Trendiga nya skor: Pappas sneakers erövrar catwalken och gatorna

Skor i trend pappa sneaker luis vuitton modell mode stilar

De är tjocka, fula och konstiga, de är pappasskor! Efter strumporna, erövrade nästa extraordinära sportskor först catwalken och sedan gatorna runt om i världen. De ser ut som en futuristisk hyllning till 1990 -talets och 2000 -talets klassiska löparskor och kallas “fula” av influencers. Men varför bär de fula skor? – För att pappasneakers är de nya skorna i trenden!

Pappas sneakers är de nya skorna i trenden

skor trend pappa sneaker catwalk modedesigner vår

Pappas sneakers är de nya trendskorna och har erövrat modevärlden med en stor wow -faktor. De första modellerna kommer från modehusen Balenciaga och Luis Vuitton. Framför allt kännetecknas den av en omisskännlig egenskap – den tjocka, grova sulan. Men varför heter de “pappas sneakers” och var kommer inspirationen till den extraordinära skomodellen ifrån? Det är lätt att förklara.

90 -talets comeback

Skor i trend pappa sneaker 90 -talets comeback

Som det ofta händer på mode kommer glömda gamla modeller som är typiska för en svunnen tid tillbaka till trenden decennier senare. Idag, 1990- och 2000 -talets mode gör en comeback och fungerar som inspiration för moderna modekläder och skor. Pappas sneakers påminner om de sneakers som våra pappor bar för 20 eller 30 år sedan. Modedesignerna kombinerade dem med en tjock sula och iögonfallande detaljer, som också är typiska för 90-talet. Resultatet är en uttalande sko och en varaktig trend med en iögonfallande faktor. Dessutom verkar benen längre på grund av den tjocka sulan, vilket definitivt är en fördel för ett lyckat utseende.

Trendiga nya skor för kvinnor och män: pappa sneakers

skor trend pappa sneaker kvinnor män balenciaga designer mode

Fula eller tjocka, pappasneakers är de nya skorna i trenden. Antingen älskar du dem eller så hatar du dem. Det finns ingen mellanväg. I likhet med många sneakermodeller är dessa lika lämpliga för kvinnor och män och är riktiga allroundare. Du kan välja mellan enfärgade versioner och flerfärgade versioner med applikationer. De kan kombineras till valfritt utseende och ge den en avslappnad retro touch.

Trendiga Balenciaga -skor: pappasskor

Skor i trend pappa sneaker balenciaga mode höftdesigner

Balenciaga, Luis Vuitton och Chanel var modehusen som först visade pappas sneakers på catwalken. Sedan dess har de varit riktiga stjärnor på gatustil. De påminner om sportskor, har en fet sula och många färgglada applikationer. Således är de en verklig berikelse för alla som är i idrottsdräkt och gillar att blanda olika stilar.

Luis Vuitton pappa sneakers

Skor trendiga pappa sneaker tennissockor luis vuitton märkesdesigner logotyper

Pappas sneakers kan bäras med smala byxor, casual jeans och även med korta bitar som shorts och minikjolar. De kan underbart kombineras med en annan trend – till exempel med iögonfallande strumpor och så är utseendet komplett. Du kan välja mellan retro tennissockor med logotyper eller strumpor i ljusa färger. Detta avrundar outfiten perfekt med en retro touch.

Pappas sneakers från andra märken: Stella McCartney

skor trend pappa sneaker modell designer stella mccartney

Det klassiska och enklaste att kombinera är de vita pappasneakers. De passar särskilt bra med enkla, minimalistiska klädstilar och enkla grundkläder. En- eller tvåfärgade versionerna kan även bäras med en kostym eller en elegant klänning.

Nike Air Max 97 Ultra

skor trend pappa sneaker nike air max 97 ultra

Nike Air Max 97 sneakers är en modell som du förmodligen känner till från slutet av 90 -talet. Idag uppdateras de av sportmärket och sätts tillbaka på marknaden. Du kan välja mellan flera vackra färger och pastellfärger, som kan kombineras underbart med matchande strumpor och en feminin klänning. Dessutom, jämfört med designermodellerna från Balenciaga och Luis Vuitton, ser modellen lite klumpig ut och du kan köpa den till ett billigare pris.

 Dad Sneaker: Stjärnorna älskar dem

skor trend pappa sneaker balenciaga bella hadid

Must-have-artiklarna på våren är pappasneakers och kavajer i överdimensionering. Kombinationen är avslappnad och samtidigt elegant och elegant. Om du bär svarta byxor eller en enkel midiklänning istället för en minikjol som den från Bella Hadid är utseendet perfekt för kontoret. Skorna lossnar klädseln och ger mer komfort, vilket verkligen är en stor fördel i den stressiga vardagen när du springer från möte till möte.

skor trend pappa sneaker män balenciaga jaden smith

Även om pappasneakers verkligen inte är de snyggaste, är det precis det som verkar vara det hemliga receptet för deras stora framgång. De börjar vänja sig och märks definitivt. Det är därför du bygger hela klädseln runt de tjocka sportskorna. Detta matchas perfekt av lekfulla stycken som mer eller mindre påminner om 80- och 90 -talets mode. En kombination som alltid fungerar väldigt bra är flickvänsjeans eller svarta skinnbyxor, en oversize tröja och skinnjacka.

Stil pappa sneakers

Dad Sneaker kan också förstås som en sammansmältning mellan en retro -sneaker, en 90 -talskon och en basketbollstränare. Samtidigt är de fula sneakers så populära att ingen stjärna klarar sig utan dem. Oavsett om det är Kim Kardashian, Kannye West eller Jaden Smith, de bär alla de fula sportskorna. Kändisarna bär naturligtvis modellerna från designermärken som Balenciaga, Gucci, Luis Vuitton, Michael Kors, etc., som kostar cirka 1000 USD. Sportmärken som Nike, Fila, Adidas, Puma etc. erbjuder omdesign av modeller från 80- och 90-talen. Dessutom finns det billigare varianter av Zara etc., vilket gör de konstiga retro-sneakersna lämpliga för massorna.

skor trend pappa sneaker vit mantel kombinera stil

skor trend pappa sneaker vita strumpor midi kjol klänning

skor trend pappa sneaker luis vuitton svart vit midi rock

skor trend pappa sneakerrock päls rosa

skor trend pappa sneaker vit färgstarkt målade

skor trend pappa sneaker balenciaga kvinnor mini denim kjol blazer oversize

skor trend pappa sneaker balenciaga herr militära khaki byxor

skor trend pappa sneaker balenciaga oversize jacka lök look

skor trend pappa sneaker män 90s mode svart pufferjacka

skor trend pappa sneaker herr 90s mode stil jeansjacka

skor trend pappa sneaker herr jeans 90s mode

skor trend pappa sneaker louis vuitton vårmode

skor trend pappa sneaker luis vuitton damer patentrock jeans