Modernt hus på landet i Israel

Designad av Pitsou Kedem Architects

modern-minimalistisk-hus-design

Den moderna bostaden är ett utmärkt exempel på vad som kan uppnås med lite fantasi och modern design. Den där Hus på landet ligger i Haifa, Israel. Projektet utvecklades av Pitsou Kedem Architects och kombinerar framgångsrikt element från modern minimalism och måttlig modernism. Utformningen av de två våningar  Hus på landet fokuserar på modern inredning

minimalistisk inredning – hus på landet i Israel

färgade accenter vardagsrum

Ljuset spelar en stor roll i inredningen – det finns gott om det genom glasfasaden. De moderna möblerna med kantiga former kastar intressanta skuggor och skapar spänning i Hus på landet. Interiören är typiskt minimalistisk och enkel, med några möbler i djärva färger eller färgglada böcker. Färgschemat är neutralt – men de vita väggarna står i kontrast till de svarta fönsterkarmarna och det varma trägolvet. Skjutdörrar ansluter sömlöst insidan med utsidan. Den gröna innergården har en lugnande effekt och skapar en mysig atmosfär. Det finns ett harmoniskt förhållande mellan natur och modern arkitektur.

Modern inredning i lanthuset

minimalistisk inredningsbelysning

Den där Hus på landet av Pitsou arkitekter Framförallt övertygar den med sitt bekväma läge – den erbjuder en lugn atmosfär där du verkligen kan koppla av. Utomhuspoolen ökar feel-good-faktorn och lovar många trevliga timmar i trädgården. De moderna möblerna kombineras smakfullt med moderna konstverk. Eleganta vita ljuskronor upplyser lanthuset på natten och ser till att varje ögonblick i denna gömställe är oförglömlig.

minimalistisk badrumsinredning

Modernt hus i Israel

modernt hus-Israel

minimalistisk arkitektur – hus på landet i Israel

modernt hus pool

modern belysning

modern-pool-minimalistisk-arkitektur

vita möbler med färgad dekoration

modern vardagsrumsdesign

modern minimalistisk inredning

modern-hus-minimalistisk-arkitektur