Terrassdesign 2015 – Renovera terrassen!

Terrassdesign, sittgrupp, dekorativa kuddar pryder idéer

Hur säger de? Nytt år Nytt lycka till! Och det gäller din också Terrassdesign 2015. Nu när det nya året har börjat och du fortfarande har lite tid kvar till våren kan du använda din fritid för att planera den nya terrassdesignen för 2015. Allt du har drömt om och skjutit upp igen och igen kan nu äntligen genomföras. Slösa inte mer tid och låt din drömterrass gå i uppfyllelse i år.

Terrassdesign 2015 – så här gör du om utomhusområdet

Terrassdesign 2015 gatsten sten skulpturer trädgård blommor

Om du fortfarande behöver lite inspiration och idéer hoppas vi kunna hjälpa dig vidare med den här artikeln, som talar om terrassdesign 2015. Vi ger dig några tips om hur du kan göra om och förbättra din uteplats. Det finns oändliga möjligheter för detta och det kräver inte alltid lika mycket pengar. Ha det så kul med det!

Terrassdesign 2015 – Medelhavsstil för utomhusområdet

Terrass design grusgolv rund trädgård bänk metall

Du kan ge din terrass ett nytt utseende utan att byta ut alla trädgårdsmöbler för terrassdesignen 2015. Allt du behöver göra är att hitta nya dekorationer och tillbehör. Du kan till och med ändra stilen på terrassdesignen 2015 på detta sätt. Till exempel kan du skapa den populära strandstilen med ett randigt mönster i blått och vitt för sittdynorna. Med växtkar av terrakotta kan du uppnå en toskansk stil som du också kan framhäva med rätt växter. Sådana växter är till exempel oleander, bougainvillea, men också olivträd. För terrassdesignen 2015, ta med den lugnande stämningen i Fjärran Östern till terrassen med en planter med bambu. Kom dock ihåg att du måste förvara dessa på ett milt ställe på vintern så att de inte fryser ihjäl.

Terrassdesign 2015 – klätterväxter, träd och blommor

Terrassdesign 2015 stolar björkstaket skugga träd

I allmänhet kan du ändra hela atmosfären på terrassen med bara växter. Liksom planteringar kan du dela ut blomlådor och krukor med vackra blommor för terrassdesignen 2015 och skapa en mysig terrass. Om din terrass har ett räcke, använd den för blomlådorna som på balkongen. Om din terrass ligger på husets södra sida kan du plantera klätterväxter. Fäst dessutom en spaljé på ena sidan av terrassen och låt växten växa upp på den. Passiflora är särskilt lämplig för en sådan terrassdesign 2015, eftersom den tål den kalla vintern och ger dig också läckra frukter.

Terrassdesign 2015 – skapa en örtagård i växtkrukor

Terrassdesign 2015 Örträdgård Blomkrukor Doftande blommor Skapa en terrass

En bra idé för terrassdesignen 2015 är också en örtagård. Om du alltid har drömt om en örtagård, men det inte finns plats för det i själva trädgården, lägg den helt enkelt på terrassen. Här har du ett fritt val mellan växtbaserade växter. Lavendel och salvia har vackra blommor, till exempel så att du kan njuta av deras skönhet och deras praktiska sida. Om du vill kan du också få veta mer om terrassdesignen 2015 i trädgårdscentret.

Terrassdesign 2015 – utekök

Terrassdesign 2015 gatsten sten spis rottingmöbler trävägg

Om du är redo att investera lite mer i terrassdesignen 2015 är ett utomhuskök också en underbar idé. Storleken kan variera. Fundera noga i förväg vilka saker du definitivt kommer att behöva där. Behöver du ett handfat? Värderar du ett kylskåp eller behöver du skåp med arbetsyta och hur stort ska det vara? Hur som helst kommer investeringen i en sådan terrassdesign 2015 att vara värd, eftersom det gör förberedelserna för grillkvällar och fester mycket enklare, för nu behöver du inte längre springa in för varje produkt och porslin. Du har allt till hands.

Du hittar fler inspirerande idéer för terrassdesignen 2015 nedan:

Träterrass och staket med matta glaspaneler

Terrassdesign, möbler, integritetsskärm, solskydd, innergård

Liten bakgård med metallstaket och konstgräs

Terrass design 2015 konstgräs bakgård natursten vägg krukor

Sekretess och solskydd i trädgården

Terrassdesign 2015 trägröna klädselbambu krukor

Terrass design 2015 öppen spis sittgrupp soffa soffbord

Terrassdesign trägolv upphöjda sängar gunga

terrass-design-2015-idéer-deco-tak-trä-sekretess-skydd-fläkt-daybed-gräsmatta

terrass-design-2015-idéer-deco-hörn-sittplatser-trä-sekretess-skärm-kakel-gräsmatta

terrass-design-2015-idéer-deco-kväll-stad-lägenhet-tänder-ljus-säten

terrass-design-2015-idéer-deco-city-lägenhet-kväll-ljus-ljus-romantisk-bord-tak-terrass

terrass-design-2015-idéer-deco-bord-räcke-blommor-grönsaker-rätter