Elämänlainaukset: 70 parasta motivoivaa lainausta elämästä

Tunne masentunut? Menetätkö elämäsi hallinnan? Ymmärrämme täysin! Me kaikki käymme läpi emotionaalisia turbulensseja, jotka johtuvat stressistä, vertaispaineesta, egokysymyksistä ja perhedraamoista. Se tuntuu pieneltä kiveltä, joka aaltoilevalla vaikutuksellaan häiritsee koko vesiallasta. Tulos-menetämme keskittymiskykymme, tuntuu kuin lopettaisimme kaiken ja pääsisimme häviäjätilaan.

Ei siinä kaikki! Meillä on taipumus joutua umpikujaan, kun ahdistuksemme ja pelkomme voittavat vahvuutemme. Se vaikuttaa paitsi luottamustasoihisi ja sisäiseen moraaliin myös yleiseen terveyteesi. Jos kohtaat tämän, suosittelemme hengittämään syvään ja ymmärtämään, että et ole yksin. Motivoidaksemme sinua ja saadaksesi keskittymisesi takaisin raiteille olemme koonneet yhteen joitakin inspiroivia lainauksia kuuluisilta opettajilta ja maailman johtajilta.

Motivoivat lainaukset elämästä

Motivoivien lainausten merkitys elämästä:

Me kaikki etsimme nopeita tapoja päästä eroon hankalasta tilanteesta. Erityisesti silloin, kun meillä on vähän aikaa terapiaan tai neuvontaan, tarvitsemme todella hyviä annoksia positiivisia elämänlainauksia ja sanoja, jotka voivat hetkessä muuttaa alitajuntaamme. Tietyt elämänlainaukset paljastavat elämän totuuden rivillä tai kahdella, mikä voi kanavoida ajatteluprosessimme oikeaan suuntaan ja antaa meille mahdollisuuden tehdä parempia päätöksiä.

Elämän kuvatekstit: 70+ motivoivaa sanontaa elämästä:

Oletko koskaan kuullut sanonnasta “Kokemus on paras opettaja”? Elämä on liian lyhyt tekemään samoja virheitä, ja on aina viisasta oppia muista virheistä. Auttaaksemme meitä selviytymään elämän jokapäiväisistä haasteista monet kuuluisat ihmiset ovat esittäneet elämänkokemuksensa tarttuvalla sanalla, joka tiivistää melko paljon heidän näkemystään eri tilanteista.

Jos tarvitset päivittäistä annosta motivaatiota, lue mukana, sillä olemme koonneet yhteen muutamia mahtavia lainauksia eri maiden tunnetuilta kirjailijoilta, johtajilta, opettajilta ja ohjaajilta.

1. Gautama Buddhan lainaukset elämästä:

Gautama Buddha, syntynyt Siddhartha Gautama, oli buddhalaisuuden perustaja. Hän on valaistunut opettaja, joka opetti seuraajilleen kahdeksankertaista polkua, kolmea yleistä totuutta ja neljää jaloa totuutta. Monien vuosisatojen jälkeenkin Buddhan periaatteet inspiroivat edelleen miljoonia ihmisiä opettamalla heille elämän perusarvot ja näkökulmat. Hän on myös rakkauden ja ystävällisyyden ruumiillistuma toisia kohtaan. Tässä on muutamia parhaita Buddhan lainauksia koskaan elämästä, jotka ovat täynnä viisautta onnellisen ja täytetyn elämän johtamisesta:

 • “Se, mitä olemme tänään, tulee eilisen ajatuksistamme, ja nykyiset ajatuksemme rakentavat huomisen elämäämme: Elämämme on mielen luominen.”
 • “Ainoa todellinen epäonnistuminen elämässä ei ole olla totta parhaalle ihmiselle.”
 • “Älä jää menneisyyteen, älä haaveile tulevaisuudesta, keskitä mielesi nykyhetkeen.”
 • ”Vihasta pitäminen on kuin kuuman hiilen tarttumista tarkoituksenaan heittää se toiselle; sinä olet palovamma “
 • ”Aivan kuten aarteet paljastetaan maasta, niin hyve ilmenee hyvistä teoista ja viisaus puhtaasta ja rauhallisesta mielestä. Jotta voisimme kulkea turvallisesti ihmiselämän sokkelossa, tarvitaan viisauden valoa ja hyveellisyyden opastusta. ”

2. Oshon lainauksia elämästä:

Osho on uskonnollinen jumalaaja ja mystikko, joka aloitti Rajneesh -liikkeen. Hänen todellinen nimi on Acharya Rajneesh, ja opetuslapset kutsuvat häntä Oshoksi. Häntä kutsutaan yhdeksi 1900 -luvun vaikutusvaltaisimmista hahmoista vaikuttavien opetustensa vuoksi, jotka ovat täynnä huumoria. Hän uskoo, että jokaisessa ihmisessä on Buddha, joka kykenee elämään valaistumisen ja ehdottoman rakkauden elämän. Kuitenkin väärien egojen ja tarpeettomien illuusioiden luominen mieleen johtaa tunteiden tukahduttamiseen ja aitoon onnellisuuteen. Tässä muutamia hänen onnellisen elämän lainauksiaan:

 • “Kunnioita elämää, kunnioita elämää. Ei ole mitään pyhää kuin elämä, ei mitään jumalallisempaa kuin elämä “
 • “Rakkaus on tavoite, elämä on matka.”
 • “Huomenta ei koskaan tule, se on aina tänään.”
 • ”Elän elämääni kahden periaatteen perusteella. Yksi, elän ikään kuin tänään olisi viimeinen päiväni maan päällä. Toiseksi, elän tänään ikään kuin eläisin ikuisesti. ”
 • “Elämä ei ole ongelma. Sen tarkastelu ongelmana tarkoittaa väärän askeleen ottamista. On mysteeri elää, rakastaa, kokea. ”

3. APJ Abdul Kalam Lainauksia elämästä:

Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam oli kuuluisa ilmailututkija ja myös Intian 11. presidentti. Arvostamattoman panoksensa myötä Intian ydin- ja ohjusteknologioiden kehittämiseen Kalam oli myös tärkeä opettaja ja inspiroiva miljoonia nuoria puheillaan. Hän on loistava opettaja, joka pyrki muokkaamaan nuorten luonnetta ja muuttamaan heistä vastuullisia ja menestyviä tulevaisuuden kansalaisia. Tässä muutama lyhyt lainaus elämästä:

 • “Sinun on haaveiltava ennen kuin unelma toteutuu.”
 • “Lintu saa voimansa omasta elämästään ja sen motivaatiosta.”
 • “Elämä on vaikea peli. Voit voittaa sen vain säilyttämällä syntymäoikeutesi ihmiseksi. ”
 • “Et voi muuttaa tulevaisuuttasi, mutta voit muuttaa tapojasi, ja tottumuksesi varmasti muuttavat tulevaisuutesi.”
 • “Unelma, unelma, unelma, unelma muuttuu ajatuksiksi ja ajatukset johtavat toimintaan.”

4. Swami Vivekananda lainauksia elämästä:

Swami Vivekananda oli merkittävä opettaja ja filosofi Intiassa. Hän käytti inspiroivia puheitaan ja kirjoituksiaan käsitelläkseen vallitsevia kysymyksiä, jotka liittyivät ihmisen koulutukseen ja luonteen rakentamiseen. Hän uskoo vahvasti, että minkä tahansa maan tulevaisuus riippuu sen ihmisistä, ja on erittäin tärkeää käsitellä “ihmisen tekemisen” prosessia. Tämän hän teki lukemattomilla live -elämän lainauksillaan, jotka ovat täynnä inspiraatiota ja positiivisuutta.

 • “Nouse, ole hereillä ja älä lopeta ennen kuin tavoite on saavutettu.”
 • “Sinun täytyy kasvaa sisältä ulospäin. Kukaan ei voi opettaa sinua, kukaan ei voi tehdä sinusta hengellistä. Ei ole muuta opettajaa kuin oma sielusi. ”
 • “Et voi uskoa Jumalaan ennen kuin uskot itseesi.”
 • “Ota riskejä elämässäsi, jos voitat, voit johtaa!”
 • “Ota yksi idea, tee siitä yksi idea elämästäsi.”

5. Herra Krishna Lainauksia elämästä:

Hindulaisuuden mukaan Lord Krishna kuuluu Dvapara Yugaan ja uskotaan olevan Lord Vishnun kahdeksas avtar. Hänen elämänkokemustensa ja Sri Krishna Leelan vangittujen kertomusten lisäksi hänen opetuksensa Arjunalle taistelukentällä koottiin nimellä Bhagawad Gita. Pyhä kirja koostuu 700 sanskritin jakeesta, jotka tallentavat molempien välisen filosofisen keskustelun. Herra Krishna puhuu Jnana (tieto), Bhakti (jumaluus), Karma (teot) ja Raja Yoga. Tässä on joitain parhaista elämänoppitunnista, jotka jumalallinen muoto itse opetti:

 • “Kun ihminen reagoi muiden iloihin ja suruihin ikään kuin ne olisivat hänen omaansa, hän on saavuttanut henkisen liiton korkeimman tason.”
 • “Rauhallisuus, lempeys, hiljaisuus, hillitseminen ja puhtaus: nämä ovat mielen kurinalaisuuksia.”
 • “Se, jolla ei ole kiintymyksiä, voi todella rakastaa muita, sillä hänen rakkautensa on puhdasta ja jumalallista.”
 • “Tee kaikki mitä sinun on tehtävä, mutta älä ahneudella, älä egolla, älä himolla, älä kateudella, vaan rakkaudella, myötätunnolla, nöyryydellä ja antaumuksella.”
 • ”Kenenkään ei pitäisi luopua velvollisuuksistaan, koska hän näkee niissä vikoja. Jokaista toimintaa, jokaista toimintaa ympäröivät viat, koska tulipalo ympäröi savua. ”

6. Aristoteles lainauksia elämästä:

Aristoteles oli kuuluisa filosofi ja monitaitoinen persoonallisuus, joka kuului antiikin Kreikan klassiseen aikaan. Häntä kutsuttiin myös “länsimaisen filosofian isäksi”, koska hän esitteli lineaarisen ajattelun ja metafysiikan käsitteen. Hän kannatti, että sinun on ajateltava kolmannen persoonan näkökulmasta ymmärtääksesi ja analysoidaksesi vahvuutesi ja heikkoutesi. Tämän lisäksi meidän pitäisi myös kuunnella muiden mielipiteitä ja ajatella heidän näkökulmastaan ​​ja kasvattaa avoimen mielen tapa. Tämä voi auttaa meitä muokkaamaan hahmojamme paremmin. Tässä muutamia hänen huomionarvoisia elämänlauseita:

 • “Itsensä tunteminen on kaiken viisauden alku.”
 • “Pimeimpien hetkiemme aikana meidän on keskityttävä näkemään valo.”
 • ”Huippuosaaminen ei ole koskaan sattumaa. Se on aina korkean aikomuksen, vilpittömän ponnistelun ja älykkään toteutuksen tulos; se edustaa monien vaihtoehtojen viisasta valintaa – valinta, ei sattuma, määrää kohtalosi. ”
 • “Välttääksesi kritiikkiä, älä sano mitään, älä tee mitään, ole mitään.”
 • “Työn ilo tuo täydellisyyttä työhön.”

7. Äiti Teresan lainaukset elämästä:

Äiti Teresa oli katolinen nunna, joka omisti koko elämänsä köyhien ja tarvitsevien palvelemiseen. Hän perusti hyväntekeväisyyslähetyssaarnaajien järjestyksen, jossa on sokeiden, ikääntyneiden, vammautuneiden ja spitaalisten keskuksia. Hän opetti Saint Maryn koulussa ja lopulta hänestä tuli rehtori. Koko uransa ajan hän siirsi ystävällisyyden, anteliaisuuden ja sitoutumisen piirteitä omistautuneen elämän johtamiseen Kristukselle. Hänen elämänfilosofiansa on hyvin yksinkertainen, rakasta ja auta muita apua tarvitsevia! On aika oppia muutama oppitunti hänen hyvistä lainauksistaan ​​elämästä:

 • ”Levitä rakkautta kaikkialle. Älköön kukaan tulko luoksesi poistumatta onnellisemmaksi. “
 • “Eilinen on poissa. Huomenna ei ole vielä tullut. Meillä on vain tänään. Aloitetaanpas.”
 • ”Meistä itsestämme tuntuu, että tekemämme on vain pisara meressä. Mutta valtameri olisi vähemmän sen puuttuvan pisaran vuoksi. ”
 • “Ole uskollinen pienissä asioissa, koska niissä piilee voimasi.”
 • “Emme kaikki voi tehdä suuria asioita. Mutta voimme tehdä pieniä asioita suurella rakkaudella. ”

8. Helen Keller Lainauksia elämästä:

Helen Keller syntyi Alabamassa Yhdysvalloissa. Hän on ensimmäinen kuuro ja sokea, joka on suorittanut taiteen kandidaatin tutkinnon. Keller on kirjailija ja luennoitsija, joka piti useita inspiroivia luentoja elämämme haasteiden voittamisesta. Hän ehdottaa, että kovalla työllä ja päättäväisyydellä voit selviytyä vaikeista olosuhteista helposti. Hänen lainauksensa ihmiselämän tarkoituksesta, hyvän näkemyksen ja puhtaan onnen tärkeys pitävät meidät varmasti liikkeellä:

 • ”Optimismi on usko, joka johtaa saavutuksiin. Mitään ei voi tehdä ilman toivoa ja luottamusta. ”
 • “Menestyksesi ja onnellisuutesi ovat sinussa. Päättäkää pysyä onnellisina ja ilonne, niin te muodostatte voittamattoman isännän vaikeuksia vastaan. ”
 • “Älä koskaan taivuta päätäsi. Pidä sitä aina korkealla. Katso maailmaa suoraan silmiin. “
 • “Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Mutta katsomme usein niin valitettavasti suljettua ovea, ettemme näe sitä, joka on avautunut meille. ”
 • “Itsesääli on pahin vihollisemme, ja jos annamme periksi sille, emme voi koskaan tehdä mitään viisasta tässä maailmassa.”

9. Nelson Mandelan lainaukset elämästä:

Nelson Mandelaa pidetään yhtenä maailman suurimmista johtajista ja inspiroivista hahmoista. Huolimatta kärsimysten täyttämästä elämästä 27 vuoden vankeustuomionsa aikana hän osoitti edelleen toivoa ja positiivisuutta. Hän uskoo, että empatialla ja rehellisesti voidaan parantaa syvimmätkin haavat. Hänen elämänsä on täydellinen esimerkki hänen lausunnoistaan. Mandela vastusti katkeruutta ja vihaa epäoikeudenmukaisesta kohtelusta ja epäoikeudenmukaisesti häntä kohtaan. Hänen anteliaisuutensa ja avoin sydämensä sai hänet voittamaan paitsi oman kansansa, myös jopa sortajiensa sydämet. Tässä on muutamia lainauksia, jotka varmasti muuttavat käsitystämme elämästä:

 • “Elä elämää kuin kukaan ei katsoisi ja ilmaise itseäsi kuin kaikki kuuntelisivat.”
 • “Kun olemme vapautuneet omasta pelostamme, läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muut.”
 • ”Vaikeudet rikkovat toisia miehiä, mutta toiset. Yksikään kirves ei ole tarpeeksi terävä murskatakseen jatkuvasti yrittävän syntisen sielua, joka on aseistettu toivolla, että hän nousee ylös lopultakin. ”
 • ”Syvin pelkomme ei ole riittämättömyys. Syvin pelkomme on, että olemme mittaamattomia voimia. ”
 • “Rohkea ei ole se, joka ei pelkää, vaan se, joka voittaa tämän pelon.”

10. Mahatma Gandhin lainauksia elämästä:

Mohandas Karamchand Gandhi syntyi 2. lokakuuta 1869, jolla oli keskeinen rooli Intian vapaustaistelussa. Hän auttoi myös koko kansan yhdistämisessä arvokkaiden elämänoppituntiensa kautta yhtenäisyydestä, totuudesta ja Ahimsasta (väkivallattomuus). Gandhiji kannatti myös luonteen tärkeyttä, jota ilman jopa korkein koulutus olisi arvotonta. Hänen sanansa elämästä opetetaan lapsille jäljittelemään kaikkia näitä ominaisuuksia ja täyttämään ne tiedolla, jota mikään akateeminen kirja ei voi tarjota.

 • “Ihminen on vain ajatustensa tulos; mitä hän ajattelee, siitä tulee. ”
 • “Onnellisuus on sitä, että mitä ajattelet, mitä sanot ja mitä teet, ovat sopusoinnussa.”
 • “En anna kenenkään kävellä mielessäni likaisilla jaloillaan.”
 • ”Voima ei tule fyysisestä kyvystä. Se tulee lannistumattomasta tahdosta. ”
 • “Heikot eivät voi koskaan antaa anteeksi. Anteeksianto on vahvojen ominaisuus. ”

11. Abraham Lincoln Lainauksia elämästä:

Ab Lincoln on Yhdysvaltojen kuudestoista presidentti ja yksi maailman suurimmista persoonallisuuksista. Hän oli itseoppinut poliitikko ja lakimies, joka taisteli yhtäläisten oikeuksien, orjuuden poistamisen ja demokratian puolesta. Lincoln myös motivoi kansaansa voimakkailla puheillaan jopa vaikeimpina aikoina, kuten Yhdysvaltain sisällissodassa. Monet tutkijat ja historioitsijat ovat koonneet hänen puheistaan ​​ja kirjoituksistaan ​​arvokkaita lausuntoja motivoidakseen ja inspiroidakseen meitä jopa vuosien kuoleman jälkeen.

 • “Älä jätä mitään huomiseen, mikä voidaan tehdä tänään.”
 • “Asiat voivat kohdata niitä, jotka odottavat, mutta vain asioita, jotka jättävät hälinä.”
 • “Parasta tulevaisuudessa on se, että se tulee päivä kerrallaan.”
 • “Loppujen lopuksi elämäsi vuodet eivät ole tärkeitä. Se on elämääsi vuosillasi. “
 • ”Minun ei ole pakko voittaa, mutta olen varmasti totta. Minun ei tarvitse menestyä, mutta minun on pakko elää sen valon mukaan, joka minulla on. ”

12. Albert Einsteinin lainauksia elämästä:

Ei ole mitään arvokkaampaa kuin oppia elämän tärkeimpiä opetuksia suurimmilta mieliltä! Albert Einstein oli saksalainen fyysikko, joka on tehnyt joitakin pelin muuttavia tieteellisiä löytöjä. Tieteellisten panostensa lisäksi hän oli myös suuri johtaja, joka opetti meille tärkeitä elämän moraalisia opetuksia. Hän tiivistää kokemuksensa ja uskomuksensa pieniksi anekdooteiksi auttaakseen meitä elämään parempaa elämää. Einstein on menestyksensä velkaa sitkeydelle, uteliaisuudelle, kärsivällisyydelle, keskittymiselle ja päättäväisyydelle. Näillä ominaisuuksilla ei ole varaa epäonnistua. Alla on hämmästyttäviä elämänlainauksia häneltä:

 • “” Jokainen mies, joka voi ajaa turvallisesti suudellen kaunista tyttöä, ei yksinkertaisesti anna suudelle ansaitsemaansa huomiota. “
 • Mielikuvitus on kaikki kaikessa. Se on esikatselu elämän tulevista nähtävyyksistä. Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.”
 • “” Henkilö, joka ei koskaan tehnyt virhettä, ei koskaan kokeillut mitään uutta. “
 • “Hulluus: tehdä samaa asiaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja odottaa erilaisia ​​tuloksia.”
 • “Sinun on opittava pelisäännöt. Ja sitten sinun on pelattava paremmin kuin kukaan muu. ”

13. Dalai Laman lainauksia elämästä:

Hänen pyhyytensä Dalai Lama on tiibetiläinen henkinen johtaja, jonka uskotaan olevan bodhisattvan ilmentymä. Hän elää yksinkertaista munkkielämää ja omistaa elämänsä ihmiskunnan palvelemiseen ja ystävällisyyden uskonnon opettamiseen. Hänen saarnansa ovat täynnä oppitunteja myötätunnon, sisäisen tietoisuuden, eettisten arvojen ja moraalisen vastuun tärkeydestä. Katsotaanpa joitain Dalai Laman lainauksia elämästä:

 • “Jos luulet olevasi liian pieni eroon, yritä nukkua hyttynen kanssa.”
 • “Meidän on ponnisteltava jatkuvasti uudestaan ​​ja uudestaan ​​kehittääksemme positiivisia puoliamme.”
 • ”Elämme ja kuolemme, tämä on totuus, jonka voimme kohdata vain yksin. Kukaan ei voi auttaa meitä, ei edes Buddha. Mieti siis tarkkaan, mikä estää sinua elämästä haluamallasi tavalla? “
 • “Muista, että joskus se, ettet saa sitä, mitä haluat, on hieno onni.”
 • “Emme voi koskaan saada rauhaa ulkomaailmaan, ennen kuin teemme rauhan itsemme kanssa.”

14. Martin Luther King Jr Lainauksia elämästä:

Martin Luther King Jr. oli Yhdysvaltain sisällissodan tiedottaja, johtaja ja aktivisti. Hän vaikutti voimakkaasti Mahatma Gandhin sanoihin väkivallattomuudesta, jota hän harjoitti tämän liikkeen aikana. Kuningas oli kristitty ministeri ja uskoi vahvasti Jeesuksen Kristuksen sanoihin. Hänen puheensa olivat ajatuksia herättäviä, joiden kautta hän pystyi vaikuttamaan moniin seuraajiinsa ja oppilaisiinsa. Hänen elämänsä on täynnä monia oppitunteja, jotka voivat muokata luonnetta ja ajattelutapaa. Tässä muutamia hänen tosielämän lainauksiaan:

 • “Usko ottaa ensimmäisen askeleen, vaikka et näe koko portaikkoa.”
 • “Lopulta emme muista vihollisiemme sanoja, vaan ystäviemme hiljaisuuden.”
 • ”Pimeys ei voi ajaa pois pimeyttä; vain valo voi tehdä sen. Viha ei voi karkottaa vihaa; vain rakkaus voi tehdä sen. “
 • “Anteeksianto ei ole satunnaista toimintaa. Se on pysyvä asenne. ”
 • “” Muutos ei pyöri väistämättömyyden pyörillä, vaan se tapahtuu jatkuvan taistelun kautta. “

15. Walt Disneyn lainaukset elämästä:

Jos et ole kuullut Disneystä, et todennäköisesti ole tältä planeetalta! Walt Disney on kiistatta yksi 1900 -luvun kuuluisimmista persoonallisuuksista. Hän perusti Walt Disneyn tuotannot, jotka loivat joitain kaikkien aikojen ikonisia hahmoja, kuten Mikki Hiiri, Aku Ankka, Hessu jne. , lahjakkuutta ja sitkeyttä. Tässä on joitain hyviä lainauksia elämästä, jonka Hiirimies sanoi:

 • “Kaikki haaveemme voivat toteutua, jos meillä on rohkeutta toteuttaa niitä.”
 • “Mitä enemmän pidät itsestäsi, sitä vähemmän olet kuin kukaan muu, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen.”
 • “Kun uskot johonkin, usko siihen koko ajan, epäsuorasti ja kiistattomasti.”
 • “Toivon vain, ettemme koskaan unohda yhtä asiaa – että kaikki alkoi hiirellä.”
 • “Jatkamme eteenpäin, avaamme uusia ovia ja teemme uusia asioita, koska olemme uteliaita ja uteliaisuus johtaa meidät uusille poluille.”

Hauskoja lainauksia elämästä:

Me kaikki tarvitsemme nopean annoksen hauskaa ja huumoria elämäämme. Jopa Albert Einstein korosti, että on tärkeää pitää se kevyenä käyttämällä nokkelia ja hauskoja anekdootteja ja lauseita. Sen lisäksi, että nämä hienot lainaukset saavat hymyn huulillesi, ne voivat myös täyttää sinut viisaudella. Tässä on 5 suosikkilainaustamme kirjoittajien nimillä:

 • “Gravitaatiota ei voida pitää vastuussa ihmisten rakastumisesta.” -Albert Einstein
 • “Hyvän puheen pitäisi olla kuin naisen hame: tarpeeksi pitkä kattamaan aihe ja tarpeeksi lyhyt herättämään kiinnostusta.” -Winston Churchill
 • ”Minusta televisio on erittäin opettavaista. Joka kerta, kun joku kytkee laitteen päälle, menen toiseen huoneeseen ja luen kirjaa. ” – Groucho Marx
 • ”Kun seurustelet mukavaa tyttöä, tunti tuntuu sekunnilta. Kun istut punaisen kuuman tuhkan päällä, sekunti tuntuu tunnilta. Se on suhteellisuutta. ” -Albert Einstein
 • “Kenelläkään ihmisellä ei ole tarpeeksi hyvää muistia menestyäkseen valehtelijana.”

Surullisia lainauksia elämästä:

Älä anna surusi valloittaa sinua kuin tulipalo! Lue sen sijaan nämä surun tärkeimmät lainaukset, jotka auttavat sinua ymmärtämään perimmäisen syyn ja käsittelemään sitä. Myös kipua ja tuskaa täynnä lauseen kohtaaminen voi saada sinut tuntemaan, että tilanteesi on parempi kuin heidän. Joten tavallaan voit poistua nykyisestä tilanteestasi nopeammin.

 • “Kivun tukahduttaminen hetkeksi pahentaa sitä, kun vihdoin tunnet sen.” – J.K. Rowling
 • “Kyyneleet ovat sanoja, jotka on kirjoitettava.” – Paulo Coelho
 • ”Ota kaikki irti katumuksestasi; älä koskaan tukahduta surua, vaan pyrkikää ja vaalikaa sitä, kunnes siitä tulee erillinen ja olennainen etu. Syvästi katua on elää uudelleen. ” – Henry David Thoreau
 • ”Jokaisella ihmisellä on salaiset murheensa, joita maailma ei tiedä; ja usein me kutsumme miestä kylmäksi, kun hän on vain surullinen. ” – Henry Wadsworth Longfellow
 • ”Joskus olemme surullisia asioista emmekä halua kertoa muille, että olemme surullisia heidän puolestaan. Haluamme pitää sen salassa. Tai joskus olemme surullisia, mutta emme todellakaan tiedä miksi olemme surullisia, joten sanomme, ettemme ole surullisia, mutta olemme todella. ” – Mark Haddon

Toivomme, että saat päivittäiset lainauksesi, jotka voivat palauttaa mielen ja saada sinut tuntemaan itsesi kelvolliseksi! Muista, että mikään ei tule helposti ja jokaisen menestyksen takana on epäonnistumisten linja. Tavoitteena on motivoida itseäsi mahdollisimman paljon tai kun asiat menevät käsistäsi, hae apua perheeltäsi ja ystäviltäsi. Ota tavaksi lukea nämä elämää koskevat lainaukset ja nähdä muutos itse!