Kuinka parantaa näkösi luonnollisesti?

Meille on annettu etuoikeus nähdä maailma parhaimmillaan ja pahimmillaan, ja kaikki siksi, että pikkutarkkailijoidemme takana on joitakin monimutkaisia ​​optisten verkkojen verkkoja, jotka on yhdistetty ja yhdistetty aivoihin, jotta varmistetaan näön tasainen mekanismi ja lahja. Lyhyesti sanottuna silmänäkö on kyky käyttää visioasi nähdäksesi maailma. Aivan kuten minkä tahansa muun ruumiinosan, myös jokaisen näkökentän takana on hermo, joka voi toisinaan toimia väärin, ja aivan kuten mikä tahansa muu ruumiinosa, myös tämä on vaurioitunut, kun ilmaisu “huono näkö” tulee ilmaan..

Tavalliset epäillyt ja yleisin silmäsairaus on kaukonäköisyys tai lyhytnäköisyys kärsivästä tilanteesta riippuen. Sitten ovat diabetes- ja kaihipotilaat. Kaihi aiheuttaa peittävyyden peittää silmän aiheuttaen näön menetyksen ja häikäisyn intoleranssin. Jopa kohtuuton stressi optisille hermoille voi vahingoittaa silmähermoja ja aiheuttaa näön heikkenemisen. Joitakin yleisimmistä näköhäiriöistä voidaan syyttää sairauksista, kuten glaukoomasta.

Paranna näkösi luonnollisesti

Mitkä ovat huonon näkökyvyn syyt:

Näön heikkous voi johtua useista eri syistä, joista suurin syy voi olla genetiikka, genetiikalla on suuri käsi näkösi heikkenemisessä. Selventääkseni genetiikkaa edelleen, vanhempiesi ja isovanhempiesi ongelmat ovat tietämättään siirtyneet sinulle, ja näön tapauksessa tämä on yleinen tekijä, usein nähdään, että ihmisillä on näköongelma, koska heidän perheellään on historia näköongelmista.

Muu kuin genetiikka korkea verensokeri aiheuttaa myös huonon näkökyvyn. Korkea verensokeri aiheuttaa diabetesta, joka pitkällä aikavälillä aiheuttaa sokeuden muodon, joka tunnetaan kaihina. Näkökyvyn heikkeneminen on ongelma, josta kärsii nykyään viisi kymmenestä ihmisestä, joten vain 50 prosentilla väestöstä on hyvä näkö. Huonon näköongelman poistamiseksi on tehty monia edistysaskeleita, jotta ihmiset näkevät taas selkeästi.

Näkökyvyn heikkenemiseen on muutamia tärkeitä syitä, jotka vaihtelevat niukasta erittäin vaaralliseen. Näkökyvyn heikkeneminen voi johtua ensinnäkin perinnöllisistä ongelmista, jos huomaat, että joku vanhemmistasi on käyttänyt silmälaseja, koska heillä on näköongelma, niin tämä ongelma on todennäköisesti siirretty sinulle. Toinen syy voi olla se, että sinulla on korkea verensokeri -ongelma. Korkealla verensokerilla on kaksi yllyttäjää, joko olet lihava tai sinulla on ollut diabetes. Lihavuus on tärkein syy korkeaan verensokeriin. Korkea verensokeri johtaa sokeuteen, ja se on todettu monissa tunnetuissa tapauksissa.

Joskus huono näkö voi kuitenkin olla jotain niin yksinkertaista kuin silmien rasitus. Maailmassa, jossa luemme jatkuvasti -olipa kyse kirjoista, tietokoneen näytöistä tai älypuhelimista, silmämme voivat väsyä helposti tämän voimakkaan ja pitkittyneen keskittymisen vuoksi ja tämä voi johtaa näön heikkenemiseen. Keskittyminen älypuhelimiin ja tietokoneen näyttöihin pitkiä tunteja voi aiheuttaa silmien rasitusta, mikä vaikeuttaa silmien keskittymistä kaukana oleviin kohteisiin. Vaikka mikä tahansa osa silmistä ja näkökyvystä voi huonontua ajan myötä, yleisin syy näön menetykseen myöhempinä vuosina on silmämunan linssi paksumpi ja jäykempi. Silmien laserleikkaus voi korjata näköongelmia varhaisvuosiemme aikana, mutta harvat meistä saavuttavat vanhuuden ja säilyttävät edelleen 20/20 näkökykynsä leikkauksella tai ilman.

Muita näköongelmien syitä voivat olla pään trauma, silmän tartunta, synnytysongelmat ja niin edelleen. Ikääntyvään makulan rappeutumiseen kutsutun arpikudoksen kasvu, joka on tila, jossa silmän silmänpohjan solut rappeutuvat epänormaalien verisuonten kasvun vuoksi verkkokalvossa, mikä johtaa myös huonoon näköön. Kaikilla näillä ongelmilla on kuitenkin yksi ja samanlainen tulos; ne tuhoavat näkösi hitaasti ja tasaisesti. Joten ryhdy tarvittaviin toimiin tänään, jotta voit jatkuvasti nähdä kaunista maailmaa ympärilläsi.

Kuinka parantaa näkösi luonnollisesti – parhaat vinkit:

Alla on muutamia erittäin käteviä vinkkejä, joiden avulla voit parantaa näköäsi tehokkaasti hyvin lyhyessä ajassa. Näkösi on yksi aistinelinten tärkeimmistä osista, joten niiden turvaaminen on äärimmäisen tärkeää, joitain parhaita vinkkejä ovat

1. Harjoituksia näkösi parantamiseksi luonnollisesti:

On olemassa muutamia harjoituksia, jotka harjoittelun avulla voivat parantaa näköäsi suuressa määrin. Nämä harjoitukset ovat hyödyllisiä, koska huomaat hetkessä suuren eron siinä, mikä on sinulle selkeämpää, nämä harjoitukset ovat:-

♦ Vilkkuva istunto:

Vilkkuu auttaa luomaan silmien ympärille kalvon, joka suojaa silmiä pölyltä ja suojaa sitä infektioilta. Vaikka me räpyttelemme luonnollisesti, jos otamme vähän aikaa ja omistamme sen vain vilkkuvaan sanomiseen 10 minuutin ajan, missä istumme paikallaan ja välähdämme säännöllisesti, sillä on suuri vaikutus silmiin. Emme ainoastaan ​​lepää, vaan autamme myös suojaamaan ja parantamaan niitä kaikelta pölyltä tai aineelta.

♦ Liikkeet vasemmalta oikealle:

Sulje silmäsi ja aloita niiden siirtäminen vasemmalta oikealle. Tämä harjoitus lievittää silmien jännitystä ja antaa sinulle rentouttavamman tunteen. Tämä on aina hyvä tehdä yöllä, koska tämän harjoituksen jälkeen tarvitaan hyvät unet. Jos teet tämän ennen nukkumaanmenoa noin kolmen viikon ajan, näkösi paranee varmasti.

♦ Jooga:

Jooga tarjoaa monia harjoituksia, joiden avulla voimme parantaa näköämme. Käsittely, vilkkuminen, pyörivä katselu, katselu edestä ja sivulta, katselu sivulta jne. Ovat joitain näistä harjoituksista.

Käsittely-Hiero kämmeniäsi, kunnes ne lämpenevät, ja paina niitä varovasti silmäluomien päälle. Tunne kämmenen lämpö siirtyvän silmillesi ja silmälihaksesi rentoutumiseen.Pysy näin, kunnes silmäsi ovat imeneet käsiesi lämmön kokonaan ja toista tämä vähintään kolme kertaa.

Vilkkuu noin 10 kertaa nopeasti. Sulje silmäsi ja rentoudu muutaman sekunnin ajan keskittymällä hengitykseesi. Toista tämä harjoitus noin 5 kertaa.

2. Kotihoito näkökyvyn parantamiseksi luonnollisesti:

Näön parantamiseen on tarjolla suuri joukko kotihoitoja, joillekin ihmisille nämä korjaustoimenpiteet ovat ainoa asia, joka auttaa heidän näköään, nämä korjaustoimenpiteet ovat:-

♦ Höyry:

Silmiin levitetty höyry voi lievittää jännitystä silmätippojen ympärillä. Näön heikkous johtuu yleensä silmien hermojen liiallisesta stressistä. Steam voi auttaa korjaamaan tämän ongelman.

♦ Hämärähoito:

Kehittyneemmälle potilaalle, jolla on näköongelmia, heikko valohoito on loistava kotihoito. Tässä lääkityksessä henkilö pidetään kaukana kovasta valosta ja tuodaan vain pehmeään valoon, jolloin haava paranee silmässä. Kova valo satuttaa edelleen silmiä aiheuttaen lisää näköongelmia. Hämärähoito on loistava tapa pitää silmäsi turvassa ja parantaa niitä hitaasti.

♦ Lämpö:

Lämmön saanti silmillesi joka ilta, kun olet kärsinyt pään traumasta, on paras tapa pitää näkösi kurissa. Trauma saa sinut joskus näkemään sameuden. Tämä yksinkertaisen pyyhkeellä silmiin tarjoama lämpö antaa sinulle mukavuutta, jota haluat ja rauhoittaa silmiesi hermoja, mikä auttaa sinua pitämään näkösi kurissa.

♦ Vitamiinit ja antioksidantit:

Kahdenlaisia ​​vitamiineja ja antioksidantteja auttaa parantamaan näköä. Ne ovat: A -vitamiini, jonka puute vahingoittaa rodopsiinipigmenttimme tarjontaa, joka on kriittinen näkö hämärässä ja yöllä sekä luteiini

♦ Porkkanat:

Jos sinulla on äkillinen näköongelma, lisää raaka porkkana jokapäiväiseen käyttöön. Se on vanha kotihoito, joka auttaa palauttamaan näön. Jos huomaat, että näkösi on hämärtynyt ja sinun on rypistettävä nähdäksesi asiat liian kaukana tai liian pieninä lukemiseksi, sinulla on todennäköisesti näköongelma. Porkkana sisältää runsaasti A -vitamiinia, joka on hyvä lääke silmille. A -vitamiini vahvistaa silmien hermoja ja parantaa näköä pitkällä aikavälillä.

Porkkanoiden tai muiden A -vitamiinipitoisten elintarvikkeiden sisällyttäminen ruokavalioon ei ainoastaan ​​anna terveellistä ruokavaliota, vaan lisää myös mahdollisuutta saada hyvä näkö. Näköhäiriöitä heikentää suuresti kehosi A -vitamiinin puute. Porkkanat voivat voittaa tämän puutteen raakana tai kypsennettynä.

♦ Vihreät vihannekset:

Diabetespotilaalle ei ole liian kauan ennen kuin alat kärsiä tietyistä näköongelmista. Pidä diabetes kurissa, jotta sinulla ei ole näköongelmia, lisää likaan paljon vihreää ruokaa. Vihreät pitävät diabeteksen loitolla hallitsemalla verensokeriasi. Tämä vain viivästyttää ongelmaa, mutta siksi asianmukaisen lääkärin on tarkistettava diabetes, jotta sivuvaikutuksia ei ole.

♦ Kalanmaksaöljy:

Kalamaksaöljy, joka on täynnä ravintoaineita, on runsaasti A- ja D -vitamiinia, ja se auttaa parantamaan näköä, kun sitä käytetään oikein. Jos käytämme sitä säännöllisesti, näkemyksemme paranee huomattavasti.

 ♦ Mustikka:

Mustikka on suosittu yrtti näkö- ja silmänhoitoon, joka voi myös parantaa yönäköä, koska se stimuloi verkkokalvon visuaalisen violetin komponentin uudistumista.

Se suojaa meitä myös silmänpohjan rappeutumiselta, glaukoomalta, kaihilta jne. Se on hyvä myös verkkokalvon ongelmiin, jotka liittyvät diabetekseen ja korkeaan verenpaineeseen, koska sillä on suuri määrä antosyaanidiksi kutsuttua kemikaalia, jolla on erittäin voimakkaita antioksidantteja ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia.

♦ Mantelit:

Mantelit ovat hämmästyttäviä näkökyvyn parantamiseksi, koska ne sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja, antioksidantteja ja E-vitamiinia.

  1. Liota 5-10 mantelia vedessä yön yli.
  2. Seuraavana aamuna jauhaa nämä mantelit ihon kuorinnan jälkeen.
  3. Nauti tämä tahna lasillisen lämpimän maidon kanssa.
  4. Toista tämä päivittäin vähintään muutaman kuukauden ajan.

♦ Fenkoli:

Fenkoli sisältää antioksidantteja, jotka edistävät terveitä silmiä ja hidastavat kaihien etenemistä. Aiemmin fenkolia pidettiin näön yrttinä.

♦ Villi parsa:

Villi parsa on toinen kotihoito, joka auttaa parantamaan näköä. Tämä yrtti edistää myös silmien pitkää, terveellistä elämää.

Silmät ovat kallisarvoinen lahja meille, ja meidän on vaalittava niitä. Kaikilla meistä ei voi olla täydellinen näkökyky ikuisesti, mutta jos pyrimme vähentämään silmiemme rasitusta ja yritämme aktiivisesti parantaa näköämme, voimme varmasti sanoa hyvästit lasille.