15 parasta ja mukavaa tuolia raskaana oleville naisille vuonna 2021

Raskaus on kaunis siirtymä naisille äitiydeksi. Se tuo mukanaan tonnia onnea ja joukon iloa. Mutta raskausvaihe itsessään voi olla rasittava äidille, koska hänen kehonsa käy läpi paljon muutoksia. Hormonaaliset muutokset, kasvava vatsa, lisääntynyt kipuherkkyys ovat raskaana olevalle naiselle melko vaikeita. Paras ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin on riittävä lepo, joka voidaan saavuttaa asianmukaisella mukavalla raskaustuolilla. Investoi yhteen, ja olet enemmän kuin valmis saamaan paremman raskauskokemuksen. Täällä valitsimme 15 parasta tuolia raskaana oleville naisille, jotka antavat sinulle enemmän mukavuutta raskausvaiheessa.

Raskaustuolien merkitys:

 • Investointi raskaustuoliin saattaa tuntua aluksi hieman kalliilta, mutta älä ohita sitä, koska oikea tuoli voi tarjota sinulle paljon mukavuutta ja edut ovat suuremmat kuin haitat.
 • Raskaus tekee kehostasi alttiimman kehon kipuihin ja kipuihin, ja paras tapa rauhoittaa niitä on mukava raskaustuoli.
 • Selän epämukavuus saattaa aluksi olla vähäistä, mutta siitä voi tulla vakava ongelma raskauden edistyneessä vaiheessa ja myös synnytyksen jälkeen.
 • Raskaana olevilla naisilla on taipumus pysyä samassa asennossa pitkiä tunteja, jotta hyvä raskaustuoli voi tarjota kunnon lepoa keholle.

Mikä on oikea istuma -asema raskauden aikana?

 • Sinun tulee aina kiinnittää huomiota asentoosi istuessasi.
 • Ota selkänojan tuki ja pidä selkä suorana.
 • Jalkasi eivät saa roikkua ja koskettaa maata kokonaan. Pidä jalat ja lonkat suorassa kulmassa ja nojaa hieman eteenpäin.
 • Pidä hartiat suorina.
 • Älä istu samassa paikassa samassa asennossa pitkiä tunteja.

Mitä välttää istuessasi raskauden aikana?

 • Älä istu ristissä jaloilla, sillä se voi vaikuttaa verenkiertoon jaloissasi ja aiheuttaa nilkkojen turpoamista.
 • Älä roiku jalkojasi ja varmista, että ne koskettavat lattiaa istuessasi.
 • Älä loikoile ja pidä suora selkä istuessasi.
 • Jos pidät väärässä asennossa istuessasi pitkään, se voi johtaa selkäkipuihin.
 • Älä muuta asentoasi istuessasi yhtäkkiä. Vaihda vähitellen ja nouse ylös tai vaihda asentoa hitaasti.
 • Älä taivuta vyötäröäsi liikaa, koska se voi rasittaa selkääsi.

Parhaat tuolit raskaana oleville naisille Intiassa:

Katso alla olevat parhaat raskaana olevien naisten tuolit kuvilla ja valitse yksi tarpeidesi mukaan.

1. Herma Miller Embody -tuoli:

Herma Miller Embody tuoli

Jos estetiikka on sinulle olennainen näkökohta, tämän raskaana olevan tuolin tyylikäs muotoilu tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista sinulle. Tämä tuoli tarjoaa useita kaltevuuden ja korkeuden säätöjä, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden koko päivän ajan. Materiaali on erittäin mukava ja tarjoaa pehmeän ja tyynyllisen tunteen, ja se varmasti takaa sinulle 100% tyytyväisyyden.

2.Naomi Home Odelia kääntyvä keinutuoli:

Naomi Home Odelia kääntyvä keinutuoli

Tämä erittäin moderni kääntyvä nojatuoli on monitoiminen raskaustuoli, joka riittää poistamaan kaikki fyysiset raskausongelmasi. Se voi kääntyä ja keinua tarjotakseen sinulle lisää toiminnallisuutta ja mukavuutta. Nojatuoli on säädettävissä, jotta selkänoja voidaan kallistaa tarpeidesi mukaan. Jalkatukien avulla voit nostaa jalat ylös nilkan turvotuksen lievittämiseksi ja vain istua alas ja nukkua mukavasti ylimääräisessä tyynyssä ja pehmeässä tuolissa.

3. Dutailier California Glider Raskaustuoli:

Dutailier California Glider Raskaustuoli

Tässä erittäin modernissa ja mukavassa tuolissa on oma jakkara, jotta raskaana oleva nainen voi nostaa jalkansa ja levätä rauhassa. Selkänoja ja niskatuki on laajennettu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta raskaana olevan naisen kasvavalle vartalolle. Pehmeät tyynyt auttavat sinua rentoutumaan ja unohtamaan kaikki kehon kivut väliaikaisesti. Väri on myös erittäin trendikäs ja huomiota herättävä.

4. Babyletto Kiwi Electronic Power Recliner -tuoli:

Babyletto Kiwi elektroninen lepotuoli

Tämä tilava lepotuoli voittaa varmasti sydämesi, koska se tarjoaa erinomaisen pehmusteen ja mukavuuden, jota et löydä tavallisesta tuolista. Siinä on tasainen makuuasento, joka voidaan aktivoida yhdellä painikkeella. Kangas on pehmeää ja ihoystävällistä. Sijoita siihen kauniin yöunen saamiseksi iltapäivällä.

5. Ravenna Home Pull -lepotuoli:

Ravenna Home Pull -lepotuoli

Tämä ylisuuri nojatuoli varmistaa, että se mahtuu pulleimpiin raskaana oleviin naisiin. Se tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle, ja siksi se on suosittu. Se liukuu ja lisää tuolin kulmaa selän asianmukaiseen kallistumiseen. Kansi on myös erittäin pehmeä, joten se on ihoystävällinen ja täydellinen voittaja.

6. Paras tuoli raskaana oleville naisille:

Paras tuoli raskaana oleville naisille

Jos aiot sijoittaa raskauden tuoliin toimistoon, tämä kannattaa katsoa. Tuolin korkeus ja leveys ovat riittävän suuria, jotta raskaana oleva nainen mahtuu mukavasti. Selän korkeus on tavallista enemmän riittävän selkätuen tarjoamiseksi. Se on päällystetty mustalla nahalla, joka on erittäin kestävää ja lisää myös tuolin esteettistä ilmettä. Käsinojat ovat myös kaarevat ja pehmustetut mukavuuden lisäämiseksi. 360 asteen kääntömekanismi varmistaa, että sinun ei tarvitse nousta liian usein, ja tarjoaa sinulle maksimaalisen mukavuuden ja lepoajan.

7. Puinen tuoli raskaana oleville naisille:

Puinen tuoli raskaana oleville naisille

Tämä tyylikäs ja moderni puinen tuoli on erittäin mukava vaihtoehto raskaustuolille. Tämä toimii lepotuolina ja rentouttaa koko kehoa ja mieltä ja on varsin hyödyllinen selkäkipujen rauhoittamisessa. Voit nukkua mukavasti tällä tuolilla tai nauttia auringosta puutarhassa väsymättä liikaa fyysisestä epämukavuudesta.

8. Selkänojan raskauden tuoli:

Selkänojan raskauden tuoli

Se on erittäin tyylikäs ja kaunis raskaustuoli, joka on suunniteltu antamaan selällesi kaikki tarvitsemasi tuki. Siinä on 2 ylimääräistä tyynyä, jotka antavat lisätukea pakarallesi ja takapuolelle takaamaan maksimaalisen mukavuuden ja helpottamaan kaikkia kipuja. Tuolissa on kääntyvä mekanismi, joka auttaa naista saamaan kaikki asiat vaivattomasti ilman, että hänen tarvitsee nousta liikaa.

9. raskauden keskituoli:

Keskellä takana oleva raskauden tuoli

Tämä raskaustuolin paras voimavara on ehkä koko liike, jota se voi tarjota. Se voi kääntyä kokonaan, kun taas istuimen korkeus on myös säädettävissä pöydän korkeuden mukaan. Nahka on pehmeää ja tarjoaa mukavuutta istuessa. Kaltevuutta voidaan myös säätää miellyttäväksi kokemukseksi työpaikalla.

10. Tyylikäs tuoli raskaana oleville naisille:

Tyylikäs raskaustuoli

Tämä tyylikäs ja moderni raskaustuoli, jonka päähän on kiinnitetty ylimääräinen tyyny, on suunniteltu maksimaaliseen mukavuuteen. Suunnittelu takaa suoran selän ja oikean asennon, samalla kun se lievittää selkäkipuja ja tarjoaa riittävästi lepoa keholle. Se on silmänruokaa valkoisille ystäville ja uskomattoman tyylikäs.

11. lepotuoli raskauden tuoli:

Nojatuoli raskauden tuoli

Tämä keinutuoli raskaana oleville naisille on ylisuuri ja sen yläpuolella on pieni tyyny. Tyynyn kangas antaa ihon hengittää ja antaa pehmeän pinnan, jossa voit rentoutua tuntematta epämukavuutta. Litteät käsinojat ja jalkatuki auttavat sinua istumaan mukavasti oikeassa asennossa estämättä verenkiertoa.

12. Säkkituoli raskauden tuoli:

Bean Bag raskauden tuoli

Suurimmalla osalla meistä on kotipussit kotona, mutta kuinka moni meistä tietää, että ne voivat olla erittäin mukavat rentoutua raskauden aikana? Pavupussi on valmistettu tuhansista pienistä papuista, ja se muuttaa muotoa muuttuvan asennon mukaan. Se muotoutuu kehomme asennon mukaan ja tukee sen mukaisesti koko kehoa. Voit siis istua ja katsella elokuvaa tai torkkua tällä säkkipussilla mukavasti tuntikausia.

13. Liukutuoli raskaana oleville naisille:

Liukuva raskauden tuoli

Tämä mukava raskaustuoli tulee ottomaanien kanssa. Paksut tyynyt ja pehmusteet ovat tämän tuolin kohokohta ja tarjoavat sinulle maksimaalisen mukavuuden. Kangas on pehmeää ja vaaleaa, mikä takaa sileän pinnan rentoutumaan ja venyttämään jalkojasi levon aikana.

14. Työtuoli raskaana oleville naisille:

Työtuoli raskaana oleville naisille

Tämä tyylikäs metallinen tuoli on suunniteltu erityisesti raskaana oleville naisille, jotka tekevät pöytätyötä. Siinä on pääntuki ja erityisesti suunniteltu selkänoja. Jalkatukien avulla voit venyttää jalkojasi ilman kouristuksia. Tuoli on täysin toimiva ja siinä on 360 asteen kääntö ja tuki tietokoneellesi, mikä varmistaa, että voit rentoutua ja olla tehokas myös työssä.

15. Makuutuoli raskaana oleville naisille:

Makuutuoli raskaana oleville naisille

Tämän on oltava yksi markkinoiden parhaista ja mukavimmista raskaustuoleista. Vaikka se on hieman kallis, se on jokaisen pennin arvoinen, koska koko tuoli voidaan säätää tarpeidesi mukaan. Istu alas ja lue kirja tai muunna se omaksi loungeksi ja ajaudu rauhalliseen uneen omasta tahdostasi. Materiaali on ihoystävällistä ja antaa ihon hengittää ja antaa sinun venyttää milloin haluat. Hemmottele itseäsi ja hanki tämä upea tuoli unohtamaan kaikki raskauskivusi !!

Raskaus on fantastinen matka, mutta se voi olla melko haastavaa myös naisille fyysisesti. Erityistä varovaisuutta tarvitaan jokaisen naisen raskauden aikana, koska hän tarvitsee kaiken muun, mihin hänellä on varaa. Nämä raskaustuolit ovat paras ratkaisu kaikkiin kehon raskauden suruihin ja helpottavat selkäkipuja tai fyysistä epämukavuutta. Toivottavasti valikoimamme 15 parhaasta raskaustuolista on auttanut sinua päätöksenteossa. Kommentoi alla olevaan osioon ja kerro meille suosikkisi!