9 muodikasta ja mukavaa hihnapaitaa naisille

Täydellinen tapa näyttää tyylikkäältä & tuntuu mukavalta samalla kun käytät hihnaa. Kaunis hihnan muotoilu tekee siitä ilmavan & siis hyvin päinvastainen; samalla kauniit kuviot & Näiden yläosien mallit saavat ne näyttämään upeilta. Lisäksi hihnakuvioissa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka tarjoavat valinnan samalla kun valitset hihnan. Täydellinen hihnatoppi, jota käytetään farkkujen tai kuumien housujen päällä, voi luoda selkeän ilmeen joka kerta.

Uusimmat ja tyylikkäät hihnatopit naisille trendissä:

Näistä 9 parasta hihnan yläosaa mainitaan alla.

1. Rento hihnan yläosa:

hihnan yläosat

Tämä hihnatoppi sopii parhaiten kaikenlaisiin rentouttaviin retkiin. Ystävistä kokoontuessaan yliopistoon tämä toppi on aina täydellinen. Yläosan camisole -muotoilu tekee siitä mukavamman, kun taas topin upea ruskeanvärinen väri lisää sen kauneutta.

2. Brodeerattu hihnan yläosa:

Brodeerattu hihnan yläosa

Tämä valkoinen hihna on erittäin ainutlaatuinen. Toisin kuin tavalliset hihnatopit, tässä topissa on kauniit kukkakirjonnat tummansinisellä värillä. Tämä kaunis yhdistelmä valkoista & tummansininen antaa tälle topille erittäin tyylikkään ilmeen. Lisäksi tämä toppi on erittäin mukava.

3. Coquettish Strap Top:

Coquettish Strap Top

Ohuet hihnatopit ovat nykyään erittäin trendikkäitä. Tämän lisäksi tässä topissa on satiinimainen kangas, joka antaa sille houkuttelevan ilmeen. Lisäksi topin ainutlaatuinen hihnakuvio parantaa ulkonäköä. Näin ollen tämä toppi on täydellinen huomion varastava tyyli.

4. Nauhattu liivi hihna Top:

Nauhattu liivi hihna Top

Tämä hihnatoppi on täysin poikkeuksellinen. Se on hihnallinen liivitoppi, jossa on tavallinen camisole, joka on peitetty nauhoitetulla liivillä, joka antaa sille erittäin tyylikkään mutta rennon ilmeen. Vaikka hihnatakit pidetään yleensä hienostuneina, tämän liivitopin nauhainen nauha saa sen näyttämään tyylikkäältä & hauskaa.

5. Voguish -hihnan yläosa:

Voguish -hihnan yläosa

Tämä kaunis musta olkaimeton toppi on aivan upea. Rypytetty röyhelökuvio & hohtava kangas yhdistettynä tyylikkääseen mustaan ​​väriin, tämä toppi näyttää täysin tyylikkäältä. Pienistä perhetoiminnoista rentoihin illallisiin & elokuvia ensimmäisillä treffeillä, tämä toppi pitää sinut tyylikkäänä & mukava. Yksi sana tästä asusta on TÄYDELLINEN.

6. Olkapäähihnan yläosa:

Olkahihnan yläosa

Tavallinen hihnatoppi on aivan liian yleinen nykyään. Kaikille niille, jotka haluavat kehittyä, heidän ulkonäkönsä voi kokeilla tätä olkapäätä, mutta täyshihaista hihnapaitaa. Yläosan kupliva taivaansininen väri lisää siihen hauskuutta. Siinä on täydellinen rento ilme.

7. hihna Crop Top:

Hihna Crop Top

Tämä ihana & tyylikäs crop top näyttää erittäin trendikkäältä. Tämän topin ainutlaatuinen hihnakuvio antaa sille erottuvan luonteen. Moderni rajauskuvio korostaa käyttäjän houkuttelevaa hahmoa ja antaa heille aistillisen ilmeen, kun taas vaalea beige väri pitää sen rentoina.

8. Paksu hihnan yläosa:

Paksu hihnan yläosa

Tämä kaunis hihnatoppi on täysin ainutlaatuinen. Tavallisesta ruudukuviosta yläosan paksuihin hihnoihin kaikki tässä yläosassa on poikkeuksellista. Myös yhdistelmä mustaa ruudullista muotoilua valkoisella taustalla parantaa yläosan kauneutta. Tämä toppi sopii parhaiten ihmisille, jotka haluavat katsoa laatikostaan ​​pukeutumista valitessaan.

9. Denim -hihnan yläosa:

Denim -hihnan yläosa

Tämä hihnan yläosa on erittäin erikoinen. Toisin kuin useimmat polyesteristä tai sifonkista valmistetut hihnatopit, tämä toppi on valmistettu denimistä. Yläosan sovituskuvio antaa sille miellyttävän luonteen. Myös nastatut jalokivimallit saavat sen näyttämään erittäin tyylikkäältä & tyylikäs.

Hihnatopit ovat viime aikoina trendikkäimpiä asuja. Täydellinen kesäksi & jouset, nämä topit saavat mukavuutta & tyyli toiselle tasolle. Näiden alusvaatteiden tyylikäs ulkonäkö yhdistettynä rentoun hihnakuvioon tekee siitä täydellisen yhdistelmän eleganssia & kuplivuus.