15 mukavan näköistä verkkoverhoa kuvilla

Verhot ovat osa kodin sisustusmallistoa. He tekevät kodista tyylikkään ja tyylikkään. On useita erilaisia ​​verhoja, jotka voit laittaa eteiseen tai makuuhuoneeseen. Näillä on monia tarkoituksia, joista toinen suojaa kotiasi auringolta ja toinen antaa kodillesi hyvin hoidetun ilmeen.

Verhot voidaan valmistaa materiaaleista puuvillaa, silkkiä, synteettistä tai jopa verkkoa. Tässä luetellut verkkoverhot ovat kevyitä verhoja, jotka antavat huoneelle ilmavamman ilmeen. Se sopii erinomaisesti taloihin, jotka tarvitsevat kevyttä tunnelmaa.

Kaunis & Parhaat verkkoverhot eri malleissa:

Katsokaa näitä ihania verkkoverhoja ja voit sitten valita kotiisi.

1. Yksinkertaiset lyijyverkot:

Nämä ihanat valkoiset, lyijyiset verkkoverhot antavat talollesi raikkaan ilmeen. Verhot on koottu yläosaan ja antavat mukavan tyylin. Valitse tällaisia ​​verkkoverhoja eri sävyissä. Suurin osa väreistä on vaaleita, jotta talon kirkkaus säilyy.

2. Jardinières -verkkoverhot:

Katso nämä upeat ikkunaverhot puutarhatulosteessa. Verhoilla on kaunis kukkakuvio ja ne on päällystetty kammioilla. Ne voidaan laittaa sauvan, napaan tai jopa lankaan, jotta kotiisi tulee trendikäs ilme. Valitse nämä valkoiset verhot itse majesteettiseksi.

3. Kirjekuoren pohjaoven verkkoverhot:

Oviverkoissa on yleensä mukava kirjekuoripohja, joka antaa sille vakautta. Verhot voivat olla tavallisia ilman mitään muotoilua. Pohjan ansiosta verhot näyttävät täydellisiltä ja niitä voidaan käyttää huoneiden ovien seulontaan.

4. Neliön muotoinen verkkoverho:

Tässä on moderni ote verkkoverhosta. Verhon yksinkertaisten neliöiden moderni abstrakti muotoilu tekee tästä setistä melko vaikuttavan. Verkkomalleja voi olla monia, ja tämä miellyttää ihmisiä, jotka rakastavat abstrakteja ja geometrisia malleja.

5. Lace Border Window -verhot:

Toinen loistava vaihtoehto, jonka voit valita huoneeseesi, ovat tavalliset verkkoverhot, joissa on pitsireunus. Nämä upeat verkkoverhot näyttävät upeilta huoneessa, jopa keittiön ikkunassa. Verhoverkot sopivat täydellisesti pieneen ikkunaan, josta on näkymät puutarhaan. Verhojen päässä oleva pitsi on kaunis ja leveä.

6. Voile -verkkoverhon mallit:

Valitse tämä vaaleanpunainen pastellisävyinen voile -verkkoverho kotiisi antaaksesi sille tyttömäisen ilmeen. Verhon kukkakuvio on täydellinen eteiseen tai makuuhuoneeseen. Vaaleanpunainen ja valkoinen pohja on myös hyvä valinta useimmille tytöille. Nämä modernit verkkoverhot sopivat täydellisesti makuuhuoneen sisustukseen.

7. Café Verhot:

Jos omistat pienen kahvilan tai sinulla on keittiöikkuna, josta on näkymät johonkin mukavaan, tämä kahvilaverho on valintasi. Nämä ihanat lyhyet verkkoverhot on parannettu nauhakerroksilla. Joten valkoiset verkkoverhot, joissa on valkoinen nauhakerros keskellä, saavat sen näyttämään todella mukavalta.

8. Raskaat pitsiverhoverkot:

Nämä ovat ylellisiä pitsiverhoja, jotka ovat kalliita ja sopivat rikkaaseen makuun. Täysin pitsiverkot näyttävät kukkaisilta. Ne ovat myös kammioituja reunoista. Nämä ovat valmiita verkkoverhoja, jotka voit laittaa huoneeseesi.

9. Rypytetyt reunaverkkoverhot:

Käytä näitä verkkoverhoja kotiisi, jotta saat kodikkaan tunnelman. Nämä ovat verhoja, joissa on pitsireuna, joka on röyhelöistä ja lisätään erillisenä kappaleena. Tämä antaa verhoille täydellisen ilmeen ja tekee niistä houkuttelevampia. Voit valita verhot, joissa on tavallinen ulkonäkö tai koko pitsi. Raja voi olla samanlainen tai kontrastinen.

10. Appliqué Verhot:

Valitse tämä keittiösi täydelliseksi muotoiluideaksi. Näissä verkkoverhoissa on ruudullinen kangas. Verhoa korostetaan applikointityöllä hedelmien muodossa. Tästä syystä nämä verhot sopivat hyvin keittiöön tai jopa kahvilaan.

11. Verkkopaneeli:

Valitse nämä taitavat mustat verkkoverhot tyylikkäästi tehtyyn kotiin. Nämä verhot ovat paneelimuodossa ja antavat huoneellesi pituuden. Näiden verhojen musta sopii erinomaisesti suureen kotiin, jossa on kirkasta valoa. Se tekee huoneesta tyylikkäämmän.

12. Rypistynyt verkkoverho:

Tässä on toinen valikoima verkkoverhoja pienille ikkunoille. Nämä ovat rypistyneitä verkkoverhoja, jotka on ommeltu yhteen kokoamaan. Voit valita nämä kauniit verhot keittiöikkunaasi tai mihin tahansa talon huoneikkunaan.

13. Macramé -verho:

Valitse nämä ihanat macramé -verhot pieneen ikkuna -alueeseen tai keittiöön. Ne on valmistettu macramé -tavalla verkkomateriaalista. Verhoissa on kukkareuna, joka tekee niistä erityisen näyttävän. Tämä verho on paljon avointa, joten se voi olla ilmava ja viileä.

14. Lasten painetut verkkoverhot:

Verhoilla koristeltu lastenhuone on aina hyvä idea. Nämä upeat verkkoverhot, joissa on painettu lapsille sopivia malleja, ovat hyvä valinta lastenhuoneeseen. Tulosteet ovat pääosin verhojen alareunassa ja värillisiä. Verkkoverhon valkoinen pohja antaa sinulle myös hyvän valinnan.

15. Sydänverhot:

Punainen on myös mukava väri verhoissa. Nämä sydämenmuotoiset painetut verkkoverhot sopivat hyvin makuuhuoneisiin. Ne näyttävät erittäin mukavilta suuressa huoneessa ja tekevät tunnelmasta erittäin romanttisen. Voit valita verkkoverhot pitkiksi tai lyhyiksi huoneen koosta riippuen.

Verhot antavat huoneelle mukavan ja ilmavan tunnelman. Ne saavat huoneen tuntumaan suuremmalta, ja tämä on aina etu kotona. Nämä verkkoverhot voivat olla tavallisia tai suunnitella pitsiä tai applikointia. Tyylit voivat olla lyhyitä tai pitkiä.