Innovativa idéer för väggbeklädnad – dekorativa akustiska paneler

Innovativa idéer för väggbeklädnad

Allt innovativa idéer för väggbeklädnad av Anne Kyyrö Quinns kombinerar skönhet med funktionalitet och miljömedvetenhet. De dekorativa akustiska panelerna som företaget gör gör alltid ett gott intryck oavsett var de används. Tillverkaren arbetar tillsammans med kunder, arkitekter och inredningsarkitekter för att skapa innovativa akustiska vägglösningar för inredning.

Väggpaneler som innovativa idéer för väggbeklädnad

Innovativa idéer för väggbeklädnader av orange akustiska paneler

Innovativa idéer för väggbeklädnad är den moderna lösningen för inredning av lägenheter och offentliga utrymmen. De dekorativa väggpanelerna är handgjorda av lyxiga tyger och är utmärkta som en modern väggdekoration. Anne Kyyrö Quinn beskriver sina egna produkter som en bro mellan det moderna stadslivet och det naturliga landskapet. Effekten av de dekorativa akustiska panelerna kan fortfarande märkas i vardagen – de ger en elegant, oansenlig skönhet och komfort med sig.

Innovativa idéer för väggbeklädnad i inredning

grå inredning dekorativ akustisk väggdesign

Med panelerna kan du snabbt och enkelt skapa en extraordinär accentvägg som blir en absolut höjdpunkt i rummet. Tack vare de tredimensionella motiven och mönstren skapas en intressant illusion som lockar allas uppmärksamhet. Om du fortfarande letar efter den perfekta lösningen för att äntligen förbättra den där tråkiga, bara väggen som har stört dig så länge, så kan dessa modeller bara vara biljetten.

Modern väggdesign med blommor i orange

innovativa idéer väggbeklädnad-akustisk vägg

Här är ett fint exempel från den akustiska panelsamlingen. Den visar motiv som liknar blommor, vilket ger intrycket av att du blir betraktad genom ett mikroskop. Bilderna stimulerar fantasin och är unika i deras utförande. Dessutom finns det en stark orange färg som kan skapa en varm och samtidigt slående accent i alla typer av rum. Denna variant finns också i andra färger, inklusive en ljusrosa.

Akustisk väggbeklädnad med färgglada accenter

Väggbeklädda akustiska paneler Anne-Kyyro-Quinns

Akustiska väggpaneler i grönt och grått från London

Dekorativa akustiska väggpaneler Anne-Kyyro-Quinn gröngrå

Modern design i djärva färgvariationer – blomma i rosa

Dekorativa akustiska väggpaneler