Kanya Rashi (Neitsyt) Vauvojen nimet: 60 vaihtoehtoa pojille ja tytöille!

Kanya Rashi tai Neitsyt on kuudes horoskooppi, jossa on neitsyt naisen symboli (kutsutaan myös Kanyaksi). Intian Vedic astrologian mukaan lapset, jotka ovat syntyneet Nakshatras – Uttara Falguni (2,3,4 Padas), Hastha Nakshatram ja Chittha Nakshatram (1,2 Padas) kuuluvat Kanya Rashin alaisuuteen. Tässä artikkelissa olemme valinneet 60 parasta Kanya Rashin vauvan nimeä, joilla on merkitys niille, jotka kuuluvat tähän tähdistöön.

neitsyt vauvojen nimet

Katsotaanpa nyt näiden Rashi Nakshatrasin aakkosia tai ääniä:

  • The, Tho, Pa, Pi, Pu, Sha, To, Ta *

*voi vaihdella Panchangamin mukaan

60 parasta Kanya Rashi (Neitsyt) vauvan nimeä pojille ja tytöille:

Lue mukana tutkiaksesi näiden 60 nimen alkuperää, merkityksiä ja symboliikkaa Kanya Rashin syntyneille vauvoille:

25 uusinta Kanya Rashin pojan nimeä:

Kanya Rashin syntyneiden poikavauvojen uskotaan olevan ujo ja introvertti. He ovat kuitenkin myös erittäin käytännöllisiä ja älykkäitä ihmisiä. Jos poikasi on syntynyt tähän Rashi Nakshatraan, valitse yksi seuraavista nimistä saadaksesi positiivisia ominaisuuksia:

1. Paalit:

Paalit on kaunis nimi Kanya Rashissa syntyneille vauvoille, mikä tarkoittaa “suojattua” tai “kallisarvoista”. Se on hindin sana, jossa on kolme sanamuotoa ja täydellinen niille, jotka tulevat Uttara Falguina Nakshatramin alle.

2. Paarth:

Sana “Paarth” mainitaan ensimmäisen kerran suuressa intialaisessa eepoksessa Mahabharata. Sitä käytettiin kutsumaan Arjunaa “maan pojaksi”. Nimi tulee Arjunan äidistä, “Pritha” tai Kunti. Monet vanhemmat käyttävät myös laajennettuja versioita, kuten ”Paarthasaradhi” täydellisyyden lisäämiseksi.

3. Pranith:

Pranith tulee sanskritin sanasta “Praneetham”, joka tarkoittaa rauhaa, rauhaa ja tyyneyttä. Tämän nimen naisvariantti on “Pranitha” ja vaihtoehtoinen kirjoitus “Praneeth”.

4. Pranav:

Pranav on suosittu nimi Kanya rashin poikavauville. Se on johdettu hindulaisesta mytologiasta, jossa mainitaan “Pranav” kaikkien kolmen jumaluuden (Brahma, Vishnu ja Shiva) kosmisena nimenä. Sitä pidetään myös yhtenä Herran Vishnun monista nimistä.

5. Praneel:

Sanaa “Praneel” pidetään yhtenä Lord Shivan nimistä. Tämä on sana, joka on tehty yhdistämällä kaksi nimeä “Prasanna” ja “Neelakanta”, mikä antaa merkityksen ”se, joka antaa elämän”. Tälle nimelle ei ole muita vaihtoehtoja.

6. Priyansh:

Priyansh on mukava nimi poikavauville, joka tulee sanskritin sanoista “Priya”, joka tarkoittaa rakastettavaa ja “ansh”, joka tarkoittaa “osaa”. Laita yhteen. Nimi tarkoittaa “ihmisen rakastettavaa osaa”.

7. Pragyan:

Pragyan on sanskritinkielinen sana, joka tarkoittaa “korkeinta älykkyyttä” tai “henkilöä, jolla on laaja tieto”. Nimi liittyy viisauteen ja älykkyyteen. Oikeinkirjoitusvaihtoehto tälle sanalle on “Pragyana”, joka toimii unisex -nimenä.

8. Piyush:

Piyush on mukava nimi pojille, joka tarkoittaa “nektaria” tai “maitoa”. Se on johdettu sanskritin kielestä, jolla sanaa käytetään viittaamaan jumalalliseen eliksiiriin “Amrutha”. Jotkut ihmiset haluavat lisätä ylimääräisen U: n tehdäkseen siitä “Piyuush”.

9. Prasanth:

Nimi “Prasanth” on johdettu sanskritin kielestä ja liittyy rauhaan ja rauhaan. Oikeinkirjoitusvaihtoehto voi olla ”Prashanth”, ja lempinimi voi olla prashu, prash jne.

10. Pratish:

Pratish on poikavauville ainutlaatuinen nimi, joka tarkoittaa toivoa, odotusta jne. Nimi liittyy optimismiin ja positiiviseen asenteeseen. Voit myös käyttää “Pratheesh”, “Prathish” vaihtoehtoisina kirjoitusasuina.

11. Partheev:

Partheev, joka on myös kirjoitettu nimellä Parthiv, on sanskritin kielen sana, joka tarkoittaa “Maan ruhtinas”. Nimi viittaa maallisuuteen, materialismiin jne. Jotkut jopa yhdistävät sanan rohkeuteen, rohkeuteen ja muihin voimakkaisiin ominaisuuksiin.

12. Pradyumna:

Pradyumna on suosittu valinta intialaisille poikavauville. Se on alun perin Lord Krishnan vanhemman pojan nimi ja se on myös Kamadevan, Rakkauden Jumalan, inkarnaatio. Jotkut siihen liittyvistä merkityksistä ovat “mahtava”, “säteilevä” jne.

13. Pareekshit:

Toinen poikavauva, joka tulee hindulaisesta mytologiasta, on Pareekshit. Se on Kuru -kuninkaan nimi nimeltä Parikshit, ja sanan todellinen merkitys on “Tuoksu”. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on Parikshit.

14. Pushkar:

Sana “Pushkar” on otettu sanskritin kielestä ja sillä on useita merkityksiä, kuten “sininen lootus”, “järvi” jne. Sen uskotaan myös olevan yksi Lord Hanumanin nimistä.

15. Prayan:

Toinen Neitsyt -syntyneiden poikavauvien nimi on “Prayan”, sanskritin johdettu sana, joka tarkoittaa “älykkyyttä” tai “viisautta”. Tämä nimi sekoitetaan kuitenkin usein ”Prayaan” -matkaan.

16. Pranjal:

Pranjal on mukava nimi poikavauville, mikä tarkoittaa “valoa taivaalla ennen aamunkoittoa”. Muut tämän sanan tulkinnat ovat “rehellinen”, “uskollinen” ja “arvokas” jne. Nimellä on tyylikäs ja moderni ääni.

17. Huono:

Poorvith on hindulainen poikavauva, joka tarkoittaa “täydellistä”. Nimi on peräisin sanskritin sanasta “Poorv”, joka tarkoittaa täydellisyyttä. Oikeinkirjoitusvaihtoehto voi olla ”Purvith”.

18. Prakul:

Prakul on nykyaikainen tyylinimi Kanya Rashille syntyneille poikavauville, mikä tarkoittaa “hyvännäköistä” ja jota voidaan tulkita myös “kauniiksi vartalona”.

19. Thaman:

Jos etsit vauvan syntynyttä nimeä, joka alkaa th: llä, kokeile sitten “Thaman”. Vaikka se tulee islamilaisesta kulttuurista, neutraali merkitys tekee siitä sopivan hindulaisten nimeämiseen. Thaman tarkoittaa “hinta”, “arvo”, “onnellisuus”, “iloinen” jne.

20. Thanuj:

Thanuj on toinen sopiva nimi poikavauville, joka alkaa th -äänellä. Sana on johdettu sanskritin kielestä, joka tarkoittaa “Jumalan lahjaa”. Toinen tulkinta on ”kuningasten kuningas”. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on “Tanuj”.

21. Kiitos:

Thanish, yleisesti kirjoitettu Tanishiksi, on johdettu yhdestä Lord Shivan monista nimistä. Nimi voidaan tulkita myös “jalokivinä”, “kauniina” jne.

22. Takshak:

Ihmiset, jotka uskovat käärmeen ihmeisiin, valitsevat usein tämän nimen ”Takshak” poikavauvilleen. Takshak tarkoittaa “kuningas Cobraa”, jota pidetään jumalallisena olennona hindulaisessa kulttuurissa. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on “Thakshak”.

23. Shanmukh:

“Shanmukh” on toinen nimi Lord Muruganille tai Kartikeyalle, joka on Lord Ganeshan veli. Hän saa tämän nimen kuuden kasvonsa vuoksi. Hän on myös sodan jumala, joka liittyy fyysiseen ja henkiseen voimaan.

24. Shankar:

Yksi Intian poikavauvojen yleisimmin käytetyistä nimistä on Shankar. Se on yksi Lord Shivan nimistä, jota hindut kutsuvat “Siva Sankaraksi”. Jotkut ihmiset haluavat kirjoittaa sen nimellä “Sankar”, joka ei ehkä sovi Kanya Rashin sääntöihin.

25. Shashi:

Nimi “Shashi” on peräisin sanskritin kielestä, joka tarkoittaa kuunvaloa. Monet vanhemmat mieluummin käyttävät tämän nimen laajennettua versiota, kuten “Shashidhar”, “Shashikanth” jne., Tehdäkseen siitä merkityksellisemmän.

25 parasta nimeä neitsyt -tyttövauvoille:

Kanya Rashin syntyneiden tyttöjen tiedetään lisäävän luovaa hohtoa kaikessa, mitä he tekevät. He ovat myös erittäin järkeviä, käytännöllisiä ja pehmeästi puhuvia yksilöitä. Tarkastellaan nyt joitain tässä Rashissa syntyneiden tyttöjen suosittuja nimiä sekä merkityksiä:

26. Pooja:

Pooja on suosittu hindutyttöjen nimi, joka tarkoittaa “rukousta”. Se kirjoitetaan usein nimellä “Puja”, ja monet elokuvantekijät käyttävät tätä sanaa naispuolisen päähenkilönsä nimeämiseen. Miksi? Se on lyhyt, makea ja merkityksellinen samaan aikaan.

27. Prisha:

Prisha on kaunis nimi tyttövauvoille, joka tarkoittaa “Jumalan lahjaa” tai “rakastettua”. 2,5 tavun nimi on helppo kirjoittaa ja lausua. Se riimii sanan “Trisha”, mutta sillä on erilainen merkitys.

28. Pranavi:

Nimi “Pranavi” on täydellinen esimerkki perinteistä, jotka kohtaavat nykyaikaisuuden. Alkuperäinen viittaus tähän sanaan tulee hindulaisesta mytologiasta, jossa ”Pranavi” tarkoittaa kosmisen maailmankaikkeuden ensimmäistä ääntä- Aum. Se on myös jumalatar Parvatin nimi.

29. Parnika:

“Parnika” on kaunis nimi Kanya rashin tyttövauvalle, joka tarkoittaa ryömintä tai hellä lehtiä. Jumalatar Parvatia kutsutaan usein tällä nimellä.

30. Preethi:

Preethi on laajalti käytetty tyttövauvojen nimi, joka tarkoittaa “nautintoa”, “ystävällisyyttä”, “rakkautta”, “armoa” jne. Se on johdettu sanskritin kielestä, ja vaihtoehtoiset kirjoitusasut ovat “Preity”, “Priti”, ” Prithi “,” Preety “jne.

31. Priyanka:

Priyanka on ihana nimi pikkutytöille, jossa on sekä hindulaisia ​​että buddhalaisia ​​viittauksia. Nimi on johdettu sanskritin sanasta “Priyankera”, joka tarkoittaa “rakastettavaa” tai “ystävällistä”.

32. Pari:

Pari on hindin sana “keiju”. Sen valitsevat vanhemmat, jotka uskovat, että heidän tyttärensä ovat naamioituja pieniä enkeleitä. Olet todennäköisesti törmännyt tähän nimeen perheissä, jotka puhuvat hindiä, parsia jne.

33. Parinita:

Parinita on tytöille sanskritista johdettu nimi, joka tarkoittaa “täydellisyyttä”. Lähin vaihtoehto tälle sanalle on “Parineeta”, joka on bengalilainen sana naimisissa olevalle naiselle.

34. Punarnavi:

Nimi “Punarnavi” tulee sanskritin sanoista “Punar” tarkoittaa uudelleen ja “Navi” tarkoittaa uutta. Kokonaisuutena nimi tarkoittaa “aina uutta”. Tämän nimisten tyttöjen lempinimi on “Punnu”.

35. Poornima:

Poornima on sanskritin kielen sana, joka tarkoittaa “täysikuu”. Nimi liittyy täydellisyyteen, kirkkauteen ja suotuisuuteen. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on Purnima.

36. Pragnya:

Pragnya on mielekäs nimi Kanya Rashissa syntyneille tyttövauvoille. Se on peräisin sanskritin kielestä, jolla se tarkoittaa “tutkijaa”, “opittua” tai “älyllistä”. Nimellä ei ole muita oikeinkirjoitusvaihtoehtoja.

37. Pravya:

Pravya on suhteellisen uusi ja moderni nimi, joka tarkoittaa “joka voi oppia kaikki taidot”. Sana saattoi olla peräisin sanskritin sanasta “Praaveenyam”, joka tarkoittaa taitavaa.

38. Pavika:

Pavika on yksi monista jumalatar Saraswathin, tiedon jumaluuden, nimistä. Tämän sanan valitseminen vauvan nimeämiseksi voi houkutella viisautta, älykkyyttä ja koulutusta.

39. Palomi:

Sana “Palomi” sisältää mukavan anglisoidun äänen, mikä tekee siitä sopivan uuden sukupolven vauvoille. Se tarkoittaa “kyyhkyä”, lintua, joka symboloi rauhaa, viattomuutta, puhtautta ja ystävyyttä. Oikeinkirjoitusvaihtoehto voi olla Paulomi!

40. Pallavi:

Pallavi on toinen hyvin käytetty nimi Kanya Rashissa syntyneille tyttövauvoille. Tämä sana on peräisin sanskritin kielestä, ja se tarkoittaa “herkkiä lehtiä”. Nimi viittaa myös Pallavi -nimisen kappaleen pääjakeen.

41. Prameela:

Prameela on yksi Arjunan monista vaimoista. Tämän sanan alkuperäinen merkitys on ”jumalatar” tai jumalallinen nainen. Vaihtoehtoinen oikeinkirjoitus on Pramila, vaikka aiemmassa versiossa on parempi ääntämisavain.

42. Praachi:

Monet hindinkieliset vanhemmat valitsevat tyttärilleen nimen “Prachi”. Prachin merkitys on itä, auringonnousu, aamu jne. Nimi symboloi uutta alkua ja toivoa.

43. Prajaktha:

Toinen hindinkielinen nimi tyttövauvoille on Prajaktha, joka tarkoittaa “tuoksuva kukka”. Sama sana on olemassa myös sanskritin kielellä eri merkityksellä – “luomistyön jumalatar”.

44. Padmini:

Padmini on johdettu sanskritin kielestä, joka tarkoittaa “lootuksella istuvaa”, eli jumalatar Lakshmi. Lähin vaihtoehto tälle nimelle on “Padmaja”, joka tarkoittaa “Lootuksesta syntynyttä”, viitaten samaan jumaluuteen.

45. Shanti:

Shanti on pehmeä ja rauhoittava nimi tyttövauvoille, mikä tarkoittaa rauhaa, hiljaisuutta, autuutta ja rauhaa. Se yhdistetään usein muihin sanoihin, jotta saadaan pidempiä nimiä, kuten “Shanti Priya” jne.

46. ​​Sharada:

Sharada on yksi jumalatar Saraswathin, kasvatuksen jumaluuden, nimistä. Se on myös yksi suosituimmista vaihtoehdoista perinteisten hindujumalattareiden nimiluettelosta. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on “Sarada”.

47. Shambavi:

Shambavi on toinen jumalatar Durgan nimi. Se on myös nimi joogiselle mudralle nimeltä “Shambavi”, jonka uskotaan olettavan Herra Shiva. Jotkut ihmiset haluavat käyttää vaihtoehtoista oikeinkirjoitusta “Sambhavi”.

48. Tanishka:

Tanishka on hindistä johdettu sana, joka tarkoittaa “kultajumalattarta”. Toisin sanoen tämä nimi viittaa jumalatar Lakshmiin. Vaikka nimi alkaa “T”, äänimerkki on “tha”.

49. Tanuja:

Tanuja on sopiva nimi tyttärellesi, koska se tarkoittaa myös “tytärtä”. Lempinimi voi olla ”Tanu”, ja miespuolisen sisaruksen nimi on “Tanuj”, joka tarkoittaa poikaa tai mieslasta.

50. Tanushree:

Sana “Tanushree” on johdettu sanskritin kielestä, joka tarkoittaa “kaunista” tai “nuorta tyttöä”. Voit myös käyttää oikeinkirjoitusta “Tanusri”, jotta se kuulostaisi perinteisemmältä.

5 parasta Kanya Rashi Unisex -vauvanimeä:

Tässä on viisi suosikki unisex -vauvanimeä Kanya Rashin syntyneille vauvoille, jotka sopivat sekä pojille että tytöille:

51. Prafulla:

Nimi “Prafulla” sopii molemmille sukupuolille neutraalin merkityksensä vuoksi. Se on peräisin hindin kielestä, ja sen merkitys on “miellyttävä”, “iloinen”, “kukinta” jne..

52. Punya:

Punya on sukupuolineutraali nimi Kanya Rashille syntyneille vauvoille, mikä tarkoittaa “hyveellistä”, “hyvää tekoa” jne. Se on johdettu sanskritin sanasta “Punyam”.

53. Priyan:

Priyan on sanskritista johdettu nimi, joka tarkoittaa “rakastava”. Juurisana on “Priya”, joka tarkoittaa rakastettua. Nimi sopii hyvin sekä tytöille että pojille.

54. Tejas:

Tejas on mukava nimi sekä tytöille että pojille. Se on johdettu sanskritin kielestä, ja sen merkitykset ovat “kiiltävä”, “kirkkaus”, “säteily” jne..

55. Shakti:

Kanya Rashin vauvoille suosittu unisex -nimi on ”Shakti”, joka tarkoittaa kykyä ja voimaa. Vaikka se viittaa naisjumalaan, se soveltuu myös mieslapsille voimakkaan merkityksensä vuoksi.

5 parasta nimeä Kanya Rashi Born Twin Babiesille:

Jos etsit sukulaisia ​​nimiä Kanya Rashissa syntyneelle kaksoispoika-tytölle, tyttö-tytölle tai poikapojalle, katso nämä ideat:

56. Purvi – Pruthvi:

Tässä on joukko mukavia nimiä kaksoisvauvalle ja pojalle. “Purvi” tarkoittaa itää ja “Pruthvi” tarkoittaa maata. Ne alkavat samalla kirjaimella ja niillä on myös niihin liittyviä merkityksiä.

57. Paarth – Pankaj:

Nimi “Paarth” viittaa Arjunaan, jota Herra Krishna kutsui ”Paarthasaradhiksi”. “Pankaj” on sanskritin kielen sana, joka tarkoittaa Lotus. Niillä on erilaiset merkitykset ja oikeinkirjoitus, joilla on sama alkukirjain, aivan kuten kaksoispoikillasi- jotka ovat identtisiä, mutta erilaisia.

58. Prabhas – Prakrithi:

Miehen nimi “Prabhas” tarkoittaa kiiltävää. Se on myös hallitsevan Etelä -Intian näyttelijän nimi. Toisaalta “Prakrithi” on naisenimi, joka tarkoittaa kaunista tai luontoa. Tämä nimisarja toimii hyvin Kanya Rashin syntyneelle pojalle ja tytölle.

59. Takshil – Tanya:

Sana “Takshil” tulee Jain -kulttuurista, joka tarkoittaa “vahvaa luonnetta”. “Tanya” on tyttölapsen nimi, joka tarkoittaa “prinsessa”.

60. Sahithi – Sagarika:

Tässä on joukko nimiä kaksosille tyttövauvoille – Sahithi ja Sagarika. “Sahithi” tarkoittaa runoa tai kirjallisuutta ja “Sagarika” tarkoittaa aaltoa tai “syntynyt merestä”.

Toivomme, että tämä luettelo Kanya Rashin vauvojen nimistä on hyödyllinen! Olemme yrittäneet parhaamme mukaan etsiä paljon tietoa jokaisesta näistä sanoista. Jos sinulla on lisättävää lisättävää, voit jakaa ajatuksiasi. Laitamme ne mielellämme tänne!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: On tärkeää huomata, että näillä nimillä voi olla eri merkityksiä eri maissa, kulttuureissa ja kielillä. Varmista siis, että ymmärrät täysin paikallisen kulttuurisi nimen symboliikan ennen kuin valitset sen vauvallesi. Älä luota tässä artikkelissa olevaan materiaaliin, koska tietoja ei ole tuettu laajalla tutkimuksella tai asiantuntijalausunnolla.