9 parasta toimistokotelomallia kuvilla Intiassa

Toimistotiloissa tulee olla asianmukaiset sisätilat, sisustus ja huonekalut, jotta kaikki työntekijät voivat nauttia mukavasta työstä paineen alla. On jopa tärkeää ja välttämätöntä pitää toimistopöytä puhtaana pitämällä tiedostot oikeassa paikassa. Siellä toimistokaapit auttavat toimistoa näyttämään järjestetyltä ja antavat tunteen, joka on tyytyväinen sekä työntekijöihin että vierailijoihin. Toimistokotelot ovat erittäin toimivia ja kauniisti suunniteltuja.

Uusimmat toimistokotelomallit:

Tässä on 9 yksinkertaista ja modernia toimistokotelomallia valokuvilla. Katsotaanpa niitä.

1. Pystysuora toimistokotelon suunnittelu:

toimistokaappien mallit

Se on yksi loistavista tavoista tallentaa tiedostot näihin pystykaappeihin. Koska kaappi on muodoltaan pystysuora, se vie hyvin vähän tilaa. Kaapissa on useita laatikoita, joten kaikki tiedostot säilyvät ehjinä yhdessä kaapissa. Kaappeja on saatavana useita värejä ja kokoja, ja voit sijoittaa sen toimistosi käytön ja tilan mukaan.

2. Seinäasennettava toimistokotelo:

Älykkäät seinäasennettavat toimistokaapit

Tässä on tyylikkäät ja tyylikkään näköiset seinälle asennettavat toimistokaapit. Kaapit on kiinnitetty seinään, jotta ne voivat liikkua vapaasti. Kaapit voidaan rakentaa tiedoston pituuden ja määrän mukaan, jolloin tiedostot voidaan järjestää yhdelle tallennusalueelle ja kaikki muut työntekijät pääsevät helposti käsiksi.

3. Toimistokalusteiden kaapin suunnittelu:

Toimistokalustekaapit

Nämä kaapit ovat sisäänrakennettuja muiden toimistokalusteiden kanssa. Kaapit sekoittuvat huonekaluihin eivätkä erotu toisistaan. Kaapit voidaan suunnitella toimistovaatimusten mukaisesti, mikä mahdollistaa tilan tarpeen ja puhtauden. Tämä on paras idea ovien kanssa toimistokoteloihin.

4. Kannettava toimistokaapin suunnittelu:

Kannettavat toimistokaapit

Nämä ovat pieniä toimistojen arkistokaappeja, jotka voidaan siirtää paikasta toiseen täydellisesti pienelle upseerille. Arkistokaapissa on rullia kaikissa kulmissa, mikä helpottaa kaapin siirtämistä. Kaapin yläpuolella on tasainen pinta, joten voit sijoittaa siihen muut olennaiset asiat.

5. Värikäs toimistokotelon suunnittelu:

Värikkäät arkistokaapit

Monet organisaatiot haluavat sijoittaa kirkkaita huonekaluja, koska värit kirkastavat ympäristöä ja nuorentavat ihmisiä ympärillään. Tämän tyyppiset värikkäät arkistokaapit ovat siis hyvä valinta, ja niissä on useita pinoja, jotka helpottavat arkistointia ja auttavat pitämään ne järjestyksessä.

6. Vintage -toimistokotelon suunnittelu:

Vintage toimistojen täyttökaapit

Kuten nimi kuvaa, tällaisia ​​kaappeja käytettiin vuosikymmeniä sitten, mutta monet toimistot arvostavat edelleen niiden käyttöä. Kaappi on valmistettu kovasta ja kestävästä puusta, ja sitä voidaan käyttää vuosisatojen ajan. Kaapissa on lukitus, joka varmistaa turvallisuuden myös samanaikaisesti.

7. Tyylikäs toimistokotelon muotoilu:

Tyylikkäät ainutlaatuisen muotoiset arkistokaapit

Kaunis ja äärimmäisen näköinen on tämä nykyaikainen toimistokaappi. Sillä on kaunis muoto ja siinä on lukuisia tasoja, joten kaikki tärkeät tiedostot voidaan tallentaa järjestetysti. Kaapin muoto antaa sille houkuttelevan ilmeen ja saa paikan näyttämään houkuttelevalta.

8. Viileä toimistokotelon suunnittelu:

Viileät muoviset täyttökaapit

Kaappi on suunniteltu korkealaatuisesta, kevyestä muovikuidusta. Kaapit löytyvät useista väreistä, muodoista ja kooista. Nämä muoviset kaapit ovat myös muita metallikaappeja kalliimpia, ja ne on suunniteltu hyvin pitkäksi, jotta tiedostot voidaan säilyttää turvallisesti.

9. Metallitoimiston kaapin suunnittelu:

Metalliset kotitoimiston kaapit

Koska nyt monet miehet ja naiset haluavat työskennellä kotoa käsin, on välttämätöntä, että niissä on arkistokaappi, jotta koko tärkeä asiakirja voidaan säilyttää yhdessä paikassa suojattuna ja se lisää myös hienostunutta ja ammattimaista ulkoasua. Kaappi on valmistettu kestävästä metallista, jossa on korroosionkestävä pinnoite, joten sitä on käytetty pidempään.

Toimistokoteloita löytyy eri malleja, kuvioita ja värejä, ja voit valita niistä toimistokäytön ja tilan mukaan. Toimistokotelot on suunniteltu ja rakennettu siten, että niistä voi tulla osa toimiston sisustusta ja parantaa alueen ulkoasua. Hanki siis aina työympäristöön sopiva toimistokaappi, joka parantaa potentiaaliasi ja tehokkuuttasi.