Innovativa klädpinnar Peggy med appanslutning

Innovativa klädpinnar kompakt-klädstreck-peggy-omo

I dagens innovationstid digitaliseras alla områden i vårt liv gradvis. Tvättmedeltillverkaren OMO, som också var aktiv på den tyska marknaden för en tid sedan, har en sådan innovativa klädpinnar som ansluter till smarttelefonen via en app och ger information om din tvätt. Peggy är bara en prototyp som utvecklas för den australiensiska marknaden.

Peggy – den innovativa klädpinnen och dess funktioner

Innovativa klädnypor peggyfunktioner-sensor-smartphone-anslutning

Peggy är en smart klädpinne som är utrustad med sensorer för ljus, temperatur och luftfuktighet. Den använder den regionala väderprognosen för att ge information om hur lång tid det tar att torka tvätten. Du får också ett meddelande när vädret förvärras och regn väntas. Så du kan få ut tvätten ur klädstrecket innan det börjar regna.

Innovativa klädpinnar som inte bara torkar kläder

Innovativa klädnypor peggy-meddelande-väderförhållanden

Peggy tillhandahåller information om tvättrelaterade aktiviteter, till exempel den tid tvättmaskinen tar att tvätta och den tid det tar att torka, baserat på nuvarande väderförhållanden. Men allt stannar inte där. Ägaren till denna innovativa klädnypa får förslag om fritidsaktiviteter med familjen via app när det är fint väder.

Peggy gör det lättare för föräldrar som har begränsad tid

innovativa-kläder-pinne-peggy-torra-tvätt-tvätt-korg

Klädpinnen med appanslutning via WLAN är lämplig för dem som inte har så mycket tid för hushållssysslor och behöver all möjlig hjälp. Men om den innovativa klädnypan verkligen är till hjälp är fortfarande en kontroversiell fråga som konsumenterna kommer att kunna svara på när enheten har lanserats på marknaden.

Designen av Peggy

innovativa-klädnypor-peggy-app-anslutning-sensorer-wifi

Peggy ser ut som en för stor orange klädnypa med en elegant design. Färgen väljs så att den är lättare att känna igen under resten av tvätten. Sensorerna och Wi-Fi-modulen finns i enhetens övre del.

Den innovativa klädpinnen laddas via USB

innovativa-klädnypor-peggy-information-få-tvätt

Du kan läsa mer om Peggy i kampanjvideon nedan: