20 uusinta hallin värimallia kuvilla vuonna 2021

On vuosi 2021! On aika päivittää hallisi värisuunnittelu tavallisesta valkoisesta ja beigestä rohkeaseen ja eloisaan väripalettiin! Joten, mitkä ovat uusimmat sävyt, joita useimmat sisustussuunnittelijat takaavat tänä vuonna? Rauhoittavista pastellisävyistä kirkkaisiin, silmiinpistäviin väreihin löydät todennäköisesti monia odottamattomia sävyjä, jotka lisäävät saliin draaman.!

Tässä artikkelissa olemme valinneet joitain suosituimmista seinävärimalleistamme eteiseen, jotta voimme valita oikean, joka heijastaa ainutlaatuista tyyliäsi ja persoonallisuuttasi!

Hallin värimallit

Kuinka valita parhaat värit saliisi?

Jos hallisi suunnittelu on yksi iso haaste, oikean värin valinta saliin on toinen! Useimmat ihmiset pitävät pelottavana nollaa oikean seinän varjossa ja pelaavat siis turvallisesti mykistetyn sävyn, kuten valkoisen tai harmaan, kanssa. Voit kuitenkin lisätä näitä värejä huoneeseesi ja valaista ympäristöä noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä:

 • Tee ensin mielikuvitus siitä, miltä haluat huoneesi näyttävän! Onko sinulla inspiraatiota, kuten ranta -teema, Boho, Vintage, Classic, Rustic? Jos kyllä, se tekee työstäsi erittäin helppoa! Valitse kaikki värit ja sävyt, jotka sopivat parhaiten kuvaukseesi ihanteellisesta salista!
 • Kun tämä on tehty, istu sisustussuunnittelijasi kanssa ja ymmärrä värimalli tekniikoiden perusteet. Valitse suosikkivärisi ja valitse, haluatko käyttää yksiväristä (yksivärinen), täydentävää mallia (valita vastakkaisia ​​värejä, kuten mustavalkoista), analogista kaavaa (valita aiheeseen liittyviä värejä, kuten sinivihreä) jne..
 • Jos olet edelleen kiinni neutraaleista sävyistä, kuten beige tai harmaa, voit käyttää joko kattoa tai yhtä kiinteää seinää kontrastivärin lisäämiseksi, jotta tila elävöityisi ilman ylipäätänsä.
 • Tee joitain värejä seinillä nähdäksesi rakastatko valitsemaasi väriä! Näin voit saada realistisen kuvan siitä, miltä väri todella näyttää seinällä, ja säästää aikaa ja rahaa.
 • Jos haluat käyttää tummia värejä, kuten syvänsinistä, punaruskeaa jne., Voit tehdä niin, mutta varoen! Käytä syvempää sävyä vain yhdellä seinällä, jotta et saisi saliisi näyttämään goottilaiselta! Pidä katto, sivuseinät ja muut sisustuselementit vaaleammissa sävyissä tummien seinien tasaamiseksi.
 • Älä epäröi kokeilla kirkkaampia värejä, kuten vihreää, keltaista, oranssia jne. Lisätäksesi huoneeseesi omituisen luonteen.

Vastu -vinkkejä parhaan salin seinän värisuunnittelun valitsemiseen:

Vastu Shastran mukaan väreillä on merkittävä vaikutus talon asukkaiden fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Siksi Vastu -asiantuntijat suosittelevat saliin erityisten Vastucolors -värien käyttämistä positiivisen energian houkuttelemiseksi ja tyyliosuuden lisäämiseksi samanaikaisesti. Tässä muutamia Vastu-maalivärejä hallille, joka on rakennettu vastaamaan kodin pohjois-, itä- tai koillissuuntaa:

 • Valkoinen
 • Beige
 • Kerma
 • Keltainen
 • Vaalea pinkki

Näiden värien uskotaan tuovan kotiisi sisäisen rauhan ja rauhan. Ne lisäävät myös ripauksen hienostunutta eleganssia ja täyttävät salisi lämpöä ja onnea!

Parhaat Hallin värimallit Intiassa:

Tarkastellaan 20 yksinkertaista ja modernia väriyhdistelmää hallihuoneisiin, joissa on kuvia.

1. Mustan ja punaisen salin värimallit:

Mustan ja punaisen salin värisuunnittelu

Eikö tämä huone muistuta sinua romanttisista elokuvailtoista kumppanisi kanssa? Voit nauttia niistä hetkistä joka päivä maalaamalla huoneesi mustavalkoiseksi! Tästä rohkeasta ja kauniista duoista voi tulla viimeisin pakkomielle! Varmista, että seinien pinta on sileä ja virheetön, jotta värit näkyvät. Pidä huonekalut valkoisina, mustina ja punaisina!

2. Beach Shack Inspired Hallin seinän värisuunnittelu:

Beach Shackin inspiroima Hallin seinän suunnittelu

Katso tämä rauhoittava seinäkuvio saliisi, joka muistuttaa sinua kauniista rantahommista! Marmoroitu vaikutus on tehty beige -sävyillä erinomaisena taustana kaikille seinävaatteillesi. Voit jopa lisätä puupaneelin koristamaan seinää ja korostamaan sen kauneutta. Paras tapa täydentää tämän seinärakenteen raittiutta on lisätä värejä huoneeseen.

3. Aasian Royale -väriyhdistelmä hallille:

Aasian Royale -väriyhdistelmä hallille

Asian Paints Royale on tullut ylellisten seinämaaliyhdistelmien synonyymiksi. Emulsiomaaleissa on teflonpinnoite, joka tekee niistä vedenpitäviä ja tahroja kestäviä. Lisäksi sinulle tarjotaan laaja valikoima sävyjä sisustusteemiesi mukaan. Tässä on yksi tällainen huone, jossa miellyttäviä sävyjä, kuten beige ja valkoinen, käytetään maalaamaan täydellisen huoneen!

4. Nippon -maalin väri hallille:

Nippon -maaliväri hallille

Tutustu Nippon Paintsin uusimpaan halliehdotukseen, joka tuo kotiisi esteettisen vetoomuksen. Huoneen kulmat on korostettu tummemmalla sävyllä samassa värimaailmassa ainutlaatuisen tunteen aikaansaamiseksi. Tämä konsepti toimii poikkeuksellisen hyvin pienissä ja keskikokoisissa huoneissa, jotta käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Käytä minimalistisia huonekaluja ja vaaleita lattioita nauttiaksesi valoisasta huoneesta!

5. Sunmica -väriyhdistelmä hallille:

Sunmica -väriyhdistelmä hallille

Tutustu tähän ultramoderniin halliin, joka on yhdistetty valkoisen emulsiomaalin ja Sunmica-arkkien yhdistelmään. Näyttöseinä muunnetaan TV-kaapin cum-näyttöyksiköksi paneelien avulla. Niiden pitäminen vaaleammassa sävyssä tuo kotiisi sanatonta eleganssia. Valitse kirkkaankeltainen aksenttituoli tässä kokonaan valkoisessa huoneessa tuoksesi WoW-tekijän!

6. Vihreä väriyhdistelmä hallille:

Vihreä väriyhdistelmä hallille

Vihreä on monipuolinen väri, joka voi luoda positiivisen tunnelman hallissasi. Jos olet valmis kokeilemaan, kokeile tätä sähkövihreää, joka voi nostaa jopa tylsimmätkin tunnelmat. Tämän valkoisen täydentäminen voi poistaa karkeuden ja lisätä huoneeseesi modernin vetoomuksen. Voit jopa lisätä muutaman sisäkasvin nauttiaksesi luonnollisesta aurasta!

7. Pista vihreä väriyhdistelmä hallille:

Pista vihreä väriyhdistelmä hallille

Tämä mykistetty Pista Green -seinä luo kesäympäristön eteiseen. Painettujen, kirkkaiden lisävarusteiden yhdistäminen tuo tilaan mielenkiintoisen luonteen. Valkoisten runsas käyttö voi heijastaa luonnonvaloa ja saada huoneesi loistamaan! Pidä katto ja kruunuvalut norsunluunvalkoisina tuodaksesi sisätiloihin hämmentävän tunteen!

8. Oranssi väriyhdistelmä hallille:

Oranssi väriyhdistelmä Hallille

Oranssi on yksi trendikkäistä sisätilojen seinän väreistä, jotka voivat lisätä lämpöä huoneeseesi. Syksyn inspiroima värimaailma voi tuoda avaruuteen uutta ilmettä ja saada sen näyttämään houkuttelevalta. Älä epäröi siirtyä värimaailman tummempaan vyöhykkeeseen! Jos sinulla on toisia ajatuksia, käytä sitä säästeliäästi aksenttiseinällä ja yhdistä se neutraaleihin sävyihin. Lisää raikkaat huonekalut välttääksesi näyttävän ilmeen.

9. Keltainen väriyhdistelmä hallille:

Keltainen väriyhdistelmä Hallille

Keltainen on hauskan, optimismin ja jännityksen synonyymi. Tämän salin värisuunnittelun käyttö voi lisätä auringonpaistetta ja kirkastaa tilaa. Voit valita elinvoimaisen sävyn tässä järjestelmässä nauttiaksesi aurinkoisista sisätiloista ympäri vuoden. Täydennä tätä väriä valkoisilla aksentteilla seinällä ja luo huoneeseen värikkäitä elementtejä luodaksesi pysyviä vaikutelmia!

10. Pretty Peach Hallin värimallit:

Kaunis Peach Hallin värisuunnittelu

Persikka on epäilemättä yksi halutuimmista sävyistä nykyaikaisiin salirakenteisiin. Tämän värin hillitty tyylikkyys lisää tilaasi raikkautta. Vaikka tässä väripaletissa on monia sävyjä, voit kokeilla syvien ja vaaleiden sävyjen yhdistelmää kauniin kuvan maalaamiseksi. Oikeiden huonekalujen valinta voi viedä huoneesi kauneuden aivan uudelle tasolle!

11. Maanläheinen ruskea sali Huoneen värisuunnittelu:

Maanläheinen ruskea sali Värisuunnittelu

Älä koskaan aliarvioi Brownsin kaltaisten maanläheisten värien voimaa! Tämä monipuolinen väri etenee hitaasti valtavirran markkinoille, joita hallitsevat pastellit ja neutraalit. Trendikäs väri lisää rauhallisuuden tunteen saliisi. Ei siinä kaikki! Se täydentää kauniisti moderneja huonekaluja ja sisustustarvikkeita!

12. Vilkas vaaleanpunainen sali Värimallit:

Värikkäitä vaaleanpunaisen salin värejä

Ihmisellä voi olla toisia ajatuksia valita väri, kuten silmiinpistävä vaaleanpunainen saliin! Mutta asiantuntijat uskovat, että tämän värin sisällyttäminen minimaalisesti voi todella tehdä ihmeitä tilaasi. Pidä yksi seinä tässä varjossa ja valitse sivuseinille neutraali väri, kuten valkoinen. Valitse yksi tämän huonekalun kaltainen huonekalu, kuten tyyny tai lausuntotuoli, niin saat design -ilmeen!

13. Hallin yhdistelmävärit:

Yhdistelmävärit olohuoneeseen

Jos haluat saada huoneesi näyttämään jättimäiseltä taideteokselta, älä tuhlaa aikaa! Katso tämä loistava idea, jossa kaksi väriä vastakkaisista paleteista sekoitetaan taitavasti. Vaikka salin sivuseinät on peitetty hienovaraisella beigellä värillä, Pop -katon keskikohta on maalattu ruskeanruskealla. Ei siinä kaikki! Samanväriset kukka -tarratyöt tehdään pääseinällä vaikuttamaan vieraisiin!

14. Minimalistiset salin värimallit:

Minimalistinen hallin värisuunnittelu

Niille, jotka uskovat vahvasti “vähemmän on enemmän” -konseptiin, tämä hallin värisuunnittelu voi olla paras vaihtoehto! Vihreän rauhoittava sävy sekoitetaan valkoiseen sävyyn jäljittelemään luonnon ympäristöä. Voit lisätä vihreitä huonekaluja ja verrata sitä maanläheisiin sävyihin, kuten ruskeaan. Kukkaelementtien lisääminen voi tehdä huoneestasi upean!

15. Valkoisen salin värisuunnitteluidea:

Valkoisen salin värisuunnitteluidea

Valkoisen tyylikkyys ja tyylikkyys ovat vertaansa vailla missään muussa sävyssä! Ei ihme, miksi se on asunnonomistajien ensimmäinen valinta. Jos kuitenkin haluat eksyä stereotyyppisestä kuvasta räikeästä, ”rapatusta” viimeistelystä seinilläsi, kokeile valkoisia sävyjä. Pidä huonekalut teeman mukaisina, jotta huoneesi näyttää näkyvästi valoisalta ja tilavalta!

16. Bold Hallin värimallit:

Bold Hallin värimallit

Violetti väri voi näyttää melko pelottavalta, ellei sitä käytetä viisaasti! Älä koskaan tee sitä virhettä, että peität kaikki seinät tällä syvällä värillä. Valitse sen sijaan kiinteä seinä käyttääksesi tätä väriä ja pidä muut seinät valkoisina. Kun käytät huonekaluja, käytä tätä väriä säästeliäästi tyynynpäällisten, maton tai jopa kukkakimpun muodossa sohvapöydälläsi.

17. Suunnittelijakuvioinen salin värisuunnittelu:

Suunnittelijakuvioinen salin värisuunnittelu

Tämä kaunis marmorikuvioitu seinä on loistava idea sisätilojen päivittämiseen. IT voidaan luoda käyttämällä vain maaleja ja erityisiä maalaustekniikoita, jotta seinään saadaan realistinen marmorinen ilme. Voit valita minkä tahansa kaksi vastakkaista sävyä, kuten tämä merenvihreä ja tummansininen, ja sekoittaa ne tähän kuvioon. Pidä huoneen muut elementit mahdollisimman vähäisinä, jotta tämä seinä erottuu!

18. Dark Harbour Hallin värisuunnittelu:

Dark Harbour Hallin värisuunnittelu

On aika muuttaa mielipiteesi tummien värien valitsemisesta saliin. Tämän syvän sinisen mustan kaltaiset sävyt voivat lisätä huoneeseesi kaivattua draamaa. Voit joko pitää vain yhden seinän tässä sävyssä tai maalata kaikki neljä seinää kodikkaan tunnelman saamiseksi. Jotta huone ei näyttäisi luolalta, pidä katto kirkkaan valkoisena ja valitse vaaleat huonekalut.

19. Kohokuvioidut salin värimallit:

Kohokuvioitu salin värisuunnittelu

Anna ylellinen tunnelma saliisi valitsemalla tämä kiiltävä, kohokuvioitu metalliseinä. Barokin inspiroima tapetti ylittää selvästi seinien tavanomaiset maalaus- ja tarroitustekniikat. Se toimii loistavana taustana televisiollesi ja säästää aikaa ja vaivaa sen koristamisessa. Inspiraation saamiseksi voit katsoa lisää kuvioita ja väriideoita!

20. Teksturoidut salin värimallit:

Kuvioidut seinävärit

Kuvioidut seinät ovat aina olleet keskeisessä asemassa nykyaikaisissa kodeissa. 3D -efekti ei vain piilota puutteita, vaan myös korostaa sisätilojen kauneutta. Seinän koosta riippuen voit valita useista tekstuureista ja malleista luodaksesi vaikuttavia näyttäviä seiniä salissasi.

Toivomme, että pidit näistä uusimmista halliväreistä ja aiot käyttää joitain näistä ideoista kotiisi. Et ole epävarma väriyhdistelmän sopivuudesta huoneeseen, älä epäröi ottaa yhteyttä sisustusasiantuntijaan. Jos mahdollista, hanki virtuaalinen suunnittelu tietääksesi, ovatko ideasi investoinnin arvoisia!