16 yksinkertaista vinkkiä laihtua ilman laihduttamista

Kaikkien haluamasi herkullisen ruoan syöminen ilman painon nousua tai edes tuuman rasvaa on kaikkien unelma. Mutta valitettavasti monet meistä joutuvat noudattamaan arkista ruokavaliota saavuttaakseen tavoitteen painonsa. Mutta ei enää! Esittelemme sinulle 16 todistettua tapaa laihtua ilman laihduttamista. Ihan totta! Nämä ovat parhaiten säilyneitä salaisuuksia laihtumiseen ja työskentelyyn kaikille. Käyttämättä niitä artikkelin läpi, käytä niitä päivittäisessä rutiinissasi tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kuinka laihtua ilman ruokavaliota

16 helppoa tapaa laihtua nopeasti ilman ruokavaliota:

Monet meistä pelkäävät nimiruokavaliota, eikö niin? Mutta tee joitakin muutoksia elämäntyyliisi tässä artikkelissa mainittujen vinkkien avulla, ja laihdut ilman laihduttamista. Kuulostaako mahtavalta? Käy läpi saadaksesi lisätietoja.

1. Juo enemmän vettä:

Juo vettä tai pidä itsesi nesteytettynä on yksi yleisistä ehdotuksista, joita monet meistä kuulevat käsittelevänsä monia terveysongelmia. Ihannetapauksessa sinun on juotava kolme litraa vettä päivässä laihtuaksesi. Mutta sinun on juotava neljä tai viisi litraa vettä, jos harjoittelet ja hikoilet paljon. Olet enemmän väsynyt ja väsynyt, kun et juo tarpeeksi vettä, mikä johtaa aineenvaihduntaan, joka estää rasvan menetyksen. Pidä siis muistutus puhelimessasi, jotta voit tarkistaa veden kulutuksen (1).

2. Juo vihreää teetä:

Vihreä tee on yksi suosituimmista juomista, joita käyttävät kaikenikäiset ihmiset sukupuolesta riippumatta. Se auttaa parantamaan yleistä terveyttä huuhtelemalla myrkkyjä, koska sillä on antioksidantti nimeltä EGCG. Lisäksi vihreässä teessä on katekiineiksi kutsuttuja fytokemikaaleja, jotka tekevät tästä juomasta kaloreita polttavan moottorin. Voit polttaa 400 kaloria viikossa, jos juot vihreää teetä säännöllisesti (2).

3. Syö enemmän kuitua:

Viskoosikuiduilla on tärkeä rooli ruokahalun vähentämisessä ja ruuansulatuksen hidastamisessa (3). Siksi tunnet olosi kylläiseksi pidempään syömällä kuitupitoisia ruokia. Lisäksi viskoosi kuitu muodostaa geelin, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa, ja se hidastaa vatsan tyhjennystä lisäämällä ravinteiden imeytymisaikaa (4). Jotkut elintarvikkeet, joissa on paljon viskoosia kuitua, ovat pellavansiemeniä, appelsiineja, parsaa, ruusukaaleja, papuja ja kauraviljaa.

4. Lisää ruokavalioon lisää kasviksia:

Yhden kasviksen sijaan yritä tarjoilla erilaisia ​​vihanneksia aterian yhteydessä. Kulutat todennäköisemmin tonnia ravintoaineita ja olet tehokas laihtumiseen b ja sinulla on useita vaihtoehtoja. Lisäksi kasvikset saavat sinut tuntemaan olosi täyteen ja vähemmän kaloreita, koska ne sisältävät kuitua ja vettä (5). Muista kuitenkin välttää rasvaisia ​​kastikkeita tai voikastikkeita näiden vihannesten valmistuksessa.

5. Syö pähkinöitä:

Laihduttaminen ilman laihduttamista ei tarkoita, että voit täyttää itsesi roskaruoalla. Meillä on kuitenkin ratkaisu välipalaongelmaasi. Pähkinät lasketaan superruoiksi, jotka paitsi pitävät kehosi terveenä, koska niissä on runsaasti antioksidantteja. Kourallinen pähkinöitä polttaa vatsarasvaa ja auttaa laihduttamaan, koska ne ovat runsaasti kuituja, proteiineja, terveitä rasvoja, kivennäisaineita ja vitamiineja (6). Yritä siis sisällyttää pähkinät ruokavalioosi ja saada hyötyä.

6. Syö aamiainen joka päivä:

Monet ihmiset ovat väärässä käsityksessä, että aamiaisen jättäminen väliin on tapa laihtua, mutta se on kaukana totuudesta. Olisi parasta, jos et koskaan jättänyt aamiaista väliin, koska se on päivän tärkein ateria. Kehosi tarvitsee tankkausta koko päivän, mutta sinulla on taipumus ylensyöntiin jo ennen lounasaikaa, kun ohitat aamiaisen. Aineenvaihdunta hidastuu myös aamiaisen jälkeen. Aloita päiväsi ravitsevalla aterialla, jossa on kulho täysjyväviljaa ja vähärasvaista maitoa.

7. Keiton syöminen ennen ateriaa:

Keiton nauttiminen alkupalana juuri ennen pääruokaa voi olla tehokas tapa laihtua muuttamatta ruokavaliota. Mutta jotta keittoidea toimisi, sinun on vältettävä kermakeittoja ja valittava tortillakeitto, won-ton, minestrone. Voit myös valmistaa keittoja kotona lisäämällä suosikki vihanneksia.

8. Syö hitaasti:

Tutkimusten mukaan kulutat todennäköisesti vähemmän kaloreita, kun käytät aikaa ruoan pureskeluun. Tämä johtuu siitä, että aivosi käyttävät lisäaikaa saadakseen signaalin mahasta, kun se on valmis pureskeltaessa, estäen hitaasti ylensyöntiä. On suositeltavaa pureskella noin 35-50 kertaa per suu, mikä auttaa rajoittamaan annoskokoa ja helpottamaan asianmukaista ruoansulatusta.

9. Syö mieluummin kotiruokaa:

Kun aiot laihtua ilman ruokavaliota, kotitekoisen aterian syöminen ulos menemisen sijaan on avain. Mutta me kaikki tarvitsemme tauon ruoanlaitosta silloin tällöin. Yritä siis syödä kotiruokaa vähintään viisi kertaa viikossa. Voit pestä salaatit, leikata kasvikset ja käyttää grillattua lohta aterian valmistusajan nopeuttamiseksi. Tee visuaalisesti houkutteleva ateria käyttämällä värikkäitä kasviksia.

10. Ohjausosan koko:

Kun haluat laihtua nopeasti ilman ruokavaliota, syömiesi annosten koon seuraaminen vaikuttaa valtavasti. Tässä prosessissa et pidä laihdutusta, mutta vältät liiallisen ruoan kulutusta, koska hallitset annostasi 10–20%. Voit olla fiksu valitsemalla pienempiä kulhoja, joissa tuntuu syövän runsaasti ilman, että menetät itsesi.

11. Leikkaa epäterveelliset ja jalostetut elintarvikkeet:

Iästä riippumatta me kaikki rakastamme välipaloja. Mutta jalostetuissa ja roskaruoissa on vähän tai ei lainkaan ravintoa, mikä ei tee sinulle hyvää. Lopeta virvoitusjuomat, kaikki energiajuomat, koska niissä on lisäaineita ja mauntekijöitä, jotka ovat paitsi epäterveellisiä myös estävät sinua laihtumasta. Yritä sen sijaan sisällyttää erittäin ravitsevia ja vähäkalorisia ruokia, kuten maapähkinöitä, popcornia, hedelmiä, pistaasipähkinöitä, kurkkua, punajuurta, porkkanaa jne., Välipalavaihtoehdoiksi, kun haluat olla hoikka ilman ruokavaliota.

12. Älä tee mitään muuta aterian aikana:

Se saattaa saada sinut huokaamaan, mutta kuten vanhimmat sanovat, älä tee mitään muuta kuin syö ateriasi aikana. Monet meistä tekevät monia asioita elämässämme, ja sisällytämme tämän tavan jokaiseen osaan elämäämme. Television katsominen syömisen aikana on monien kotitalouksien tuttuja nähtävyyksiä. Joten jos haluat laihtua ilman laihduttamista, aloita kiinnittäminen huomiota siihen, mitä syöt.

13. Hanki lisää D -vitamiinia:

Pysyäkseen terveinä kehomme tarvitsee imeä D-vitamiinia, joka on rasvaliukoinen vitamiini. Tämä ravintoaine estää signalointikemikaalien, kuten lisäkilpirauhashormonin, liiallisen imeytymisen ja auttaa kehoasi säilyttämään mineraaleja, kuten kalsiumia. Lisäksi D -vitamiinilla on tärkeä rooli fosforin ja kalsiumin imeytymisessä, immuunijärjestelmän terveenä pitämisessä ja luiden ja hampaiden vahvistamisessa (7). Tutkimusten mukaan D -vitamiinin puutteella on kuitenkin tapana saada lisää painoa, vaikkakin lisää tutkimusta tarvitaan tällä alalla (8).

14. Kävely:

Kävely on yksi vakioratkaisuista, joita monille meistä tarjotaan useiden terveysongelmien ratkaisemiseksi. Yritä pysyä aktiivisena tekemällä kaikkesi päivän aikana, kuten vauhdittaa puhelun aikana, viedä koirasi kävelylle ja mainosten aikana voit marssia paikallesi. Mutta jos lähdet kävelylle, aloita hitaasti ja lisää sitten, kunnes teet 10000 askelta päivässä. Voit hankkia askelmittarin laskemaan ja varmistamaan, että sykkeesi on rasvanpolttoalueella.

15. Kiipeilyportaat:

Ylimääräisen 100 kalorin polttaminen päivässä voi merkitä 10 kilon laihtumista vuoden aikana, vaikka ruokailutottumuksesi eivät muutu. Painostasi riippuen voit polttaa kaloreita. Jotkut toiminnot, jotka auttavat polttamaan kaloreita, ovat:

  • Portaiden ottaminen hissin sijaan.
  • Kotisiivous 30 minuuttia.
  • Kevyt lenkkeily 10 minuuttia.
  • Kaksikymmentä minuuttia nurmikkotyötä.

16. 8 tuntia unta:

Jos haluat laihtua ilman ruokavaliota, vähintään kahdeksan tunnin nukkuminen on välttämätöntä. Tämä johtuu siitä, että kehosi parantaa kaikki kulumisen aiheuttamat vahingot ja säätelee järjestelmääsi nukkuessasi. Hormonitasot, erityisesti insuliini ja kortisoli, muuttuvat, kun olet univajeessa. Laihtuminen on vieläkin haastavampaa unettomuuden vuoksi, koska se laukaisee kortisolin ja lisää insuliinitasoja.

Voit laihtua ilman ruokavaliota tekemällä yksinkertaisia ​​elämäntapamuutoksia. Toivomme, että tässä artikkelissa esitetyt vinkit opastavat sinua laihduttamaan ilman nälkää. Älä kuitenkaan seuraa liian monia asioita kerralla, yritä yhdellä tai kahdella ja tee sitten muutokset vähitellen. Voit saada pitkän aikavälin tuloksen tekemällä muutamia yksinkertaisia ​​muutoksia.

Vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa annetut tiedot perustuvat pelkkään tutkimukseen eivätkä korvata lääkärin neuvoja. Verkkosivusto ei ole vastuussa tässä artikkelissa mainittujen tietojen aitoudesta ja paikkansapitävyydestä.

Usein kysytyt kysymykset:

1. Auttaako ruokapäiväkirjan pitäminen laihduttamisessa?

V: Ruokailusi päiväkirjaaminen auttaa sinua korjaamaan haitalliset kuviosi ja saa sinut tietoiseksi siitä, kuinka paljon ruokaa syöt. Sen avulla voit myös ajatella kahdesti ennen kuin syö ruokaa, mikä tekee sinusta vastuullisemman.

2. Auttaako illallisen ohittaminen raskaan lounaan jälkeen laihduttamaan??

V: Ei! aterioiden ohittaminen voi saada sinut tuntemaan olosi nälkäisemmäksi, mikä voi johtaa ylensyöntiin. Kun yrität laihtua, sinun on sisällytettävä harjoitusrutiini, mutta aterioiden ohittaminen saattaa saada sinut tuntemaan itsesi vähemmän energiseksi ja välttämään harjoituksia kokonaan.

3. Auttaako itse punnitseminen usein motivaationa laihtumiseen?

V: Punnitseminen vähintään kerran viikossa auttaa lisäämään tietoisuutta painostasi laihduttaessasi. Asiantuntijat kokevat myös, että painosi tarkistaminen pitää sinut myös motivoituneena.