15 parasta kissatatuointimallia merkityksillä

Kissat tunnetaan myös alamaailman tai toisen maailman vartijoina. Eri uskonnot saarnaavat eri tavalla kissoista. Mutta tämä laji on aina jättänyt ihmiset kauhistuttamaan salaperäistä luontoa. Tässä on joitain kissatatuointeja, joita voit tehdä vartalollesi.

Valitsitpa minkä tahansa kokoonpanon, sen pitäisi heijastaa jotain, jota arvostat, ja kuvata sama viesti. On kuitenkin hauskaa silloin tällöin, kun saat epävarmoja tatuointeja, kuten kissatatuointimalleja, jotka saavat ihmiset spekuloimaan. Joten yritä tutkia makusi mukaan ja ajattele jotain muuta kuin odotettua, joka todella tulee esiin. Se on asia, joka käsityötaito liittyy kissan tatuointisuunnitteluun.

kissan tatuointimallit

Söpöt kissatatuoinnit miehille ja naisille kuvilla:

Seuraavassa on kysytyimmät ja maailmankuulut kissan tatuointimallit, joissa on kuvia ja merkityksiä sekä naisille että miehille.

1. Wicca Cat Tattoo -mallit:

Kissoilla on ollut pitkä suhde noituuteen ja pakanallisuuteen Euroopassa, mikä johtuu jossain määrin ajatusten tuomisesta vanhoilta egyptiläisiltä ja roomalaisilta. Diana, kuun jumalatar, muuttui keskiajalla agnostikkojen ja noitien kuvaksi. Joka tapauksessa ajanjaksona, jolloin ilmasto oli täynnä uskonnollista salailua, vapaata ajattelua, mielikuvituksellista ilmaisua ja harjoittelevaa agnostikkoa pidettiin laittomana ja inhottavana kaikelle, mitä laki sallii.

Wicca -kissatatuointimallit

Valinnaisia ​​ajatuksia pidettiin synkkien voimien työnä, ja kaikki näihin ajatuksiin liittyvät kuvat pidettiin pahantahtoisina. Valitettavasti kissa (erityisesti tumma kissa) tuli tunnetuksi Paholaisen toimittajina ja huomattava osa taikauskoista, jotka riippumatta siitä, mitä pidämme sielumme lähellä tänään, ovat peräisin keskiajan uskonnollisesta pysähdyksestä. Oli miten oli, mutta katsokaa tumman raidallisen kissanne ihastuttavia kasvoja riittäen ilmoittamaan teille, ettei hänessä ole mitään inhottavaa. Joten mustan kissan tatuointimallit olisivat täydellinen valinta sinulle, jos olet intohimoinen taikuuden fani tai harjoitat kaikenlaista Wicca -toimintaa.

2. Cat Paw Design Tattoo:

Kissan tassun suunnittelu tatuointi

Kissan tassunjäljet ​​puhuvat innostuneesta tai henkisestä seikkailusta vaikean ajanjakson aikana. Ne symboloivat edistystä ja tarvetta edetä elämässä. Oletko koskaan kysynyt, miksi monilla japanilaisilla ja kiinalaisilla liikepaikoilla on pieniä kissojen patsaita, joilla on kohotettu etukäpälä? Aasian yhteiskunnissa tämä on vanha kuva kukoistavasta ja suotuisasta onnesta, joka juontaa satoja vuosia Maneki Nekon legendaan. Huolimatta siitä, että myytillä on muutamia muotoja, kaikki tarinat keskittyvät hädänalaisen yksilön aiheeseen yhtäkkiä löytäessään rikkauksia sen jälkeen, kun he ovat ystävällisiä kissalle, joka nosti etukäpälänsä hänelle. Kissan tassutatuoinnit puhuvat hyvinvoinnille, hyvällä onnella ja edistymisellä.

3. Tom & Jerry Tattoo -mallit:

Tom & amp; Jerry Tattoo -mallit

Tämä on ehdottomasti kaikkien sarjakuva -kissatatuointisuunnitteluvalikoiman paras, sillä lapsuutemme olisi epätäydellinen, jos emme katsoisi Tomin ja Jerryn söpöjä taisteluja. Laajimmin tunnetuista toon -kissan tatuoinneista erottuva on Garfield, tom -hahmo, joka on myös fiksu nokkela ja apaattinen, mutta lukuisat rakastavat sitä. On muitakin toonhahmoja, joista tehdään tatuointeja, kuten Tomin ja Jerryn Toon tai kissan Sylvester. Tämä liittyy miehen ihailuun kissoja kohtaan ja lisäksi heidän kiintymykseen tooneihin. Se on ajankohtaisempi malli säännöllisesti nuorten ja vanhojen keskuudessa ja näyttää vilkkaalta puoleltaan.

4.Söpöjä kissan kasvotatuointeja:

Ihmissuhde näihin söpöihin kissoihin kääntää kehityksemme alun. Erilaiset arkeologiset kampanjat ovat paljastaneet kivikauden hautoja, joissa kissat ovat halaillut vanhentuneiden omistajiensa vieressä. Tähän päivään asti monet kissanomistajat eivät kestä eroa rakkaan tumman raidallisen kissansa kanssa tilanteesta riippumatta.

Söpöt kissan kasvotatuoinnit

Yllä oleva söpö kissan tatuointisuunnittelu keskittyy kissan söpöihin kasvoihin, yleensä kissanomistajat valitsevat tämän yhden kissan tatuointimallin saadakseen kissalleen tatuoinnin, se voi olla juuri kuollut kissa ja he haluavat muistaa, että se tai heidän tarvitsee vain olla lemmikkinsä kasvot kehossaan. Tämän tatuoinnin houkuttelemisessa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, jotta voidaan taata, että tatuointi näyttää jokaiselta kappaleelta kuin kissan, jonka sen pitäisi rajata.

5. Kissan tatuoinnit:

Kissan tatuoinnit

Tämä tatuointi sijoittaa koko vetovoiman harjaan. Harja voidaan täyttää väreillä tai kuvioilla tai yksinkertaisesti mustalla aggressiivisuuden lisäämiseksi. Leijonan ilme on kuvattu erittäin hyvin, ja tarvitset vakiokokoisen tatuoinnin tämän ilmeen tuomiseksi suoraan. Aseta se kyynärvarsiisi, ja se on loistava tatuointi kissasta kehossasi.

6.Spiral Cat Tattoo Design:

Spiraalikissa Tatuointisuunnittelu

Paljon vähemmän aggressiivinen ja laajennettu kauneus määrittelee tämän tatuoinnin. Käytä kahta väriä tämän tatuoinnin kuvioiden täyttämiseen ja korostamiseen. Mutta älä tee tätä liian lähelle kehoasi, sen kauneus on sen kompakti ja täytetty muotoilu. Sen venyttäminen yksinkertaisesti pilaa tämän tatuoinnin ulkoasun. Atsteekkien käyttäminen yksityiskohtien täyttämiseen on myös loistava idea. Se on yksi parhaista kissan tatuointimalleista naisille.

7. Pienet kissatatuointimallit:

Pienet kissatatuoinnit

Tämä on erilainen ja abstrakti tatuointi, joka sisältää loistavan luovuuden ja kauneuden potentiaalin. Se on erittäin yksinkertainen kissan tatuointisuunnittelu ja silti niin kaunis. Sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla tätä. Mustan käyttäminen taustana korostaa maalaamaasi sisältöä. Joten älä hylkää sitä. Voit myös lisätä kulmamalleja ja kuvioita, jos luulet sen olevan hieman tyhjä.

8. Rauhallisesti istuvat kissatatuoinnit:

Rauhallisesti istuvat kissatatuoinnit

Tämä on paras esimerkki siitä, millaista on kuvioiden täyttäminen! Tämä loistava tatuointi on pakko valita, jos haluat kirkkaita ja kauniita tatuointeja. Voit halutessasi käyttää eri värejä, mutta käytä mustaa taustana, jotta kuvio ja yleinen muotoilu erottuvat. Tämä on yksi söpöimmistä kissojen tatuointimalleista tytöille.

9. Häntäkissa Tatuointi:

Häntäkissa Tatuointi

Tämä tatuointi on makea ja funky. Tyylikäs kissan malli näyttää erittäin kauniilta pienissä vartaloissa. Jälleen voit vapaasti käyttää värejä, mutta mustan on oltava läsnä jopa tällaisen yksinkertaisen tatuoinnin syvyyteen. Varmista, että ihoosi merkitty koko on kompakti, muuten on hyvä mahdollisuus, että se saattaa näyttää matolta!

10. Lumoava Cat Eye Tattoo Design:

Lumoava Cat Eye Tattoo Design

Tunnettu amerikkalainen taiteilija Hiram Powers sanoi kerran: “Silmä on hengen ikkuna. Vilpittömyys, tahto löytyvät silmästä. ”Kissojen osalta aitoa julistusta ei ole koskaan sanottu kautta historian. Kissan silmä nähdään usein älykkyyden, viisauden ja jumalallisen johtajana. Se hyväksytään mystiikan ja juonittelun kohteeksi, joka tuo ihmiset, joilla on tämä kuva, lähemmäksi kuoleman jälkeisen elämän komponentteja. Kissan silmän tatuoinnit puhuvat kyvystäsi nähdä asioita enemmän kuin mitä ne ovat. Voit tutkia tilannetta ja katsoa jokaista toimintaa laajennuksena johonkin näkyvämpään.

11. Jumalallinen kissan tatuointi kruunulla:

Jumalallinen kissan tatuointi kruunulla

Muinaisessa Egyptissä ja lukuisissa muissa vanhentuneissa sivilisaatioissa kissoja pidettiin lisäksi syvinä. Vanhentunut ammattitaito kuvaa kissan palvotuksi olentoksi. Niiden katsottiin myös tuovan omaisuuksia ja silloin tällöin epäonnea. Nimi kissan on todella peräisin Egyptistä, jossa kissan hyväksyttiin olevan kuun jumalatar. Egyptissä kissoja palvottiin yhtä paljon kuin niitä palvottiin. Siksi kissan tatuointimallin oksastaminen kehossasi voi tarkoittaa kunnioitusta uskonnollista eläintä kohtaan.

12. Kissan pään tatuointi:

Kissan pään tatuointi

Tässä on kova kissan tatuointi (tietysti tiedämme, mikä kissa)! Lihavoidut ääriviivat esittävät joustavia toistuvia kuvioita tiikerin kehossa, joka on otettu hyvin tässä tatuoinnissa. Voit puristaa tai laajentaa sen mukaan, mihin haluat sijoittaa sen. Koon muuttamisesta ei ole haittaa. Tämä näyttää minne tahansa sijoitat sen.

13. Black Cat Tattoo Design:

Mustan kissan tatuointisuunnittelu

Jos haluat jotain viileää ja ei vakavaa, tämä on jotain hauskaa työskennellä! Voit käyttää mitä tahansa tummempaa väriä ja käyttää sitä samaan ideaan. Halutessasi voit lisätä myös yksinkertaisia ​​kuvioita. Tämä näyttäisi hyvältä minne haluat sovittaa sen. Itse asiassa, jos haluat kokeilla, voit sijoittaa sen myös ylösalaisin.

14. Vatsa kissan tatuointi:

Vatsa kissan tatuointi

Tämä kaunis ja kompakti kappale sopii minne haluat sijoittaa sen. Voit käyttää eri värejä mustan kanssa korostamaan abstrakteja kasvoja, eikä tämä poista haluamaasi ulkoasua. Myös korostaminen tai rajaaminen vaaleammalla värillä on hyvä vaihtoehto.

15. Kissa rakkaalla tatuoinnilla:

Kissa rakkaudella tatuoinnit

Tämä luova hanke herättää varmasti huomiota ja on ainutlaatuinen. Viikset ovat kaikki mitä tarvitset tatuointisi kiinnittämään kaikkien huomion. Myös tämän alavärin käyttäminen on suositeltavaa. Käytä eri väriä korostamaan haluamiasi paikkoja, erityisesti silmiä. Voit tehdä niistä niin houkuttelevia kuin haluat.

Jotkut upeista ominaisuuksista kissan tatuointimallien gallerioissa, jotka varmasti saavat sinut menemään wow. Hyvää tatuointia.