9 καλύτερες μπλούζες με έναν ώμο για γυναίκες

Η τάση της μόδας αυτές τις μέρες είναι η περιπλάνηση γύρω από τζιν, μπλουζάκια, κάπρι, σορτς, φούστες κλπ. Αυτή η τάση επέτρεψε στις γυναίκες να αντιμετωπίσουν με άνεση κάθε περιστασιακή ή επίσημη κατάσταση. Οι κορυφές έδιναν πάντα διαφορετικά σχέδια για μια υπέροχη εμφάνιση στις γυναίκες ανάλογα με την υφή τους. Ένα ευρέως δημοφιλές σχέδιο κορυφής είναι το σχέδιο με τις κορυφές με έναν ώμο. Ο σχεδιασμός γίνεται όταν ο ένας ώμος του χρήστη είναι άγονος για μια τολμηρή εμφάνιση.

Μοντέρνα μοντέλα μονής όψης ώμων για γυναίκες:

Ας δούμε τα πιο πρόσφατα σχέδια σε μια πλευρά στις κορυφές των ώμων για γυναίκες στη μόδα.

1. Ρεόν μανίκι κορυφή:

μια κορυφή ώμων

Ένα λευκό σχέδιο με έναν ώμο με διπλό σχέδιο μοιάζει καταπληκτικό για μια casual εμφάνιση. Η κορυφή είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι και έχει ένα ελαττωματικό σχέδιο από τη μία πλευρά που καταλήγει στη μέση της αντίθετης πλευράς. Είναι ιδανικό για τζιν.

2. Κοντό μανίκι στη μέση:

Κοντό μανίκι στη μέση

Ένα μαύρο σφιχτό δέρμα με μία πλευρά ώμου με ένα μόνο φαρδύ μανίκι φοριέται ευρέως αυτές τις μέρες. Η κορυφή είναι μεσαίου μήκους και καμπύλη στους μηρούς για σωστό κράτημα. Η απλή μαύρη κορυφή είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε φθορά στο κάτω μέρος.

3. Χαλαρό μανίκι κορυφαία σχεδίαση:

Loose Sleeve Top Design

Ένα εκπληκτικό σχέδιο αρκετά δημοφιλές σε σορτς είναι το φαρδύ μακρυμάνικο μπλουζάκι με έναν ώμο για γυναίκες. Η κορυφή είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι και έχει μήκος μέχρι τη μέση. Το κύριο αξιοθέατο της κορυφής είναι τα μανίκια που είναι χαλαρά και επίσης κοντά και μακριά σε μήκος.

4. Μανίκι με καβάλο για μέγιστο μέγεθος:

Μανίκι με κροσέ

Έχοντας βαρύ σώμα! Δοκιμάστε ένα plus-size σχέδιο με επένδυση ώμου από ελαστικό υλικό. Η κορυφή είναι χαλαρή από την κορυφή ενώ είναι λεπτή στη μέση. Το μανίκι είναι κατασκευασμένο από υλικό βελονάκι με ανάγλυφο το λουλουδάτο σχέδιο.

5. Τυπωμένο επάνω μέρος:

Τυπωμένη μία κορυφή ώμων

Θέλετε ένα funky look για κάθε πάρτι ή περιστασιακή συνάντηση! Ένα μαύρο και γκρι σχέδιο με έναν ώμο με το εκτυπωμένο σχέδιο είναι το καλύτερο για τους εφήβους. Το μανίκι της κορυφής έχει πολλά ελαττώματα από τους βραχίονες προς τα κάτω για μια υπέροχη εμφάνιση.

6. Σχεδιασμός Crop Top One Side:

Crop Top Design

Ένα χαλαρό λευκό σχέδιο με έναν ώμο από υλικό καβάλο είναι αρκετά ανθισμένο για καλοκαιρινά ρούχα. Ο σχεδιασμός ταιριάζει γρήγορα με τα σορτς λόγω του κομμένου σχεδιασμού του. Η κορυφή έχει μικροσκοπικό λουλουδάτο σχέδιο ανάγλυφο πάνω της εκθέτοντας τον ώμο και την κοιλιά σας.

7. Όμορφο μάλλινο σχέδιο μονής όψης:

Μάλλινα κορυφαία σχεδίαση

Lookάχνετε κάτι ζεστό για τους χειμώνες! Ένα μάλλινο μονόπλευρο μπλουζάκι με μπλε λωρίδες είναι αρκετά μοντέρνο για το χειμώνα. Η κορυφή δίνει το αποτέλεσμα ενός πουλόβερ με ένα κατάλληλο εσωτερικό στο τζιν.

8. Designer Top Design for Wedding:

Designer Top Design

Ένα κομμάτι σχεδιαστή στο ένα πλάι επάνω μέρος των ώμων είναι αυτό όπου το βαμβάκι είναι καλυμμένο με λεπτό υλικό σιφόν. Το επάνω μέρος είναι προσαρμοσμένο στη μέση. Στο μανίκι δίνεται σχεδιαστής εμφάνιση με πλεκτή ζώνη με λουλούδι και λουλουδάτο φιόγκο για ελκυστική εμφάνιση.

9. Κορυφή από μετάξι και σιφόν:

Μεταξωτή και σιφόν κορυφή

Θέλετε μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση! Δοκιμάστε μια κορυφαία κορυφή με έναν ώμο φτιαγμένη από μετάξι και καλυμμένη με σιφόν. Η κορυφή είναι χαλαρή, ενώ το σιφόν στηρίζεται στο πλήρες χέρι με ένα χαριτωμένο σάλι σαν ψεγάδι που κάνει το χέρι ορατό.

Ο σχεδιασμός με τη μία πλευρά του ώμου είναι αρκετά δημοφιλής για τα καλοκαιρινά ρούχα. Κατασκευασμένο από βαμβάκι, μετάξι, πολυεστέρα, σιφόν, ζορζέ, κλπ. Δίνει ένα αδέξιο σχέδιο που είναι διασκεδαστικό να μεταφέρεται και με τζιν ή φούστες. Ο σχεδιασμός δίνει επίσης στις γυναίκες με μεγάλο βάρος μια ευκαιρία να φαίνονται πιο αδύνατες με μεταξωτό υλικό. Διατίθενται επίσης σχέδια με μονές λωρίδες, όπου η κορυφή κρατά στο στήθος.