minimalistiskt sluttningshus från Sverige

modernt minimalistiskt sluttningshus - fasad

Återvinningen av en befintlig fastighet – sommarhus på en brant sluttning i det kontinuerliga området Ingaro -Evlinge, öster om Stockholm – var utgångspunkten för detta projekt. Det gamla Hillside hus Faktum är att det knappt fanns utrymme kvar för vidare användning eftersom huset var mycket sluttande terräng. Men de svenska arkitekterna på WRB lyckades återta fastigheten och skapa platta områden med bra solskydd för utomhusaktiviteter. De suveräna ultramoderna designfunktionerna som det platta taket och en minimalistisk, svart ram på fönstren som når golv till tak öppnar det Hillside hus.

minimalistiskt fritidshus från Sverige

minimalistisk innovativ husdesign från Sverige

De vackra omgivningarna med tallar och vattenvägar kommer verkligen till sin rätt. De blivande ägarna till detta hus, som heter Casa Barone, är en ung italiensk målare och hans svenska fru. Arkitekterna placerade det Hillside hus på fastighetens norra gräns. Större delen av byggnaden inkluderade lutningen i konstruktionen. En stor, horisontell plattform nära marken rymmer ett härligt vardagsrum och nöjesområde. Hälften av denna plattform upptas av byggnadens övervåning, medan den andra hälften förblir öppen som en terrass ansluten till köket inuti.

minimalistiskt sluttningshus – modern arkitektur från Sverige

modernt hus på en sluttning - glasfasad

Vardagsrummet ligger bredvid köket och på grund av dess höga läge kan du se vattenvägen genom fönstren och två stora ekar i den övre halvan. Detta är också en studio där husägaren kan arbeta med sina projekt och få inspiration från de vackra omgivningarna. Studion är 50 kvadratmeter, medan resten av huset är cirka 250 kvadratmeter, inbäddat mellan skulpturala tallar i den steniga sluttningen, det moderna lyser Hillside hus genomborrade som ett gyllene tempel av stora svarta fönster.

minimalistisk inredning i fritidshuset - konst

modernt fritidshus med minimalistisk inredning - soffa

minimalistisk inredning i kullehuset - dekoration

modern minimalistisk villa - ritning