Designidéer för terrasser – 10 varianter för en mysig atmosfär

idéer-för-terrass-design-belysning-boxwood-trä-golv-stolar

De flesta av oss börjar tänka på utformningen av terrassen så snart de första solstrålarna kommer på vintern. Vanligtvis får det ett nytt utseende, helt enkelt att prova något nytt och ta ett friskt luft till den gamla goda terrassen eller för att det helt enkelt behöver renoveras. Och vad kan hjälpa dig bättre än bra inspiration? Denna artikel bör ta hand om det, eftersom det innehåller bra Designidéer för terrasser, som du kan använda när du gör om din terrass.

1. Idéer för att skapa terrasser – Romantisk terrass

idéer-för-terrass-design-romantisk-kväll-belysning-moderna

Denna terrass med en ganska övervuxen pergola är liten, men erbjuder allt du behöver, till exempel fyra sittplatser, en grill och ett skjutbart sidobord. Utomhusmattan, som ger terrassen en hemtrevlig atmosfär, ger extra komfort. Grönskan ger också terrassen en känsla av värme och trygghet.

2. Idéer för att skapa terrasser med rottingmöbler

idéer-för-terrass-design-sittplatser-plast-rotting-tak-pergola

Rottingmöbler är ett utmärkt val om du vill ha ett naturligt utseende. Koppla av på dessa mysiga möbler medan du lyssnar på det trevliga vattnet i fontänen. Var bara försiktig så att du inte glömmer tiden!

3. Inomhus eller utomhus?

idéer-för-terrass-design-trä-kakel-utomhus-golv-sittplatser

Denna terrass tillhör faktiskt interiören. Skjutdörrarna öppnas enkelt på varma dagar, vilket skapar en terrass som är bekvämt inredd. Tillbringa tid utomhus utan att lämna det moderna vardagsrummet.

4. En terrass som saknar ingenting

idéer-för-terrass-design-tak-terrass-utsikt-city-london

Denna stora terrass har alla nödvändiga områden. Förbered mat i uteköket medan din familj eller vänner tar en uppfriskande drink i baren. Servera din måltid i den angränsande matsalen och efter middagen kan du koppla av i den mysiga sittgruppen med TV medan du chattar.

5: e terrassen med öppen spis

mysig-terrass-med-öppen spis-södra-stil-rotting fåtöljer-gatsten sten-golv

När du funderar på hur populär eldstaden är för inomhus och speciellt för vardagsrummet är det inte konstigt att den inte heller ska saknas på terrassen. Fördelen – du kan njuta av frisk luft även på kallare dagar.

6. Idéer för att skapa terrasser – pergola

Terrass-tak-pergola-gjorda av trä-välvda-belysning-fairy lampor

En pergola som tak har en romantisk effekt och är också idealisk om din terrass inte ligger precis intill huset. Några krukväxter, en sträng av lampor och en öppen spis och en perfekt atmosfär tillhandahålls som lovar fullständig avkoppling.

7. Lounge för avkoppling

idéer-modern-terrass-design-bilder-lounge-område-soltak-integritetsskydd

Rottingmöbler valdes också till denna terrass. Den har en bekväm sittgrupp med ett imponerande tak, samt en öppen yta som är perfekt för att sola. Blomkartongerna med frodiga växter ger inte bara naturen ut på terrassen, utan skyddar dem också på ett vackert sätt från nyfikna ögon.

8. Terrass vid sjön

terrass-am-se-solstolar-kuddar-utomhus-eldskål-modern-design

Denna terrass är lite längre bort från huset, men det är också närmare bryggan. Kände du dig fräsch efter båtturen? Sedan kan du värma dig vid elden i eldskålen och koppla av i en av de bekväma solstolarna. För övrigt är en eldstad av denna typ en billig och platsbesparande variant av utomhuspisen.

9. Designidéer för terrasser – modern lyx

modern-lounge-terrass-med-trä-golv-soffa-set-vit-klädsel-syd känsla

Trä spelar en viktig roll på denna terrass, eftersom både golvet och trädgårdsmöblerna är gjorda av detta material, vilket ger terrassen en varm atmosfär och ser ännu mer elegant ut tack vare de vita kuddarna och kuddarna. Förutom ett område att koppla av, erbjuder terrassen också plats för en matplats med ett runt bord som rymmer många människor. Denna terrass är perfekt om du tycker om frekventa besökare.

10. Utomhussporter med skillnad

lyx-uteplats-öppen spis-hörn soffa-projektionsskärm-utomhus-underhållning elektronik

Vill du spendera din tid med vänner utomhus, men utan att missa den viktiga finalen? Boka sedan en plats för TV: n på terrassen. Naturligtvis bör du också se till att det finns tillräckligt med sittplatser, och varför inte, det finns också platser att ligga ner. En sak till bör naturligtvis inte saknas, och det är grillen. Det är ännu roligare med en biff!

infinity-pool-terrass-wellness-faktor-ergonomisk-solstolar-atmosfärisk belysning

modern terrass med en sydlig atmosfär-lounge-sängar-gjorda av rotting-vedlager

Romantisk-modern-terrass-design-trä pergola-vit-matta

Terrassmöbler-modern-rotting-set-fåtölj-sidobord-soffbord

modern-terrass-design-tak-lounge-område-pool-gräsmatta

modern-terrass-med-utomhus-kök-tak-sten-klädda väggar

Trädgård-idyllisk-sittgrupp-atmosfärisk-upplyst-integritet staket-växter

Medelhavs-terrass-design-med-korg-möbler-krukväxter-dekorativa-kuddar

Medelhavs-terrass-metall-stolar-med-trä-säte-utomhus-kök-lera-terrakotta