30 parasta terveellistä hedelmää nopeaan laihtumiseen

Taistelu laihduttamisesta on todellista! Vielä turhauttavampaa on kuitenkin se, että vaivannäön ja rahanmenon avulla pyritään noudattamaan villiä ruokavaliota, jolla ei ole suuria tuloksia. Jos voit liittyä tähän ongelmaan, meillä on sinulle hyviä uutisia! Eksoottisten ainesosien ostamisen sijaan voit nyt luottaa helposti saataviin ja edullisiin hedelmiin laihtumiseen. Yllättynyt kuullessasi tämän? No, se on totta!

Hedelmillä on runsaasti ravintoaineita sisältävä profiili, joka sisältää runsaasti ravintokuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita, mikä nopeuttaa laihtumista. Kaikki hedelmät eivät kuitenkaan ole ystäviäsi! Tässä artikkelissa selitetään 30 parasta laihdutushedelmää, jotka auttavat sinua pudottamaan ylimääräistä painoa ja palauttamaan itseluottamuksesi!

parhaat hedelmät laihtumiseen

Ovatko hedelmät hyviä laihtumiseen?

Monet laihdutusruokavalio -ohjelmat suosittelevat syömään vähintään yhden tai kaksi annosta kokonaisia ​​hedelmiä päivässä. Tämän takana on hyvä syy! Tutkimukset osoittavat, että useimmilla hedelmillä on lihavuuden vastaisia ​​vaikutuksia ihmiskehoon. Tiedetään, että hedelmien säännöllinen kulutus vähentää painonnousun ja siihen liittyvien sairauksien, kuten diabeteksen ja sydänongelmien riskiä. (1)

Tässä muutamia tärkeimpiä hyötyjä hedelmien syömisestä laihtumiseen:

  • Hedelmät ovat tärkeä liukoisten ja liukenemattomien ravintokuitujen lähde, jolla on ratkaiseva rooli ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan nopeuttamisessa.
  • Ne sisältävät myös tärkeitä ravintoaineita, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä kehosi hyvinvoinnille.
  • Niissä olevat luonnolliset sokerit vähentävät nälänhimoa ja pitävät sinut kylläisenä pitkään.
  • Tietyt hedelmät ovat myös vähäkalorisia ja ravitsevia, mikä voi aiheuttaa kalorivajeen kehossa.
  • Koska hedelmät sisältävät runsaasti vettä, ne voivat myös kosteuttaa järjestelmääsi ja puhdistaa sen sisältä.

Parhaat hedelmät syömään nyt laihduttaaksesi:

Haluatko tietää painonpudotukseen ja rasvanpolttoon tarkoitettujen hedelmien luettelosta? Lue mukana!

1. Hunajameloni:

Hunajameloni on yksi parhaista laihdutuksen hedelmistä, joka antaa sinulle välipaloja syyllisyydettömästi! 100 g annos hunajamelonia sisältää vain 36 kaloria, joten se on ihanteellinen ihmisille, jotka aikovat laihtua. Nämä makeat ja herkulliset hedelmät sisältävät noin 90% vettä, joka sisältää useita elektrolyyttejä, kuten natriumia ja kaliumia. Kehon kosteuttamisen lisäksi hunajameloni antaa energiaa myös harjoitusohjelman jälkeen. Paras osa? Nämä makeat ja herkulliset herkut sisältävät vain 8 grammaa sokeria! Joten syö niitä mielesi mukaan murehtimatta painonnoususta.

2. raparperi:

Vaikka raparperi on teknisesti vihannes, se on laajalti käytetty hedelmä monissa jälkiruokia, viinejä ja muita kulinaarisia herkkuja. Happamasta maustaan ​​huolimatta raparperi ansaitsee suosion olla yksi parhaista “hedelmistä”, jotka voivat auttaa laihtumaan. Se on vähäkalorinen hedelmä, joka tarjoaa vain 21 kaloria 100 grammaa kohden. Tutkimus viittaa jopa siihen, että raparperiuutteilla on “prebioottinen” vaikutus suolistoflooraan, mikä liittyy rasvan ja kokonaispainon vähenemiseen. (2) Raparperi sisältää myös hyviä määriä ravintokuitua, mikä voi alentaa kolesterolitasoa merkittävästi.

3. Makea sitruuna tai Mosambi:

Mosambi on mehukas intialainen kesähedelmä, joka voi auttaa sinua laihduttamaan. Vähäkaloriset hedelmät tarjoavat vain 43 kaloria 100 gramman annoksessa. Makean kalkin segmenteissä olevat suuret määrät ravintokuitua säätelevät suolen toimintaa ja lievittävät ummetusta. Näiden hedelmien mehussa oleva sitruunahappo vähentää ruokahalua ja alentaa kokonaiskalorisaantiasi. Lisäksi Mosambi on rikas C-vitamiinin lähde, jolla tiedetään olevan nopeita rasvanpoltto-ominaisuuksia. Asiantuntijat suosittelevat myös juomattoman sitruunamehun tyhjään vatsaan nopeuttamaan kehon aineenvaihduntaa.

4. Vaniljakastike:

Vaikka vaniljakastike on melko korkea kaloreissa, sitä pidetään yhtenä parhaista laihdutuksen hedelmistä. Vaniljakastike omena tai sitaphal on maukas hedelmä, joka on täynnä ravintokuitua, joka voi nopeuttaa ruoansulatusta. Lisäksi Sitaphal -massa sisältää suuria määriä kasvikemikaaleja, jotka voivat helpottaa laihtumista ja hillitä lihavuutta. Kuitenkin 100 gramman annos tätä hedelmää sisältää noin 94 kaloria. Kannattaa siis kiinnittää huomiota päivittäiseen kulutukseen!

5. Omenat:

Apple laihtumiseen

Omenat ovat yksi parhaista hedelmistä, jotka auttavat sinua laihduttamaan ruokahalua hillitsevien ominaisuuksiensa ansiosta. Nämä hedelmät ovat täynnä ravintokuitua, ja tarjous on 2,4 grammaa 100 grammaa kohti. Omenoissa esiintyvä kuitu, nimeltään pektiini, vähentää nälkäkipuja viivyttämällä mahalaukun tyhjenemistä ja hidastamalla ruoansulatusta. Lisäksi omenat ovat myös vähäkalorisia hedelmiä, jotka tarjoavat 26 kaloria 100 grammaa kohti. Omenat sisältävät myös huomattavan määrän polyfenoleja ja flavonoideja, jotka ovat osoittaneet positiivisia vaikutuksia kolesterolitasojen alentamisessa.

6. Avokado:

avokadon edut laihtumiseen

Avokadohedelmät ovat terveydenhuollon viimeisin tunne, ja niiden hyödyt lisääntyvät. Avokadot ovat terveellisiä hedelmiä laihtumiseen, vaikka ne tarjoavat noin 160 kaloria vain 100 grammassa. Ne sisältävät hyviä rasvoja, kuten omega -rasvahappoja ja muita ravintoaineita, jotka parantavat lipidiprofiilitasoja. Tutkimus osoittaa myös, että ihmiset, jotka käyttivät säännöllisesti avokadoja ruokavaliossaan, pienensivät lihavuuteen liittyvän metabolisen oireyhtymän riskiä (3). Niin kauan kuin pidät kiinni annoksista, avokadot voivat toimia terveellisen rasvan korvikkeina normaalissa ruokavaliossa.

7. sitruuna:

Sitruuna hyvä laihtumiseen

Sitruunat ovat yksi terveellisimmistä rasvanpudotushedelmistä, jotka tarjoavat vain 29 kaloria 100 grammaa kohti. Ne sisältävät runsaasti C -vitamiinia, joka voi lisätä kehon rasvanpolttoa. Tutkimuksen mukaan sitruunat sisältävät runsaasti erilaisia ​​polyfenoleja, joilla on liikalihavuutta estäviä ominaisuuksia. Aineet parantavat insuliiniresistenssiä ja rasva -aineenvaihduntaa, jotka ovat välttämättömiä painonpudotuksessa (4). Paras tapa käyttää sitruunaa laihtumiseen on juoda sen mehu ja lämmin vesi tyhjään vatsaan.

8. greippi:

greippi laihtumiseen

Monet tutkimukset ovat vahvistaneet, että greipit ovat erinomaisia ​​hedelmiä laihtumiseen. Greipit tarjoavat erittäin vähän kaloreita, vain 37 kaloria, puolikkaan hedelmän annoksessa. Ne sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, mikä auttaa sinua täyttämään lähes 15% päivittäisistä tarpeistasi. Tutkimukset viittaavat myös siihen, että nämä mehukkaat hedelmät voivat hallita veren kolesterolitasoja ja vähentää vatsarasvaa. Näiden hedelmien korkea vesipitoisuus voi tyydyttää nälkäsi ja pitää sinut kylläisenä pidempään.

9. Kookos:

kookospähkinä - laihtuminen

Onko kookos hedelmä? Joo! Kookos on teknisesti kookospuun hedelmä, mutta siinä on kova ulkokuori. Jokainen tämän suositun trooppisen hedelmän sisällä oleva elementti on hyödyllinen kehollemme. Kookosvesi liittyy laihtumiseen, koska se voi korvata elektrolyyttejä intensiivisen harjoittelun aikana. Muutamat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että kookoslihassa olevat keskiketjuiset triglyseridit tai MCT: t voivat auttaa terveen kehon painonhallinnassa vaikuttamatta lipidiprofiileihin (5). Muista kuitenkin määrä, koska kookosliha on kaloripitoinen ruoka!

10. Tomaatti:

tomaatit vähentävät painoa

Tomaatit ovat yksi parhaista rasvaa vähentävistä hedelmistä, jotka tarjoavat vain 18 kaloria 100 grammaa kohti. Sen lisäksi, että tomaatit ovat melko vähäkalorisia, ne lisäävät myös täyteyden tunnetta kuitupitoisen profiilinsa ansiosta. Nämä hedelmät ovat myös hyvä lähde tärkeille aminohapoille, kuten karnitiinille, joka tunnetaan “rasvanpolttajana”. Lisäksi tomaatteissa oleva antioksidantti lykopeeni voi suurentaa painonpudotusta vähentämällä solujen oksidatiivista stressiä..

11. Marjat:

marjoja laihtumiseen

Asiantuntijat suosittelevat nauttimaan kupin marjoja kaloripitoisten välipalojen sijasta tehokkaan painonhallinnan vuoksi. Marjat, kuten mustikat, vadelmat jne., Ovat vähäkalorisia (noin 84 kaloria kuppia kohti), mutta ne ovat ravitsevia. Lievästi hapokas ja makea marjojen maku voi tyydyttää jälkiruokahaluasi ja pitää sinut kylläisenä muutaman tunnin ajan. Marjoissa on myös runsaasti erilaisia ​​antioksidantteja ja kasvikemikaaleja, joilla on positiivinen vaikutus lipidiprofiilitasoihin ja yleiseen painonpudotukseen.

12. Papaija:

papaijahedelmät laihtumiseen

Papaija on suosittu trooppinen hedelmä, jota ylistetään laihtumisesta. Se on vähäkalorinen hedelmä, joka tarjoaa vain 120 kaloria 100 gramman annoksessa. Ravintokuitu, joka on yksi papaijan tärkeimmistä ainesosista, lievittää vatsavaivoja. Lisäksi papaija sisältää entsyymin nimeltä Papaiini, joka on ruoansulatusentsyymi. Aine parantaa ruoansulatusta ja edistää suoliston terveyttä ja lisää kehon proteiinien imeytymistä.

13. Guava:

Guava vähentää painoa

Guava on yksi parhaista intialaisista hedelmistä syötäväksi laihtumiseen. Sillä on alhainen glykeeminen indeksi verrattuna moniin muihin hedelmiin, joten jopa diabeetikot voivat nauttia siitä ilman syyllisyyttä. Lisäksi jokainen keskikokoinen hedelmä tarjoaa vain noin 37 kaloria sekä mahtavan 12% ravintokuitua. Nämä hedelmät ovat uskomattoman täyteläisiä ja pitävät sinut kylläisenä pitkään, joten ne ovat täydellisiä laihdutusvälipaloja. Ne ovat myös täynnä suuria määriä vitamiineja ja kivennäisaineita paremman ravinnon saamiseksi.

14. Päärynä:

päärynä laihtumiseen

Kun puhumme laihtumisesta, ravintokuitu on avaintekijä, joka päättää hedelmän tehokkuudesta. Päärynät ovat yksi kuitupitoisimmista elintarvikkeista, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan terveystavoitteesi. Keskikokoinen päärynä tarjoaa 6 g ravintokuitua, mikä on noin 21% DV: stä. Nämä hedelmät sisältävät myös laajan valikoiman välttämättömiä antioksidantteja ja kasviyhdisteitä, jotka tukevat laihtumisprosessia. Lisäksi ne sisältävät kivennäisaineita, kuten kaliumia, joka on tärkeä lihasten aktiivisuudelle fyysisen harjoitteluohjelman tukemiseksi.

15. Banaani:

banaani on hyvä laihtuminen

Banaanit voivat olla runsaasti kaloreita, mutta se ei tee niistä huonoja hedelmiä laihtumiseen! Itse asiassa on monia tapoja, joilla nämä hedelmät voivat auttaa sinua pudottamaan nämä ylimääräiset kilot. Jokainen banaani sisältää noin 105 kaloria, mikä tekee niistä energiapitoisia hedelmiä. Ne tarjoavat nopean annoksen energiaa ja tyydyttävät nälkäsi. Lisäksi banaanit sisältävät runsaasti ravintokuitua ja muita mineraaleja, kuten kaliumia, jotka voivat auttaa sinua ylläpitämään terveellistä painoa.

16.Kivi:

kiivihedelmien hyödyt laihtumiseen

Kiivejä pidetään yhtenä parhaista laihdutus- ja rasvaa polttavista hedelmistä. Ne ovat vähäkalorisia hedelmiä, jotka tarjoavat 61 kaloria 100 grammaa kohden sen lisäksi, että ne ovat matala-GI-elintarvikkeita. Lisäksi ne ovat täynnä C -vitamiinia, joka voi hapettaa enemmän rasvaa harjoitusohjelman aikana. Lisäksi hedelmät sisältävät sekä liukoisia että liukenemattomia kuituja, jotka tukevat parempaa ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa.

17. Persikka:

persikka laihtumiseen

Persikat ovat yksi parhaista hedelmistä syödä laihtuminen. Ne tunnetaan uskomattoman herkullisesta kullanvärisestä massasta, joka tarjoaa erilaisia ​​ravitsemuksellisia etuja. Persikat ovat vähäkalorisia hedelmiä, joissa on vain noin 39 kaloria 100 gramman annoskoko. Nämä hedelmät sisältävät myös terveen sekoituksen liukoisia ja liukenemattomia ravintokuituja, jotka voivat parantaa ruoansulatusta ja tukahduttaa nälkäsi.

18. Granaattiomena:

granaattiomenan edut laihtumiseen

Granaattiomena on runsaasti antioksidantteja sisältävä hedelmä, joka voi auttaa sinua laihtumaan luonnollisesti. Tämän hedelmän syötävät osat sisältävät monenlaisia ​​polyfenoleja, jotka voivat lisätä kehon rasvanpolttoa. Kehon yleisen aineenvaihdunnan tehostamisen lisäksi näillä aineilla on myös ruokahalua hillitseviä ominaisuuksia. Lisäksi granaattiomenat ovat vähäkalorisia ruokia, jotka tarjoavat vain 83 kaloria 100 grammaa kohti. Näiden hedelmien siemenet sisältävät 4 grammaa ravintokuitua paremman ruoansulatuksen saavuttamiseksi.

19. Oranssi:

Appelsiinit laihtua

Appelsiinit ovat siunaus niille, jotka haluavat terveellistä laihtumista. Ne sisältävät ravintokuitua, joka on peräisin kolmesta aineesta, nimittäin pektiinistä, ligniinistä ja selluloosasta. Niistä pektiini ansaitsee erityisen maininnan, koska se antaa sinulle täyteyden tunteen vatsan saavuttamisen jälkeen. Appelsiinien syöminen voi myös estää ummetusta ja vähentää vatsan turvotusta. Lisäksi appelsiinit tarjoavat vain 47 kaloria 100 grammaa kohden, mikä tekee niistä yhden parhaista vähäkalorisista hedelmistä laihtumiseen.

20. mango:

mango laihduttamiseen

Mangoa kutsutaan “hedelmien kuninkaaksi” monesta syystä. Sen lisäksi, että tämä kesän hedelmä voi tyydyttää makuhermojamme, se voi myös auttaa laihduttamisessa. Mango on täynnä ravintokuitua, joka parantaa ruoansulatusta ja sulavia suoliston liikkeitä. Mango on 60 kaloria 100 grammaa kohden, ja se on täydellinen välipala treenin jälkeen virkistämään kehoa. Tietyt tutkimukset osoittavat myös, että Mangossa olevilla kasvikemikaaleilla on rasvaa tukahduttavia ominaisuuksia. Joten, syö tätä kesähedelmää kohtuudella laihduttaaksesi ylimääräistä painoa.

21. Luumut:

luumu laihtumiseen

Luumut ovat luutun hedelmälaji, joka tunnetaan herkullisen makeasta ja hapan mausta. Ne ovat vähäkalorisia ruokia, jotka tarjoavat noin 30 kaloria yhdelle keskikokoiselle hedelmälle. Jokainen kypsä luumu on täynnä ravintoa, joka sisältää runsaasti ravintokuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ne sisältävät myös runsaasti vettä, jotka kosteuttavat kehoasi ja pitävät sinut täynnä pidempään. Luumuissa olevat luonnolliset sokerit voivat nostaa energiatasojasi tukemaan harjoitusohjelmaa.

22. Mustat kirsikat:

Mustia kirsikoita laihtumiseen

Kirsikat ovat paras vaihtoehto painonpudotuksessa tai vatsan rasvan vähentämisessä. Erityisesti musta lajike on täynnä antioksidantteja, jotka ovat erittäin hyviä kehollesi. Kirsikat ovat myös vähäkalorisia hedelmiä, jotka antavat noin 90 kaloria 100 grammaa kohti. Näiden luonnollisten laihdutushedelmien tiedetään myös parantavan aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta.

23.Viinirypäleet:

Rypäleet laihtuminen

Viinirypäleet ovat yksi parhaista rasvaa polttavista hedelmistä, joita voit syödä! Ne ovat täynnä liukenematonta kuitua, mikä edistää parempaa laihtumista. Nämä kirpeät hedelmät sisältävät runsaasti antioksidantteja, erityisesti resveratrolia, joka liittyy laihtumiseen. Viinirypäleet kyllästävät myös pidempään, vain 67 kaloria 100 grammaa kohti.

24. Ananas:

ananas hedelmiä laihtuminen

Toinen trooppinen hedelmä, joka tulee painonpudotusruokien luetteloon, on ananas. Se on täynnä kuitua, joka voi auttaa parantamaan ruoansulatusta ja helpottamaan toksiinien poistamista. Ananas hillitsee myös ruokahaluasi ja saa sinut luopumaan liiallisesta ruoasta. Se sisältää Bromelain -nimistä ainetta, joka liittyy parempaan ruuansulatukseen. Lisäksi se tarjoaa vain 50 kaloria 100 grammaa kohden, joten se on paras hedelmä nautittavaksi!

25. Garcinia Cambogia:

Garcinia combogia laihtuminen

Garcinia Cambogia on todella tehokas laihtuminen. Vaikka se ei ole Intian yleisön tiedossa, se on trooppinen hedelmä, jota kutsutaan Malabar Tamarindiksi. Garcinia on vähitellen saavuttamassa suosiota painonpudotuslisänä rasvanesto -ominaisuuksiensa vuoksi. Tutkimus osoittaa, että tämä laihdutushedelmä sisältää hydroksisitruunahapon (HCA) nimistä ainetta, joka voi estää rasvaa muodostavia entsyymejä, jotka auttavat sinua laihduttamaan (6).

26. Durian:

Durian vähentää painoa

Durian on voimakkaasti tuoksuva hedelmä, jota kasvatetaan trooppisessa ilmastossa. Se on kaloripitoinen ja tekee täydellisen aterian korvaavan vaihtoehdon. Osa tästä hedelmästä voi peittää melko paljon päivittäisen kalorimäärän ja ravitsemukselliset tarpeet. Hedelmien raskas vesipitoisuus ja mineraaliesiintymät voivat lisätä kylläisyyttä ja pitää nälänhäiriöt loitolla.

27. Passionhedelmä:

passionhedelmä laihtumiseen

Passionhedelmä on makean tuoksuinen hedelmä, jonka ulkopinta on kovakantinen ja massan siemeniä. Keskikokoinen hedelmä tarjoaa vain noin 18 kaloria, joten se on täydellinen ruokavalio. Syötävät siemenet ovat täynnä ravintoa, erityisesti ravintokuitua, joka voi hallita ruokahaluasi ja antaa sinulle myös täyteyden tunteen pitkään. Lisäksi hedelmät sisältävät suuria määriä polyfenoleja, jotka voivat tukea painonpudotustavoitteitasi.

28. Vesimeloni:

vesimeloni vähentää painoa

Kun puhumme painonpudotusruokavaliosta, vesimeloni pääsee varmasti listoille. Tämä hedelmä tarjoaa alhaisemman kalorimäärän, vain 30 kaloria 100 grammaa kohden. Se sisältää 90% vesipitoisuudesta, mikä pitää sinut hydratoituneena ja täyteläisenä pidempään. On olemassa agentti nimeltä aminohappo arginiini, joka liittyy tehokkaaseen rasvanpolttoon. Suuri määrä ravintokuitua parantaa ruoansulatusta ja lievittää vatsavaivoja.

29. viikunat:

viikuna laihtumiseen

Viikunoita käytetään laajalti laihdutusruokavalioissa rasvaa polttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Ne sisältävät tiettyjä ruoansulatusta edistäviä entsyymejä, kuten Ficin, jotka voivat auttaa ruoan hiukkasten paremmassa hajoamisessa ja ravinnon imeytymisessä. Ne tarjoavat myös vain 74 kaloria 100 grammaa kohden, jotta olisit tyytyväinen ilman kaloreita.

30. Aprikoosi:

Hedelmät laihtumiseen: Aprikoosi

Aprikoosit ovat erinomaisia ​​vähäkalorisia ruokia, jotka tarjoavat vain 48 kaloria 100 grammaa kohti. Ne ovat myös runsaasti luonnollisia hedelmäsokereita, jotka voivat pitää kaikki makeat himo kurissa. Aprikoosit sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, joka on välttämätöntä suoliston sujuvuuden ja aineenvaihdunnan parantamiseksi.

Mikä on paras aika syödä hedelmiä laihtua?

Hedelmien laihdutushyötyjen maksimoimiseksi asiantuntijat suosittelevat niiden ottamista aamulla. Syy? Olemme fyysisesti aktiivisia aamuisin, mikä auttaa parantamaan kalorien kulutusta. Voit myös ottaa ne tunti ennen harjoitusohjelmaa energisoimaan kehoa ja polttamaan tehokkaasti kaloreita. Hedelmien ottaminen raskaan aterian jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa voi kääntää nämä edut ja johtaa painonnousuun.

Nämä ovat joitakin parhaista hedelmistä laihtumiseen ja rasvanpolttoon, joista voit aloittaa haukkumisen! On kuitenkin tärkeää seurata kalorien kokonaismäärää parempien tulosten saavuttamiseksi. Saat parempia tuloksia antamalla etusijalle kausiluonteisesti saatavilla olevat tuoreet, kokonaiset hedelmät säilykkeiden tai mehujen sijasta!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tässä artikkelissa kirjoitetut tiedot ovat vain informatiivisia. Artikkeli ei ole vaihtoehto pätevän lääkärin tai ravitsemusterapeutin lausunnolle. Sinun on neuvoteltava asiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta. Stylesatlife ei ota vastuuta artikkelissa annettujen tietojen oikeellisuudesta.

Usein kysytyt kysymykset:

1. Kuinka paljon hedelmiä minun pitäisi syödä päivässä laihtumiseen?

V: Määrä riippuu hedelmätyypistä ja niiden tarjoamista kaloreista. Esimerkiksi hedelmät, kuten vesimeloni, ovat vähäkalorisia, joten voit nauttia 2-3 kupillista päivässä. Kaloreita sisältäviä hedelmiä, kuten vaniljakastiketta tai duriania, on kulutettava kohtuudella. Jos aiot syödä enemmän hedelmiä, vähennä muita aterioita päivän aikana tasapainottaaksesi kalorimäärän.

2. Mikä on paras tapa nopeuttaa painonpudotustuloksia hedelmillä?

V: Jos haluat laihtua nopeasti, yritä luoda kehon kalorivaje. Tämä tarkoittaa, että sinun on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutat. Kun noudatat hedelmäruokavaliota, yritä ryhtyä kohtalaisen intensiiviseen harjoitteluun nopeamman kaloripolton saavuttamiseksi. Pidä itsesi fyysisesti aktiivisena tekemällä jonkinlaista liikuntaa, kuten kävelyä, pyöräilyä jne. Sekä kuntosaliharjoituksia.

3. Voivatko laihdutushedelmät tehdä minusta diabeetikon?

V: Vaikka hedelmät ovat runsaasti luonnollisia sokereita, ne ovat terveellisempiä vaihtoehtoja sokeripitoisille jälkiruokille. Jos sinulla on diabetesriski, valitse matalan GI -hedelmän kaltaiset hedelmät, kuten kirsikat, omenat, kiivit, marjat, vesimeloni jne. Useimmat näistä hedelmistä sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, mikä voi estää verensokeripiikkejä.