Joulun silmämeikki – miten tehdä?

Joulun silmämeikki voidaan luoda erittäin helposti. Perusvärit, joita voidaan käyttää dramaattiseen tehosteeseen, ovat kuin yllä oleva kuva voi olla punainen ja vihreä. Tämä tehdään punaisella. Kuitenkin, jos haluat käyttää asua vihreänä, voit käyttää tätä vihreää väriä. Voit myös käyttää vihreitä strassit tai löysät kimalteet. Voit myös käyttää tuoreita värejä, kuten hopeanväristä tai mauvea väriä. Tämä riippuu valinnasta. Savuisuus on myös huomattava tässä ulkoasussa.

Joulun silmämeikki

Alla on vaiheet joulun silmämeikin luomiseen:

 •  Oikean meikin tekemiseksi perusasian tulisi olla se, että pohja tulee tehdä kunnolla pohjustuksella ja pohjalla. Jotta tämä pysyy pidempään, sinun on puhdistettava pinta huolellisesti. Voit käyttää öljytöntä puhdistusainetta tähän tai mihin tahansa muuhun syväpuhdistusliuokseen. Voit myös käyttää jotakin neem- tai muuta antibakteerista saippuaa, jolla on näppylöitä torjuvia ominaisuuksia, jos ihosi tarvitsee tällaista puhdistusta.
 •  Sitten sinun on kuivattava pinta ja levitettävä pohjamaali. Jos tämä on pitkän tunnin juhla, sinun on pohjustettava kannet ja myös kasvot.
 •  Sitten voit käyttää peitevoidetta. Jos sinulla ei ole ikääntyvää ihoa, voit käyttää peitevoidetta alueille, kuten alla oleville alueille ja myös kasvojen epäpuhtauksille. Tämän jälkeen voit hieroa peitevoidetta vaadituille alueille.
 •  Levitä sitten meikkivoidetta koko kasvoille, mukaan lukien kannet. Sekoita tämä sienellä.
 •  Levitä kompakti tai menetä kompakti voima koko kasvoille. Voit käyttää kasvovoidetta kasvoille. Käytä huulipunaa tämän ilmeen kanssa.
 •  Levitä hopeanpunaista sävyä koko alueelle, mukaan lukien kulmaluut kanteen. Sekoita tämä oikein applikaattorin kärjellä.
 •  Voit nyt ottaa varjon tummemman sävyn, kuten tummanpunaisen tai tiilenpunaisen. Voit käyttää myös mustaa tai hiilen sävyä. Kaikkia näitä voidaan käyttää savuisen vaikutelman luomiseen punertavan sävyn päälle. Käytä tätä väriä kannen ulkopinnalla ja myös koko rypytysalueella ohuella kuviolla. Älä mene rypyn yli kulmaluulle.
 •  Käytä nyt punaista luomiväriä. Voit käyttää myös vihreää väriä. Voit käyttää sekä punaista että vihreää väriä ja yhdistää ne joidenkin kimallusten kanssa juhlan kaltaisen ilmeen luomiseksi. Tässä se tehdään punaisella värillä. Ota siis punainen väri ja sekoita tämä koko kannen päälle. Sekoita tämä ulkopuolen tummempaan sävyyn. Käytä applikaattoriharjaa tai muuta ohuempaa levitinharjaa. Käytä tätä punaisen värin kanssa aloittaaksesi alareunan ulkoreunasta ja mene sisäänpäin, kunnes alempi vesilinja on sisäreuna, mutta jätä rakoja vesilinjaan.
 •  Käytä geelivuorausta ja vedä vuori ohuesta ylöspäin kaltevaan raskaaseen tapaan. Voit tehdä tämän muodon mukaan.
 •  Voit nyt tehdä alemman reunan vuorauksen. Tämän pitäisi olla punaisen luomivärin yläpuolella.
 •  Käytä sivuilla löysiä kimalluksia. Voit käyttää liimaa ja kimalluksia sekä tekojalokiviä lisävaikutelman saamiseksi.
 •  Käytä vääriä ripsiä ja raskasta ripsiväriä.