Kedjeskiktning är årets senaste modetrend: Så enkelt är det att skapa utseendet!

Från uttalande örhängen till färgglada ädelstenar till tjocka XXL länkkedjor – smyckestrenderna 2020 bygger på mottot ”Ju mer iögonfallande, desto bättre!”. Aktuella trender erbjuder i stort sett allt ditt hjärta begär och har frestat oss att fylla på våra smyckeskrin. Har du ibland svårt att välja rätt halsband till din outfit? Och tänk om vi säger att du inte behöver göra det här längre? Kedjeskiktning är den senaste succén inom tillbehör och ett mycket enkelt sätt att krydda varje look. På grund av de många stylingsalternativen kan ditt utseende sträcka sig från super lekfullt och avslappnat till otroligt glamoröst, beroende på valet av smycken och kläder. Men innan du börjar rota i din låda finns det några tips och tricks att följa. I vår artikel kommer vi att berätta vad du bör vara uppmärksam på när du stylar samt de vackraste idéerna och inspirationerna!

Updos Summer Outfit Ideas Halsband Trender

Kedjeskiktning betyder ungefär “kedjeskiktning” på tyska och är ett riktigt blickfång. Med den nya trenden, “mer är mer!” Gäller med full kraft – vi behöver inte längre bestämma ett specifikt halsband för vår outfit, men kan bära flera samtidigt. Det här ser spännande ut och är förmodligen det enklaste sättet att krydda en titt. Allt du behöver är lite fantasi och ett par halsband i olika längder och med häftiga hängen.

Kedjeskiktning – det är längden som gäller!

Kombinera blazer -outfit för sommarguldkedjor

Så att dina smycken verkligen kommer till sin rätt bör du se till att alla kedjor har olika längd när du lägger kedjor. Det ser inte bara bättre ut, det minskar också risken för att de trasslar ihop sig. Halva nöjet med att skapa utseendet är att det inte finns några gränser för stilar och material. Prova olika kombinationer för att skapa intressanta och uppfriskande kontraster. Till exempel går en filigran guldkedja överraskande bra med en cool choker. Lägg till en lång silverkedja med ett stort hängsmycke så ser din outfit mycket coolare ut. Halsband med pärlor eller skal är en stor hit i år och ger ditt utseende en glad somrig stil.

Kombinera halsband av olika material för ett spännande utseende

Kedjor Layering Tips Sommar Outfit Idéer Tips Smycken Trender 2020

Medan kombinationen av silver- och guldsmycken var tabu i modevärlden i flera år, gör den lilla stilpausen ett modeuttalande. Överdådiga och iögonfallande uttalande halsband är absolut inte din grej? Du kan lika gärna kombinera flera filigrankedjor med varandra. En sådan minimalistisk kedjeskiktning ser särskilt ädel och harmonisk ut. Och det bästa med det är att det passar perfekt till absolut varje tillfälle.

Skal Halsband Svart Klänning Sommar Outfit Idéer Kedjor Lagringstips

Smycketrenden handlar om att ha kul och bli så kreativ som du vill. Möjligheterna att skapa utseendet är verkligen oändliga. Även om det inte finns en allmän regel om hur mycket vi kan bära på en gång, får vi inte överdriva det heller. För att skapa en harmonisk helhetsbild, använd inte mer än 5 halsband.

Håll outfiten enkel och sätt halsband i rampljuset

Sommarkläder Idéer Halsband Trender 2020 Kedjor Lagringstips

Tänk på halsen och färgen på din topp som scenen för kedjeskiktning. Tillbehören kommer bara till sin rätt särskilt vackert och ordentligt om du håller resten av outfiten lite mer återhållsam. T-shirts och toppar med djup V-hals framhäver det intressanta utseendet ännu mer. På hösten och vintern är det däremot bäst att använda vanliga stickade tröjor med hög turtleneck. På grund av de olika längderna och hängen är smyckestrenden i själva verket iögonfallande nog och därför bör du hellre undvika kläder med dekorationer och mönster.

Kedjeskiktning – Mer snygga idéer och utseende för att stila om

Guld smycken trender halsband kombinerar eleganta modetrender 2020

För att varje smycke ska fungera och sticka ut för sig själv är det viktigt att kombinera halsband i olika längder

Chokerhalsband kombinerar smyckestrender sommaren 2020

Många stjärnor och influencers har visat vägen och utlöst hypen om kedjeskiktning

Bella Hadid Outfits Sommarsmycken Trender 2020 Chains Layering Tips

Filigran halsband som lyser i olika toner gör ett coolt modeuttalande

Kedjeskiktsmycken Trender 2020 Bela Hadid Outfits

Den nya trenden skriker ännu mer för sommaren när du väljer halsband med skal och pärlor

Kedjeskiktsmycken trender 2020 neonfärger kombinerar neonrosa hårfärg

XXL länkkedjor är ett absolut måste i år och ser otroligt snygga ut i kedjeskiktsutseendet

Smyckestrender 2020 XXL Kliederketten kombinerar sommaroutfitidéer

Skapa mer variation genom att kombinera smycken av olika material

Off -shoulder -blusoutfit för sommarens smycketrender 2020

Med uttalande örhängen uppnår du ett iögonfallande utseende som definitivt fångar ögat

XXL länkkedjor smycken trender uttalande örhängen

Tveka inte att experimentera med mönster och storlekar – allt du gillar är tillåtet!

Bella Hadid Frisyrer Kedjor Skiktning Smycken Trender Sommaren 2020

Beroende på hur långa och tjocka halsbanden är, är det skiktade utseendet perfekt för kontoret

Tillbehörstrender sommaren 2020 kedjeskiktningstips