9 muodikasta naisten tunikatoppia leggingsille

Leggingsit ja tunikat ovat kuin kaksi pelastajaa naisille vaatteiden suhteen. Naiset rakastavat kokeilla tunikoita ja legginssejä melkein mihin tahansa tilanteeseen. Erilaiset värisävyt, kankaat, leikkaukset, printit jne. Määrittelevät jokaisen tunikan eri tavalla, ja naiset eivät vain saa tarpeekseen näistä tunikoista ja vastaavista legginsseistä.

Uusimmat ja tyylikkäät mallit naisten tunikatoppeista leggingsille trendissä:

Tarkastellaan leggingsien 9 parasta tunikatoppia.

1. Sininen rakkaus:

Sininen rakkaus

Mahtava on sana tälle tunika -topille, jossa on kaunis sininen väri ja monia sinisiä sävyjä sekä musta. Tunika on hihaton ja kaula on korostettu mustalla. Tämän tunikan leikkaukset ja hohto tekevät tästä vastustamattoman oston. Tämä sopii täydellisesti viralliseen työympäristöön ja sopii hyvin mustien leggingsien kanssa.

2. Raidallinen ihme:

Raidallinen ihme

Tämä on musta ja valkoinen tunika, jossa on vaihtoehtoiset raidat ja pitkät hihat. Tämä on löysä ja sopii valkoisiin legginsseihin. Raidat saavat naisen näyttämään ohuelta ja pitemmältä. Tämä tunika on hyvin yksinkertainen mutta erittäin tyylikäs ja tyylikäs.

3. Epäsymmetrinen valkoisena:

Epäsymmetrinen valkoisena

Tämä on pakollinen valkoinen tunika jokaiselle naiselle. Mikä tekee tästä tunikasta mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen, on tämän tunikan yläosan epäsymmetrinen leikkaus. Tässä on kaunis syvä V -pääntie ja pitkät hihat..

4. Drapery tunika topit leggingsit:

Drapery -tunikat

Tämä tunika ei ole tarttuva kankaan suhteen, mutta on sen sijaan hyvin verhoiltu ja näyttää hyvältä leggingsien kanssa. Pääntie tekee tästä tunikasta todella mielenkiintoisen. Tämä on erittäin mukava tunika.

5. Talvivalmis:

Talvi valmis

Tämä on muodikas kylmä olkapäät tunika villapaita täydellinen talvivaatteita. Kylmä olkapää todella tekee jäljen tässä topissa ja siinä on täysi hiha. Neulottua villaa, jossa on kaksi halkiota edessä.

6. Kääri se tyylikkäästi:

Kääri se tyylikkäästi

Tämä on mukava tunika, jossa on kierrettävä tyyli abstraktissa printissä. Tämä on valmistettu elastaanista, joka on täydellinen, kun haluat kääriä ympärillesi. Tämä näyttää hyvältä leggingsien kanssa ja olet valmis iltaan.

7. Liinavaatteet pelastukseen:

Liinavaatteet pelastukseen

Tämä on mukava pitkä tunika -yläosainen cum -mekko rakastavimmasta kankaasta, joka on pellavaa. Tämä on kaunis tunika pastellinvihreässä sävyssä. Tämä on todella pitkä tunika, joten se näyttää hämmästyttävältä pitkillä naisilla ja korkoilla.

8. Paljetin vaikutus:

Paljetin vaikutus

Tämä on kaunis tunikatoppi, jossa on ripaus intialaista tunnelmaa. Tämä on pitkähihainen paksu paljettiyläosa, jossa tunikat ovat itsepisteitä. Tämä on klassinen tummansininen ja valkoinen yhdistelmä. Tämä tunika näyttää erittäin tyylikkäältä kirjonnan vuoksi.

9. Tunika -paidat leggingsille:

Tunika Paidat

Tämä sopii erinomaisesti toimistolla menevälle naiselle urheilemaan työpaikalla, koska tämä tunikapaita sopii hyvin yhteen sopivien leggingsien kanssa. Tunika on tehty aivan kuten paita, jossa on hihat ja napit, jotka näyttävät todella upeilta.

Kuvittele vaatekaappi, jossa on erilaisia ​​tunikoita ja legginssejä. Tunikoilla ja legginsseillä voi kokeilla paljon, ja naiset voivat helposti sekoittaa ja luoda uuden ilmeen itselleen joka päivä. Tunikat ovat niitä ei-järkeviä asuja, jotka melkein voidaan yhdistää minkä tahansa pohjan kanssa.