60 uusinta Tula Rashi- tai Libra -vauvan nimeä pojille ja tytöille

Onko poikavauva tai tyttö syntynyt Tula Rashin alaisuudessa? Kutsutaan myös Vaakaksi, länsimaisen astrologian mukaan, Tula Rashi kattaa kolme nakshatraa, nimittäin Chitra (3 ja 4 Padas), Swathi (4 padas) ja Visakha (1,2,3 Padas). Tässä artikkelissa olemme esittäneet 60 parasta Tula Rashi -vauvan nimeä pojille ja tytöille, jotka ovat täydellinen sekoitus perinteitä ja nykyaikaisuutta.

Tula Rashin vauvan nimet

Ennen sitä tarkastellaan kuitenkin Tula Rashin nimen alkukirjaimia (tavuja) jokaiselle edellä mainitulle Nakshatralle:

  • Chitra: Ra, Ri
  • Swathi: Ru, Re, Ro, Ta, Roo
  • Visakha: Te, Tu, Tae, To

Luettelo nykyaikaisista Tula Rashi -nimistä pojille ja tytöille:

Kun tiedät tarkan vauvan syntymän nakshatran ja pada, voit tutkia nimiä käyttämällä asiaankuuluvia alkukirjaimia. Tässä on 60 suosituinta Tula Rashi -nimeä, joilla on merkitykset:

25 Tula Rashin nimeä vauvoille:

Käytä Vedic astrologian tiedettä ennen kuin harkitset pojan nimen nimeä. Hyvän kuulon lisäksi nimen on myös oltava yhteensopiva tähtien kanssa, jotta se houkuttelee menestystä elämässä. Tässä on 25 parasta poimintaamme pikkuprinssiisi:

1. Raghav:

Raghav on intialainen poikavauva, joka on johdettu Ramayanasta. Se tarkoittaa “henkilöä, joka tulee Raghu Vamsasta”, eli Herra Ramaa. Tällä sanskritinkielisellä sanalla on muunnelmia, kuten “Raagav”, “Raghava” jne. Se sopii Chitra Nakshatrassa syntyneille pojille.

2. Rahul:

Rahul on yksi intialaisten poikien suosituimmista nimistä. Sillä on useita merkityksiä ja tulkintoja. Buddhalaisuuden mukaan “Rahul” on Lord Buddhan pojan nimi, joka tarkoitti “suhdetta”. Mutta aikaisin maininta sanasta oli Upanishadissa, jossa se tarkoitti ”joka voittaa kaikki kurjuudet”. Ei siinä kaikki! “Rahul” on useimpien Bollywood -päähenkilöiden nimi, mikä on todennäköisesti suurin syy sen suosioon.

3. Raajan:

Raajan on poikavauva, joka on johdettu sanskritista. Se tarkoittaa “kuningas” tai “kuninkaallinen henkilö”. Raajanille on monia vaihtoehtoisia sanoja, joilla on sama merkitys, kuten Raja, Raju jne. Kuitenkin Raajan kuulostaa mahtavalta ja kuninkaalliselta!

4. Rachit:

Rachit on miesnimi, joka alkaa “Ra” ja sopii Tula Rashissa ja Chitra nakshatramissa syntyneille pojille. Se on sanskritin sana, joka tarkoittaa “keksintöä” ja jolla on kolme tavua. Naisen sisaruksen nimi on Rachita.

5. Ripan:

Ripan on moderni nimi Chitra Nakshatralla syntyneille pojille. Se tarkoittaa “horisontin ensimmäistä valoa”. Tälle sanalle ei ole muunnelmia ja lempinimi voi olla ”Ripu”.

6. Rishank:

Tämä nimi alkaa äänellä “ri” ja sopii intialaisille poikavauville. Hindu -mytologian mukaan Rishankin uskotaan olevan Shiva -palvojan nimi. Muunnelma on “Vrishank”, joka tarkoittaa “Lord Shiva”. Voit siis valita seuraajan ja seuraajan välillä!

7. Rishil:

Rishil on moderni muunnelma sanasta “Rishi” tarkoittaa pyhää. Teknisesti sillä ei ole erityistä merkitystä, ja ainutlaatuisuus lisää kirjain “l”. Vaihtoehtoinen oikeinkirjoitus voi olla “Rushil”, ja lempinimet ovat “Rishi”, “Rish” jne..

8. Riyaan:

Riyaan on ihana Tula Rashi -nimi poikavauvoille, mikä tarkoittaa “Herra Vishnu”. Se kuulostaa samalta kuin englantilainen nimi “Ryan”, mutta merkitys ja oikeinkirjoitus ovat aivan erilaiset. Toinen mielenkiintoinen tulkinta tästä sanasta on ”Pikku kuningas”.

9. Ruheel:

Ruheel on hindulainen poikavauva, joka tarkoittaa “asennettu” tai “kasvanut”. Tämä nimi liittyy tasaiseen kasvuun ja positiiviseen taipumukseen elämässä. Ruheelin lempinimet ovat “Ruhee”, “Ruhy”.

10. Rushit:

Rushit on nykyaikainen nimi “Rishille”, joka tarkoittaa pyhää tai munkkia. Sen juuret ovat sanskritin kielellä ja se kuuluu hindulaisuuteen. Lähin vaihtoehto Rushitille on ”Rishit”. Molemmilla on sama merkitys kuin pienellä oikeinkirjoitusmuutoksella.

11. Rudransh:

Rudransh on voimakas kuulostava nimi Tula Rashille syntyneille poikavauville. Se on monimutkainen sana, joka koostuu Rudrasta (Lord Shiva) ja Anshista (osa). Ihmisillä, joilla on tämä nimi, sanotaan olevan rohkea ja peloton asenne elämään. Lyhyet muodot ovat “Rudra” ja “Rudr”.

12. Revanth:

Revanth on hindulainen poikien vauvan nimi, joka tarkoittaa “ratsastajaa”. Intian tulkinta tästä sanasta on ”Lord Surya”, joka ajaa 12 hevosen vaunuja. Niinpä Revanth tarkoittaa myös “aurinkoa” tai “pimeyden tyhjentävää”.

13. Rochit:

Nimi “Rochit” tulee hindistä, mikä tarkoittaa “loistavaa” tai “ihanaa”. Se on suhteellisen uusi Tula Rashi -nimien joukossa, jotka alkavat Ro -tavulla. Rochitin sisaruksen nimi voi olla ”Rochita”.

14. Rohesh:

Rohesh on yksi Herran Vishnun monista nimistä. Voit valita tämän Tula Rashin alla syntyneelle poikavauvallesi. Keskellä oleva “h” voi kuitenkin vaikeuttaa ääntämistä alussa, joten voit käyttää lempinimiä, kuten “Roh”, “Rohi” jne..

15. Ronith:

Ronith on tyylikäs nimi Tula Rashille syntyneille poikavauville. Se tarkoittaa “viehättävää”, joka kuvaa täydellisesti komeaa prinssiäsi. Vaihtoehtoja varten voit poistaa h -kirjaimen lopussa ja pysyä vain “Ronit”.

16. Ruhan:

Ruhan on epätavallinen nimi intialaisille poikavauville. Se on peräisin Persiasta, ja sen merkitys on ”hengellinen”. Vaikka nimeä käyttävät muslimit, uskonnollisesti neutraali merkitys tekee siitä sopivan myös hinduille.

17. Rithul:

Rithul on mukava poikavauva, joka noudattaa Tula Rashin nimeämissääntöjä. Se tulee hindin kielestä ja tarkoittaa “totuuden etsintää”. Sillä ei ole muita vaihtoehtoja, ja lempinimi voi olla ”Rithu”.

18. Tohit:

Tohit on eri nimi hindulaisille pojille. Se rimmaa “Rohitin” kanssa, mutta sillä on oma merkityksensä. Tohit tulee hindin kielestä ja tarkoittaa “kaunista”. Fyysisen kauneuden ohella nimi osoittaa myös sisäistä kauneutta ja hyvyyttä.

19. Tarunesh:

Tarunesh on laajennettu versio sanasta “Tarun”, joka tarkoittaa ”nuori mies”. Nimi liittyy nuoruuteen ja energiaan. Jotkut ihmiset haluavat “Tharuneshin” vaihtoehtoisena oikeinkirjoituksena täyttääkseen numerologiset säännöt.

20. Tathagatha:

Jos olet buddhalainen uskova, Tathagatha voi olla erinomainen nimi poikavauvallesi. Se on johdettu sanskritista, joka tarkoittaa “henkilöä, joka on näin mennyt”. Lordi Buddhasta käytetään usein nimitystä Tathagatha monissa muinaisissa kirjoituksissa.

21. Tavish:

Tavish on miespuolinen vauvan nimi, joka tarkoittaa “taivasta”. Muut tämän sanan tulkinnat ovat “vahva”, “rohkea” jne. Mielenkiintoista on, että Tavishilla on myös skotlantilainen linkki! Sitä käytetään vaihtoehtona “Thomasille” Skotlannissa. Joten yksi nimi ja monia kulttuureja!

22. Tejas:

Tejas on poikien sanskritinkielinen nimi, joka tarkoittaa “loistoa” ja “kiiltävää”. Sitä käyttävät pääasiassa hindulaisuuden, buddhalaisuuden ja jainismin kannattajat. Varajäsenet ovat “Teja”, “Tejal” jne.

23. Tushar:

Tushar on suloisen kuuloinen nimi VisakhaNakshatramin alla syntyneille poikavauville. Tämä sanskritin alkuperän sana tarkoittaa “talvea” tai “lunta” ja symboloi “puhtautta”. Tusharin naispuolisen sisaruksen nimi on “Tusharika”.

24. Taksheel:

Taksheel on vaikuttava nimi poikavauville, mikä tarkoittaa “vahvan luonteen omaavaa henkilöä”. Sitä käytetään pääasiassa hindulaisuudessa ja jainismissa. Oikeinkirjoitus on ”Takshil”, joka näyttää lyhyeltä ja yksinkertaiselta.

25. Teerth:

Teerth on perinteinen pojan nimi Tula Rashin vauvoille ja sillä on 3 tavua. Se on peräisin sanskritista ja tarkoittaa “pyhää paikkaa” tai “pyhää vettä”. Voit käyttää myös “Tirthaa” Teerthin sijaan.

25 parasta Tula Rashi -vauva -tyttöjen nimeä:

Tyttösi ei ansaitse muuta kuin parasta, mukaan lukien hänen nimensä! Valintaprosessin helpottamiseksi olemme valinneet suosikkimme 25 nimeä Tula Rashin alla syntyneelle tyttövauvallesi:

26. Raaga:

Raaga on musiikin inspiroima nimi Vaaka-syntyneille tyttövauvoille. Se tarkoittaa “melodia” ja johdettu sanskritista. Perinteisessä musiikissa raga on yhdistelmä harmonisia nuotteja. Joten jos haluat tyttäresi elävän iloista, musiikillista elämää, tämä nimi on valittava!

27. Rajasi:

Rajasi on sanskritin alkuperänimi, joka tarkoittaa “kuninkaan arvoista”. Eikö se ole täydellinen nimi pienelle kuningattarellesi? Muissa yhteyksissä Rajasi pidetään myös yhtenä jumalatar Durgan monista nimistä.

28. Rabita:

Rabita on harvinainen nimi Tula Rashin alla syntyneille tyttövauvoille. Se on hindistä johdettu sana, joka tarkoittaa “yhteyttä” tai “sidosta”. Vaihtoehtoinen oikeinkirjoitus on “Rabitha”. Tämä on loistava nimi tytöille, joilla on keskeinen rooli perheen yhdistämisessä.

29. Rakshita:

Rakshita on yksi suosituista hindulaisista nimistä tytöille, jotka ovat syntyneet Chitra nakshtramin alla. Se alkaa “Ra” ja on peräisin sanskritin kielestä. Rakshita tarkoittaa “suojelua” tai “pelastajaa”. Vaihtoehtoista oikeinkirjoitusta varten voit lisätä ylimääräisen “h” -merkin, jotta siitä tulee “Rakshitha”.

30. Ramila:

Ramila on moderni tyttövauvojen nimi, joka tarkoittaa “rakastettu”. Sen alkuperä uskotaan peräisin persialaisesta kielestä. Lähin variantti tälle nimelle on “Ramita”, joka tulkitsee myös “miellyttäväksi” tai “rakastetuksi”.

31. Ranita:

Ranita on epätavallinen Tula Rashin nimi hindutytöille. Sen juuret ovat heprean kielellä ja se tarkoittaa “ihanaa sävelmää” tai “melodiaa”. Voit myös kutsua häntä “Rani”, joka tarkoittaa kuningatar Ranitan lempinimeä.

32. Rashitha:

Rashitha on naisnimi, joka tarkoittaa “siro” tai “rauhallinen”. Nimessä on kolme tavua, ja oikeinkirjoitusmuunnelmassa voit käyttää ”Rashita”. Tämän sanan lempinimi voi olla ”Rashi”, joka tarkoittaa horoskooppia.

33. Raveena:

Muistuttaako Raveena sinua menneen vuoden Bollywood -kauneudesta, Raveena Tandonista? Tällä nimellä ei ole vain kaunis ääni, vaan myös mukava merkitys. Raveena tarkoittaa “aurinkoista” tai “auringon kauneutta”. Täydellinen nimi Little Miss Sunshine -lapsellesi!

34. Ravija:

Ravija on intialainen nimi, joka tulee sanskritista. Se tarkoittaa “joka on syntynyt auringosta”. Vaihtoehtoiset nimet ovat “Raveeja”, “Rawija” ja sisaruksen nimi on “Ravij”.

35. Rechal:

Rechal on hindulainen tyttövauvanimi, jolla on useita merkityksiä, kuten “viattomuus”, “vastuullinen” jne. Nämä ovat halutuimpia ominaisuuksia tytöissä, eikö niin? Merkityksen lisäksi Rechalilla on myös tyylikäs, anglisoitu ääni.

36. Rithika:

Rithika on kiva kuulostava nimi Tula Rashissa syntyneille tyttövauvoille. Se on sanskritin alkuperän sana, joka tarkoittaa “veden virtausta”. Uskotaan, että tämän nimen omaavilla ihmisillä on runsaasti luovuutta ja energiaa. Voit myös käyttää ”Ritika” -vaihtoehdon nimeä ja “Ritu” -nimeä.

37. Rhea:

Rhea on kansainvälisesti hyväksytty nimi ja sopii hyvin nykyaikaisille tytöille. Sillä on monta alkuperää ja useita merkityksiä. Jotkut tulkinnoista ovat “stream”, “earth”, “flow” jne. Se on myös yksi suosituimmista naisnimistä ja variantit ovat “Riya”, “Riyah”.

38. Rikvitha:

Rikvitha on tyylikäs vauvan nimi Tula Rashin syntyneille vauvoille. Varsinaisella sanalla ei ole merkittävää merkitystä, mutta jotkut karkeat käännökset ovat “tuoksu”. Miehen sisaruksen nimi on “Rikvith”, ja lempinimi voi olla “Rikkie”.

39. Rinita:

Jos etsit ainutlaatuista Tula Rashi -nimistä sopivaa nimeä, joka alkaa kirjaimella “Ri”, kokeile Rinitaa. Se on sanskritin alkuperää ja tarkoittaa “Jumalan lahjaa”. Voit myös käyttää ”Rinithaa”, jos haluat, että nimessä on pariton määrä kirjaimia. “Rini” on sopiva lempinimi.

40. Riyanshi:

Jos etsit tyttövauvan nimeä, joka levittää positiivisuutta ja onnea, valitse Riyanshi. Tämä hindinkielinen sana tarkoittaa “iloisuutta”. Voit jopa lyhentää sen lyhenteeksi “Riya” lempinimeksi. Jotta se sopisi pojille, voit käyttää ”Riyansh”.

41. Rochana:

Rochana on sanskritin alkuperänimi, jolla on useita merkityksiä. Sana voidaan tulkita “Red Lotus”, “Bright”, “Brilliant” jne. Sitä pidetään myös yhtenä jumalatar Parvatin monista nimistä.

42. Romica:

Romica on muodikas nimi Tula Rashissa ja Swathi Nakshatramissa syntyneille tytöille. Sillä on jopa ainutlaatuinen merkitys. Romica tarkoittaa “sydämen prinsessaa”. Tytölläsi on niin kauniit kasvot, että hän ansaitsee jokaisen nimen kirjaimen.

43. Ramola:

Jos haluat tyttäresi olevan monipuolinen persoonallisuus, nimeä hänet ”Ramolaksi”. Tämä sana tarkoittaa “henkilöä, joka on kiinnostunut kaikesta”. Muissa yhteyksissä Ramola tarkoittaa myös “hyvännäköistä naista”. Voit käyttää “Ramy” on lempinimi.

44. Ruhika:

Ruhika on mukava nimi Tula Rashissa syntyneille tyttövauvoille. Se kuuluu hindulaiseen uskontoon ja sitä pidetään yhtenä jumalatar Lakshmin monista nimistä. Tämän sanan todellinen merkitys on “halu”. Tyttöjä, joiden nimi on “Ruhika”, voidaan kutsua “Ruhiksi”.

45. Tanvee:

Tanvee on suloinen nimi tytöille, jotka ovat syntyneet Tula Rashin ja VisakhaNakshatramin alla. Se alkaa tavulla “tha” ja sillä on useita merkityksiä, kuten “hoikka”, “herkkä”, “siro” jne. Oikeinkirjoitus on “Tanvi”.

46. ​​Tashya:

Tashya on sanskritin alkuperänimi, joka tarkoittaa “sidosta”. Se on täydellinen sekoitus perinteistä merkitystä modernin ääntämisen ja oikeinkirjoituksen kanssa. Tämä 2,5 tavun sana voidaan lyhentää edelleen nimellä “Tash”.

47. Tanima:

Tanima on hindin alkuperänimi, joka tarkoittaa “herkkä”, “hoikka”. Nimeämisasiantuntijoiden mukaan Tanima liittyy fyysiseen voimaan ja herkkään sydämeen. Lempinimi voi olla “Tannu” tai “Tanni”.

48. Tesha:

Nimi “Tesha” sisältää eksoottisen äänen. Latinaksi Tesha tarkoittaa “iloa”, ja intialaisessa kontekstissa sitä tulkitaan “selviytyjäksi”. Se on lyhyt ja makea nimi, jossa on vain 2 tavua. Tästä nimestä ei ole muunnelmia.

49. Tanaya:

Tanaya on sanskritin kielen sana, joka tarkoittaa “tytärtä”. Eikö ole mielenkiintoista? Se tarkoittaa “tyttölapsiani”. Tämän sanan miespuolisen sisaruksen nimi voi olla ”Tanay”. Voit käyttää ”Tannu” lempinimeä.

50. Tejal:

Tejal on sanskritin alkuperänimi, jota on käytetty monien sukupolvien ajan. Se tulee sanasta “Tejas”, joka tarkoittaa “valoa”, “kirkkautta” tai jopa “energistä”. Ihanteellinen nimi pienelle opasvalollesi! Kutsu häntä lyhyesti “Tejaksi”!

10 Unisex- ja Twin -nimeä Vaaralle syntyneille vauvoille:

Katsotaanpa nyt joitain suosituimmista sukupuolineutraaleista nimistä vauvoille syntyneille vauvoille. Löydä myös trendikkäitä kaksoisvauvojen nimiä, joilla on merkitykset:

Tula Rashi Unisex -nimet:

51. Rajni:

Rajni on suosittu unisex -nimi Tula Rashin alla syntyneille vauvoille. Se tarkoittaa “yötä”. Sana yhdistetään usein muihin sukupuolikohtaisiin sanoihin, kuten “kanth”, “Devi” jne., Jotta se sopii tytöille ja pojille.

52. Ratna:

Ratna on sanskritin alkuperänimi, joka tarkoittaa “jalokivi” tai “jalokivi”. Sitä voidaan käyttää sekä pojille että tytöille lisäämällä toisia nimiä, kuten “Ratna-Kumar”, “Ratna-mala”, “Ratna-Devi” jne..

53. Roshin:

Roshi on unisex -nimi Vaaka -syntyneille vauvoille. Se on hindinkielinen sana, joka tarkoittaa “valoa” tai “valaistuksen lähdettä”. Nimeä käytetään yleisesti pojilla ja muokattiin “Roshni” tytöille.

54. Tapasya:

Tapasya, hindutytön nimeä voidaan käyttää jopa pojille sen sukupuolineutraalin äänen ja merkityksen vuoksi. Se tarkoittaa “rukousta” tai “säästöä”. Jos et ole varma pojan lopussa olevasta tavusta “ya”, käytä “Tapas”.

55. Tanmay:

Tanmay on merkityksellinen nimi vauvoille, joka tarkoittaa “inspiroivaa”, “keskittymistä”, “keskittynyttä”. Tätä unisex -nimeä voidaan käyttää myös “Tanmayi” -naisena tytöille.

Tula Rashin kaksoisnimet:

56. Ronav ja Ronak:

Nimet, Ronav ja Ronak, ovat täydellisiä Tula Rashin ja Swathi Nakshatran alla syntyneille poikavauville. Ronav tarkoittaa “komeaa tai hyvännäköistä” ja Ronak tarkoittaa “säteilevää”.

57. Rutvij ja Rutvik:

Jos etsit kaksoispoikien nimiä, jotka alkavat “Ru”, kokeile Rutvij ja Rutvik. Ne eivät kuulosta vain identtisiltä, ​​vaan niillä on myös mukavia merkityksiä. Rutvij tarkoittaa gurua tai opettajaa, kun taas Rutvik tarkoittaa pappia.

58. Rakshit ja Rakshanda:

Molempien nimien juurisana on ”Raksha”, joka tarkoittaa suojaa. Rakshit tarkoittaa “vartioitua” ja Rakshanda tarkoittaa “vartijaa”. Nämä nimet ovat ihanteellisia Tula Rashin alla syntyneille vauva -tytöille ja pojille.

59. Tanay ja Tanya:

Nimet Tanay ja Tanya ovat kauniita kaksoisvauvojen nimiä, jotka alkavat Tha -tavulla. Tanay on miehen nimi, joka tarkoittaa “poika” ja Tanya on naisnimi, joka tarkoittaa “kuulumista perheeseen”.

60. Riddhi ja Riti:

Nämä ovat erilaisia ​​kuulostavia nimiä kaksosvauvojen tytöille, jotka alkavat “ri”. Riddhi tarkoittaa “onnea” tai “vaurautta” ja Riti tarkoittaa “hyvää hyvinvointia”. Täydellinen yhdistelmä vaurautta ja hyvinvointia!

Toivomme, että pidit tästä 60 uusimman Tula Rashin vauvan nimen luettelosta. Näillä nimillä ei ole vain modernia tunnetta, vaan niihin liittyy myös syviä merkityksiä. Jos sinulla on muita nimiä, joiden pitäisi kuulua tähän kokoelmaan, kerro siitä meille. Esittelemme ne mielellämme täällä!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tällä sivustolla olevat Tula RashiNakshatra-nimitiedot on otettu hyvin tutkituilta sivustoilta, jotka käsittelevät Vedic-astrologiaa. Nämä nimet ja merkitykset on kerätty eri lähteistä, minkä vuoksi tulkinnassa voi olla vaihtelua. On suositeltavaa tehdä perusteellinen analyysi ennen kuin valitset lapsellesi nimen.