9 Classic Diamond Solitaire -ranneketta kultaa

Rannekorut ovat yksi perinteisimmistä intialaisista koruista, ja naiset käyttävät niitä päivittäin intialaisina, ja on myös rannerenkaita, joita käytetään erityisesti tilaisuuden aikana. ovat nuorten tyttöjen ikäisiä

naiset juhlien tai perinteisten erityistehtävien aikana.

Yksinkertaiset pasianssi timanttirannekkeet:

Jos haluat tietää Solitaire -rannekorujen eri tyypeistä ja muotoilusta, tässä on Top 9 Solitaire -ranneketta, joka auttaa naisia ​​valitsemaan rannerengas näiden lueteltujen mallien avulla.

1. Solid Gold Band solitaire -timantilla:

Solid Gold Band solitaire -timantilla

Rannekoru, joka on valmistettu kiinteästä keltaisesta kultakappaleesta ilman muotoilua tai himoa rannerengasta, joka on koristeltu yhdellä solitaire -timanttikappaleella, puhuu kauneutta itsestään..

2. Valkokulta-Glitz-pasianssiranneke:

Valkokulta-Glitz Solitaire -rannekoru

Viime aikoina noin 10 vuoden ajan kiinnostus käyttää eri kultaista väriä on vanginnut kullanvalmistajien mielenkiinnon tuodakseen esiin innovatiivisia malleja tällaisesta suunnittelusta käyttämällä valkokultaisia ​​rannekoruja, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja tavallisia, ja niissä on vain yksi solitaire -kivi. keskus.

3. Suunnittelija Double Tone-Solitaire -ranneke:

Suunnittelija Double Tone-Solitaire -rannekoru

Kaksoisääni voi olla mistä tahansa kultayhdistelmän kahdesta väristä.Trendikkäimmät ovat nyt valko- ja keltakullan yhdistelmä, joka on yhdistetty jalokiviin. tulee olemaan sopivia koruja joka tilanteeseen.

4. Suunniteltu kultaranneke, jossa on rivin pasianssi -timantteja:

Suunniteltu kullanvärinen rannerengas, jossa on rivin pasianssi -timantteja

Yksittäisen timantin sisäpuolella keskellä oleva rivi, joka on vuorattu yhdellä timantilla rannerenkaassa, loistaa ehdottomasti väkijoukossa..

Katso lisää: Yksiriviset timanttirannekkeet

5. Uratut kultaiset rannerenkaat solitaire -timantteilla:

Uratut kultaiset rannerenkaat solitaire -timanteilla

Kultahihna on uritettu keskeltä ja tehty kahdeksi kultaiseksi riviksi sivussa ja keskimmäisessä rivissä, jossa on yksi timantti, jossa on aukkoja rannerenkaan välissä.Tämä on ehdottomasti pakollinen rannerengas naisten korukokoelmassa.

6. Ruby-Rose Gold-Solitaire-rannerengas:

Ruby -Rose Gold - Solitaire -rannerengas

Ruusukulta, jossa on kirkasta punaista smaragdia ja pasianssi -timantteja..

Katso lisää: Messinkiset rannekorut

7. Gold-Solitaire kaareva rannerengas:

Gold-Solitaire kaareva rannerengas

Tavallisen rengasmallin sijasta kaareva Solitaire-rannekoru on ehdottomasti muodikkaampi ja se voidaan yhdistää indo-länsimaisiin asuihin..

8. Rose Gold-Solitaire Timanttiranneke:

Rose Gold-Solitaire Timanttiranneke

Ruusukulta on sellainen kultainen väri, jossa on vähemmän kuparisisältöä.Tämä väri on yleensä ollut trendi viime vuosina, naiset haluavat kokeilla eri värejä koruja lisäämällä luetteloonsa tämä ruusukultainen yhdistelmä solitaire single keskellä timantteja.

Katso lisää: Intian kristallirannekkeet

9. Emerald Diamond Solitaire -rannekoru kultaa:

Emerald Diamond Solitaire -rannekoru kultaa

Smaragdikivi luonnollinen vihreä kuohuviini kivi, joka tarkoittaa rakkauden ja uuden elämän alkua.

Markkinoilla on erilaisia ​​muotoiluja ja tyyppejä rannerenkaita, jotka voivat olla kiviä. yksi timantti rannerenkaassa on verrattain halvempi kuin muut timanttityypit, jotka ovat mitä tahansa kukkakuvioita.