19 hämmästyttävää matkailukohdetta Nainitalissa

Jos kukkula -asema voi olla täydellinen anekdootti kovalle ja hullulle kesälämmölle, Nainitalia tulisi pitää ensimmäisenä vaihtoehtona. Tänne tuleminen kesäkuukausina on ihanteellista, ja jos toivot pääseväsi pian tänne, lue seuraavat kuvaukset tietääksesi, mitkä paikat kannattaa käydä nainitalissa.

Kauniita Nainitalin matkailukohteita:

Nainital on upea matkailukohde Intiassa. Nähtävyyksiä on niin paljon kiinnostavia paikkoja. Alla olemme maininneet 19 parasta ja upeaa matkailukohdetta Nainitalissa.

1. Tri Rishi Sarovar -järvi:

Matkailukohteet Nainitalissa

Tri rishi -järvi on ensimmäinen paikka, jossa sinun pitäisi vierailla Nainital -matkallasi. Tämä makean veden runko on niin hieno, puhdas ja rauhallinen. Jos haluat kokea rauhaa ja hiljaisuutta, sinun on kokeiltava veneilyä Nainital -järven rauhallisilla ja lempeillä vesillä. Se todella virkistää sinua sisältä. Tämä on yksi parhaista matkailukohteista nainitalissa, mikä tekee matkastasi ilon.

2. Sattal -järvi:

sattal-lake_nainital-tourist-places

Sattalissa voit tutustua luonnon kauneuteen. Sen nimi on peräisin seitsemästä järvestä, jotka on ryhmitelty täällä hyvin läheisesti toisiinsa. Seitsemän järveä ovat Panna Tal, Purna Tal, Sita Tal, Ram Tal, Laxman Tal, Nal-Damyanti Tal ja Sukha Tal. Näkymä järvelle on upea kaukaa, ja tämä on yksi paikoista, joita ei voi jättää lomamatkallesi Nainitaliin.

3. Pt. G.B. Pant High Altitude -eläintarha:

pt-g-b-pant-high-height-zoo_nainital-tourist-places

Nainitalin eläintarha on melkoinen suosikki kaikkien paikallisten ja Nainitalin vierailijoiden keskuudessa. Sillä on suuri ja ainutlaatuinen kokoelma eläimiä, joista osa on Siperian tiikeri, Palm Civet Cat, Snow Leopard, Parakeets, Silver Fasanit, Barking Deer ja Himalajan musta karhu.

4. Ghorakhal:

ghorakhal_nainital-tourist-places

Sana Ghorakhal tarkoittaa hevosille vesiallasta. Se sijaitsee Nainitalin alueella Uttarakhandissa. Tunnetaan myös nimellä Golu Devta -temppeli, se on todella kuuluisa. Näky on hyvin viehättävä, koska näet tuhansia kelloja koko temppelialueen ympärillä.

5. Naina Peak:

naina-peak_nainital-tourist-places

Naina -huippu on Nainitalin korkein huippu. Se on noin 6 kilometrin päässä tästä kauniista kaupungista, ja sinne pääsee vain vaelluksella tai ratsastamalla. Tämä paikka on niin romanttinen ja upea, että haluat varmasti tulla tänne uudelleen. Panoraamanäkymät, luonnonkaunis kauneus ja lumihuippuiset Himalajat tarjoavat upeat ja upeat näkymät kaukaa.

6. Dorothyn istuin:

dorothys-seat_nainital-tourist-places

The Dorothy’s Seat of Nainital on omistettu Dorothy Kellylle. Hänen miehensä rakensi sen hänen muistolleen, kun tämä kuoli lento -onnettomuudessa. Koska tämä oli Dorothyn suosikki paikka, tämä paikka valittiin. Lisäksi rakennettiin kivityöt, jotka auttoivat hänen aviomiesään antamaan hänelle ansaitsemansa kunnian ja kunnian. Se tunnetaan myös nimellä Tiffin Top, koska tämä on ihanteellinen paikka piknikille, jota käytetään yleisesti brittiläisen Rajin aikana.

7. Naina Devin temppeli:

naina-devi-temple_nainital-tourist-places

Naina Devin temppeli on hindujen tärkeä ja tärkeä palvontapaikka. Se on houkutellut tuhansia turisteja vuosittain ja tekee edelleen. Se on omistettu Maa Naina Deville, vaikka siinä on myös Kali Devin ja Lord Ganeshan epäjumalia. Temppeliä ympäröivät korkeat vihreät puut, mikä antaa tälle paikalle erittäin luonnonkauniit ja panoraamanäkymät.

8. Pyhän Johanneksen kirkko:

st-john-wilderness-church_nainital-tourist-places

Nainitalin Pyhän Johanneksen kirkko rakennettiin vuonna 1847. Se on merkittävä matkailukohde ja sillä on tuhansia kävijöitä vuosittain. Messinkistä muistomerkkiä pidetään myös muistoksi niille, jotka olivat valitettavasti menettäneet henkensä maanvyöryessä.

9. Ranikhet:

ranikhet_nainital-tourist-places

Ranikhet on yksinkertainen ja kaunis kaupunki, josta löydät temppeleitä, hedelmätarhoja ja monia ilotiloja. Se tunnetaan myös Englannin kuningattaren niitty ja sillä on suuri historiallinen merkitys. Matkasi Nainitaliin on epätäydellinen, kunnes vierailet tässä paikassa, koska se on yksi parhaista vierailukohteista.

10. Kilbury Bird Sanctuary:

kilbury-bird-sanctuary_nainital-tourist-places

Kilburyn lintujen suojelualue on yksi Nainitalin suosituimmista nähtävyyksistä. Se on 2000 metriä merenpinnan yläpuolella ja siellä asuu yli 240 erilaista lintulajia. Se on myös erittäin viehättävä ja sillä on muutamia muita nähtävyyksiä, kuten Sonanadin villieläinten suojelualue ja Pangot.

11. Nainital -järvi:

nainital-lake_nainital-tourist-places

Yleisesti tunnettu nimellä The Naini Lake, se on pelastusköysi Nainitalille ja yksi parhaista matkailukohteista. Se tarjoaa matkailijoille monia aktiviteetteja, kuten veneilyä. Kävely järven ympäri poistaa varmasti kaiken stressisi. Jos aiot vierailla Nainitalissa, älä missaa tätä upeaa paikkaa.

12. Khurpa Taal:

khurpa-taal_nainital-tourist-places

Ilman kaikenlaista saastumista se sijaitsee 1600 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella. Se tunnetaan ihastuttavasta järvestä. Erittäin yksityinen ja erityinen paikka. Mielenrauha on taattu. Useimmat matkailijat ja oppaat ehdottavat tätä paikkaa yhdeksi nainitalin vierailevimmista paikoista.

13. Tiffin Top:

tiffin-top_nainital-tourist-places

Tiffin top on tunnettu näköalapaikka, jonka keskimääräinen korkeus on 2292 merenpinnan yläpuolella ja yksi monista Nainitalin vierailukohteista. Se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Himalajan vuorille ja ympäröiville kukkuloille. Se on yksi niistä paikoista, jotka takaavat täysin vaikutuksen kävijöihinsä.

14. Eco Cave Gardens:

eco-luola-puutarhat_nainital-turisti-paikat

Eco -luolapuutarhat ovat aina täynnä turisteja, ja ne ovat luolien verkko. Se on yksi Nainitalin merkittävimmistä vierailukohteista. Tämä on täynnä puistoja ja puutarhoja, ja tämä paikka saa pienet lapset koskaan halua lähteä. Se tarjoaa myös upeita näkökulmia, joten se on täydellinen paikka napsauttaa paljon kuvia.

15. Mukteshwarin temppeli:

mukteshwar-temple_nainital-tourist-places

Tämä temppeli on tunnettu arkkitehtuuristaan. Sanotaan, että tämän temppelin arkkitehdit aloittivat uuden arkkitehtuurin aikakauden rakentamalla tämän upean temppelin. Se on yksi vanhimmista temppeleistä ja se rakennettiin 9. vuosisadalla. Temppeli on rakennettu moniin lohkoihin, joista jokainen on täynnä loistavaa arkkitehtuuria.

16. Jim Corbettin kansallispuisto:

jim-corbett-national-park_nainital-tourist-places

Nyt tämä on paikka luonnon ystäville ja seikkailunhaluisille. Jim Corbettin kansallispuisto on yksi Nainitalin parhaista vierailukohteista. Voit mennä villieläinsafareille ja nähdä eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Voit myös yöpyä lomakohteissa metsän keskellä ja osallistua hauskoihin aktiviteetteihin. Jos olet onnekas, saat jopa nähdä tiikereitä! No ei se nyt niin jännittävää ole?

17. Kainchi Dham:

kainchi-dham_nainital-tourist-places

Kainchi dham houkuttelee satoja ihmisiä päivittäin. Se istuu 1400 metrin korkeudessa ja houkuttelee harrastajia kaikkialta maailmasta. Shri Neem Karoli Baba Maharaj ji perusti paikan vuonna 1962 ja sitä on pidetty erittäin kauniisti siitä lähtien.

18. Lands End:

lands-end_nainital-tourist-places

Kuten nimestä voi päätellä, tällainen näkemys on tästä näkökulmasta, että sinusta todella tuntuu, että maa on päättynyt. Näkymä on uskomattoman hämmästyttävä ja se on pakollinen vierailukohde Nainitalissa. Tämä yksi nainitalin kauneimmista nähtävyyksistä nähtävyyksien katseluun.

19. Lumen näköalapaikka:

snow-view-point_nainital-tourist-places

Tappaja näköalapaikka, täysin lumen peittämien huippujen ympäröimä. Tämä on hämmästyttävä paikka vain istua, rentoutua ja tappaa jonkin aikaa. Ehkä jopa klikkaa muutama kuva! Yksi nautittavimmista matkailukohteista nainitalissa on lumen näköala.

Nainital, Himalajan lomakohde, on luonnon nähtävyyksien ympäröimä ja siellä on helppo ilmasto ympäri vuoden. Nämä kuuluisat turistikohteet tekevät Nainitalista ehdottoman vierailun Intian kukkula -asemalla. Pakkaa laukut ja matkusta kaikkiin näihin hämmästyttäviin turistikohteisiin nainitalissa viettääksesi hauskaa aikaa elämässäsi!