9 Τελευταία σχέδια από κρυστάλλινα βραχιόλια

Τα βραχιόλια ορίζονται ως διακοσμητική ταινία, στεφάνη ή αλυσίδα που φοριέται στον καρπό ή το χέρι. Έχουν γίνει πρόσφατα μια δήλωση μόδας που κερδίζει δημοτικότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Οι άνθρωποι προλαβαίνουν γρήγορα τα τελευταία σχέδια και μοτίβα στα βραχιόλια.

κρύσταλλο-βραχιόλι-σχέδιο

Τα βραχιόλια φαίνονται κομψά στα χέρια και είναι εύκολο να μεταφερθούν με πολλά διαφορετικά ρούχα. Μπορούν να κατασκευαστούν από πολλά διαφορετικά μέταλλα.

Βραχιόλια με κρύσταλλα:

Όπως μπορεί κανείς να είναι απολύτως σίγουρος με τη διαίσθησή του, δεν μπορεί ποτέ να κάνει λάθος με την επιλογή των συλλογών κοσμημάτων από κρύσταλλο. Πάρτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Εδώ παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα μοτίβα κρυστάλλου βραχιόλι για γυναίκες.

1. Swarovski Crystal βραχιόλια:

Κρυστάλλινα βραχιόλια Swarovski

Τα στοιχεία της Swarovski είναι στη μόδα αυτές τις μέρες με τα κρύσταλλα Swarovski σε sarees, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα κλπ. Με παρόμοιο τρόπο, τα βραχιόλια Swarovski κρυστάλλινα κατακτούν επίσης γρήγορα ως μοντέρνο αξεσουάρ. Αυτά τα βραχιόλια με κρύσταλλα είναι τα πιο αριστοκρατικά βραχιόλια με αυτή την αίσθηση και εμφάνιση.

2. Healing Crystal βραχιόλια:

Βραχιόλια θεραπευτικά κρυστάλλου

Τα θεραπευτικά βραχιόλια κρυστάλλου όπως υποδηλώνει το όνομα είναι για τη θεραπεία και τη θεραπεία ασθενειών όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, το άσθμα κ.λπ. ή για να ξεπεραστούν εθισμοί όπως η διακοπή του καπνίσματος, η καταπολέμηση του αλκοολισμού ή η υποστήριξη με κατάχρηση ουσιών. Είναι κατασκευασμένα από ειδικούς κρυστάλλους για χρήση μόνο για θεραπευτικούς σκοπούς.

3. Καθαρά βραχιόλια με κρύσταλλα:

Διαφανή βραχιόλια με κρύσταλλα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα βραχιόλια είναι καθαρά στην εμφάνιση και λευκά στο χρώμα και διαφανή. Είναι πολύ κομψά για εμφάνιση και μπορούν να συνδυαστούν με φορέματα και φορέματα. Ταιριάζουν πολύ με τα νυφικά της Δύσης ή με τα μακριά φορέματα. Οι γυναίκες μπορούν να πειραματιστούν με αυτά με πολλούς τρόπους.

4. Μαργαριτάρια με κρύσταλλο βραχιόλι:

Βραχιόλι με μαργαριτάρια με κρύσταλλα

Βραχιόλια μαργαριτάρια με κρύσταλλα !! Θανατηφόρος συνδυασμός για αυτή την πτώση των πανέμορφων εμφανίσεων. Είναι απλώς αιθέριες και μια ματιά σε αυτά τα βραχιόλια Pearl Crystal θα προσθέσει λαχταριστά γοητεία σε ολόκληρη την προσωπικότητά σας. Καλύτερο στοίχημα για δυτική ένδυση ή νυφικό, απλά δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτά.

5. Κρυστάλλινα βραχιόλια με μοτίβα:

Κρυστάλλινα βραχιόλια με σχέδια

Αυτά τα βραχιόλια με κρυστάλλινα μοτίβα είναι επίπεδα και χοντρά για την κομψή και πληρέστερη εμφάνιση αξεσουάρ που κοσμούν τον καρπό. Αυτά τα βραχιόλια έρχονται σε διαφορετικά σχέδια, σχέδια και σχήματα και μπορούν να είναι πολύχρωμα. Φαίνονται καλά για εκείνη την απλή καθημερινή εμφάνιση ή για εκείνες τις βραδινές εμφανίσεις επίσης.

6. Κρυστάλλινα βραχιόλια με πέτρες:

Κρυστάλλινα βραχιόλια με πέτρες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από διάφορα είδη πολύτιμων λίθων όπως τιρκουάζ, χαλαζία, αμέθυστος κ.λπ. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα βραχιόλια ανάλογα με τη ζωδιακή πέτρα και να τα επιδείξετε με στυλ.

7. Μαύρο και άσπρο κρύσταλλο βραχιόλια:

Μαύρο και άσπρο κρυστάλλινα βραχιόλια

Τα χρώματα που δεν πάνε ποτέ στραβά είναι το ασπρόμαυρο. Ενσωματώστε τα σε κρυστάλλινα βραχιόλια και εκεί είστε ένα fashion icon. Τα όμορφα, κομψά προσωποποιημένα και πανέμορφα βραχιόλια από ασπρόμαυρο κρύσταλλο είναι απλά τέλεια για το βραδινό πάρτι.

8. Diamond Crystal βραχιόλια:

Βραχιόλια από κρυστάλλινα διαμάντια

Τα βραχιόλια από διαμάντια κρυστάλλου μπορεί να είναι τα πιο ακριβά αλλά τα πιο όμορφα από όλα τα βραχιόλια. Το κρυστάλλινο διαμαντένιο βραχιόλι με πασιέντζα έχει τη λάμψη και τη λάμψη που μόνο τα διαμάντια μπορούν να δώσουν. Τα κοσμήματα ξεχωρίζουν λόγω της λάμψης και των κοπών στο διαμάντι. Θα είναι ένα από τα πολύτιμα αγαθά στη συλλογή κοσμημάτων.

9. Βραχιόλια Crystal Charm:

Βραχιόλια Crystal Charm

Οι γοητείες δεν μπορούν να μείνουν πίσω όταν μιλάμε για βραχιόλια και αν οι γοητείες είναι κρύσταλλα τότε υπάρχει ένα εκπληκτικό κομμάτι funky αξεσουάρ στο χέρι. Συνδυάστε το με οποιαδήποτε στολή και λάβετε κομπλιμέντα για τα χέρια και την εμφάνισή σας.

Τα βραχιόλια πρέπει να έχουν αξεσουάρ σε ανδρική και γυναικεία συλλογή κοσμημάτων αυτές τις μέρες. Η κομψότητα, η τάξη και οι πικάντικες στυλ αντικατοπτρίζονται σε διαφορετικούς τύπους βραχιόλια και τα σχέδιά τους. Τα κρυστάλλινα βραχιόλια έχουν αυτά τα κοψίματα, την εμφάνιση, τη λάμψη και τη φωτεινότητα που ξεχωρίζουν και κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν. Η ποικιλία σχεδίων, μοτίβων και σχεδίων καθιστά ένα άτομο χαλασμένο για επιλογή. Πάρτε ένα και καμαρώστε το με στυλ.