8 Paras Assamin matkailukohde

Assam on Koillis -Intian osavaltio ja yksi Intian seitsemästä sisarvaltiosta. Se näyttää venytetyltä linnulta ja koostuu kolmesta maantieteellisestä pääalueesta, eli Brahmaputran laaksosta, Barakin laaksosta ja North Cacharin kukkuloista. Assam on luonnonkauneus, jossa on valtava määrä kasvistoa ja eläimistöä. Se on erittäin hyvällä paikalla ja helposti saavutettavissa, mikä on etu matkailijoille. Olemme listanneet alla 8 parasta Assamin matkailukohtaa, joissa on kuvia.

Täytyy käydä Assamin matkailukohteissa:

1. guwahati:

Guwahati vierailukohteita Assamissa

Assamin pääkaupunki on Guwahati ja se on myös Koillis -alueen tärkein ja kiireisin paikka. Se on yksi alueista, jotka ovat hyviä matkailijoita, koska se on helposti saavutettavissa ja saatavilla kaikki matkailijoiden tarpeet. Kamakhyan temppeli, josta alla oleva kuva on, on erittäin mielenkiintoinen ja pyhä turistinähtävyys. Sen lisäksi, että meillä on Dighali Pukhuri, Shankardev Kala Shetra ovat myös monia muita temppeleitä.

2. Hajo:

Hajo historialliset Assamin paikat

Hajo sijaitsee alueella Kamrup Brahmaputra -joen rannalla. Guhwahati on vain 24 km: n päässä. Tämä paikka on sekoitus islamia, buddhalaisuutta ja hindulaisuutta, ja siellä on monia muinaisia ​​ja keskiaikaisia ​​temppeleitä sekä moskeijoita. Tämä osoittaa maamme yhtenäisyyden monimuotoisuuden. Koko Hajon kaksi tunnetuinta osaa on Hayagrib Madhab, jossa on lordi Buddhan ja Poa Mekan muinaisjäännöksiä, Pir Giasuddinin rakentama moskeija.

3. Kazirangan kansallispuisto:

Kazirangan kansallispuisto

Kazirangan kansallispuisto on yksi maailman kuuluisimmista perintökohteista. Kaikkien Assamissa vierailevien on tultava puistoon, joka on kuuluisin yhdestä sarvikuonosta ja tiikereistä. Se on hyvin suojattu ja säilynyt eläintarha, ja se julistettiin Tiger Reserveksi. Puistossa on myös yhä enemmän norsuja, luonnonvaraisia ​​puhvelia, lintuja jne.

4. Sibsagar:

Sibsagarin vierailukohteet Assamissa

Sibsagar on paikka, joka on suosittu Ahomin palatseista ja muistomerkeistä. Se on Assamin alue, joka johtaa teetä ja öljyä. Nimi Sibsagar on johdettu upeasta säiliöstä. Tässä paikassa on monia historiallisia nähtävyyksiä, Rang Ghar, Kareng Gharm, Shiva -temppeli jne., Ja sinne pääsee helposti bussilla Guwahatista.

5. Tezpur:

Tezpurin matkailukohde Assamissa

Tezpur on vanha kaupunki Brahmaputran pohjoisrannalla. Kaupunki on täysin luonnonkaunis ja vetää puutarhoja, järviä, kukkuloita ja muinaisia ​​kohteita. Mahabhairavin temppeli ja Lord Shivan temppeli ovat kaksi kuuluisaa temppeliä. On paikka, jossa turistit voivat nähdä kuvataidetta veistoksissa, joka tunnetaan nimellä Da Parbatia. Alla oleva kuva on portaat, jotka johtavat Tezpurin Angigarhin kukkuloille.

6. Majuli:

Majuli Assam kuuluisia vierailukohteita

Majuli on maailman suurin jokisaari, joka sijaitsee Brahmaputra -joen keskellä. Ihmiset seuraavat Vaishnava -kulttuuria ja Majulissa on monia satroja (luostareita). Satrat ovat paikkoja, joissa ihmiset saavat selville Assamin pääkulttuurin, heidän hengelliset uskomuksensa ja varhaisista satroista säilyneet eri taiteen muodot..

7. Tea Plantation Jorhatissa:

Teeistutus Jorhatissa

Assam on Intian suurin teetä tuottava alue. Sitä kasvatetaan enimmäkseen Brahmaputran laaksossa. Jorhat on keskustassa, joten kaikkien Jorhatissa oleskelevien on mentävä käymään tällä laakson alueella. Sitä kutsutaan “maailman teepääkaupungiksi”, koska se kattaa suuren istutusalueen ja korkean laadun teetä.

8. Haflong:

Haflong -matkapaikat Assamissa

Haflong on kukkulakaupungissa, jossa on kaksi tärkeintä nähtävyyttä, Haflong -järvi ja Jatinga. Se on keskustassa ja Jatinga on toinen paikka noin 9 km: n päässä. Jatinga on salaperäinen paikka, jolla on selittämättömiä vastauksia siihen, miksi muuttolinnut tekevät itsemurhan siellä. Joka vuosi elokuusta marraskuuhun linnut muuttavat ja tulevat tänne vain tekemään itsemurhan!