιοδήποτε από τα συχνά αρτοσκευάσματα χαμηλών λιπαρών που μπορείτε να βρείτε στα παντοπωλεία.

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ:

Πώς παχαίνω; Τα τρόφιμα και τα ποτά που περιλαμβάνουν κυρίως κενές θερμίδες στις οποίες η κύρια πηγή θερμίδων είναι η ζάχαρη πρέπει να αποφεύγονται εντελώς. Δεν προσθέτουν καμία αξία στο φαγητό και το σώμα σας, καθώς οι θερμίδες από τη ζάχαρη και το γλυκό μετατρέπονται σε λίπος, το οποίο με τη σειρά του είναι επιβλαβές για το ανθρώπινο σώμα. Το γρήγορο φαγητό πρέπει επίσης να αποφεύγεται με κάθε κόστος, καθώς είναι εμποτισμένο με λάδι και θα αυξήσει την περιεκτικότητα σε χοληστερόλη στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να αυξήσει περαιτέρω την πιθανότητα καρδιακών παθήσεων και άλλων καρδιαγγειακών προβλημάτων. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα όπως το ποπ κορν έχουν μηδενική θρεπτική αξία και γεμίζουν το στομάχι και σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ:

Πώς μπορούμε να πάρουμε βάρος; Η υγιής αύξηση βάρους συνιστάται πάντα. Το πώς να κερδίσετε εύκολα βάρος είναι καλό μόνο με υγιή τρόπο. Εάν παίρνετε βάρος με γρήγορο ρυθμό, μπορεί να συμβαίνει επειδή το κάνετε με λάθος τρόπο. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να βάζετε μύες, οι οποίοι χρειάζονται χρόνο, και επειδή παίρνετε βάρος γρηγορότερα, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή παίρνετε βάρος με τη μορφή λίπους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα υγείας, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη. Ο υποσιτισμός είναι μια άλλη παρενέργεια της αύξησης του βάρους με ανησυχητικό ρυθμό. Εάν δεν έχετε διατροφή θα έχετε απώλεια ενέργειας, η κούραση και η υπνηλία θα είναι μια άλλη παρενέργεια που θα διαταράξει την ποιότητα της ζωής σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΩΜΑΤΟΣ:

Πώς παχαίνεις; Το κλειδί για το φυσιολογικό βάρος και για τον τρόπο ζωής ενός bodybuilder είναι να είστε συνεπείς και ανθεκτικοί στην επίτευξη του στόχου σας. Η πειθαρχία είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Πρέπει να έχετε μια καθημερινή ρουτίνα, από το πρωινό ξύπνημα μέχρι τον ύπνο το βράδυ. Η πρόσληψη επαρκών τροφών που περιέχουν πρωτεΐνη και βιταμίνες και μειωμένα επίπεδα λίπους στη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Αυτή είναι η απάντησή σας γιατί πρέπει να πάρω βάρος.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε βάρος; Μετά από μια συνεδρία προπόνησης, το σώμα σας θα λαχταρά για τις απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για να αποκατασταθεί. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας επισκευής το σώμα σας αποκτά μυς. Η προπόνηση για 45 λεπτά έως 1 ώρα έξι ημέρες την εβδομάδα θα είναι επαρκής. Πρέπει να συγκεντρωθείτε σε μεμονωμένες προπονήσεις ή σε μια ομάδα μυών που εναλλάσσονται κάθε μέρα. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε μυϊκή ομάδα είναι στοχευμένη και ξεκουράζεται επαρκώς την επόμενη μέρα. Η λήψη συμπληρωμάτων πρωτεΐνης θα βοηθήσει επίσης στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Ελπίζω να απαντήσαμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε βάρος. Ενώ η συνηθισμένη ερώτηση είναι πώς να κερδίσετε βάρος, είναι σημαντικό να το κάνετε καλά και υγιεινά. Αν και το να είσαι λιποβαρής και να δείχνεις αδύνατος δεν είναι αισθητικά ελκυστικό, και υπάρχουν θεραπείες και τρόποι για να πάρεις βάρος. Αν και υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να πάρεις βάρος, ενέχουν μακροπρόθεσμους κινδύνους για την υγεία. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε βάρος είναι να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα αύξησης βάρους καθώς και ένα πρόγραμμα διατροφής για να δώσετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, ο φυσικός τρόπος αύξησης του βάρους θα έχει ισορροπία στην προπόνηση με βάρη, στη διατροφή και στην πρόσληψη της απαραίτητης διατροφής. Θέλετε να κερδίσετε βάρος, βεβαιωθείτε ότι έχετε εντάξει την παραπάνω ρουτίνα στην καθημερινή σας ζωή.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Χρήστης 1: Πρέπει να πάρω βάρος, ανεξάρτητα από το τι τρώω, δεν μπορώ να πάρω βάρος. Μπορείτε να μου προτείνετε πώς παχαίνω?

Συμβουλή ειδικού: Αγαπητέ χρήστη1, μερικές φορές, το να τρώτε μόνο δεν αρκεί για να πάρετε βάρος. Επομένως, θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση. Εάν μπορείτε να μας ενημερώσετε με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον προγραμματισμό μιας ρουτίνας διατροφής και άσκησης.

James Foster: Πόσο νέος είναι πολύ νέος για να ξεκινήσει η άρση βαρών?

Συμβουλή ειδικού: Αγαπητέ Τζέιμς Φόστερ, τα παιδιά, μπορούν να ξεκινήσουν την άσκηση από την εφηβεία τους. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα για να αρχίσετε να γυμνάζεστε στην εφηβεία σας, καθώς θα βοηθήσει καλύτερα στη ρύθμιση των ορμονών και θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη εφαρμογή των μυών. Φροντίστε να ακολουθείτε μια σωστή διατροφή, η οποία θα βοηθήσει στη συνολική ανάπτυξη του σώματος.

Barry Allen: Μπορείτε να προτείνετε μια ρουτίνα άσκησης για να αποκτήσετε μυς και να μειώσετε το λίπος. Έχω πολύ λίπος στην κοιλιά?

Συμβουλή ειδικού: Αγαπητέ Barry Allen, λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει τρόπος να μειώσετε το λίπος από το σώμα σας. Το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά σας μπορεί να μειωθεί μόνο μειώνοντας το συνολικό ποσοστό λίπους στο σώμα σας. Τώρα, όταν πρόκειται για την απόκτηση μυών και την απώλεια λίπους ταυτόχρονα. Λοιπόν, αυτό δεν είναι επίσης δυνατό, καθώς για να αποκτήσετε μυς πρέπει να ακολουθείτε δίαιτα με υπερβολικές θερμίδες και για να χάσετε λίπος πρέπει να ακολουθείτε δίαιτα με ανεπάρκεια θερμίδων. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να κερδίσετε βάρος και μυς και να μειώσετε για να μειώσετε το σωματικό σας λίπος είτε το αντίστροφο.